Opera Max Nedir? Avantajları Nelerdir?

Yazar:



Akıllı telefonların hayatımıza girmesi ile beraber artık internete daha çok ihtiyaç duyar olduk. Bu bağlamda da internet paketleri bizler için olmazsa olmaz bir ihtiyaç haline geldi fakat; internet paketi satın almak ile iş bitmiyor elbette. Aldığımız internet paketlerinin var olan kotası olması sebebiyle bu kotayı ay sonuna kadar dikkatli kullanmak son derece önemlidir.

Opera Max, internet paketinizin kotasını daha tasarruflu bir şekilde kullanmanızı sağlayacak mobil bir yazılımdır. Cep telefonlarında internet kullanımı yapan uygulamaların Opera Max'ın özel olarak geliştirilen sıkıştırma teknolojisi ile artık internet paketinizin kotası %50 daha çok dayanabilecek. Bu da hiçbir ücret ödemeden, internet paketininin kotasını %50'ye kadar arttırmak anlamına geliyor.

Konu ile ilgili Opera'nın hazırlamış olduğu Türkçe alt yazılı video :



İnternet paketi aracılığıyla akıllı telefonlarımızda herhangi bir uygulama üzerinden veri alışverişi yaparken, Opera Max uygulaması bir sanal özel ağ (VPN) ile mobil cihazınıza gelen tüm veri trafiğini Opera veri kazancı bulutu üzerinden süzerek kullanıcıya yeniden sunuyor. Bu süzme işlemi sırasında ise tahmin edebileceğiniz gibi Opera sunucularında işlenen bu veriler daha düşük veri tüketecek biçimde kullanıcıya sunuluyor.

Opera Max uygulamasının bir diğer avantajı ise, hangi uygulamada ne kadar veri tasarruf ettiğininizi görebiliyor, aylık veri tüketimini takip edip, dilediğiniz uygulamaların mobil veri kullanımını kısıtlayabiliyorsunuz.



Şuanda yalnızca Android 4.0 sürümlerinde kullanılabilen bu uygulamayı cep telefonu ve tabletlerinize ücretsiz olarak Google Play üzerinden indirebilirsiniz. Opera Max ile ilgili merak ettiğiniz tüm sorulara buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca buraya tıklayarak Opera Max hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

İstatistikler

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim