Çok Kötü Bir 4 Gün ve Doğum Günüm

Yazar:





Blogda önceleri sürekli başkalarının işlerine yarar yazılar yazarken şimdi de Genel adı altında bir kategori açtım. Bu kısımda içimden geldiğince kendimce karalamalar yapacağım. Hiçbir kategoride olmayan yazılarımı da bu kısma ekleyeceğim.

Yarıyıl tatiline girerken onu bunu yapacam falan derken -ders adına- tatilin henüz ikinci günü karın falan yağmasından bahsetmiştim. Bayağı neşeli bir gün. Tatilin bize süprizi gibiydi fakat karın sonrası olabilecekleri hiç hesaba katmamışım. Diğer yazımda da bahsettiğim gibi Antakya'nın çoğu bölgelerine elektrik verilemedi yada en azında bizim bulunduğumuz yerlere elektrik verilemediğiniden bahsetmiştim.Hatta şarjımın da bitmek üzere olduğunu ve aynı gün internet paketim de bitmişti. Son olarak kar ile ilgili blog yazımı telefonumdan yazmıştım.

4 günün kabus gibi geçmesi de bu noktada başladı zaten. 4 gün sonra bugün ilk defa elektrikler geldi. Bende oturup blogda bişeyler karalayayım dedim. Bu 4 gün içinde bir de doğum günüm vardı. Elektrik olmasa da teknolojiden uzak, blogumdan ve sizlerden :P uzak olsamda iyiydi. Ailece bir kutlamaydı. 19'una bastım. Zaman da ne çabuk geçiyormuş.Blogu açtığımda henüz 15 yaşında ve liseye yeni başlamıştım şimdi ise YGS ve LYS hazırlık.Sınavlardan bahsetmişken de ODTU bilgisayarı o kadar çok istiyorum ki buraya ne kadar yazsamda kelimeler kifayetsiz kalır sanırım.

Neyse doğum günü bu elektrik kesintisi olayının 2. günü olmuştu. Ama kabus bitmedi. Birde soğuğu yiyince şifayı fena kaptım. Şuanda salonda oturmuş abimin laptobundan bu yazıyı yazarken bir yandan da annemin kendi yöntemleriyle hazırladığı sıcak içecek. Annem onu karışım olarak adlandırır ve çeşitli bitkilerden oluşuyor. Tabi bunun yanında sizinde dualarınız benim için önemli. Diğer 2 günde elektriksiz kabus gibi geçti. Hasta olmam da cabası. Asıl kötü geçmesinin sebebi de yapmak istediklerimi yapamamdan kaynaklı.

Ha birde ben bu yazıyı yazarken kardeşimde bir yandan televizyondan "Bugün ne giysem?" programını izliyor. Kulaklarım bazen oraya takılıyor bazende yazacaklarımı unutyorum ama kardeşim TV'yi kapatmamakta kararlı. Ne b.ktan bir programmış lan. İğrenç bişey. 2 yumuşak adam ve bir kadın. Birde şöyle bişey var. Şuana kadar TV'de gördüğüm tüm programlardaki modacı erkeklerde bir yumuşama var. O güzel olmuş bu güzel olmuş bizimle değilsin.Lan öyle saçma programmı olur. Oradaki yarışmacıların kaderleri kendini modacı olarak gören 3 kişinin elinde. Konu ile bilgilerine saygım var belki ama bence herkesin modacısı yine kendidir. Zevkler ve renkler tartılmaz diye güzel bir söz vardır. Beğenme öznel bir olaydır. O kişinin zevki öyle yani senin yorumunun ne önemi var ki. Herkesin modacısı kendisidir. Orda o modacılar önerilerde bulunabilirler ama eleme gibi bir fırsatlarının olması saçma. Başka alternatiflere yönelmeli yayıncı yada programı kapatmalı.

Zaten kadınların bu güzel giyinme meraklarını anlamıyorum.Geçenlerde Twitter'da bu program ile ilgili bir tweet okudum. "Bu programı erkekler sunsa bu program 10dk. da biter. Bu kokuyor mu? Hayır! O zaman giy gitsin" çok güzel yazmış yazan arkadaş.

Neyse konu daha fazla sapmasın. İşte öyle bişeyler karamalamak istedim. Ne kadar ilginizi çeker bilemiyorum ama blogda sonuçta bir sanal günlüktür neticede. ;)

5 yorum:

  1. çok güzel olmuş o zamanın şartlarını çok güzel anlatmışsın özellikle şu progamda hakındaki düşüncelerine katılıyorum ama gene bu durumda kişiye göre degişir kimilerinin hoşuna gidiyor ki hala yayında neticede yazınızı begendim . :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Siz de Antakyalısınız sanırım. Keşke bir de isim belirtseydiniz. :)

    YanıtlaSil
  3. sanal ortama fazla güvenmediğimden isim belirtmek istemedim. Ama sayfayı begendim yazın face ve twitter dışında takılabilecegim güzel ve eglenceli bir sayfa olduğunu düşünüyorum... :)bu arda evet Antakyalıyım

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim. Her zaman beklerim. Beni tanıyor musun peki? Yani akraba falan çıkma ihtimali var mı diye merak ediyorum. :)

    YanıtlaSil
  5. yok akraba degilz ondan emin olun:)

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim