Facebook Sayfalarınızın Beğeni Sayısını Arttırın

Yazar:




Arkadaşlar daha öncesinde "Facebook Sayfalarının Beğeni Sayısını Arttırma" şeklinde bir konu açmıştım sitede. (Buraya tıklayarak konuya ulaşabilirsiniz.) Ben orada fanslave.com sitesini anlatmıştım. Bu sistemde o fanslave sistemi gibi çalışıyor fakat ondan daha iyi bir sistem olduğu için şuanda bunu kullanmanızı öneriyorum. Üstteki resme tıklayarak sayfaya gidebilirsiniz.

İlk önce fanslave.com'dan neden daha iyi olduğunu söylemem gerekirse, fanslave.com sitesi yabancı içerikli bir site olduğu için, sayfalarınızı beğenen kişiler genelde yabancı kişiler oluyorlardı. Ayrıca fanslave.com sitesinde sürekli facebook sayfaları gözükmediği için puan toplamak biraz daha zor oluyordu. Hitbook.Net sitesi ise %100 Türk sitesidir! Ayrıca fanslave.com'dan ayrılan en önemli özelliklerinden birisi de kolay puan biriktirilebilmesidir.Günde yaklaşık 1500 puan biriktirebilirsiniz ve bir günde facebook sayfanızı bir günde 500 kişiye beğendirebilirsiniz! Eğer isterseniz bu puanlarınızı gerçek paraya da çevirebilirsiniz.

HİTBOOK SİTESİ KAPANMIŞ OLUP, BU KONU GEÇERLİLİĞİNİ YİTİRMİŞTİR.
BURAYA TIKLAYARAK ANA KONUMA GİDEBİLİRSİNİZ.

Nasıl Puan/Kredi Biriktiriliyor?

Hitbook.Net'e üye olup, giriş yaptıktan sonra en üstteki menüde "Kredi Kazan" yerin üzerine gelince orada;

  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • Youtube
  • Oto-Sörf

gibi seçeneklerin geldiğini göreceksiniz.Şimdi size tek tek nasıl kredi kazanacağınızı anlatayım. Facebook ile başlayalım.. Şimdi üst taraftaki Kredi Kazan menüsünden nasıl kredi kazanacağınızı anlatacağım. Sırayla başlayalım.


Kredi kazan menüsünden Facebook yazan yere tıkladığınız zaman; karşınızı bir sürü facebook sayfası çıkacak. Beğen butonlarına tıklayıp sayfaları beğendikçe her tık başına, kredi kazanıyorsunuz.

Hangi sayfadan kaç kredi kazanacağınız zaten orada yazıyor. Mesela Kredi : 10 diye belirtiliyor. Yada kredisi : 5 vs.

Öneri : Kendi facebook hesabınızla beğeni yapmak istemiyorsanız; fake hesap kullanmanızı öneririm.

NOT : Facebook kısmından puan kazanabilmek için facebook'unuzun açık olması gerekmektedir. İster gerçek facebookunuz olsun ister fake hesabınız olsun farketmez. İşin en iyi taraflarından biri de aynı sayfalardan 2-3 defa puan kazanabilirsiniz. Mesela; facebook hesabınızdan girip sistemdeki tüm sayfaları beğendiniz. Beğenilecek sayfa kalmadıysa; başka bir facebook hesabınıza giriş yaparak sistemde bulunan sayfaları tekrar beğenebilir ve kredi kazanabilirsiniz. Böylece kredilerinizi daha çabuk arttırabilirsiniz.


Sonuç : Bu kısımdan sayfa beğenisi yaparak kredi kazanmak için istediğiniz facebook hesabınızı kullanabilirsiniz. Hatta ve hatta birden facebook hesabı kullanabilirsiniz.

Kredi kazan menüsünden Twitter yazan yere tıkladığınız zaman; yine facebook kısmındaki benzer bir şekilde puan kazaılıyor. Nasıl ki facebook'ta "beğen" yazısına her tıklama başına puan kazanıyorsanız, twitter kısmından da puan kazanabilmek için Onayla kısmına tıklamanız kredi kazanmanız için yeterli olacaktır. Twitter kısmından puan kazanabilmek için twitter hesabınızın açık olması gerekmetedir ve ayrıca twitter hesabım kısmına kendi twitter adresinizi kayıt ettirmeniz gerekmektedir.

Kredi kazan menüsünden Google yazan yere tıkladığınız zaman; Bu kısım içinde bir google hesabınızın olması gerek. Google hesabınıza giriş yapılı ise tek yapmanız gerek +1 yazan yere tıklamanız. Facebook ve Twitter'da olduğu gibi burda da tık başına kredi kazanabilirsiniz.


Kredi kazan menüsünden Youtube yazan yere tıkladığınız zaman; ise bu kısımda bir video açılacak. Videonun alt kısmında sonraki video yazısı çıkana kadar videoyu izleyiniz. Sonraki video yazısı çıkınca sonraki videoya tıklayıp bir sonraki videoya geçebilirsiniz. Kredi kazanmanız için her videoyu 10 dakika izlemeniz yeterli.


Kredi kazan menüsünden Oto-Sörf yazan yere tıkladığınız zaman; Bu kısım en kolay kredi kazanılan kısımdır. Oto-Sörf' tıklayın ve bırakın. Sistem otomatik, HitStaar sitesine kullanıcılar tarafından kayıtlı olan siteleri siteleri gezecek ve puanlarınız otomatik olarak hesabınıza eklenecektir.



Kazandığım Puan/Kredileri Nasıl Kullanabilirim? Facebook Sayfalarımın Beğeni Sayısını Nasıl Arttırabilirim?
Şimdi ise, Hitbook sitesinden kazandığınız kredileri nasıl facebook sayfanızın beğeni sayısını arttırmada kullanacağınızı anlatayım.

Menü'den Sayfa/Site Ekle kısmına giriyorsunuz.
Link yazan yere facebook sayfanızın linkini ekliyorsunuz.
Başlık yazan yere de sayfanızın adını yazıyorsunuz.
TB yazan kısımda ise, sayfanızı beğene kişiye kaç puan vereceğinizi ayarlayabilirsiniz. Mesela TB kısmını 5kredi yaparsanız sayfanıza her 1 kişi geldiği zaman sizin hesabınızdan 5 kredi eksilecektir. 10 yaparsanız 10 kredi eksilecektir. Kredi sayınızı arttırdıkça hesabınızdan daha çok kredi eksilir fakat siteniz facebook kısmında üst taraflarda gözükür.

NOT : Sayfanızı sisteme ekledikten sonra sayfanıza kredi eklemeyi unutmayın.


Hesabınızda kredi bittiği zaman ise kredi kazan kısmından tekrar kredi kazanabilirsiniz.

Facebook Sayfalarının Beğeni Sayısını Arttırma Yöntemleri Ana Konusuna Gitmek İçin Buraya Tıklayınız!

22 yorum:

  1. Güzel bir paylaşım,bende kullanıcam. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim. Her zaman beklerim. Umarım faydası olur size.

    YanıtlaSil
  3. Ilngınc bır yontem ınsallah ıse yarar denıcem

    YanıtlaSil
  4. Kaydoldum deneyeceğim

    YanıtlaSil
  5. Kayıt oldum ve gerçekten çok iyi.buna benzer başka bi siteye kayıt olmuştum ama 2 günde 2 beğeni oldu. Bu site gerçekten çok iyi. Paylaşım için teşekkürler çok işime yaradı :)

    YanıtlaSil
  6. Rica ederim. Her zaman beklerim. Bu tip sitelerden haberdar oldukça sizlerle paylaşacağım.

    YanıtlaSil
  7. Kardeş iyi iyide kredi bitti bende kredi kazana girdim facebook dedim hep aynı siteler çıkıyor zaten ben onları beqenmişim beqenince yine kredi vermiyor yenile diyiyorum hep aynı siteler neyapacağım

    YanıtlaSil
  8. Farklı Facebook hesabıyla beğenmeyi deneyin. Eğer fake hesabınız varsa. Eğer yine puan kazanılmıyorsa ben site yöneticisiyle irtibata geçip size durumu iletirim.

    YanıtlaSil
  9. ben hesabı açtım sayfa eklemek istiyorum ama eklemiyor
    Kullanıcı adı alınmamış sayfa ekleyemezsiniz. Lütfen kullanıcı adı aldıktan sonra tekrar deneyin. BU NE DEMEK OLUYOR YARDIMCI OLURMUSUNUZ :( TEŞEKKÜRLER

    YanıtlaSil
  10. Şu linkteki yazıdan, sayfanıza ait bir kullanıcı adı alabilirsiniz. : http://blogkafem.blogspot.com/2012/01/facebook-profiliniz-sayfalarnz-icin.html

    Kullanıcı adı aldıktan sonra sitenizi sisteme ekleyiniz. O zaman sistem kabul eder.

    YanıtlaSil
  11. Gerçekten çok yardımı olacak gibi gözüküyor. Böyle bir şey için bize yardımcı olduğunuz için sizi ayakt alkışlıyorum!

    YanıtlaSil
  12. Teşekkür ederim Talat bey. Bu konu hakkında bilgim oldukça sanal ortamda sizlerle paylaşmaya çalışıyorum. Umarım işinize yarar.

    YanıtlaSil
  13. Arkadaşlar herşeyi ayarladım sayfaya kredide ekledim. Sayfaları beğeniyorum Sayfam artmıyor.

    YanıtlaSil
  14. Arkadaşlar sayfamı ekledim kredide ekledim. Sayfaları beğeniyorum sayfam artmıyor.Lütfen Yardım Edin ...

    YanıtlaSil
  15. Arkadaşlar herşeyi ayarladım sayfaya kredide ekledim. Sayfaları beğeniyorum Sayfam artmıyor.

    YanıtlaSil
  16. Beğeni başı verilecek kredi sayısını arttırın. O düşük olunca sayfanız arkalarda kalıyor. O yüzden beğeni gelmiyordur.

    YanıtlaSil
  17. Benim Sayfamın Adı Sığmadı Bende Kısaltarak Yazdım ,Yinede Olurmu ?

    YanıtlaSil
  18. Bu sistem hala çalışıyor mu? bana aktivasyon maili gelmedi, siteye mesaj attım cvp da gelmedi...

    YanıtlaSil
  19. Herkes aynı sorundan şikayetçi. Sistem şuanda çalışıyor ama üyelik sisteminde sorun var. Site üzerinden yetkililere mesaj atarak sorununuzu bildirebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  20. msn ye kod geldi ama tıklanmıyo

    YanıtlaSil
  21. Hocam, size gelen maili yollayın bana iletişim kısmından. Ancak size öyle yardımcı olabilirim.

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim