Mim : Gelişen Teknolojiye Uyum Sağlamak

Yazar:



Blogkafem'i kişisel blog amacıyla kullandığım zamanlarda diğer blog sitelerini bol bol gezer, arkadaşlar edinir ve dolayısıyla mimler alırdım. Üniversite okumaya başladıktan sonra blogumla önceki kadar ilgilenemediğim gibi aynı zamanda Blogger dünyasıyla da ilgilenememeye başladım haliyle. Öte yandan Blogkafem'i de artık kişisel bir blog sitesi değil de kişilerin faydalanabileceği bir bilgi arşivi olarak kullanmaya başladım. Bu tür sebeplerden dolayı da blog dünyasından uzaklaştım ve Blogkafem de kendi halinde bir blog sitesi olarak devam etti hayatına.

Blogkafem böyle kendi halinde takılırken, uzunca bir süre sonra ise ilk defa Servet Arslan tarafından bir mim aldım. Mim'in içeriği ise, bu mim'i alan blogcular, geçmişten günümüze kadar kullandıkları telefonları bir blog yazılarında sergiliyorlar.


Blogger arkadaşların başlatmış oldukları bu mim konusu ile ilgili zaten benim daha önceden "Kullandığım Telefonlar Serisi" başlığı altında yazmış olduğum bir yazım vardı. Bu yazımda sadece 2 telefonumdan bahsedip, diğer telefonlarım için ayrı konu başlıkları açmayı düşünüyordum. "Kullandığım Telefonlar Serisi"nin ilk başlığı olan " Kullandığım Telefonlar Serisi - 1 : Motorola CD930 ve NOKIA 7110" başlıklı yazıyı Kasım 2014 yılında yazmıştım. Devamını da daha sonra yayınlarım deyip, Blogger'de yarım yamalak bir taslak olarak bırakmıştım. Taa ki bu mim'i Servet'ten alana kadar. Güzel bir tesadüf oldu bence. Bu mim sayesinde ben de taslaklarımda yarım yamalak duran ve aylardır bir türlü tamamlama fırsatı bulamadığım yazılarımı da tamamladım.

"Kullandığım Telefonlar Serisi" başlıklı diğer 2 yazımı da yayına aldıktan sonra hemen bu mim'i yazmaya koyuldum. Telefonlardan bu başlık altında tekrardan bahsetmeme gerek yok sanırım. Aşağıdaki linklerden, ayrı başlıklar altında derlediğim telefonları inceleyebilirsiniz.


2 yorum:

  1. Seriye bilmeden de olsa katkıda bulunduğuma sevindim. :)

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim