E-Len-Dik !

Yazar:



http://i.radikal.com.tr/320x243/2008/06/21/fft9_mf22034.Jpeg

Oynamamıza gerek kalmadan elendik.Bu yazıyı Estonya - Bosna Hersek maçı sonrası , Belçika - Türkiye maçı öncesi yazıyorum.Bosna Hersek dakika 30'da Dzeko ve dakika 64'te İbisevic'in golleri ile maçı 2-0 kazandı.Biz daha Belçika maçını oynamadan yazıyı yazdığım için şuan Bosna Hersek ile aramızdaki puan farkının 7'ye çıktığını üzülerek söylüyorum.Bu durumdaBelçika maçı ile beraber önümüzdeki son maçı alsak da artık tur atlayamayız.

Estonya takımını da tebrik etmek gerekir aslında.Maçın ilk 45 dakikasını izledim adamlar bayağı direndiler.Savaştılar.Sürekli ayağa paslarla oynasalar da en ufak bir preste topu çok kolay katırıyorlar.Takımca güzel savaştılar fakat kişisel olarak biraz korkarak oynadılar.

Aslında Bosna Hersek'i yenebilirlerdi fakat oynadıkları sistemde bir hata olduğunu düşünüyorum.Oynadıkları sistem Türkiye'nin her takımdan fark yediği 90lı yıllar taktiği.
Takımca atağa çıkıyorlar ve takımca defansı savunuyorlar.Bu durumda takımca çabuk yoruluyor ve kondisyonları buna yetmeyince de maçtan kopabiliyorlar.Bu kopma ile yaptıkları ufak hataları Bosna değerlendiriyor tabi.Zaten hucum oyuncuları kaliteli isimler.Kolay kolay affetmezler.Mesela ilk golde Misimovic gol pasını verdi Edin Dzeko kafayı çaktı.Kaçırdıkları mutlak gol pozisyonları da oldu.

Fanatik Bosna taraftarından da bahsedelim birazda.Boşnak taraftarlar Estonya'da da takımlarını yalnız bırakmadılar ve tek kelime ile süper desteklediler takımlarını.İlk defa tur atlamanın sevincini doya doya kutlamak da onlarında hakkı.

Bizede hem bu ateşli taraftarı hemde tur atlayarak onlara bu sevinci yaşatan takımları Bosna Hersek'i tebrik etmek kalıyor..

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

İstatistikler

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim