Vodafone 2011 Internet Kampanyası : Süper Internet

Yazar:



Vodafone 2011'e çok hızlı başladı. Vodafone Süper Internet kampanyası ile ocak ayı boyunca tüm Vodafoneliler cep telefonları ile internette özgürce gezebilsinler diye 100 mb internet paketi hediye ediyor.

Hediyenizi alabilmek için SUPER yazıp, 3636'ya göndermeniz yeterli. Bu yazıyı cep telefonundan yazdım mesela. :) Kampanya ile ilgili detaylı bilgileri ben daha sonra sizlerle paylaşacağım.

((..ve aradan bir süre geçtikten sonra.. Nihayet yazıyı tamamlamaya fırsat buldum.)) :)

Uzun zamandır bloga yazamıyordum neyseki bilgisayara oturup da yazma fırsatı buldum.

Vodafone Süper İnternet'in ayrıntıları şu şekilde. :

Cepten 1 Ay Bedava İnternet Kampanyası Esasları
• Kampanya 1 Ocak 2011 ile 31 Ocak 2011 tarihleri arasında geçerlidir.
• Kampanyaya katılmak için 3636'ya SUPER yazıp ücretsiz bir mesaj yollamanız ve 3G/EDGE/GPRS hizmetleri ile uyumlu bir cep telefonuna sahip olmanız yeterlidir. Kampanyaya katılım için SMS gönderen abonerin onay SMS almasının ardından 3G servisleri açılır, promosyon başlar.
• Kampanyadan tüm bireysel faturalı ve faturasız hat aboneleri yararlanabilir.
• Kampanyadan yararlanacak abone sayısına ilişkin bir sınır bulunmamaktadır.
• Kampanyaya katılım sağlayan abonelerimize kazanılan hediye kullanımlarına ilişkin SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.
• Kampanya kapsamında kazanılan haklar devredilemez.
• Kampanyadan çıkmak istenir ise İPTAL SUPER yazıp 3636'ya ücretsiz bir mesaj yollanması yeterlidir. SMS işleme alındığı anda kampanya sonlanır.
• Süresi içerisinde kullanılmayan haklar süre bitiminde silinir. Kampanyadan kazanılan hediyelerin kullanım süresi, katılımı onaylayan teyit SMS'ini takiben 31 Ocak 2011 e kadardır. Kampanyaya katılan abonelerimize 31 Ocak 2011 e kadar günlük cepnet paketi promosyon olarak tanımlanır.
• Adil kullanım hakkı kampanya süresince her gün için 5 MB' tır. Adil kullanım hakkınız dolduğunda 7,2 Mbps'a kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.
• Promosyon süresi bitince kampanyaya katılan aboneler SMS ile bilgilendirilecek; kullanımın devamı durumunda ücretlendirme mevcut tarifeler üzerinden olacaktır.
• Cepnet paketi internet kullanımına içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir.
• Mevcut Mobil Internet paketi olan aboneler de bu kampanyaya katılabilir, ancak kullandıkları Mobil Internet paketine ait abonelik ücretleri iade/iptal edilmez. Bu abonelerimiz öncelikle mevcut internet paketlerinden kazandıkları adil kullanım hakkının tüketip, sonrasında kampanyaya katılmaları durumunda kampanyaya katıldıkları tarihden 31 Ocak'a kadar her gün için 5 MB'lık adil kullanım hakkına sahip olacaklardır.
• Eğer 3G abonesi iseniz ve cep telefonunuz 3G destekliyorsa 3G hızında, cep telefonunuz 3G'yi desteklemiyorsa 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz. Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir . Mobil Internet kullanabilmek için internet ayarlarınızın yapılmış olması gerekmektedir. Live yazıp 7048 SMS atarak internet ayarlarını telefonunuza yükleyebilirsiniz.
• Vodafone Kampanya'ya katılımın beklenenin üzerinde olması durumunda kampanyayı sonlandırma hakkına sahiptir. Vodafone kampanya şartlarında ve tarihlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Diğer tüm bilgiler için : superinternet.vodafone.com.tr

2 yorum:

  1. Bu blog güzel bilgi paylaşımı için
    cep telefonunun

    YanıtlaSil
  2. Bu Vodafone cep telefonları ve internet uygulamaları hakkında güzel bilgiler. Bu paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim