Google Buzz mu?

Yazar:



İnternetin dev şirketi Google'dan facebook'a rakip çıktı!Google şirketi kendi sosyal paylaşım sitesi olan Google Buzz'u duyurdu.Benim ilgincime giden şey Google Buzz, Google'ye ait bir sosyal paylaşım sitesi ise peki Google Wave neydi onu da pek anlamış değilim.Yani wave henüz yapım aşamasında iken ve geleceğin sosyal paylaşım siteleri arasında gösterilemeye başlanmışken buzz'da ne? Bir de orkut var ona hiç girmeyelim en iyisi.Bu aralar Google'ın ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim neyin ne olacağını da ilerde göreceğiz artık..

Google Buzz'dan biraz bahsedecek olursak da, Google Buzz Gmail hesabınız üzerinden kullanılan bir sistem.Henüz sistem yeni olduğu içinde çoğu kişinin (yada en azından benim) :) sistem hakkında pek bir bilgisi olduğunu sanmıyorum.Google yetkileleri bunun için başlangıç olsun diye Buzz hakkında bir video yapmışlar aşağıdaki videoyu izleyerek sistemi kullanmaya nasıl başlayacağınız öğrenebilirsiniz ve sistem hakkında az çok da bilgi sahibi olabilirsiniz..

1 yorum:

  1. millet sosyal paylaşım sitesi açar tuttururda google geri kalırmı :) gerçi google ın orkut sistemi vardı üzerine bu buzz ı niye çıkardı hiçbir fikrim yok :S

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim