Hatay Büyükşehir Belediyesi'nden Ücretsiz İnternet Hizmeti

Yazar:



Hatay Büyükşehir Belediyesi başkanı Lütfü Savaş, Hatay halkı adına teknolojik açıdan büyük bir adım attı. Bilgi Noktası Projesi ile tüm Hatay'a ücretsiz internet verilmesi hedeflenirken, bu projenin ilk adımı Antakya ve İskenderun'da atıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi “BİLGİ NOKTASI” adını verdiği bu proje ile belediyenin sorumluluğunda olan tüm meydanlar, park ve sosyal tesislerde, akıllı telefonlardan, tablet ve bilgisayardan ücretsiz ve sınırsız olarak kablosuz internete bağlanmak mümkün olabilecek.



Bilgi Noktası Projesi ile şuan için Antakya Atatürk Parkı, Antakya Ulus Alanı, İskenderun Türkmenistan Parkı  ve İskenderun Anıtı civarındaki park alanlarında ücretsiz internet hizmeti sunulmaktadır. İleriki zamanlarda bu projenin daha da genişletilerek diğer bölgelere ve ilçelere verileceği tahmin ediliyor.

Ücretsiz İnternet Hizmeti Nasıl Kullanılır?

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz internet sunduğu bölgelerin herhangi birinde bulunuyorsanız eğer, ilk bağlantı için sadece 4 adımda ücretsiz internetten faydalanmanız mümkün.

1) Cihazınızdan Wi-Fi (wireless) taramasını açın.
2) Wi-Fi ağlarını taradıktan sonra "HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ" siyaline bağlanın.
3) Bağlandıktan sonra, güvenliğiniz için bir kereye mahsus olmak üzere sisteme kaydolun.
4) Kayıt sırasında vereceğiniz cep telefon numaranıza ücretsiz olarak aktivasyon şifresi gelecektir. Telefonunuza gelen aktivasyon şifresini kullanarak ücretsiz ve sınırsız bir şekilde belediyenin sunduğu internet hizmetinden faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Telefonunuza gelen şifreyi kesinlikle kaybetmeyin. Çünkü o şifreyi daha sonraki sisteme girişlerinizde kullanacaksınız. Dilerseniz siz kendi şifrenizi de belirleyebilirsiniz. Kendi şifrenizi belirledikten sonra bundan sonraki her bağlantınızda üstteki 4 adıma gerek duymadan, kendi şifrenizi kullanarak belediyenin sunduğu ücretsiz internet hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Gördüğünüz gibi ücretsiz internet hizmetine bağlanmak son derece basit. Umuyoruz ki ülkemizde bu tarz projeler daha da yaygınlaşır. Konu ile ilgili düşüncelerinizi veya sormak istediklerinizi aşağıdaki yorum formunu kullanarak iletebilirsiniz.

3 yorum:

  1. Cheat Engniyi metin2 de nasıl açıcağımızı anlatırmısınz eski bir konuda isteyen varsa anlatırız demişsinizde

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar ben Antakya merkezde oturmaktayim benim Hatay Büyükşehir ve Antakya Belediyesinden ricam olacakti ben şehrimizi cok seviyorum herkes boyle guzel bir sehre sahip olamaz biliyirum fakat sehrimiz temizlik yonunden yetersiz buluyorum ayrica carsimiz oraninda yapi olarak cok yipranmis oldugunu dusunuyorum.benim belediyemizden ricam carsidaki esnaflarla birlikte el ele vererek carsimizi ve sehrimizi guzellestirmenizi rica ediyorum umarim bu görüşlerim şahsinizca dikkate alinir hersey sehrimiz için teşekkür eder arz ederim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belediyeye iletmek istediğiniz öneri, görüş ve sorunlarınızı şu sayfa üzerinden: http://www.hatay.bel.tr/iletisim.aspx belediye yetkililerine iletebilirsiniz.

      Sil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim