Ask.FM Nedir? Nasıl Hesap Açılır? Nasıl Kapatılır? [Ask.FM Hakkında Herşey]

Yazar:




Son zamanlarda "çoluk çocuğun" evet doğru duydunuz, gençlerin değil "çoluk çocuğun" yeni oyuncağı haline gelmiş bir site olarak tanımlıyorum. Benim de hesabım var. Birkaç arkadaşımda gördüm ve merak ettim. Hesap açtım bir bakalım nedir ne değildir diye. Açmamın bir diğer sebebi de siteden benim irtibata geçecekler için kolay bir yol olur diye düşündüm ama hiç de öyle değil. Anasını satayım siteye mi üye oldum kreşe mi belli değil.

Sitenin asıl amacı ise, arkadaşlarınıza veya yakınlarınıza veya soru sormak istediğiniz herhangi birine isminiz gözükmeden "anonim" olarak soru sormaktır. Onlara belirli konular hakkında sorular sorup, düşüncelerinizi öğrenmektir. Zaten "Ask" kelimesi İngilizce bir kelimedir ve Türkçesi "Sormak" anlamına gelmektedir.

Ayrıca şunu belirteyim ki Ask.fm bir Facebook uygulaması değildir. Ask.fm sitesi Facebook'tan tamamen bağımsız bir sitedir. Çünkü çoğu kişi Ask.fm sitesini Facebook'un bir uygulaması olarak görüyor.

Ask.FM sitesine gitmek için buraya tıklayınız.

Nasıl Ask.FM Hesabı Açabilirim? Nasıl Kayıt Olunur?
Siteye girer girmez karşınıza çıkacak olan "Kayıt" butonuna tıklayarak karşınıza çıkan formu doldurunuz. Formu doldurduktan sonra, bu sefer formun alt kısmında bulunan "Kayıt" butonuna tıklayarak hesabınızı açmış oluyorsunuz. Hayırlı olsun. :)

Kontrol paneline giriş yaptık. Şimdi ise site tanımını yapayım biraz.

Ansayfa
Anasayfa kısmında, takip ettiğiniz kişilerin verdikleri yanıtları ve beğendikleri yanıtları görebilirsiniz. Yine anasayfada bulunan "Akış" kısmından ask.fm sitesinin genelinde en son kim, hangi soruyu yanıtlamış görebilirsiniz. "Popüler"ler kısmında Ask.fm'in en popülerleri varmış sözde. Hiçbiri 5 para etmez. :)

Sorular
Bu menüden size yöneltilen soruları cevaplayabilirsiniz.

Profil
Bu kısımdan kendi profilinizi görebilirsiniz.

Arkadaşlar
Buradan, sizin Ask.fm'de takip ettiğiniz kişileri görebilirsiniz.

Ara
Bu menüden ise Facebook, Twitter ve E-posta adresinizde kayıtlı arkadaşlarınızı bulabilirsiniz. İsterseniz de manuel olarak arama yaparak da Ask.FM'deki arkadaşlarınıza ulaşabilirsiniz.

Ayarlar
Ask.fm hesabınızla ilgili tüm ayarlarınızı yaptığınız yerdir. Burayı da tek tek açıklayalım yeri gelmişken.

Profil kısmından profilinizde herkesin görebileceği ayarlamalar ile sadece size ait olan e-posta ve şifre değişikliği gibi şeyleri yapabilirsiniz. Profil fotoğrafınızı da buradan ekleyebilir veya değiştirebilirsiniz.

Gizlilik yazan yerden size anonimlerin soru sormalarını engelleyebilirsiniz. Ayrıca e-posta bildirimlerinizi de buradan ayarlayabilirsiniz.

Tasarım'dan arka profilinizin arka planını değiştirebilirsiniz.

Hizmetler seçeneğinden ise, Ask.fm hesabınızı diğer sosyal medya sitelerine yani bağlayabiliyorsunuz. Yani buradan ask.fm hesabınızı Facebook ve Twitter hesaplarınıza bağlayabilirsiniz.

Gereç kısmından ise web sitesi olan içindir. Soru formunu web sitenize ekleyerek, ziyretçilerinizin size sorular sormasını sağlayabilirsiniz.

Şimdi ise ask.fm ile ilgi sık sorulan veya Google'da sıkça aranan sorulara cevap vereyim.

Ask.fm Hesabımı Nasıl Kapatabilirim?
Facebook'taki hesabı dondur ile aynı mantıkta çalışan bir sistem Ask.fm sitesinden de mevcut. Ayarlar --> Profil kısmına girdikten sonra en altta "Hesabı devre dışı bırak" seçeneğine tıkladıkladığınız an artık kimse size Ask.fm üzerinden ulaşamaz. İlk başta da dediğim gibi Facebook'taki "hesabı dondur" denen olayın aynısıdır. İstediğiniz zaman yeniden giriş yapabilirsiniz ama hesap devre dışı kaldığı süre içinde kimse size Ask.fm üzerinden ulaşamayacaktır.

Ask.fm Hesabımı Facebook ve Twitter'a Nasıl Bağlayabilirim?
Bunu yukarıda da belirttiğim gibi "Hizmetler" kısmından yapabilirsiniz.  Hizmetler kısmına ise "Ayarlar" menüsünden ulaşabilirsiniz.

Ask.fm Dilini Nasıl Türkçe Yapabilirim?
Bazıları soru olarak link atıp, sırf pislik olsun diye ask.fm hesabınızın dilini siz istemeden arapça yapıyorlar. Ondan sonra ise site resmen ters dönüyor ve dili anlamadığımızdan Türkçe yapmak bayağı bir sorun olabiliyor. Bir de Türkçe yapamazsam diye de bir telaş da sarabiliyor.. Halkbu ki sıkıntı yapacak bir durum yoktuır.

Eğer Ask.FM hesabınız başka dilde ise ve Türkçe yapmak istiyorsanız ilk önce ask.fm hesabınıza giriş yapın ve eğer giriş yapılı halde ise;


Otomatik olarak hesabınızın Türkçe olduğunu göreceksiniz. ;) Uzun uzun da anlatabilirdim fakat böylesi daha pratik.

Bu sık sorulan sorular kısmına yeni yeni sorular eklemeye de devam edeceğim. Gördüğünüz gibi sitenin kullanımı çok basit. Tüm site bu yazdıklarımından ibarettir zaten. Siteye üye olduktan sonra ençok soruyu i*nelik yapmak isteyen arkadaşlarınız, sizden hoşlananlar, sevgiliniz veya eski sevgililileriniz anonim olarak sorular soracaklardır. Bu kişileri de tahmin etmek zor olmuyor zaten. :) Ask.fm hesabı açacaksanız ve arkadaşlarınıza da haber verecekseniz bu tip şeylere de katlanmanız gerekecektir. :)

Açıklama - (31.07.2013) 

YAZIYA YAPTIĞINIZ YORUMLAR İLE İLGİLİ AÇIKLAMA


Arkadaşlar.. Attığınız yorumların yoğunluğundan dolayı yeni yorum atan arkadaşların yorumları gözükmemekte. Bunun için yorumların alt kısmından "Daha fazlasını yükle" yapmanız gerekmektedir.

Bakınız :




280 yorum:

  1. iletişim için kullanılabilecek farklı bir alan,da bu tavsiyelerini okduktan sonra üye olmaktan vazgeçtim:)

    YanıtlaSil
  2. ask.fm deki sorular nasıl kopyalanıp birisine gönderilir acaba?

    YanıtlaSil
  3. Cevabını yayınladıktan sonra, kopyalamak istediğin soru ve cevabın zamanını yazan yere tıkla. Oradan soru ve cevabın linkini alabilirsin. Bunu da istediğin yerde paylaşabilirsin. Yada bir diğer yöntem olarak ekran görüntüsü alabilirsin. Ask.FM'de ancak bu şekilde mümkün olabiliyor.

    YanıtlaSil
  4. Ben kullanıyorum güzel bir sistem bilmeyen arkadaşlar için yararlı olacaktır.

    YanıtlaSil
  5. Bu site kadar illet bir site görmedim. Evet buradaki tavsiyelere göre bir tane ask.fm hesabı açtım. Sonra sorun diye facebooktan paylaştım. Yaklaşık 10 dakika sonra kafayı yedirtecek sorular almaya başladım. Ben tavsiye etmiyorum insanın psikolojisini bozabiliyor.

    YanıtlaSil
  6. Birçok arkadaşım ask.fm profillerini facebook üzerinden paylaşıyordu ancak ben gereksiz buluyordum.anlatımızı okuyunca bi denemek istedim.

    YanıtlaSil
  7. ask fm'de arka plana bakmak için ctrl- yaptım ve sayfayı küçülttüm şimdi ise eski haline getiremiyorum ne yapmalıyım ?

    YanıtlaSil
  8. Ctrl+ yaparak sayfayı yeniden büyütebilirsin.. Arkaplan resmini görmek için ise, arkaplan resminin üzerine sağ tıklayarak "Arkaplan resmini göster" yapman gerekiyor. Böylece arkaplan resminin tamamını görmüş olursun.

    YanıtlaSil
  9. ctrl+yapmama rağmen büyütemiyorum

    YanıtlaSil
  10. O zaman CTRL'ye basılı kal ve farenin tekerini ileri - geri oynat. Bu şekilde de ayarlayabilirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. diz üstü

      Sil
    2. O zaman CTRL tuşuna basılı kal ve klavyedeki (+) ve (-) tuşlarını kullan. Eksiye bastıkça arka plan gözükecek fakat orta kısım küçülecek; artıya basarak da ekanı eski haline getirebilirsin.

      Sil
  11. Eskiden formspring vardı bunun tarzında, gerçi hala var da orası böyle çoluk çocuk kaynamıyordu en azından 2 sene önce falan. Halen aynı durumdaysa bu tarz bir site arıyorsanız formspringi öneririm :)

    YanıtlaSil
  12. ya ask.fm arapça oldu nasıl düzeltebilirim /:

    YanıtlaSil
  13. Çıkış tuşunun sol tarafındaki yere tıkla. Ondan sonra açılacak olan sayfada 3. kutucuktan dili değiştirebilirsin.. :) :)

    YanıtlaSil
  14. teşekkürler çok açıklayıcı bir anlatım olmuş..

    YanıtlaSil
  15. Hep merak etmişimdir bu ask.fm ne işe yarar diye. Artık günü geldi ve bu makale ile ben de üye oluyorum.

    YanıtlaSil
  16. Ask.fm kötü birşey aslında

    YanıtlaSil
  17. Benimde bir hesabım vardı. Zaten nickim'le googlede index sayısı 100 sayfayı geçiyor :):) buda facebook gibi bir sistem galiba :)

    YanıtlaSil
  18. Yok. Bu Facebook'tan farklı bir sistem Tolgahan. "Ask" kelimesinden de anlaşıldığı gibi soru sorma sitesi. Arkadaşlarına vs. sorular soruyorsun.

    YanıtlaSil
  19. Anlatımınız için teşekkürler hocam ne kadar kolay arayüze sahip olsada bazen karışmakta.

    YanıtlaSil
  20. @ozgr11'in dediği gibi formspring ciddiyetini kanıtlamış ve daha eski site. Mantık aynı mantık ciddi insanlar var. Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  21. Ask.Fm'i çok sık duyup yakın zamanda üye olanlardanım.
    Açıkçası herkes malzemesinin reklamına koşmuş. Amaç belli.
    Tumblr'ın tek amaca indirgenmiş hali.
    Ergen öncesi genç ortamı diyebilirim.

    YanıtlaSil
  22. Her yerde görür oldum pek sıcak bakmasamda bu gidişle orayada el atıcam sanırım :)

    YanıtlaSil
  23. @ExpLasioN
    Evet hocam. Özellikle yeni kullanmaya başlayanlarda kısa süreliğine de olsa site karışık gelebiliyor ilk başlarda ama çok kolay alışılıyor. Çünkü tasarımı da gayet basit.

    @tasdevri
    Evet dostum. Haklısınız. Fromspring daha eski ve yaşça daha aklı başında kişilerden oluşan bir platformdur. Bu ask.fm yeni bir sitedir ve malesef şuanda çoluk çocuğun istilasına uğramış diyebiliriz.

    @Bursevi
    Kısmende olsa haklısınız. Size katılıyorum.

    @Sukut
    Bir deneyin isterseniz ama pek de iyi bir ortama sahip olduğunu söyleyemeyiz. :)


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. YAA ALLAH AŞKINA BİRİİ BANA YARDIIMM ETSİİNN BEN ASK.FME FACEBOOKTAN BAĞLANIYODUM SONRA NORMAL GİRİŞLE BAĞLANMAK İSTEDİM FACEBOOK İLE BAĞLANTISINI KESTİM SONRA NE YAPSAM GİREMİYORUM LÜTFEN Bİ ÇÖZÜM YOLU BULUNN YAAARRRDIIMM EDİİNN

      Sil
  24. denemek lazım hep face face olmuyo ama bu tarz şeyler ergen kısma daha çok lazım sanırım

    YanıtlaSil
  25. Denemeke bedava Sercan. :) Yorumunuz da kısmen de olsa haklısınız. :)

    YanıtlaSil
  26. ask.fm 'de anonim olarak soru soran biri sonradan oraya kaydolduğu zaman önceki sorduğu sorularda ismi belli olur mu ?

    YanıtlaSil
  27. Cevap - @Adsız :
    Hayır, anonim olarak soru soranın ismi belli olmaz.

    YanıtlaSil
  28. onu blyrm dediğimi anlamdnz... şimdi kişi ilk başlarda anonim olarak soru soruyo aradan baya zaman geçtikten sonrada anonimlikten çıkıyo kaydoluyo oraya artık ismini belli ediyo.bnd diyorum ki bu kişinin anonimken sorduğu eski sorulara bakıldığında , ismini bi zaman sonra belli etti dedim ya. işte bu ismi önceki sorduğu sorularda gözükür mü diye soruyorumm.

    YanıtlaSil
  29. Cevap - @Adsız :
    Hayır, gözükmez.

    YanıtlaSil
  30. Düşünce olarak güzel ama uygulamada biraz başarısız sanırım. Ergenler istila etmiş durumda ve abuk sabuk sorularla dolduruyorlar sayfalarımızı.

    YanıtlaSil
  31. ask.fm'de anonimlerin kim olduğu bulunabilr mi ?

    YanıtlaSil
  32. anonim olarak soru sorduğumuzda karşıdaki bizim geerçek kimliğimizi görür mü?

    YanıtlaSil
  33. @ADSIZ - CEVAP :
    Anonim olarak soru sorulduğu zaman karşıdaki sizi bulamaz. Gerçek kimliğinizi de göremez.

    YanıtlaSil
  34. max 14 yaşa uygun bi site full çoluk çocuk

    YanıtlaSil
  35. Anonimler mart ayında belli olcakmış diye söylenti var, doğru mu ?

    YanıtlaSil
  36. @ADSIZ - CEVAP :
    Hayır. Öyle bişey yok. Doğru bir bilgi değil. Mart ayından önce yada sonra, hiçbir zaman anonimlerin gerçekte kim olduğu belli olmaz. Onu Ask.fm'in sahibi bile bilemez. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özelden nsl mesaj atılıyo askfmde

      Sil
  37. bende bu ask.fmi merqak edıyorum. saolun paylaşım için. çok yararlı bilgiler eklemişsiniz.

    YanıtlaSil
  38. nasıl popi olunur

    YanıtlaSil
  39. telefondan gırıldığınde arka plana nasıl bakabiliriz?

    YanıtlaSil
  40. @ADSIZ - CEVAP :
    Telefondan bağlı iken öyle birşey mümkün değil malesef ama telefon modeline göre değişiklik de gösterebilir bu durum.

    @BySiriUS - CEVAP :
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana "BySiriUS" ! Her zaman beklerim..

    YanıtlaSil
  41. ya bana yardım edin ben ask fm hesabımı dondurmuştum bi daha açamıyorum giriş yapıyorum hesabınız devre dışı bırakılmıştır yazıyo etkenleştir diyorum geri aynı sayfaya dönüyo

    YanıtlaSil
  42. @Adsız
    Merhabalar.. Sistemden kaynaklı bir hatadır diye düşünüyorum. Daha sonra yeniden deneyiniz. Eğer sorun giderilmezse, şifremi unuttum yaparak yeni bir şifre talep edin ve o şekilde girmeyi deneyin.

    YanıtlaSil
  43. ask.fm de hesabı olmayanlar soru sorduğun da anonim olarak mı gözükür ?

    YanıtlaSil
  44. Evet Adsız arkadaşım. Aynen öyle.. Hesabı olmayanların soruları anonim olarak gözükmekte. Yani isimsiz.

    YanıtlaSil
  45. ewet sütü sübyan dolu ergen bile değiller

    YanıtlaSil
  46. CTRL- YAPARAK BÜYÜLTTÜM AMA KÜÇÜLTEMİYORUM NASIL YAPABİLİRİM
    ?

    YanıtlaSil
  47. Merhabalar sayın Adsız...

    CTRL+ yaparak ekranı büyütebilirsiniz.
    CTRL- yaparak ekranı küçültebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  48. nasıl popüler olunur ya ?

    YanıtlaSil
  49. ben bişi sormk istiyrm ben ask fmi devre dışı brktım ama tekrr açtım ama bu devre dışı bırktgm ask fm değil ayrı bi ask fm açmş oldm ama ilk açtgm aramalr kısmında çıkıyor yani devre dışı bıraktığım sayfama tekrr nasıl ulşblrm :D

    YanıtlaSil
  50. Merhabalar "Adsız" arkadaşım. Öyle bişey olmuş olamaz. Büyük ihtimalle yeni hesap açmışsındır. Eski bilgilerinle giriş yaptıysan, dondurduğun hesabın açılması gerek. Sizin dediğiniz gibi bir durum olması söz konusu olamaz.

    YanıtlaSil
  51. yayinlamadan nasıl cevap verebiliriz ?

    YanıtlaSil
  52. Admin ben ask.fm'e facebook ile kayıt oldum fakat face ile giriş yapmak istemiyorum artık. Ne yapmalıyım ?

    YanıtlaSil
  53. Merhaba Adsız arkadaşım. Facebook'un içinden sağ üst köşeden "Hesap Ayarları" kısmına gir. Açılacak olan sayfadan da sağ tarafta "Uygulamalar" yazan yere tıkla ve "Ask.fm" uygulamasını kaldır. Facebook ile Ask.FM sitesi arasındaki bağlantıyı böylece kesmiş olursun.

    YanıtlaSil
  54. Ya benim telefonum e72 facebook a felan girio ama ask.fm ye girmio. Aslında ask. Fm ye girio kullanıcı adımı şifremi yazıom giriş diyorm ama tıkladığımda yine kullanıcı adı ve şifre istio. Heep deniom yine aynı yine aynı..

    YanıtlaSil
  55. Merhaba "Adsız" arkadaşım. E72 cep telefonun için Opera Mobile uygulamasını indir ve Opera Mobile kullanarak ask.fm sitesine girmeye çalış. Sorunsuz bir şekilde girebileceğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  56. google'a adımı yazınca ilk başta direk ask.fm profilim çıkıyor,onun orda çıkmasını yani aramada gözükmemesini nasıl sağlayabilirim lütfen cevap veriin :) ?

    YanıtlaSil
  57. Merhaba "Adsız" arkadaşım. Adının Google'da çıkması olayını engelleyemezsin malesef ama; ask.fm'de gerçek adını değilde takma bir isim kullanırsan senin adın zamanla Google'dan da kalkacaktır diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  58. bişe soracam birini sikayet etcemde naı

    YanıtlaSil
  59. Merhaba "Adsız" arkadaşım. İlk önce şikayet edeceğin kişini profiline girip, soru sorulan kısımdaki "Sor" butonunun hemen alt kısmından o kişiyi şikayet edebilirsin.

    YanıtlaSil
  60. peki hesabimi kalici nasil silebilirim bilen var mi

    YanıtlaSil
  61. Merhaba Adsız arkadaşım! Malesef tamamen silinemiyor sadece hesabını dondurabiliyorsun. ASK.FM yetkilileri henüz "tamemen hesabı silme" şeklinde bir seçenecek sunmamışlar kullanıcılarına fakat "hesabını dondurduğun zaman" silinmiş gibi oluyor. Bir anlamda hesabını kapatmış oluyorsun. Uzunca bir süre girmezsen o hesap tamamen silinir zaten.

    YanıtlaSil
  62. peki birine soru sorduğumuzda sorumuzun cevaplandığına dair bize bir bildirim geliyor mu?

    YanıtlaSil
  63. Merhaba Adsız dostum. "Eğer üye olarak sisteme giriş yapmış isen", anonim olarak soru sorsan bile, o sorunun cevabı sana bildirim olarak gelecektir.

    YanıtlaSil
  64. çok teşekkür ederim bişey daha sorucam o bildirimler facebooktaki gibi bir süre silinmez görünür değil mi? yoksa gelir, açarsın ve sonra yok mu olur? ve email adresinede geliyor mu? tekrar çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  65. Ask fmde beni takip edenleri nasil gorebilirim gorulur mu bi yerden

    YanıtlaSil
  66. Merhabalar Adsız arkadaşlarım...

    BİLDİRİM için -- > Evet, o bildirimler sürekli kalır.
    TAKİP Edenler için ---> Hayır, seni takip edenleri göremezsin. Ask.fm henüz buna izin verecek bi sistem geliştirmedi.

    YanıtlaSil
  67. ask.fm profilimi popülerde nasıl yayinlayabilirim

    YanıtlaSil
  68. diyelim ki hesabı devre dışı bıraktık uzunca bir süre girmedik sonra giriş yapacağımız zaman açİlmayacak mı ? Tamamen silinmiş mi oluyo

    YanıtlaSil
  69. @Deniz
    Merhaba Deniz. Ask.fm profilini popülerde yayınlama gibi bir şey yok. Beğenilerin ve sana sorulan sorular arttıkça Ask.fm seni otomatik olarak o kısma alır zaten. O kısımda sergilenen insanlar da "Beğeni" ve "Soruların" çokluğundan dolayı sistem onları otomatik olarak o kısma almış.

    @Adsız
    Bu sürenin ne kadar olacağına bağlı. Mesela 5-6 ay gibi bir sürede hesabı silmezler. Hatta 1,5 yıl sonunda bir silmeyebilirler. Uzunca derken ne kadar olduğunu ben de tam olarak bilmemekteyim ama tahminen 2-3 yıl ve üzeri bir süre girilmeyince silinir diye "tahmin" ediyorum.

    YanıtlaSil
  70. hala dil düzelmedi ne yapabilirim ?

    YanıtlaSil
  71. Şimdi ben birine anonim olmayı unutup bişey sordum, sonra da işte hesabı sildim görünmesin ona diye. Görünür mü onda?

    YanıtlaSil
  72. @Adsız
    Yazıda bir link vermişim zaten. Eğer düzelmediyse, dilini düzeltmek için ask.fm profil sayfanı aç. Sayfayı en alta indir ve en sol tarafa tıkla. Açılacak olan pencereden ise "Türkçe"yi seç.

    @Adsız
    Eğer hesabınızı dondurduysanız isminiz gözükmeyecektir ama hesabızını açtığınız an isminiz yeniden gözükecektir.

    YanıtlaSil
  73. Ask.fm 'i dondurdum ama geri açamıyorum nasıl acıcam

    YanıtlaSil
  74. Merhaba "Adsız". Kullanıcı adını ve şifreni yazıp sisteme giriş yap. Kendisi otomatik olarak açılacaktır zaten.

    YanıtlaSil
  75. sıfremı unuttum hesabı nasıl kapatıcam

    YanıtlaSil
  76. arkadaşlar acil yardım edin ask fm de çok beğenilerim vardı fakar birgün durup dururken kesildi ve bidaha kimse beğenmedi şikayetlerden olabilirmi düzelirmi? nolur yardım edin :(

    YanıtlaSil
  77. Merhaba Adsız arkadaşım şikayet olayı ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Cevaplarınız anasayfaya gittiği zaman diğer ASK.FM kullanıcıları tarafından görüldüğü için beğenip beğenmemek de tamamen o kişilere bağlı bir durumdur.

    YanıtlaSil
  78. ben şifremi unuttum facebook ile giriş yapıyordum artık onada giremiyorum ne yapacağım şifremi gönder diyorm maile böle bi hotmail bulanamamakdadır diyor ne yapacağım yardımcı olurmusunuz? yada kullanmadıkca ask.fm kendisi kapanırmı?

    YanıtlaSil
  79. @Adsız
    Merhaba "Adsız" arkadaşım! Eğer hesabını Facebook ile açtıysan mail adresi ile kurtarman saçma olur. Facebook şifreni unuttuysan ilk önce Facebook şifeni kurtarman daha mantıklı olacaktır.

    YanıtlaSil
  80. adsız arkadaşım herkeze yardımcı oluyorsun birde bana ol ben videou yanıta giriyorum kamerada kendimi görüyorum ayarlarınada yaptım fakat video çekemiyorum nedeni ne olabilir bilen var mı=?

    YanıtlaSil
  81. @Adsız
    Merhabalar "Adsız". Sorununuzun Ask.fm kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Sorunun çözümü için çözüm yolunu başka yerlerde aramalısınız ki zaten öyle bir sorun olsa, bu sorun herkeste görülürdü.

    YanıtlaSil
  82. ask fm de kullancı adını nasıl değiştirebilirim?

    YanıtlaSil
  83. arkadaşlar merhaba ben ask fm de kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum nasıl değiştirebilirim?yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  84. @Tuğba
    Merhabalar Tuğba. AskFM sitesi kullanıcı adının değiştirilmesine izin vermiyor. Yani bir defa belirlenen bir kullanıcı adı bir daha değiştirilemez. Eğer başka bir kullanıcı adı kullanmak istiyorsanız şuanki Ask.FM hesabınızı dondurup, istediğiniz kullanıcı adında, yeni bir tane hesap açmanız gerekmektedir.

    YanıtlaSil
  85. ben birine soru sorarken yanlışlıkla aninmden çıktım şimdi hesabı dondurdum o soruyu benim yazdığımı görür mü ?

    YanıtlaSil
  86. @Adsız.
    Hayır görmez "Adsız" arkadaşım. :)

    YanıtlaSil
  87. bi tane hesabım varken onu dondurup aynı e posta ile bir tane daha askfm açabilir miyim ? :)

    YanıtlaSil
  88. @Gizem
    Merhaba Gizem. Aynı e-postayla açamazsın. Yeni bie hesap açmak için, farklı bir e-posta hesabı kullanman gerek.

    YanıtlaSil
  89. telefonumdan ask.fmmıme giriyorum facebook ile girişe basıyorum ama hesabım açılmıyor anasayfaya giriyor telefonumdan ask.fmmıme nasıl girebilirim?

    YanıtlaSil
  90. Mobildeyken yanıtta nasl foto atabiliriz

    YanıtlaSil
  91. telefonumdan ask fmme girdiğimde facebook ile girişe bastığımda anasayfa çıkıyor hesabıma gırmıyor hesabıma nasıl girebilirim?

    YanıtlaSil
  92. Ya bişe sorcam ben hesabımı dondurmuştm tekrar etkinleştirmek istiyorum ama açamıyorum sizce ne yapmalıyım?


    YanıtlaSil
  93. @Aslı
    Merhaba Aslı. Telefonundan Facebook ile giriş yapmaması normaldir. Onu her telefon yapamaz. Giriş yapacağın zaman e-posta adresin ve şifreni kullanarak giriş yaparsan, herhangi sorun yaşamazsın.

    ==================================================================
    @Adsız
    Merhabalar.. Kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaptığınız zaman hesabınız otomatik olarak aktifleşecektir. Eğer siteye üye olurken Facebook kulandıysanız, Facebook ile giriş yapın.

    YanıtlaSil
  94. Feacebbok ile kullanıyorum ve giriş yapıyorum kayıt formu çıkıyo bişe anlamadım ben ya :/

    YanıtlaSil
  95. önceden giriyodu ama dedgnız gıbı gırış yaptım yıne ask.fmın anasayfasına gırdı hesabıma gırmedı

    YanıtlaSil
  96. @Adsız
    Sağ üst köşeden "Giriş" yazan yere tıkladıktan sonra gelecek olan formda "Facebook ile giriş" yazan kısma tıklayınız. Ama facebookunuz açık olmalı.

    ===============================================================

    @Aslı
    Cep telefonunuzun modeli nedir bilmiyorum ama eğer destekliyorsa, Opera Mobile'ı veya Opera Mini'yi telefonunuza indirerek girmenizi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  97. arkadaşlar bişey sorucaktım şimdi ben facebook ile giriş yapıyordum .hesabımı dondurdum .ve geri etkinlerştiremiyorum aynı yere geri dönüyor ne yapmalıyım ?

    YanıtlaSil
  98. @Adsız
    Giriş yaparken telefondan mı giriyorsun yoksa bilgisayardan mı? Telefondan giriş yapıyorsan o tip sorunlar olabiliyor bazen. Bilgisayarından giriş yapmanı öneririm. Kullanıcı adın ve şifren doğru ise sorunsuz giriş yapabilirsin.

    YanıtlaSil
  99. peki nasıl fotoğraf göndereceğim ? yarışma felen olduğunda mesela fotoğraf nasıl göndereceğim onlara ?

    YanıtlaSil
  100. @Adsız
    Ask.fm yarışma falan yapmaz. Bu tür saçma sapan oyunlara gelmeyiniz. Bazı insanların kandırmacasıdır bu sadece.

    YanıtlaSil
  101. ask.fm sitesinde biri bana anonim soru sordu ben de anonimi engelledim.Geri alabilir miyim engeli ?

    YanıtlaSil
  102. @Yağmur Üçerli
    Merhaba Yağmur. ASK.FM'de anonimler engellenmez ki. Hem öyle bir durum söz konusu ise, senin o kişinin engelini kaldırmana gerek yok, sen sadece sorusunu gizlemişsindir. O sana soru sormaya devam edebilir zaten.

    YanıtlaSil
  103. hesabım çalındı beğenilerim gitti ..nasıl geri düzeltebilirim

    YanıtlaSil
  104. @Adsız
    Hesap çalınmasıyla, beğenilerinizin gitmesi arasındaki bağlantıyı çözemedim açıkçası. :) Hesap çalınsa bile beğeniler bir yere gitmez. Sorununuzu daha net bir şekilde açıklarsanız belki size yardımcı olabilirim. ;)

    YanıtlaSil
  105. Merabaa ask.fm de benim beğenilerim 10900 civarındaydı silindi hepsi sıfır yazıyo simdi ne yapabilirimm
    İletişim:https://www.facebook.com/carpediem.black
    http://ask.fm/BusraKesknn

    YanıtlaSil
  106. merhaba benim ask fmimde akış kısmı yok kimsenin yanıtlarını göremiyorum neden? tek benim mi öyle oldu ? yardımcı olursanız sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam emin değilim. İlk defa sizin dediğiniz gibi bir sorunla karşılaştım. Son zamanlarda ASK.FM sitesinde bazı güncellemeler falan oldu. En somutu da Favicon'larını değiştirdiler. Bu tür güncellemeler sırasında bazen teknik aksaklıklar olabiliyor. Kısa sürede düzelir eğer sorun teknik bir hatadan kaynaklı ise.

      Sil
    2. Dün bunun üzerine durumu biraz daha araştırdım. Bu sorun herkeste var. ASK.FM sitesi yetkilileri herkeste "Akış" kımını kaldırmış. Yani şuanda kimsede yok ve yetkililer bunu tekrar aktif etmedikleri sürece de kimsede olmayacak. "Akış" özelliği tekrardan sisteme eklenir mi bilemiyorum ama. Zamanla göreceğiz.

      Sil
  107. Ben facebooka girip bit arkadasimn ask fm girip soru sorsam benm srdgm belli olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebook'tan girersen otomatik olarak kaydın alındığı için belli olur. Adının gözükmesini istemiyorsan Facebook'tan giriş yapmadan, direkt olarak arkadaşının ASK.FM'ine gir. Anonim olarak soru sorma herkese açıksa sorunu sor. Böylece kim olduğunu bilemez ama anonim soru sorma seçeneği kapalıysa sorunu gizli olarak soramazsın.

      Sil
  108. ask. fm e yeni üye oldum ama nasıl kullancaqımı bilmiyorum nasıl arkadas veya beğeni elde dicem ? yardımcı olabilirmisnz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hesabını arkadaşlarınla paylaşarak soru sormalarını sağlayabilirsin. Sitedeki diğer kullanıcılara, "anonim" olmadan sorular sorarsanız, onlar da bir süre sonra gelip size de sorular sorabilirler mesela.

      Sil
  109. Facem açık olduğu halde facebookla giriş yapa basıyorum kayıt formu çıkıyo önceden de dediğim gibi hesabımı dondurmuştum ama şuan açamıyorum acaba uzun zaman sonra açmayı denedim diye tamamen kapanmış olabilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun dediğiniz zamanın ne kadar uzun olduğuna bağlı 2-3 yıldan fazlaysa, olabilir.

      Sil
  110. ya ben facebook ta baglanti paylasamiyoruum paylas diyorum ama baglanti paylasilamadi dio napcm ben anlamadm yardm ltfeen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bağlantıda sorun olabilir veya kaldırılmış olabilir. Hani ben de göremeden kesin bir şey söylemeyemem.

      Sil
    2. e ne yapiyim ben simdi

      Sil
    3. Sen bir şey yapamazsın. Senlik bir durum yok çünkü.

      Sil
  111. benimde akis kismi yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akış kısmı hiç kimsede yok. Ask.FM tarafından o kısım kaldırıldı. Yani şuan için öyle. İlerisi için ne olur bilemem.

      Sil
  112. Uzun zaman derken galiba en fazla 6 ay felan oldu

    YanıtlaSil
  113. arkdaşklar bu ask de eposta çalındığında geri nasıl alabilyiruz bileniniz varmı kullanıcı adı doğru ama e postayı değiştirdiği için acılmıyorum lütfen yardım edin :/

    YanıtlaSil
  114. arkdalar ask fm de e postayı geri ansıl alabiliyrouz çalındığında.kullanıcı adı falan hepsi doğru eposta değşitrilmiş lütfen hesabımı almama yardım edin nolur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece kullanıcı adın ve şifreni yazarak giriş yapabilirsin ama e-postanın şifresini bilmiyorsan, ASK hesabın için yeni şifre alamazsın.

      Sil
  115. Merhaba. Ask.fm'de açıklama kısmında alt tarafa nasıl geçilir?

    YanıtlaSil
  116. umutsuz vakamı desek ne desek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Açıklama kısmında, alt tarafa nasıl geçilir?" derken neyi kastettiğini tam olarak anlayamadım. :) Kafamda ne demek istediğinle ilgili net bir şey oluşturamadığımdan ne diyeceğimi de bilemedim. Sorduğun şeyi tam olarak açıklarsan belki yardımcı olabilirim.

      Sil
  117. Ben ismim gozukmeden soru sordum ismimi ogrenebilir mi

    YanıtlaSil
  118. Ama faceden girdim yazdim ogrenebilir mi lutfen hayir deyin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Soru sorarken "Anonim" olarak sormuşsan sorunu, senin kim olduğunu bilemez ama; sorunu sorarken "Anonim olarak sor." seçeneğini seçmemişsen, kim olduğunu görebilir.

      Sil
  119. O nasil oluyo anonim olarak anlamadim nasil bilebilirim ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ask.fm hesabın varsa önce giriş yap. Sonra soru sormak istediğin kişinin profiline gir. Soru sorulan kutucuğun hemen altında "Anonim olarak sor" seçeneği var.

      Eğer ASK.FM'de hiçbir üyeliğin yoksa zaten senin sorun otomatikmen anonim olarak sorulmuştur ve anonim olarak sorulan bir soruyu kimin sorduğunu, karşı taraf hiçbir zaman bilemez.

      Sil
  120. Uyeligim yok ama faceden yazdim ogrenebilir mi peki

    YanıtlaSil
  121. Hesabim yok ama faceden yazdim ogrenemez dimi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üyeliği olmayan biri Facebook'tan nasıl yazabiliyor bilmiyorum ama; Facebook'tan ASK.FM sitesine giriş yaparsan eğer, otomatik olarak üye olmuş da oluyorsun. Benim ASK.FM'de herhangi bir profilim falan yok, sadece arkadaşın duvarından tıkladım ve ASK.FM sitesinden bir soru sordum diyorsan, Senin kim olduğunu bilemez. Orada üyeliği olmayanlar soru sorarlarken soruları otomatik olarak anonim olarak sorulur ve kim olduklarını kimse bilemez.

      Sil
  122. facebook üyelik daha mantıklı

    YanıtlaSil
  123. ya bnm ask.fm üyeliğim yok birine soru sormak için hesabına tıkladım soru gitmedi neden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorunuzu yazıp "Sor" butonuna tıkladıysanız, sorunuz karşı tarafa ulaşmıştır zaten ama yayınlanması için karşıdakinin görüp onaylaması gerekmektedir.

      Sil
  124. Fazla soru beğendim sürekli uyarı geliyor ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil
  125. ask fmde begenilerim -2 oldu nasıl düzelir ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sistemden kaynaklı bir hatadır. Düzelir zamanla.

      Sil
  126. sizin verdiğiniz linke tıkladım fakat ekranda ''No robots allowed!Your actions have been suspended.'' diye bir yazı belirdi ne yapmalıyım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Linkleri kontrol ettim herhangi bir sorun yok. AskFM senin eylemlerini askıya almış gibi bir anlam çıkıyor o verdiğin cümleden.

      Sil
    2. çozüm nedir

      Sil
  127. Ben ask fm e facebook ile bağlanıyodum şimdi facebookumu dondurdum ama aska girmek istiyorum kullanıcı adıyla giriş yapamaz mıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk defa öyle bir soruyla karşılaşıyorum açıkçası.

      Şöyle yapmayı deneyebilirsiniz :
      Facebook'unuza kayıtlı mail adresiniz hangisi ise, Ask.fm sitesine girin ve şifreimi unuttum kısmına Facebook'a kayıtlı mail adresinizi yazın. Sonra da e-posta kutunuzu kontrol edin. Eğer Ask.fm'den size sifre yenileme maili gelmiş ise, bağlantıya tıklayarak bir şifre belirleyebilirsiniz ve bundan sonra girişlerinizde kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

      Şifremi unuttum sayfasına buradan ulaşabilirsiniz ==================>>>>> http://ask.fm/remind/request

      Sil
  128. ASK FM DE REZIL YAZILAR MEVCUT VE 14 YASINDA KIZIM INDA BURADA OLDUGUNU GÖRDUM DERHAL BU ADRESIN SILINMESI İÇİN NE YAPILABILIR KIZIM ŞİFREYI HATIRLAMIYOR AMA BU SITEDEN HEMEN SİLİNMESINI ISTIYORUZ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O hesabı çok fazla şikayet ederek kapanmasını sağlayabilirsiniz belkide. Hesaba girip soru sorma butonunun hemen alt kısmından "Şikayet Et" butonundan çok fazla şikayet yollayın. Sadece siz değil başka bilgisayarlardan veya tanıdıkarınızdan, kapanmasını istediğiniz hesaba girmeleri ve "Şikay Et" kısmından şikayet etmelerini isteyin. Şifresi unutulmuş ve kapatılması istenen bir hesap için aklıma başka bir çözüm yolu gelmiyor malesef.

      Sil
  129. Allah askina yardim edin, kime soru yazsam yayinlanmiyo? Neden???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendileri yayınlamak istemiyorlardır. Yani soruyu sorduğun kişiler. Yada yayınlıyorlardır ama geç yayınlıyorlardır. 5-6 gün sonra yada ertesi gün falan. Sizin sorunuz altlarda kalıyor olabilir. Mutlaka bu ihtimallerden biridir sizin sorununuz. Siteden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Cep telefonundan giriyorsan eğer tarayıcı kaynaklı bir sorun olabilir. Özellikle Nokia telefonların kendi tarayıcılarında bu sorun var. Bilgisayardan girip soru sormayı da deneyebilirsin.

      Sil
  130. Hmm cok tsk ederim. Telefondan degil laptoptan giriyorum halbuki ama bekleyim o zaman madem :)

    YanıtlaSil
  131. Ya hani bir arkadaşımız ben facebook üzerinden ask.fm'e girmek istemiyorum demiş. Şimdi facebooktan dediğin gibi yapıp ask.fm bağlantısını çıkarsak yani artk normal bir şekilde facebooku açmadan ask.fm'e giriyor olsak facebooktaki arkadaşlarımız yine de bize ordan soru sorabiliyor mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabikide soru sorabilirler.. : ) ASK.FM, Facebook'a bağlı bir site değil çünkü. Sadece Facebook'u kullanarak üye topluyorlar. Hiç Facebook olmadan da siteye giriş yapabilir, Ask.fm profil linkinizi arkadaşlarınızla paylaşarak size soru sormalarını sağlayabilirsin. ;)

      Sil
  132. ya ben açamıyorum formu dolduruyorum ama açılmıyor yardım ederseniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Formu doldururken bir yerlerde yanlışlık yapıyorsundur yada e-mail adresine giden aktifleştirme koduna tıklamamışsındır.

      Sil
  133. birine anonim olarak soru sorduğumuzda cevaplarsa her hangi bir bildirim alırmıyız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer Ask.FM giriş yaptıktan sonra sorunuzu anonim olarak sorarsanız bildirim alırsınız ama; hiç giriş yapmadan anonim olarak sorarsanız bildirim almazsınız.

      Sil
  134. Ya ben faceden baglaniyodum sonra faceyle baglantiyi kestim cikis yaptim cikis yapinca bibidahha giremedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin hesap, Facebook ile entegre çalışıyor sanırım. Ask.fm sitesine yeniden girip, Facebook üzerinden giriş yapabilirsiniz.

      Sil
    2. Facebook la bağlantımı nasıl kesebilirim ?

      Sil
  135. Arama kısmına adımı yazınca profilim çıkmıyor?!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adınız yerine kullanıcı adınızı yazmayı deneyin.

      Sil
  136. benim ask fm im yok facemden birinin ask fm ine grip anonim olarak soru sorduğumda hiç bir bildirim almam yani öyle mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır, Facebook üzerinden bildirim almazsınız ama eğer Ask.FM hesabı açtıktan sonra anonim olarak soru sorarsanız, bildiriminiz ask.fm hesabınıza gelir.

      Sil
  137. Verilen cevabı sonradan (yeniden) düzenlemek mümkün mü? Mümkünse nasıl?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mümkün.. Yayınladığınız cevabı profilinizden silin. Silince o soru yeniden sorularınız arasına gelir. Oradan yeniden cevaplayabilirsiniz.

      Sil
  138. Bu durumda buna düzeltme diyemeyiz sanırım. Yani mevcut yazı üzerinde düzeltmek yok gibi görünüyor. Sizin dediğinizi zaten denemiştim önceden. O şekilde yapıldığında verilen cevabın tarih değişiyor. Halbuki tek bir kelime değişecek belki ama anladığım kadarıyla bu mümkün değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet. Başka şekilde bu mümkün değil malesef. Tek bir şekilde değiştirme imkanı var o da ilk anlattığım şekilde. Onda da ister istemez tarihi de değişecek, sizin de dediğiniz gibi.

      Sil
  139. birisine soru sorduğum zaman anonim olarak sormuş oluyorum dimi yani benim sorduğum ankaşılıyomu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer üyeliğin yoksa ve giriş yapmamışsan anonim olarak sorulur ve kim olduğunu karşı taraf bilemez..

      Sil
  140. hesabimi dondurdum sonra etkinleştirmek için girdim etkinleştir tuşuna bastım ama etkinleşmedi ne yapabilirim :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük ihtimalle giriş bilgileriniz yanlıştır. Giriş bilgilerinizin doğru olduğundan emin olmalısınız. Kullanıcı adınızdan eminseniz, şifremi unuttum yaparak yeni şifre talep edin ve yeni şifrenizle giriş yapmayı deneyin.

      Sil
  141. askfmde özelden mesaj nsl atılıyoo acabaa ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ask.fm'de özelden mesaj atılmaz. Öyle bir özelliği yok o sitenin.

      Sil
  142. ask fm deki takipçilerimizi nereden görüyoruz ? bilen var mı acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğim kadarıyla sizi takip eden kişileri göremiyorsunuz Ask.fm'de. Şuan için öyle bir şey mümkün değil. İleriki zamanlarda Ask.fm yetkilileri öyle bir şey geliştirirler mi bilemiyorum.

      Sil
  143. bn arka planı küçültmek istiyorum yani yüzümün görünmesini istiyorum nasıl yapabilirm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle bir şeyi ask.fm'den yapmak mümkün değil diyebiliyorum.
      Ask.fm dışındaki fotoğraf düzenleyici programlar aracılığıyla yaratıcı bir şeyler yapmayı deneyebilirsiniz. Ondan sonra ask.fm'e, yaptığınız çalışmayı atabilirsiniz. Bu bir yöntem olabilir.

      Sil
  144. Anonim olarak soranlar artık hileler ile görünebiliyor , hesabımızı devre dışı bıraktığımızda sorduğumuz kişi hileyi kullandığında yine adımız görünüyor mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğiniz hile hakkında pek bir bilgim yok ama giriş yapmadan sorulan anonim sorular, hiçbir hile programı ile gözükmez bildiğim kadarıyla.

      Sil
  145. ask fmde beğenmekten vazgeçme nasıl yapılıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmekten vazgeçme gibi bir seçenek Ask.fm'de yoktur.

      Sil
  146. ask.fm e girmeden önce şifrem ve e potam kayıtlı oluyo ve ben olmasını istemiyorum ne yapayım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tarayıcınızın ayarlarını sıfırlarsanız düzelir o sorun. Onun dışında tarayıcınızın ayarlarından, tarayıcıya kayıtlı olan şifrenizi silmek mümkün. Hangi tarayıcıyı kullandığınızı söylerseniz size daha iyi yardımcı olabilirim. Mesela Google Chrome kullanıyorsanız eğer;

      "Ayarlar --> Gelişmiş Ayarları Göster --> Web şifrelerimi kaydetmeyi öner. "

      seçeneğini açıp o kısıma kayıtlı olan şifrenizi silin. Sorununuz çözülmüş olur.

      Sil
  147. facebook bağlantımı kaldırmak için ne yapmalıyım ? lütfen yardım .s

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebook'un içinden sağ üst köşeden "Ayarlar" kısmına gir. Açılacak olan sayfadan da sağ tarafta "Uygulamalar" yazan yere tıkla ve "Ask.fm" uygulamasını kaldır. Facebook ile Ask.FM sitesi arasındaki bağlantıyı böylece kesmiş olursun.

      Sil
  148. hmm Denyicem :D

    YanıtlaSil
  149. Bu alt yanıtları beğenın derken ne demek istiyorlar bn anlamıom :s

    YanıtlaSil
  150. ask fm i tamamen silmek için ne yapmalıyım hesabı devre dışı bırakmak istemiyorum çünkü sonradan tekrar etkinleştirebiliyoruz ben tamamen silmek istiyorum hatta etkinleştirmek istediğimde yeni hesap açma sayfası gelsin falan istiyorum bi yolu varmı ve facebook hesabımı silersem veya dondurursam ask fm hesabı da kesin olarak silinirmi son olarak başkaları tarafından şikayet edilerek hesabımın silinmesi için tahminen kaç şikayet almam gerekir günlerdir ask fm hesabımdan kurtulmak için uğraşıyorum lütfen bana yardım edinnn

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim