Twiwin İle Twitter Takipçilerinizi Arttırın

Yazar:




Facebook'tan sonra ülkemizde en trend sosyal paylaşım sitesi hiç kuşkusuz Twitter. Twitter'daki çoğu kişinin tek istediği şey bir takipçi grubuna sahip olmaktır. Çünkü takipçinin olmayınca Twitter hesabının olması bir anlam kazanmıyor. Twiwin ile hem siz hesap takip ederken, hem de takipçi kazanıyorsunuz. Bazıları için önceden bilinen bir site olabilir ama benim henüz yeni öğrendiğim bir site.

EKLEME (01.08.2012): Twiwin sitesi kapatılmıştır.

Şimdi anlatıma geçelim. Öyle bir anlatacağım ki, internette acemi olanlar bile olayın ustası olacaklar.. :) En iyi şekilde anlatmaya çalışacağım. Hadi okumaya devam edin bakalım. :)

En temelden alalım.. :


1. Sisteme Nasıl Kayıt Olunur?
Sisteme giriş yapabilmek için Twitter hesabınız açık olmalı. Siteye girdikten sonra "Giriş Yapın" yazan kısma tıklayarak sisteme giriş yapabilirsiniz. "Uygulamaya izin ver" yaptıktan sizden bir mail adresi isteyecek. O kısma herhangi bir mail adresinizi yazın ve daha sonra mail adresinize gelecek olan aktivasyon koduna tıkladıktan sonra kullanıcı paneliniz açılacaktır.

2.Nasıl Takipçi Arttırılıyor?
Sistem zaten otomatik olarak sizin hesabınıza takipçi yollamaya başlayacaktır. Sizin tek yapmanız gereken kredi kazanmaktır. İlk üyelikte size 100 kredi veriliyor ve siz her 1 takipçi kazandığınızda o kredilerden 9 kredi düşüyor. Hesabınızda kredi olduğu sürece takipçi kazanabiliyorsunuz.


3. Takip Değeri Nedir?
İlk kayıt olduğunuzda sol tarafta takip değeri 9 yazıyor. Bu demek oluyorki sizi her biri takip ettiği zaman kredilerinizden 9 kredi düşecektir. Sistem başlangıçta 9 kredi düşecek şekilde belirlemiş. O kısma ne yaparsanız hesabınızdan o kadar düşer. O kısmı 6 yaptığınızı düşünürsek her 1 takip aldığınızda hesabınızdaki kredilerden 6 kredi düşecektir.



İşin ayrıntısına inelim. :

Takip değerini yüksek yaparsanız : Daha kısa sürede takipçi kazanırsınız ama daha az takipçi kazanırsınız. Takip değeri yüksek iken krediler çabuk biteceğinden; daha fazla hesap takip ederek daha çok kredi kazanmak zorunda kalacaksınız. Örnek : Kredinizi 100 ise ve takip değeriniz 10 ise; günde 10 takipçi kazanırsınız ama o gün için krediniz biter ve kredi kazanmak zorunda kalırsınız.


Takip değerini az yaparsanız : Takipçi kazanmanız daha uzun sürer ama daha çok takipçi kazanırsınız.
Örnek : Kredinizi 100 ise ve takip değeriniz 1 ise; günde 1 takipçi kazanırsınız. Günde 5 takipçi kazanmak yerine 5 günde 5 takipçi kazanırsınız ve geriye 95 krediniz artar.


NOT : Ben basit örnekler sıktım kafamdan olayı daha iyi kavramanız için.Yukarıda anlattığım gibi olmayabilir. 1 kredi yaparak günde 2 takipçi gelebilir veya hiç de gelmeyebilir.


4.Nasıl Kredi Kazanılır?
Zaten panel açılır açılmaz kullanıcılar önermeye başlıyor sistem. Takip et butonuna tıkladıktan sonra siz bir kişiyi takip etmiş oluyorsunuz. Daha sonra sistem başka birini öneriyor ve her takip ettiğiniz kişiden kredi kazanıyorsunuz. Örnek bakınız :



İstemediğiniz kişileri geç yapabiliyorsunuz ama size önerim yüksek kredi verenler varsa kesinlikle geç butonuna tıklamayınız. Arka arkada 50 kişi takip edebiliyorsunuz. Ondan sonra ise 15 dakika beklemeniz gerekmekte. 15 dakikalık süre dolduktan sonra yeniden takip et butonu ile kredi kazanmaya başlayabilirsiniz. Her 50 takipte sistem sizden 15 dakika beklemenizi isteyecektir.


5. Peki ya Sizi Takip Edenler Takipten Vazgeçerse?
Bu sistemin de en güzel yanı bu. "Takipçilerin durumunu kontrol et" yazan bannere tıklıyorsunuz. Oradan sizi halen takip ediyorlar mı yoksa takipten vaz mı geçilmiş görebilirsiniz. Eğer o kişi sizi takipten vazgeçmişse; krediniz hesabınıza geri yükleniyor. Bu kısım çok önemli ve hakkınızın yenmemesi için bu kısmı sık sık kontrol etmenizi tavsiye ederim.


 Sistemin bu özelliği sitede şu şekilde sıralanmış :
  • Sadece son 7 gün içerisindeki takipçilerin durumunu kontrol edebilirsiniz.
  • Sadece son 3 saatden önceki takipçilerin durumunu kontrol edebilirsiniz.
  • Sizi takip eden hesap, takip etmekten vazgeçmiş ise sizden kazandığı kredi hesabından düşülür, takip sayısı bir eksiltilir.
  • Sizi takip eden hesap, takip etmekten vazgeçmiş ise harcadığınız kredi hesabınıza yüklenir, takipçi sayınız bir eksiltilir.
  • Hesap halen sizi takip etmeye devam ediyorsa hiç bir işlem yapılmaz. Bu hesabın durumunu 24 saat sonra yeniden kontrol edebilirsiniz.
  • Kontrol işlemi sırasında twitterdan kaynaklanan problemlerden dolayı durumu sorgulanamayan hesaplar için 2 saat sonrasında yeniden kontrol işlemi yapabilirsiniz.

Ben bu sistemle ilk defa bu sitede karşılaştım ve süper bişey diyebilirim. Eğer siz de birini takip ettikten sonra vazgeçerseniz başkası da bu şekilde tesbit edebiliyor sizi ve takipten vazgeçme işlemini 10 defa yaparsanız sistemden atılıyorsunuz.

Şimdilik sistem ile ilgili yazacaklarım bu kadar. Eğer yeni şeyler keşfedersem site ile ilgili buraya ekleyeceğim. O yüzden bu konuyu takip etmenizi öneririm.

31 yorum:

  1. güzel bir site tanıtmışsınız teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim. Her zaman beklerim.

    YanıtlaSil
  3. Güzel anlatmışsınız tebrikler

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten mükemmel anlatmışsınız.

    YanıtlaSil
  5. anlatım gerçekten çok başarılı ve açıklayıcı olmuş tebrik ederim resimlerle konunuzu desteklemenizde güzel olmuş elinize sağlık...

    YanıtlaSil
  6. Olumlu yorumlarınız için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  7. faydalı paylaşım teşekkürler

    YanıtlaSil
  8. Neden herkes takipçisini arttırmaya çalışıyor anlamıyorum. Sanırım ego tatmini için yapıyorlar bunu.

    YanıtlaSil
  9. Valla kim ne için takipçi sayısı arttırıyor bilmiyorum ama insanlar araştırıyor ve öğrenmek istiyor diye ben de paylaştım. İsteyen kullanıyor istemeyen kullanmıyor. Onlara kalmış bişey artık. :)

    YanıtlaSil
  10. teşekkürler hocam deneyecem :)

    YanıtlaSil
  11. Bu ne? anlamadım gitti. Ben facebook anlayan kesimlerdenim halen bunu anlayamadım.

    YanıtlaSil
  12. Twiwin, Twitter'daki takipçilerinizi arttırmaya yarayan bir site sadece.. Twitter'ı da öğrenmek için acele etmenizin gereği yok. Bizim gibi sürekli internet ile ilgilenmeyen çoğu insan yeni yeni keşfediyor bence. :)

    YanıtlaSil
  13. Deneyip kullanan ve olumlu sonuçlar alan varmı?

    YanıtlaSil
  14. en kısa zamanda deneyeceğim fakat merak ettiğim bir nokta var. bizi takip edenler yabancılar mı yoksa türkiyeden eklesinler gibi bir seçenek de mevcut mu?

    YanıtlaSil
  15. Hocam zaten bu Türk sitesi. R10'dan bir arkadaşa ait. Kullanıcılarının tamamı Türklerden oluşmaktadır. ;)

    YanıtlaSil
  16. takipciler türk kullanıcılarmı ?

    YanıtlaSil
  17. Evet hocam %100 Türk kullanıcılardan oluşmaktadır. Site, Türk sitesi zaten.

    YanıtlaSil
  18. gerçekten blog kaliteli tebrikler.

    YanıtlaSil
  19. Hocam, bu program falan değil. Bu bir web sitesiydi normalde ama web sitesi şuanda kapandı. Yani Twiwin diye bişey yok artık.

    YanıtlaSil
  20. Kapandı a.m.k tamamı türk değildi twiwin likedwinin alt kuruluşudur

    YanıtlaSil
  21. Ama sizi takip eden kişilerin %100'ü Türklerden oluşuyordu. Evet, sizin de dediğiniz gibi "Likedwin" sitene ait olan bu sistem kapandı malesef.

    YanıtlaSil
  22. Güzel anlatım ve sistem deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  23. Hocam, site kapandı yalnız. Denemk için biraz geç kaldınız sanırım. :)

    YanıtlaSil
  24. teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  25. Nereden Kaydolucaz?

    YanıtlaSil
  26. Merhaba Adsız arkadaşım. Bu site kapanmıştır. Artık böyle bir sistem yok. Bu konu eski bir konudur. İlgin için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim