Google Plus [Google+] Davetiyesi Yolluyorumm

Yazar:






Google'nin son çalışmalarından biri de Google Plus oldu. Google'nin bu hizmeti ile Facebook'a rakip olabileceği söylenmekte.

Google Plus yada bazı yerlerde Google+ olarak ismi geçen Google'nin bu yeni uygulamasına bende göz attım az önce. Facebook'a benzer bir site yapmaya çalışmışlar. Umarım bir internet devi olan Google, Facebook'a rakip olur. Çünkü Google'ın daha iyi ve profesyonelce işler başaracağı düşüncesindeyim ki hedeflediği kullanıcı kitlesine ulaşabilirse.

Facebook'un da gerçekten boku çıktı artık. Yerli yersiz verdiği hatalar ile de insanı çileden çıkartıyorlar. Büyük bir site olmasına rağmen site hala gözümde çok dandik bişeymiş gibi gözüküyor ve üye olduğumdan beri de sevemedim bir türlü ama yinede giriyorum nedense. :) Herşeyin modasının zamanla geçtiği gibi Facebook'un modası geçer ilerde.Her neyse bu konudaki amacımız Google Plus davetiyesi vermek.

Google Plus'ı biraz daha inceledikten sonra, sistem ile ilgili size daha sonra ayrıntılı bir bilgi vermeyi düşünüyorum. Belki de Google Plus'ı internetteki söylentiler kadarıyla azçok biliyorsunuzdur. Eğer davetiye isterseniz elimde herkese yetecek kadar daveriye var. Yorum olarak yazı altında belirtmeniz yeterli olacaktır.

Yollanan davetiyeler biraz gecikmeli olarak gitmektedir. Anında gitmiyor. Bu 8-9 saati bulduğu da oluyor. Herhangi bir mail adresi verseniz de olur ama daha iyi sonuç alabilmek için Gmail adresinizi vermeniz daha doğru olur. Aşağı yaptığınız yorumlar ilk önce denetimimden geçecek ondan sonra yayınlanacaktır. Mail adresinin yayınlanmasını istemeyen, "yorumumu yayınlamayın" diye belirtirse yorumunu yayınlamayız ama Google+ davetiyesini elbetteki yollarız. :)

2 yorum:

  1. ben bu sistemin insanımızca pek tutulacagına inanmıyorum. haftada 150k hitli sitemde beğenen sayısı 4 :)

    YanıtlaSil
  2. Evet öyle görünüyor. Çünkü daha Facebook'un etkisi altından çıkamadılar. :)

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim