...Ve Bir Süre Sonra

Yazar:




YGS-LYS hazırlıkları için siteyle ilgilenemeyeceğimi şu yazıda belirtmiştim. Aslında diğer yazıda haziranda tekrar blogla ilgleneceğimi yazmıştım ama daha fazla dayanamadım. Blogdan uzak kalınca olmuyor. İnsan daha çok sterese giriyor. Ama bu durum LYS hazırlık aşamasında kendini gösterdi.

Aslında ilk başlardan herşey iyi gidiyordu. Biraz uzak kalmam iyi gelmişti. Bayağı çalışyorumdum sabahtan akşama..YGS hazırlıkta hersey iyi giderken LYS hazırlıkları sırasında ilk haftalardan sonra bir bıkkınlık ve zamanın az kalmasıyla beraber gelen stres ile YGS'deki performansım kalmadı. Aslında bu duruma sebep olan en büyük salaklığım YGS calısırken hiç LYS'nin yüzüne bakmamıs olmam. LYS'ye gecen seneden beri hic bakmamak ve havalarında ısınmasıyla bıkkınlık 2kat arttı. Neyse yavv ben niye yazıyorum ki. :D

Sonuc olarak sosyal medyadan uzaklasmaya degdi mi? diye düsünecek olursak evet ilk baslarda hersey tam istediğim gibi gitti diyebilirim. YGS'den sonra ise artık yavas yavas internete göz atmaya da basladım.. Hepsi benim salaklığım herseyden hemen pes ediyorum.. Tembellik var biraz.. Her zaman azimli olamıyorum. Hep kısa süreli oluyor.

Birazda Blog Hakkında Konusalım
Bu sürede siteyle ilgili aklımdan bir sürü düsünce gecti mesela tema degisikliği yapmayı düsünüyorum ama bunu ziyaretçilerin oylamasına sunacam.

Site ismiyle ilgil bir degisiklik yapmayı düsünüyorum. blogkafem.blogspot.com degil de belki artık www.blogkafem.net olarak sitenin adında degisikliğe gidebilirim. Blogkafem.NET suanda da aktif -1 yıldan beri- ama daha cok blogspot.com uzantısıyla kullanmayı tercih ettim.

Sitenin tüm kategorilerinde güncel yazılar olmasını sağlamak için siteye yazar almak gibi düsüncelerim var. Bununla ilgili ilerde bir yazı yayınlarım.
 

Herkese Tesekkürler
Birkac ay icinde yorumlarınızı takip ettim. Cok iyi yorumlar geldi sizden. 2 farklı iletisim kutusu koymusum siteye her ikisinden de mailleriniz eksik olmadı. Sanırım site ile ilgili sorularınız için birde ask.fm hesabı acmam gerekecek. :) Son olarak hepinize cok cok tesekkür ediyorum.. Kaldığımız yerden devam edecez takipte kalın..
 

NOT : Bu yazıyı telefondan yazdığım için "ç" yerine "c" yada "ş" yerine "s" veya "ğ" yerine "g" kullanmıi olabilirim bazı sözcüklerde.. ;)

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim