General Mobile Discovery Shake Brush Özelliği Nedir? Nasıl Kullanılır?

Yazar:



Bir Türk markası olan General Mobile, başlarda çift simkart özelliği ile bir ilki başaran şirket olarak duyulmuştu. General Mobile markası, yine dünyada bir ilki geliştirerek kullanıcılarına "Shake Brush" adını verdikleri bir yenilik sundular.

Shake Brush özelliği sayesinde sadece telefonunuzu sallayarak tüm arka plan uygulamalarınızı kapatabilirsininiz. Bildiğiniz üzere mevcut Android modellerinde son uygulamaları kapatmak için elimiz ile cihaz uygulamalarını sağa çekerek arka plan uygulamalarını kapatabiliyoruz. Bu uygulamalar çok fazla olduğu zaman her uygulama ile tek tek uğraşmak yerine Shake Brush özelliği ile telefonunuzu bir kez sallayarak arka plandaki uygulamaların hepsini kapatabilirsiniz.


General Mobile'ın Discovery modellerinde bulunan bu özelliğin nasıl kullanılacağına dair şirketin resmi YouTube kanalı aracılığıyla bir video hazırlanmış. Bu videoda ayrıca Shake Brush dışında cep telefonunuzun perfomansını nasıl arttırabileceğinize dair bilgiler de yer almaktadır. Bu sebeple eğer Discovery kullanıcısı iseniz bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim.



Shake Brush özelliği arka plan uygulamalarını kapatarak gereksiz yere RAM'i kullanan uygulamarın proseslerini RAM'den siliyor. Böylece RAM'inizin gereğinden fazla şarj tüketmesinin önüne geçiyor. RAM'in kullanılmayan uygulamalardan arınıp boşalması ile hem cihazınız fazladan şarj tüketmemiş oluyor hem de telefonunuzun daha performanslı çalışmasını sağlıyor.

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim