Antalyaspor , Fenerbahçe'ye bir "Tarih" Hediye Etti

Yazar:






Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz!

Maçın son dakikaları ve Fenerbahçe gibi güçlü bir ekibe karşı oynuyorsun skor 1-1 ken defans yapıp bir puana razı olacağına üç puan için daha da saldırıyorsun.Hemde 11 kişiyle.Kasımpaşa , Denizli ... vs. gibi bir takıma karşı hucum yapabilirsin çünkü denk iki takımın mücadelesi ve her iki takımda 3 puan için saldırması gerek.Ama karşılarında kim olursa olsun 11 kişi ile de atağa çıkılmaz yoksa Fenerbahçe'ye hediye ettiği gibi diğer takımlara böyle saçma sapan goller hediye etmeye devam ederler.

Antalyaspor'u çok küçümsemiyorum yani Fenerbahçe güçlü diye atak yapmamaları gerek de demiyorum ama maçın son dakikaları 1 puana razı olmak varken o atağın hiç bir anlamı yok.Atak yapacaklar tabi ama bu kadar abartılı olmaması lazım ve maçın 56-60. dakikası olsa neyse yersin belki de telafi ettirebilirsin ama dakika 90 olmuş ve böylesine gereksiz bir atakla hem Fenerbahçe'ye tarih yazdırdı hemde kendileri yedikleri bu golün sonucunda tarihe geçtiler.

Sonuçta; bunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki , Antalyaspor takımı, yaptığı bu hata sonucu Fenerbahçe'nin hem 6'da 6lık kendi rekorunu kırmasına hemde "tarih yazmasına" yardımcı olmuş oldu.

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim