...Vee Blogger Yasağı Kalktı !

Yazar:




İşte bu ya.. Sonunda bloglarımıza yeniden kavuşabildik. Blogger'in açılmasında çaba sarf eden tüm şahıslara ve bu iş için ter döken şirket çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

Özellikle de internette okuduğum kadarıyla Blogger'in açılmasında büyük rol oynayan İnternet Teknoloji Derneği (INETD)'ne bu işin peşini bırakmadıkları için ve hakkımızı sonuna kadar savundukları için sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.. :) :)Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır aslında.

Blogger'in açılmasına katkı sağlayanlara tekrarda çok çok çooooooooooo...kkk büyük teşekkür ediyorum. Çoookk mutluyum şuanda.. :) :) Umarım bir daha böyle bir durumla karşı karşıya kalmayız.

Yaşasın blog yazma özgürlüğü ! Yaşasın Blogger! :)

6 yorum:

  1. Bu yasağın kalkması çok iyi oldu, zaten çok gereksiz saçma sebeplerden blogger engelleniyor ve bir o kadar blog yazarı da mağdur kalıyordu.

    YanıtlaSil
  2. bu konuya alakasız olacak ama ben blog açmak istiyorum ve blog açabileceğim bi site önerebilir misiniz araştırdım birkaç yerde önerilerileri okudum ama karar veremedim .Ayrıca blog açamak ücretlimi?şimdiden yardımlarınız için teşekür ederim.:)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Adsız, bir Blogger kullanıcısı olarak bana sorarsan en iyiler arasından sana Blogger'i kullanmanı tavsiye ederim. Kullanımı basit ve tabiki de ücretsiz.

    YanıtlaSil
  4. meraba ben blogumu açtım fakat daha yeni oldugum için farkettim ki birçok şeyi bilmiyorum ve size birkaç sorum olacaktı öncelikle ben ismimi degiştirmek istiyorum sizden örnekle ali arslan yazan yeri degiştirmek istiyorum ve ben bunu beceremedim kendi profilimde.

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar.. Blogger'e giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşeden önce bloggerde kullandığınız isminize daha sonra ise, "Blogger Profili" yazan yere tıklayın. Açılacak olan sayfadan yine sağ üst köşeden "Profili Düzenle" yazan yere tıklayacaksınız. Oradan isminizi değiştirebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  6. denedim yine beceremedim ismimi değiştiremedim takma ad kısmını değiştirdim ama yine bir şeyler paylaştığımda benim kendi ismim çıkıyor.Herhalde blog işi bana göre değil çünkü adam gibi profilimi düzenleyemedim siz nasıl böyle kullanabilyorsunuz helal olsun valla.

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim