Facebook Profiliniz / Sayfalarınız İçin Kullanıcı Adı Almak

Yazar:




Kullanıcı adınının nasıl alınacağını göstermeden önce "kullanıcı adı almak ne işe yarar"dan başlayayım dedim.Malum,  hiç kimse doğuştan bilgisayar profesörü değil. Ayrıca bu konuya değinene yüzlerce web sitesinden de bir farkı olur yazının özgünlük bakımından.

Facebook Kullanıcı Adı Ne İşe Yarar?
Facebook'ta kullanıcı adı almak demek kendi profilinize ait bir link almak demektir. Biri size Facebook adresin var mı dendiği zaman direk verebileceğin hazır bir adresin olması demektir.Örnekle gösterecek olursam benim Facebook kullanıcı adım; aliarslan10'dur. Facebook adresim de şöyle oluyor. : www.facebook.com/aliarslan10

Verdiğim örnekten de anlayacağınız gibi kullanıcı adı demek www.facebook.com adresinin sonuna gelen ve sizin belirlemiş olduğunuz bir isimdir.Ama bu sadece öyle basit bir isimden ibaret değil.Kullanıcı adı almanın bir diğer avantajı ise,Facebook'a giriş yapacağınız zaman uzun uzun e-posta adresinizi yazmanıza gerek kalmadan E-Posta kısmına kullanıcı adını yazarak Facebook'a giriş yapabiliyorsunuz. Ayrıca, arkadaşlarınız Facebook aramada yalnızca kullanıcı adınızı yazarak sizi daha kolay bulabliyorlar. Bu ençok da benim işime yarıyor sanırım. :) Beni Facebook'ta eklemek isteyen arkadaşlarım; benim adıma benzer bir sürü isim olmasından dolayı adımı yazdıklarında beni Facebook'ta bulmakta zorluk çekiyorlarmış tantanalarını duymaktan kurtuldum. aliarslan10 yaz ve bul diyorum !  O kadar! :)


Facebook Sayfalarınıza Yada Facebook Profilinize Kullanıcı Adı Nasıl Alınır?
İlk önce;   www.facebook.com/username adresine tıklamanız gerekmektedir. Linke tıkladıktan sonra Facebook'a giriş yapmamış iseniz ilk önce giriş yapıyorsunuz daha sonra ise, ne için kullanıcı adı seçmek istiyorsanız (sayfaa yada profil) onu seçip, kullanıcı adınızı istediğiniz şekilde belirleyebiliyorsunuz.

Örnek Resim :
Resmi büyütmek için üzerine tıklayınız.

ÖNEMLİ UYARI :  Facebook'ta sadece bir kez kullanıcı adı alabilirsiniz. Ayrıca aldığınız bir kullanıcı adını da bir daha değiştiremezsiniz. Bu yüzden kullanıcı adı seçecek iseniz, kendinizi için en iyisini seçmenizi tavsiye ederim.

5 yorum:

  1. slm.benim face bilgilerimdeki e-mail adresim bilgim olmadan değişmiş.15 tane ardı ardına sayıfacebook.com olmuş.bu ne anlama geliyor.biri face me mi giriyor acaba.yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  2. Eğer mail adresiniz sizden habersiz degistirilmiş ise büyük ihtimalle Facebook hesabınıza sizden habersiz birileri girmiş. Ayrıca bu kişi bundan önceki mail adresinizin de şifresini de biliyor sanırım. Size önerim yeni bir mail adresi açıp; facebook hesabınıza kaydetmeniz. Ayrıca şifrenizi de değiştirmenizi öneririm...

    Diğer dediğinizi anlamadım ama profilin linkinizin sonundaki sayılardan bahsediyorsanız o sizin profilinizin ID adresidir. Eğer kullanıcı adı alırsanız o gözükmeyecektir.

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler bunu arıyordum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yardımcı olabildiğime sevindim Sedat. Her zaman beklerim.

      Sil
  4. türkçe kullanıcı isim falan yok mu ya :/

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim