Galatasaray – Panathinaikos Maçı Star'da!..

Yazar:



İşte startv web sitesiden yapılan açıklama...

3 Aralık Perşembe 22:00


Galatasaray – Panathinaikos maçı 3 Aralık’ta Star’da!


UEFA Avrupa Ligi’ndeki iki temsilcimizden biri olan Galatasaray, Yunanistan’da 3-1 yendiği Panathinaikos’u Ali Sami Yen’de ağırlıyor! Bu çekişmeli rövanş maçı, 3 Aralık Perşembe akşamı Star TV ekranlarından canlı olarak izlenebiliyor.

UEFA Avrupa Ligi’ndeki liderlik mücadelesini sürdüren Galatasaray, 3 Aralık Perşembe akşamı Yunan rakibi Panathinaikos’u Ali Sami Yen’de ağırlıyor. Yunanistan’da 3-1 geçtiği rakibini bir kez de kendi evinde yenmek isteyen sarı kırmızılılar Arda, Kewell ve Keita ile gruptan lider çıkmayı hedefliyor. Bu çekişmeli rövanş maçını saat 22.05’te Nebil Evren’in sunumuyla canlı olarak ekrana taşıyan Star TV, yeşil sahadaki heyecanı evlere getiriyor.

Star TV ayrıca, diğer gruplardaki nefes kesen mücadeleleri de izleyicileriyle buluşturuyor. Bükreş’ten Londra’ya, Roma’dan Toulouse’a, Kopenhag’dan Bremen’e Avrupa’nın dört bir yanında oynanan Avrupa Ligi grup maçları da aynı gece Star TV ekranlarından izlenebiliyor.

******DİKKAAT : Star Tv maç saatinde BİSS Şifreleme sistemi ile şifrelenebilir...Ayrıca bu maçları ITV Azerbaycan (içtimai tv) kanalından da izleyebilirsiniz..

Twente– Fenerbahçe maçının geniş özeti 2 Aralık’ta Star TV’de!

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, 2 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’da Hollandalı rakibi Twente’ye konuk oluyor. H Grubu’nun 5’inci maçına deplasmanda çıkacak olan Fenerbahçe, 2-1 yenildiği rakibinden rövanşı almak istiyor. Maçın geniş özeti ise saat 22:00’da Star TV’de yayınlanıyor.


Avrupa Sınır Ötesi Yayın Anlaşması gereğince şifreli yayınlanacak maçı uydudan izleyemeyecek olan seyirciler, karasal yayında Star TV ve D-smart aracılığıyla bu nefes kesen mücadeleye tanık olma fırsatı buluyorlar. Bilindiği üzere Avrupa Birliği’nin telif haklarına ilişkin uyum yasaları ve bölgesel yayıncılığa ilişkin kısıtlamalarından dolayı yayınların Türksat’ın izdüşümünde bulunan tüm ülkeleri değil sadece Türkiye’yi kapsayacak şekilde yapılmasını zorunlu kılıyor.

Star TV, yayın hakkına sahip olduğu Avrupa Ligi karşılaşmalarında ‘Bölgesel Sınırlama’ adı verilen bu uygulamayı saygı ile karşılıyor ve bu nedenle söz konusu karşılaşmaları BISS sistemiyle şifreleyerek yayınlıyor.

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim