Eyvah Eyvah 2 - Harika Bir Film Yaavv

Yazar:



Geçenlerde Eyvah Eyvah 2'yi izledim ben abim ve kardeşim. Ata Demirer'i tebrik etmek lazım yine harika bir işe imza atmış.Hemen hemen 2 saate yakın süren filmde hem komedi, hem heyecan hemde hüzün vardı.

Bir trakya çocuğu Hüseyin karakterini canlandıran Ata Demirer saf ve temiz hareketleriyle sizi gülmekten kırıp geçirecek.Aşkı sayesinde de hem heyecanlandıracak hemde hüzünledirecek belki de ağlatacak..


Hüseyin'in yaşadığı kasabadaki hemşireye aşık olması ve hemşire Müjgan'ın kaçırılmasıyla filmde komedi yerini heyecana bırakıyor. Demet Akbağ ile mühteşem bir ikili olan Ata Demirer heyecanlı maceralarda sonra hemşireyi kurtarmak için yollara düşüyorlar.Fakat yolda başlarına gelmeyen kalmıyor ilk önce motorları bozuluyor ve ormanda tek başlarına kalıyorlar sığınacak bir yer bulduktan sonra ordan da kaçarak başka bir eve rastlıyorlar ve o evde de hemşire Müjgan'ın olduğunu anlıyorlar hazırladıkları süper plan ile tam hemşireyi kurtardık derken kendileri de arada kaynıyor ve mülteci gemisinin sığınağında kilitli kalıyorlar. Tam kimse onları kurtaramayacak dediğimiz anda hemşire Müjgan ve Firuzan(Demet Akbağ)'ın ingilizcesi yetersiz kalınca hemen Hüseyin devreye giriyor ve kısa sürede tekrar aileleriyle kavuştular derken heyecan + komedi bu seferde yerini hüzüne bırakıyor.İddaa ediyorum ki ağlamamak için kendizi çok zor tutacaksınız hatta bir yandan da aman film tam da burda bitmesin diyeceksiniz bir düşünsenize ışıklar yanıyor herkesin gözü yaşlı.Ama en sonunda film yine mutlu bitiyor tabiki..

Ben sadece yüzeysel değinmek istedim. Yoksa heyecanı ve zevki kaçar.Kesinlikle izlemenizi şiddetle önereceğim bir film ben kaçırmayın derim.Abime de buradan teşekkür ediyorum.İyiki varsınız yavv..((=

4 yorum:

  1. Yok ya bende izledim.Çok komik yada heyecanlı bir filmdi diyemeyiz.Yani o kadar abartmayalım.Zaman öldürmek isteyenler izleyebilir diyelim,tabi bu da benim görüşüm ;)

    YanıtlaSil
  2. Tabi senin görüşüne de saygı duyuyorum zevkler ve renkler tartışılmaz sonuçta.Sana göre ben abartmşım ama bana göre de sen abartmışsın o kadar da kötü değil ya "Zaman öldürmek isteyenler izleyebilir." demişsin.Yani bana sorarsan hiç kötü değil. :)

    YanıtlaSil
  3. can adlı yazarla 2 kere sinemaya gittik ve ikisindede filmi beğenmedim demişti. 2 si de mükemmel filmlerdi. Şimdi de aşk tesadüfleri sever filmi için aynı şey oldu. sadece beraber gitmedik onunla. ama güzel deil dedi. dün filme gittim ve mükemmelinde ötesinde bir film olduğunu anladım :)

    YanıtlaSil
  4. Can da zor film beğenen biriymiş. Yorumun için teşekkür ederim Mahmut. :)

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim