Fenerbahçe - Steau Bükreş STAR'dan "ŞİFRELİ" olarak verilecek!

Yazar:



Fenerbahçeliler sonradan hayal kırıklığına uğramamanız için peşin peşin haber vereyim.Edindiğim bilgiye göre maç BİSS şifreleme sistemi ile şifrelenecek ve maçı sadece D-Smart ve Dıgıturk dıgıtal platformu olanlar izleyecek... desem.. Herkes haddiii bee... diyecek..

Galatasaraylıların bir zamanlar "maçı TNT şifresiz verilecek olleyy" diye sevinipte maç sırasında hayal kırıklığı yaşadıklarını hatırlatalım.O yüzden erken sevinmeyin.Çünkü araştırmalarıma göre Star'da %90 böyle yapacak gibi görünüyor.Naklen deyipte BISS şifresi ile şifrlemelerinde bir sakınca yok bence çünkü BISS kolay kırılabilen bir şifre Türkiye'de yaşayanlarında %60-70 de izle bu maçı.

Şimdide benim bu iddaa mı kanıtlayayım size .. İşte aşağıdaki fotoğrafı liveonsat.com sitesinden aldım.Resme dikkat ederseniz, Eutel sat ve Amos frekanslarında Star Tv Irdeto 2 ve Cryptoworks ve Videoguard şifreleme sistemleri ile şifrelenecek.Bunları da kırmak hemen hemen imkansız.

Şimdi bizi ilgilendiren kısmına gelelim.Star Tv'nin Türkiye frekansı.Turksat 2A uydusunun karşında en başta kırmızı ile FTA (Encrypt) yazıyor bu da Star Tv'nin BISS Şifreleme sistemi ile şifreleneceğinin bir göstergesidir.Eğer şifresiz verilecek olsaydı kırmızı ile Free To Air yazardı.


[star.jpg]

Şimdi BISS Şifresini nasıl öğreneceğimize gelelim.Star Tv'nin şuanda biss şifresini bende bilmiyorum.Eğer öğrenirsemde burdan size duyururum.Ama biss şifresini de bilmediğimize göre başka kanal alternatifleri bulmamız gerek.

Fenerbahçeliler , boşuna üzülmesinize gerek yok.Çünkü bu maçı Star'dan başka verecek bir kanal biliyorum.Size söyleyeceğim kanal hem Dinamo Bükreş - Galatasaray hemde Fenerbahçe - Steau Bükreş maçını şifresiz verecek.Peki Dinamo Bükreş - Galatasaray ve Fenerbahçe - Steau Bükreş maçını hangi kanal verecek ? Yazıya gitmek için tıkla

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

İstatistikler

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim