Blogkafem 5 Yaşında!

Yazar:



Blogkafem bugün itibariyle 5. yılına girdi. İlk başlarda bilgisayarda karşılaştığım sorunların çözümü için hazır bir arşiv olması sebebiyle açtığım blogkafem, daha sonra da internette elde ettiğim deneyimleri de okuyucularıma aktarmam üzere bugünkü konumuna gelmiş bir blog sitesidir. Son zamanlarda kişisel yazılara ve düşüncelere de blogumda yer verir oldum.

5 yıl demek dile ne kadar kolay geliyor. Her blog sitesi ne yazık ki böyle 5 yıllar göremiyor. Ülkemizde kaliteli ve uzun süreli yayında kalan blog siteleri azdır. Çünkü blogger olmak öyle kolay iş değildir aslında. Görünürde basit gibi görünen ama işin içine girince emek isteyen bir iş olduğunun farkına varabilmektir blogger olmak.

4. yaşında Blogkafem'den bahsederken o yazımda blog ile ilgili neler karaladıysam, o zamandan bu zamana kadar Blogkafem'in prensiplerinde pek fazla bir şeyler değişmedi aslında. O zaman nasıl düşünüyorsam şimde de aynı şeyleri düşünüyorum. Prensipler değişmese de Blogkafem'in her sene bir önceki seneye göre daha iyiye doğru gitmektedir. İnşallah da bu şekilde gitmeye devam eder. Ben de kendimde güç buldukça yazılırımı en iyi şekilde sizlere payalaşmaya devam edeceğim.

Son 1 yılda BLOGKAFEM

Tema
Son 1 yıl içerisinde görsel anlamda yaptığım en önemli yenilik temayı tamamen değiştirmem oldu. Eski temaya göre şuanki tema hem estetik olarak daha hoş hem de kullanım açısından daha esnek. Bu temanın basit olmayacak türden bir sadeliğe sahip olması da en çok hoşuma giden yanı olmuştur.

İçerikler
İçerik olarak baktığımız zaman son bir yıl içerisinde bloga toplamda 71 yazı yazmışım. İlk 4 senede 319 yazıya sahip olan blog, 5. senesine ise 390 yazı ile girmiştir.  Belki bazı blogger arkadaşlara oranla daha az yazıyor olabilirim fakat; geçen sene de belirttiğim gibi amacım çok yazmak değil. Benim amacım az, öz ve başkalarına faydalı olacak türden bilgilendirici yazılar yazmaktır. Her önüme geleni yazıyor olsaydım diğerlerinden bir farkım olamazdı. Ha bir de üşengeç olmamın da bunda etkisi olabilir tabi. :D Her aklıma geleni hemen yazmıyorum bir süre sonra da o hevesi kaybedebiliyorum. Bunu sadece üşengeçliğe bağlamak da yanlış olur tabi. Bazen zaman ayıramıyorum  bazen ilham gelmiyor falan. :D

Sosyal Medyada Blogkafem
Sosyal medyada blogun gördüğü ilgi beni mutlu ediyor. Öncelikle tüm takipçilerime teşekkür ediyorum. Yeni dönemde daha aktif olarak kullnmam gerektiğini düşünüyorum sosyal medya sitelerini. Henüz takip etmemiş olanlar, aşağıdaki linklerden sosyal medya üzerindeki hesaplarımızı takip edebilirler :

www.facebook.com/blogkafem
www.twitter.com/blogkafem

5. yıl hakkında söyleyeceklerim bunlardı. Blogkafem'i takip eden herkese en içten şekilde teşekkürlerimi sunuyorum. Kendinize iyi bakın ve takipte kalın diyorum. ;) 

6 yorum:

  1. Hayırlı uğurlu olsun! Daha nice 5 senelere. İnşallah bizde görürüz o günleri :)

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah. Çok teşekkür ederim dostum. İnşallah. Darısı başına.

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı olsun gerçekten güzel bir blog.

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim İlkay.

    YanıtlaSil
  5. Ben de arkandan geliyorum hocam :) Başarılarının devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim Furkan. Hep beraber nice 5 yıllar görürüz umarım.

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim