Galatasaray – VfB Homberg 2.Hazırlık Maçı // Hangi Kanalda? // Maç ve Kanal Bilgileri

Yazar:



Galatasaray takımı 2. hazırlık maçınca VfB Homberg takımıyla karşı kaşıya gelecek.Bildiğiniz gibi bundan önceki maçı Fc Kleve maçıydı ve o maçı 4-0 kazanmasını (maçın özetini izlemek için buraya tıklayın) bildiler.O maçın maç öncesi ve maç sonrası yorumunu yapmıştım.

Bu maç ile ilgili edindiğim bir bilgiye göre, FC Kleve maçında forma giyemeyen Çağlar Birinci ve aynı maçta ilk golün sahibi olan attığı gol ile de aynı zamanda 2010 - 2011 sezonunu başlatan ((= Milan Baros ağrıları nedeniyle forma giyemeyecekmiş.Umarım bir an önce iyileşir.Eğer geçen seneki gibi bir durum olursa tüm sezon yine forvetsiz geçecek.

Galatasaray – VfB Homberg maçı hangi kanaldan verilecek derseniz yine GS TV'den verilecek.Eğer GSTV aboneliğiniz varsa şu adresten maçı bilgisayarınızdan izleyebilirsiniz.Direk verdiğim linke tıklayın eğer yayın açılmaz ise ; Windows Media Player üzerinden File/Dosya menüsünden URL aç /OPEN URL kısmına şu linki yapıştıracaksınız --> mms://85.111.3.55/gstv daha sonra kullanıcı adı ve şifrelerini girerek yayına ulaşabilirsiniz.

Maç hakkındaki özet bilgiler şu şekilde :

Maç: Galatasaray – VfB Homberg
Tarih: 15 Temmuz 2010
Saat : 20.00 / Türkiye Saati İle
Stadyum: PCC Stadion
Yayın: Galatasaray TV
Maç Özeti : Maçtan sonra http://blogkafem.blogspot.com/ adresinde.. ;) :)

**MAÇ SONUCU : Galatasaray : 5 - Vfb Homberg 0 --> Maçın Özetini İzlemek İçin Buraya Tıklayınız.

Geçen seferki maçta güzel bir oyun çıkarmıştı her ne kadar rakibimiz zayıf olsa da.Tek dileğimiz bu güzel ve hırslı oyunu sezon sonuna kadar sürdürmek ve herşeyden önce Avrupa başta olmak üzere birçok kulvarda başarı sağlamak.Umarım 2000 yılındaki başarıyı yine tekrarlayabiliriz.

Rakibimi VfB Homberg takımını tanıyalım :
Almanya’nın en fazla nüfusa sahip eyaletlerinden biri olan Kuzey Ren-Vestfalya’daki Duisburg kentinin takımı VfB Homberg, Temmuz 1969’da Homberger Spielverein ve Sportvereinigung 89/19 Hochheide takımlarının bir araya gelmesiyle kuruldu.

Kadrosunda Türk asıllı yedi oyuncu bulunduran VfB Homberg, maçlarına 3000 kişi kapasiteli PCC Stadion’da çıkıyor. Stadyum, aynı zamanda FCR 2001 Duisburg Kadın Futbol Takımı’na da ev sahipliği yapıyor. Takımın en tecrübeli oyuncusu, 1998 yılından bu yana Homberg forması giyen 36 yaşındaki kaleci Andreas Kossenjans. 1990 doğumlu Bekir Acuner ise VfB Homberg’in en genç oyuncusu konumunda. (kaynak : galatasaray resmi sitesi galatasaray.org)

2 yorum:

  1. kardeş kullanıcı adı şifreyi nasıl alıyoruz?

    YanıtlaSil
  2. Onun için GS TV aboneliğinizin olması gerekmektedir.

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim