Web Siten Kaç Para Ediyor Hesapla

Yazar:




Websitevaluecalculator adında bir tane site, web sitelerinin Alexa Traffic Rank,Google Pagerank gibi sitenin hit trafiğini ve pagerank değerlerini ölçerek web sitelerinin fiyatları hakkında tahmini değerlerde bulanabiliyor.Websitevaluecalculator'da arattığım büyük web sitelerinin fiyatları ise dudak uçuklatıyor.İşte o büyük web siteleri ve fiyatları.

Örneğin sosyal paylaşım sitesi facebook'un tahmini değeri 213 milyon 385 bin 243 dolar ($213,385,243) bu da Türk parası olarak yaklaşık olarak 3 Trilyon 200 milyon TL.

Google ise $1,561,822,935 gibi daha da baş döndürücü bir fiyata sahip.Bu fiyatta Türk parası ile yaklaşık olarak 2 kat trilyon 361 trilyon.

Yani gördüğünüz gibi web site sahipleri sitelerinden milyon dolarlar kaldırırken bizde sadece video paylaşırız resim izleriz.Ama hiç düşündünüz mü bu adamlar neden böyle büyük yatırımlarlar yapıp büyük siteler açıyorlar.Adamlarda zaten karakaşımıza kara gözümüze bakarak zevk için yada keyfi öyle istediği için böyle büyük siteler açmıyorlar heralde.Eğer bu sitelerin satış rakamları öyleyse, artık aylık kazanclarını da siz düşünün.. :))

2 yorum:

  1. Ben bu iş için wmaraci'ni kullanıyordum. Ama merak ettim bunuda bakalım hangisi daha iyi fiyat biçiyor :D

    YanıtlaSil
  2. Güzel hizmet ama site bende açılmadı

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim