traderNote - Tüm Anlaşmalarınız Tek Ekranda

Yazar:



traderNote programı gerek SEO işleriyle ilgilenenler gerekse de siteleri için çok fazla reklam/link alım veya satımı yapan arkadaşlara yardımcı olabilecek bir masaüstü uygulamasıdır. traderNote programı ile, birden çok site ile anlaşma yapıldıktan sonra hangi site ile ne tür anlaşma yapıldığı, ne kadar süreliğine yapıldığı veya ne kadarlık bir ücret üzerinden anlaşma yapıldığına dair bilgilerin tek ekranda not edilmesi amaçlanmıştır. Hem reklam alımı hem de reklam satışı yapanların rahatlıkla kullanabileceği bir programdır.



BURAYA TIKLAYARAK PROGRAMI İNDİREBİLİRSİNİZ

traderNote programı sayesinde;
  • Eğer bir siteye reklam verdiyseniz, "hangi site ile anlaşma yapmıştık" veya "hangi siteye reklam vermiştik" gibi bir derde düşmeden bunu programdan öğrenebilirsiniz.
  • Eğer reklam alımı yaptıysanız, anlaşma sürenize bağlı olarak programa başlangıç ve bitiş tarihini programa kaydedebiliyorsunuz. Böylece belli bir süre sonra sitenize eklediğiniz reklamın süresinin dolup dolmadığını programdan görebilirsiniz. Aynı şekile reklamı veren kişi de traderNote programına süre bilgisini ekleyeceği için, reklamveren de bunun kontrolünü yapabilecek.
  • Bir site ile 3 ay veya 6 ay veya daha uzun uzun süreli bir anlaşma yaptınız ama 5-6 sonra bu site ile ne tür bir anlaşma yaptığınızı ve ne kadara anlaştığınızı bilmek istiyorsunuz diyelim. Bunun için traderNote programındaki notlarınıza bakabilirsiniz.
  • Reklam, link veya tanıtım yazısın anlaşması yaptığınız sitenin sahibi ile anlaşamanızı tazelemek istiyorsunuz ama görüşmenin nereden yapıldığına dair bilgiler aklınızda değil ise, bunun için yine traderNote programı sizin yardımınıza koşacaktır.
Kısacası traderNote programı, "ticaret anlaşmalarınızı not etme" programıdır. Yaptığınız tüm anlaşmaları programa not ederek, yaptığınız onlarca anlaşmanın takibini daha sağlıklı bir biçimde yapabilirsiniz.

Program tamamen ücretsizdir. Verileriniz ise kendi bilgisayarınızın içerisinde güvenli bir şekilde yerel disk C içinde saklanmaktadır. Yani kesinlikle programın bir veritabanı ile bağlantısı yoktur. O sebeple C dosyasındaki traderNote klasörünü kesinlikle silmeyiniz!!! Aksi takdirde tüm verileriniz silinir. Sizin o dosya ile hiçbir ilginiz olmayacaktır. Sizin ilgileneceğiniz tek yer programın arayüzüdür.
  • Programa veri girişi yapmanın sınırı yoktur.
  • İstenilen veri istenildiği zaman düzenlenebilir.
  • Silmek istediğiniz veriyi de istediğiniz zaman programdan kaldırabilirsiniz.
  • Yaptığınız anlaşmanın detaylarını ufak bir ekranda görüntüleyebilirsiniz.

Program İle İlgili Önemli Bilgiler

Programı tamamen kendim geliştirip, ücretsiz olarak sunduğum için lisans alma gereği duymadım. Programa herhangi bir lisans almadığım için de bilgisayarlarınız  "Bu dosyayı açmak istediğinizden emin misiniz?" veya "Bu programa güvenilmiyor." tarzında gereksiz hatalarla karşılaşabilirsiniz. Kesinlikle dikkate almayınz. Program tamamiyle temiz bir programdır.

Windows 8'de programı çalıştırmak için : 

Windows 7'de programı çalıştırmak için :
Şayet herhangi bir "güvenlik uyarısı" ekranı ile karşılaşırsanız sadece "Çalıştır" butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

Programın Kullanımı




Program ile ilgili gördüğünüz herhangi bir eksiklik, görüş, öneri veya herhangi bir açık için programdaki mail adresi üzerinden bana ulaşırsanız sevinirim. Onun dışında aşağıdaki yorum kısmına da düşüncelerinizi yazarak bana iletebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim