Facebook Sayfasını / Profilini Twitter Hesabına Bağlamak

Yazar:



Blog veya herhangi bir internet sitesi sahibiyseniz, içeriklerinizin daha çok okuyucuya ulaşması açısından sosyal medya üzerinden paylaşılması siteniz için önemlidir. Peki içeriklerimizi pratik bir şekilde sosyal medyada platformlarında nasıl paylaşabiliriz?

Günümüzde ise Facebook ve Twitter hiç şüphesiz ki en popüler olan 2 sosyal medya platformudur. İçeriklerinizi Facebook ve Twitter üzerinde ayrı ayrı paylaşmak zaman kaybı ve fazladan uğraş gerektiren bir iştir. Bu yazımızda tek bir sosyal medya platformunda yayınlanan içeriğin diğer bir sosyal medya platformunda nasıl otomatik olarak paylaşılacağını göreceğiz.

Ufacık bir işlem sonrasında, sitenize ait Twitter hesabına hiç giriş yapmadan, sadece Facebook sayfası üzerinden yapacağınız paylaşım ile içeriğinizi otomatik olarak Twitter'da da paylaşabileceksiniz. Yani bir taş ile 2 kuş vurmuş olacağız. Bize bu kolaylığı sağlayan Facebook ve Twitter şirketlerine bu konuda teşekkür etmek lazım. Zira diğer sosyal medya siteleri için aynı durum söz konusu olamadığından 3. parti uygulamalara mecbur bırakıyorlar kullanıcıları.

1) Sitenize ait Facebook sayfanızın olduğu Facebook hesabına giriş yapınız.

2) www.facebook.com/twitter adresine tıklayınız.

3) Karşınıza bir sürü Facebook sayfası gelecektir. Bu sayfaların hemen karşısında "Twitter'a Bağla" butonlarını olması gerekiyor. Bağlamak istediğiniz Facebook sayfasının karşısındaki "Twitter'a Bağla" butonuna tıklayarak, sitenize ait olan Twitter sayfasına giriş yapın.

4) Uygulamaya izin verin ve işlemem tamamdır! Artık sayfanıza ait olan Facebook sayfasında paylaşacağınız her içerik otomatik olarak bağlamış olduğunuz Twitter hesabında paylaşılacaktır.

Ayrıca hesabınızı bağladıktan sonra tekrar www.facebook.com/twitter sayfasına gelerek, "Ayarları Düzenle" kısmından nelerin paylaşılması gerektiğini seçebilirsiniz.

Bakınız :


Sadece websitenize ait sayfaları değil, aynı yöntem ile kişisel Facebook profilinize de Twitter hesabınıza bağlayabilirsiniz.

2 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim