Galatasaray - Fenerbahçe Gurbet Kupası Maçını Şifresiz Olarak Verecek Olan Kanal Belli Oldu!

Yazar:




Liveonsat adlı yabancı bir siteye göre Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 21 Temmuz'daki Spor Toto Gurbet kupası maçını TRT HD'nin şifresiz olarak vereceği duyurulmuş.Şimdi sizlere bunu resimli olarak kanıtlayacağım.İsterseniz siz de siteden bakabilirsiniz.Ayrıca yazı içinde TRT HD frekansını da vereceğim.

http://3.bp.blogspot.com/_TEHPOXWTin0/TEYNFwknS0I/AAAAAAAABCg/v76sqamF9vI/s1600/Ads%C4%B1z2.png

Yukarıdaki resme dikkat edin.Siteye girdiğiniz zaman maçın hemen karşı tarafında maçın oynanacağı kanallar verilmiş.Üstteki resimde olduğu gibi HDTV Smart kanalının üzerinde durduğunuz zaman frekans bilgileri ve kanalın şifreli olup olmadığı, şifreliyse ne tür bir şifreleme sistemi ile şifrelendiği gösterilmektedir.Örneğin yukarıdaki resimde HDTV Smart üzerinde durunca encryption kısmı şifrenin adını gösterir.Bu kanal D-Smart'a ait bir kanal olduğu için dolayısıyla şifreleme sisteminin de VideoGuard olduğunu görüyorsunuz.Bir üstünde Futbol Smart var onunda üzerinde durduğunuz zaman encryption kısmında yine aynı şifreleme sisteminin adı yazacak.Bu da kanalın şifreli olduğunun kanıtı.Yani en azından bu siteye girdiğiniz zaman bu şekilde şifreli olup olmadığını anlarsınız.Bir de aşağıdaki resmi inceleyelim.


http://3.bp.blogspot.com/_TEHPOXWTin0/TEYNFuiUlqI/AAAAAAAABCY/zTMzi9XIX6I/s1600/Ads%C4%B1z.png

Bu resimde ise fare imleciniz ile TRT HD'nin üzerinde durunca gelen sayfada encryption kısmında Free To Air yazdığını görüyoruz.Bu da demek oluyorki kanal herhangi bir şifreleme sistemi ile şifrelenmeyecektir ya da biss şifresi gibi basit şifreleme sistemi ile şifrelenebilir anlamına geliyor ki o biss şifreleri de artık çok rahat kırılıyor.
(Tüm Kanalların Biss Şifreleri İçin Buraya Tıklayınız)

Galatasaray - Fenerbahçe Derbisi TRT HD Reklamı! [Video]

Maçı TRT HD'nin vereceğini öğrendik ve mutlu olduk.. ((= Peki bu kanalın frekansı nedir derseniz üstteki resimde zaten gösterilmiş ama ben yinede alta yazayım. TRT HD Kanal Frekansı : 12688 V 5000 3/4 (Symbol kısmında rakamların yazılacağı kısım artarsa başına sıfır yazılacağını biliyorsunuzdur.) ;) NOT : Liveonsat adlı sitede maçın başlama saatinin 19.00 olarak gösterildiğine bakmayın siz.Site yabancı bir site olduğu için saatte bir saatlik bir oynama var. Maç hakkında biraz bilgi verelim..Sitemizde alışkanlık haline getirdik artık bunu her Galatasaray maçı öncesi.. ((=
Maç : Galatasaray - Fenerbahçe Tarih : 21 Temmuz 2010 Çarşamba Saat : 20.00 / Türkiye Saati ile Stadyum : Borussia Park Stadyumu Yayın : Futbol Smart / TRT HD Maçın Özeti : blogkafem.blogspot.com TRT HD'nin İle İlgili Yaptığı Açıklama!
TRT1 Uyduda TRT sistemleri tarafından şifrelenecek ve şifreleme tekniği olarakta Biss Kullanılacaktır. Bu şifreleri internet ortamından edinebilir veya Biss şifre çözücü cihazlar yardımıyla yayının şifresini çözebilir ve izleyebilirsiniz. Karasal yayında herhangi bir şifreleme söz konusu değildir zaten. (TRT HD Biss Şifresi İçin Buraya Tıklayınız) Bu Haberi Facebook'ta paylaş Paylaş

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim