Asphalt 8 Oyunundaki Düz Viriller (Flat Spin) Nedir?

Yazar:



Asphalt 8 oyununa yeni başladıysanız eğer, yıldız alabilmek için oyunun sizden yapmanızı istediği "Düz Viriller"in ne olduğunu anlayamamanız gayet normaldir. Bu arada eğer oyun dili sizde ingilizce ise, Düz Viril'in ingilizceki karşılığı "Flat Spin"dir.

Düz Viriller denen olay arabanın, uçarken kendi etrafında 360 derece dönmesi olayıdır. Hatta bazen oyun sizden Düz Viriller : 2 yada Düz Viriller : 3 gibisinden şeyler de isteyebilir. O belirtilen arkamlar, yıldız kazanabilmek için arabanın uçarken kendi etrafında kaç tur dönmesi gerektiğini ifade ediyor.

Eğer oyunun acemisiyseniz bu size ilk başlarda çok zor bir şeymiş gibi gelebilir ama öyle değil.  Zamanla alışıyorsunuz. Alıştıkça daha da kolay yapabiliyorsunuz.

İşin püf noktası ise araba uçmadan hemen önce frene basmaktır.  Uçuş için yollarda bulunan yüksek düz veya bazen kıvrımlı olan rambaya doğru ilerlerken çıkmadan hemen önce frene bastığınız zaman araba bir anda drift yaparak uçacaktır ve onun etkisiyle havada tur atacatır. Drift yaptığını göremiyorsunuz zaten bir anda araba uçuyor çünkü. O frene basma anınız çok ince bir çizgidir. Doğru yerde basmanız gerek. Arabanın ucu rampaya geldiği an basarsanız düz viril yapma ihtimaliniz yüksektir. Zamanla eliniz nerede basmanız gerektiğine alışıyor zaten. Ayrıca rampaya çok hızlı bir şekilde gelmeniz gerekiyor ki daha çok viril ve daha iyi bir viril yapabilesiniz.

Aşağıdaki videodan Düz Viril olayını görebilirsiniz. Videoyu sonuna kadar izleyin. İlk önce video'nun başında kıvrımlı rampada düz viril yapılıyor ve daha sonra da videonun sonralarına doğru düz rampada yapılıyor. Her ikisiyle de düz viril yapılabiliyor yani. Amaç onu göstermek. Oyuna yeni başlayanlar için düz rampada viril yapmak daha kolaydır.

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

İstatistikler

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim