Facebook'ta Sayfa Adı Nasıl Değiştirilir? [2015 - Yeni Konu]

Yazar:



Facebook, sayfa adını değiştirmek konusundaki katı tutumunu bir kenara bırakarak artık kullanıcıların sayfa adlarını değiştirebilmelerine olanak tanıyor.

Daha önceleri Facebook, sadece 100 beğeniye ulaşmayan sayfalara isim değiştirme hakkı tanıyordu. Son alınan karara göre artık istediğiniz herhangi bir sayfanızın, beğeni sayısına bakılmaksınız ismini değiştirebileceksiniz.

Öncelikle adını değiştmek istediğiniz sayfayı açıp, "Hakkında" kısmına girin.

Karşınıza sayfanızla ilgili  bilgilerin yel aldığı şöyle bir sayfa çıkacak :



Üstteki görselde kırmızı daire içine aldığım yere dikkat edin. Bu sayfada iken, sayfa isminin üzerine fare imleci ile gelin. Bu sırada sayfa adının karşısında "Düzenle" ifadesi belirecektir.

Karşınıza gelecek olan pencereden sayfanıza bir ad belirlerken alt kısımda yazan uyarıları dikkate alın. Sayfanın şuanki ismi ile yeni belirleyeceğiniz ad arasında çok fark olmasın. Her iki isim de aynı amaca hitap ediyor olsun.


Sayfanız için yeni bir ad belirdiyseniz eğer "Devam" butonuna tıklayarak sonraki adıma geçin. Sonraki adımda ise adında değişiklik yaptığınız sayfanızın, yeni ismini onaylamanız istenecek sizden.



Bu adımda yapmanız gereken tek şey ise "Değişiklik İsteğinde Bulun" butonuna tıklayarak beklemeye geçmektir. Bekleme süresi minimum 2 dakika, maksimum 3 gün yani 72 saattir. Ben kendi sayfam için ad değişikliği yaparken, sayfama ait yeni adın incelenmesi sadece 2 dakika sürmüştü. Siz de adınızın çok çabuk onaylanmanısını istiyorsanız, sayfanızın şuanki adı ile yeni belirleyeceğiniz adı arasında çok fark olmamalı. Eğer fark varsa bile her iki isim de aynı amaca hitap ediyor olmalı. Aksi takdirde ad değişikliği uzayabilir veya Facebook sizden ek bilgiler talep edebilir.

Sayfa isminin değiştirilme aşaması boyunca Facebook yetkilileri ile "Sayfa Destek Gelen Kutusu" kısmından iletişim halinde olacaksınız. Eğer adınız başarılı bir şekilde değişirse veya Facebook sizden ek bilgiler isterse "Sayfa Destek Gelen Kutusu" üzerinden Facebook size mesaj atacaktır.

Sayfa Destek Gelen Kutusu'na, sayfanızdaki "Ayarlar --> Sayfa Desteği" bölümünden erişebilirsiniz.

Sayfanızın yeni ismi Facebook tarafından onaylanırsa eğer, "Sayfa Desteği" kısmına şu şekilde bir bildirim gelecektir :

Bildirimin hemen ardından sayfa adınızın değiştiğini sizde farkedeceksiniz zaten.

Bakınız : 



Gördüğünüz gibi sayfa ismi değiştirmek Facebook'ta artık mümkün ve bu değişiklik birkaç basit adımda gerçekleştirilebiliyor. Konu ile ilgili yorumlarınızı, sorularınızı veya merak ettiklerinizi aşağıdaki yorum formuna yazabilirsiniz. Elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışırım.

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

İstatistikler

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim