Facebook Videolarım Neden Açılmıyor ?

Yazar:



Kurulalı 6-7 yıl olan Facebook bu zamanlarda bayağı bir popüler oldu. Şuanda dünyanın en büyük paylaşım siteleri arasında gösterilen facebookta çoğu kişi video izleyememe gibi bir sorunla karşılaşmıştır ve video olmadan facebook'unda anlamı olmadığından hemen googlede aratıyoruz videolarım neden facebookta açılmıyor.

Bu sorun Internet Explorerde değil genelde mozilla firefoxta olmakta.Mozilla'nın bu sorunu eklenti eksikliğinden kaynaklanmakta bu eklentinin adı da mozilla flash player eklentisi.Mozilla'da flash playerin eksikliği sadece facebook videoları değil diğer sitelerdeki videoları da izleyememe gibi bir sorunda doğurabilir.Bu benimde başıma geldi (bilgisayarı formattan sonra:)) bende indirdiğim bu eklentiyi sizinle burdan paylaşmak istedim.

Aşağıdaki linke tıklayıp indirdikten sonra mozilla programını tamamen kapatın ve programı kurun. Kurulum 1dk. bile sürmüyor. Kurulum tamamlandıktan sonra mozillayı açıp videoları keyifle izleyebilirsiniz artık.



Güncelleme (09.05.2020) : Bu yazıyı yazdığım zamanlarda yıl 2009'du. Şuanda bu güncellemeyi yazdığım yıl 2020 ve aradan tam 11 yıl geçmiş. Aradan geçen onca yıldan sonra elbette ki her şey gelişti. Facebook videoları artık tüm tarayıcılar tarafından destekleniyor. Yani artık, istediğiniz herhangi bir tarayıcıyı kullanarak, video içeriklerinizi sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz.

2 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim