Zaman Tünelinden Kurtulmak (!) Zaman Tünelinden Çıkmak(!)

Yazar:



 Bloga döner dönmez ilk olarak bu konu hakkında yazmayı planlıyordum. Son birkaç gündür sanal aleme şöyle bir göz atayım dedim ve herkes deli gibi bunun bir çözümünü arıyor. Facebook'ta bununla ilgili bir çok sayfa açılmış ve binlerce kişi beğenmiş. Ayrıca bunun için özel web siteleri açılmış.Hatta Google'da bunla ilgili birçok site var hatta binlerce ama hemen hemen hepsi kandırmacadır.


Hiç bu tür şeylere gerek yok ben size öğretecem desem de inanmayın. Arkadaşlar öyle bişey yok! Zaman tüneline girenler bir daha çı-ka-maz-lar! Bu açık ve net!

"ZamanTünelinden Kurtul", "Zaman Tünelinden Kesin Çıkış %100 işe yarıyor" ve buna benzer daha bir çok başlığa kesinlikle inanmayın! Bu tür kişiler sizi zaman tünelinden çıkaracaklarını iddaa ederek sizin facebook şifrelerinizi ele geçiyorlar!

Bu yazıyı da sizleri bilgilendirmek için yazmak istedim.. Bu zaman tüneli denen uygulama Facebook'un sahibi olan sayın Mark Zuckenberg'in olmasını istediği projelerinden bir tanesi.. Bazı arkadaşlarınız hala eski profleri kullanıyorlar evet ama onlar zaten hiç zaman tüneline girmemiş kişiler. Onlarda istemeselerde mutlaka birgün zaman tüneline girecekler.. Bu Facebook yetkililerinin kesin talimatıdır.

Tekrar ediyorum.. Herkes muhakkak birgün zaman tüneline geçecektir! Zaman Tüneli yada diğer adıyla Timeline uygulaması facebook'un projelerinden bir tanesi. Bu uygulamadan çıkılamaz..

Zaman Tünelini Kullanmak İstemeyenler Ne Yapmalı?
Zaman Tünelini kullanmak istemiyorsanız, basit bir işlem ile eski profili tekrar kullanabilirsiniz ama başkalarına değil bu sadece size öyle gözükecektir.. İnternette bunu bir sürü websitesi anlatmış. Tarayıcı eklentileriyle eski profili kullanıyorsunuz ama sadece size "eski" gözüküyor. Arkadaşlarınız yine zaman tüneli olarak görecekler. Ayrıca böyle eklentilere dikkat edin.Size sayfa begendirtebilir vs vs her sey yapabilir.. Risk almayin derim. En iyisi zaman tüneline alışmaktır arkadaşlar..

Yani; "Zaman tünelinden nasıl çıkılır?" sorusunun cevabı açık ve net :
-Zaman Tüneli'nden kesinlikle bir çıkışı yok.

8 yorum:

  1. Zaman tünelinden çıkabileceklerini düşünüpte acayip acayip linklere tıklayan insanlara acıyorum Bilmediği sitelere girş yapıp hesaplarını kaptırıyorlar anca

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle katılıyorum ve bu yazıyı da bu konuya dikkat çekmek için yazdım.

    YanıtlaSil
  3. Zaman tünelinden çıkılmayacağını hala anlamayanlar var. Bir o kadar sayfa beğendirilip üstüne bir de uygulama izni veriyorlar sonunda profilleri reklamlarla doluyor.

    YanıtlaSil
  4. kesin kurtuluyorum diye girdim ama yazıyı görünce şok oldum.bir daha kanmam kimseye

    YanıtlaSil
  5. Faydalı bir yazı olmuş. Zaten bunun gibi sistemlerin çoğu karakter hatası veriyor.

    YanıtlaSil
  6. Bunu arıyordum teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. İlk geçişten sonra yadırgamıştım ama artık alıştım ve kullanmaktan keyif alıyorum açıkçası zaman tünelini. Teşekkürler makale için. (:

    YanıtlaSil
  8. @bymadak
    Kesinlikle size katılıyorum. Artık insanlara durumun farkına varmalarını belirtmek için böyle bir konu açtım. Bu konu da okunduğu sürece faydalı olabiliyor zaten.

    @ayqolog
    Kanmamanız senin için en iyisi olur dostum. ;)

    @Kilis Haber
    Yorumunuz için teşekkürler..

    @Ömer Tevfik
    Rica ederim ama yazıyı iyice bir okumanızı tavsiye ederim. :) :)

    @Murat Tekmen
    Rica ederim. Ben de alıştım diyebilirim. Tek sevmediğim yanı ise, eski gönderilere bakarken üstteki ayardan "Tüm Haberleri Gör" yapmayınca, tüm paylaşımlarımızı göremememiz.. Onun dışında fena değil aslında..

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim