Vodafone Her Gün 500 SMS ve Her Hafta Netbook!

Yazar:



http://www.pctime.com.tr/haberresim/vodafone_logo.jpg

Vodafone'nin yeni kampanyasına dair mesaj geldi cep telefonuma bende internetten biraz araştırayım dedim şu kampanyanın ayrıntılarını ve vodafone'nin kendi web sitesinde ulaştığım bilgileri de merak edenler ya da ilgilenenler için paylaşıyorum..

Vodafone kullanıcısıysanız, Vodafone Live Chat’te hem günde 250 SMSinizi 3 SMS/6 KONTOR’e Vodafone Live Chat’teki arkadaşlarınızla mesajlaşmak için kullanırken her gün 500 Kontör ya da her hafta bir NETBOOK kazanabilirsiniz.

11 Aralık 2009 Cuma gününden itibaren HEDIYE yazıp 5454’e gönderip HEDIYE kampanyası üyesi olanlar ya da bu tarihten itibaren mevcut HEDIYE üyeliği yenilenen herkes bu kampanyaya dahil oluyor.

Bu üyelik dahilinde Vodafone Chat üyelerine günde 250 SMS gönderme hakkına sahip olan HEDIYE üyeleri, hediye smsleri dahil günün en çok mesajlaşan kişisi olursa 500 KONTÖR, o haftanın en çok mesajlaşan kişisi olursa LENOVO NETBOOK kazanıyor*

Bu kampanyaya katılmak için mevcut HEDIYE üyeliğinizin yenilenmesi ya da HEDIYE üyesi değilseniz HEDIYE yazıp 5454’e gönderip HEDİYE üyesi olmanız yeterlidir.

*KAMPANYA KOŞULLARI:

Aynı kişi bu kampanyanın hafta başlangıcı olan Cuma günlerinden itibaren 7 gün içinde o günler arasında en çok mesajlaşan olsa bile sadece 1 kez 500 kontör kazanabilecek. Gün birincisi olup 500 kontör kazanan kişinin aynı 7 gün için NETBOOK kazanma şansı devam edecek. Aynı kişi NETBOOK da kazanabilecek. Ancak aynı kişi kampanya süresi boyunca 2 kez NETBOOK kazanamayacaktır.

Kampanya kazananlarına kontörleri 15 gün içinde mesaj ile bilgilendirilmek sureti ile NETBOOK hediyeleri ise kazandıktan sonraki 1 ay içinde talihlilere telefonla ulaşılarak noter onaylı ibraname karşılığında kargo ya da dilenirse elden teslim edilerek ulaştırılacaktır.

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

İstatistikler

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim