Vodafone'dan 1 Haftalık Ücretsiz 500 MB İnternet Kampanyası

Yazar:



Vodafone, faturalı veya faturasız ayırt etmeksizin tüm kullanıcılarına 1 haftalık ücretsiz 500 MB internet sunuyor. Kampanyadan faydalanabilmek için cep telefonunuza Vodafone Self Servis uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Sonrasında ise birkaç basit adımda ücretsiz 500 MB internetinizi alabilirsiniz.

Android cihaz kullanıyorsanız Google Play Store üzerinden, Apple cihaz kullanıyorsanız AppStore üzerinden, Windows Phone kullanıyorsanız Windows Mağaza üzerinden Vodafone Self Servis uygulamasını indirebilirsiniz.

Açıklama (01.12.2015) : Vodafone'un, Self Servis ile verdiği haftalık Hediye 500 MB kampanyası 30 Kasım 2015 itibariyle sona ermiştir.

Yeni Kampanya : Vodafone'un, "Yanımda" adlı uygulaması ile artık 1 haftalık 1024 MB internet kazanabileceksiniz.
Detaylar için tıklayın : Vodafone'dan 1 Haftalık Ücretsiz  1 GB İnternet Kampanyası


Vodafone Self Servis uygulamasını cep telefonunuza indirdikten sonra cep telefonu numaranız ve şifreniz ile uygulamada oturum açın. Şifrenizi bilmiyorsanız, S yazıp 7000'e ücretsiz SMS gönderin. Telefonunuza gelecek olan şifre ile Vodafone Self Servis uygulamasına giriş yapabilirsiniz.

Üye girişinizi başarılı bir şekilde gerçekleştirdikten sonra Paketler -> İnternet Paketleri bölümüne girdiğiniz takdirde sayfanın en başında "500 MB Hediye" yazılı olduğunu göreceksiniz zaten.




500 MB Hediye ifadesinin üzerine tıklayıp daha sonrasında gelecek olan ufak pencereden "Satın Al" yazılı kısma tıklayın.


"Satın Al" ifadesine tıkladıktan sonra Vodafone Self Servis uygulamasının ana menüsü üzerinden "Paket Bakiyelerim" bölümünden "500 MB Hediye" internetin hattınıza tanımlanmış olduğunu görebilirsiniz. Cep telefonunuza gelecek olan ikinci SMS'ten sonra paketi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bakınız  :


OZET veya INTERNET SORGU yazıp 7000'e göndererek hattınıza tanımlı olan ücretsiz internet bakiyenizi kontrol edebilirsiniz.

Eğer Vodafone Self Servis uygulamasını telefonunuz desteklemiyorsa, kampanyadan faydalanmak için Vodafone Self Servis yüklü bir cep telefonuyla self servis hesabınıza giriş yaparak 500 MB hediyesini hattınıza yükleyebilirsiniz.


Kampanya İle İlgili Detaylar :
  • Tüm vodafona abonelerine Cep Self Servis uygulaması üzerinden ücretsiz olarak alabilecekleri 1 hafta geçerli 500MB sunulmaktadır.
  • 500 MB internet kullanım hakkı 1 hafta geçerlidir ve geçerilik süresi bittikten sonra yenilenmez .
  • Abonenin internet kullanım hakkından faydalanabilmesi için Cep Self Servis uygulaması üzerinden pakete abone olması gerekmektedir.
  • 500 MB internet kullanım hakkı 1 hafta boyunca geçerlidir ve 500 MB kullanım limitine ulaşılması durumunda abonenin başka bir internet paketi varsa onu kullanmaya devam edebilir, yoksa tarifesinin standart internet ücretiyle ücretlenmeye devam eder.
  • 1 hafta sonunda kullanılmayan haklar sonraki döneme devretmez
  • Data kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paket limitinden düşer.
  • Internet kullanım hakkının geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar.
  • 500 MB internet kullanım hakkı yenilenmez ve iptal edilemez.
  • 500 MB sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışındaki data kullanımı GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

70 yorum:

  1. Her hafta bunu ucretsiz yükleyebilir miyiz sürekli olarak bilen var mı. Yani her hafta 500 mb. Ayda 2 gb. Ücretsiz mi kullanacağız. Yoksa uygulamayı kurduk diye bi defaya mi mahsus

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu paketi yapmıştım , paket bugün bitti. Bitince tekrar girip yaptım ve yinr bedava 500 mb geldi. Neden böyle olduğunu anlamadım

      Sil
    2. Bndede ayni oldu. 2. Haftamda tekrar yaptim hediye geldi yine 😊

      Sil
    3. Benimde 2.haftam hediye geldi gene nasil oluyor bu

      Sil
    4. bana da geldi ama onu kullanamıyorum . kendı internet paketimden gidiyor

      Sil
    5. Self servis uygulamasini bende indirdim 1 gb geldi fakat bir hafta kullandıktan sonra yenilenmedi ne yapmaliyim. Yada nasıl yenilencek? Yardımci olursaniz sevinirim ❤

      Sil
    6. Hediye yenilenmiyor. Senin tekrardan alman gerekiyordu normalde ama kampanya koşulları değişti. Artık ayda yalnızca 1 kez faydalanabiliyorsun kampanyadan.

      Sil
    7. Hepiniz manyaksınız. Neden soyluyorsunuz bak öğrendiler kaldırdılar..

      Sil
  2. Bana gelmiyo aktif olmayan paketiniz var diyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paketi aldıktan hemen sonra bir daha almaya çalışırsan o hatayı verir. Hediye interneti aldıktan sonra 10-15 dakika bekle. Daha sonra paket bakiyelerim kısmına bak. Paketi almış olduğun orada gözükür.

      Sil
    2. Aynısı bana da oluyo ne yapmalıyım

      Sil
  3. Bana da aynı gün içinde 1 saat arayla 2. Kez verdi ama ben sadece bir kez satın aldım. Şu an 1 gb internetim var ama paket bakiyelerinde birinde size özel 500mb yazıyo birinde selfservis 500mb yazıyo. İnternet paketim yenilenicek birkaç güne sizce yenilemeli miyim. Bu hediye olayı her hafta tekrarlanabilir mi? 😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HER HAFTA YAPABİLİRSİN.

      Sil
    2. EVET HER HAFTA BUNU YAPABİLİRSİ...

      Sil
    3. Ben 4 aydır yapıyorum ama bu hafta gelmedi aynı sorun olan var mı

      Sil
    4. Kampanya süresi tekrardan uzatıldı Talha. Hediye 500 MB paketini almayı tekrar dene.

      Sil
    5. Yaa simdi benim bu bitti yani ilk hafta yaptım bitti şimdi nasıl olacak diğer haftalar nasıl yapıcam

      Sil
    6. Aynı şekilde yapmaya devam edebilirsin. Daha önceden yaptığın gibi.

      Sil
  4. Vallaha oldu :D Teşekkürler hocam :)

    YanıtlaSil
  5. Bu internette ücretlendirme felan sonradan faturaya yansirmi faturali bizimki ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır. Faturaya yansımıyor. Faturalılar da tıpkı faturasızlar gibi hiçbir ek ücret ödemeden kampanyadan faydalanabiliyorlar.

      Sil
    2. Bunu bende yaptım ama faturama 10 TL fark geldi bir hafta sonunda otomatik aylık pakete çeviriyor ve şuan iptal edemiyorum ona bir çözüm varmı

      Sil
    3. Öyle bir şey olmaması gerekiyor. Çünkü kampanya dahilinde bu paketi tüm aboneler ücretsiz olarak kullanabildi. Durumu Vodafone'a bildirin. Kullanım özetinizi incelesinler. Belirttiğiniz gibi bir hata varsa eğer, yardımcı olurlar. Normalde faturasız hatlarda bu tip hatalarda, Vodafone'un müşteri memnuniyeti politikası kapsamında TL bakiyesini tekrardan kullanıcının hattına yüklüyorlar. Siz faturalısınız nasıl yaparlar bilmiyorum ama dediğim gibi eğer belirttiğiniz gibi bir hata varsa düzeltirler diye düşünüyorum.

      Sil
    4. Mrb ben hediye internet almak istiyorum fakat henüz aktif olmamış bir ek paketiniz bulunduğundan alamamaktasınız Vs diyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz lütfen

      Sil
  6. Bende yaptim hemde defalarca 10 u geçmiştir heralde ikinci kez yapınca 500+ 500 veriyo sadece bi kereliğine allah razı olsun su vodafone dan sayesinde kontur yüklemeye gerek kalmadi

    YanıtlaSil
  7. Bir türlü giremitorummmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vodafone uygulamasında bazen girişte sorunlar oluyor. Bu uygulamanın kendisinden kaynaklı. Eğer uygulamaya giremiyorsan biraz bekle, 10-15 dakika sonra tekrar girmeyi dene. Girene kadar bu dediğimi yap.

      Sil
  8. Eğer bunu yapınca var olan internet paketinden eksilme mi,oluyor,? Yoksa bu 500 mb paketten mi eksilme olucak yardımcı olur musunuz ALLAH a emanet olun inşaAllah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 500 MB hediye paketini ilk alışında, hediye paketten eksilme oluyor. Hediye paketin bitince kendi paketinden gidiyor. Fakat, 500 MB hediye paketini daha sonraki alışlarında ilk önce kendi paketin kullanılıyor. Daha sonrasında 500 MB hediye paketin kullanılıyor.

      Sil
  9. Bunu yaptıktan sonra Nasıl iptal ediyoruz ben bunu yaptım 1 hafta dolmadan 500 mb kullanıp bitirdim şimdi ek net almaya çalışıyorum bu paket aktif olduğu için yapamıyorum acil iptal etmem lazım yardım

    YanıtlaSil
  10. Benim de 3. Defa yapisim ama sonuncy olmuyor aktif olmayan paketiniz var diyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paketi aldıktan sonra 10-15 dakika beklemelisin. Art arda almaya çalışırsan o hatayı verir. 10-15 dakika bekledikten sonra bedava internetin hattına tanımlandığına dair bir mesaj gelecektir sana zaten.

      Sil
  11. Arkadaşlar her hafta yenileniyor bu 500 mb olayı her haftanın sonunda ne Zaman yapsam yine oluyor sonra bir sıkıntı olmaz dimi 😀😀

    YanıtlaSil
  12. Bende yaptim ama kendi paketimden gidiyor hediye pakete gecene kadar suresi dolacak yok mu bi caresi once hediyeyi kullanmam gerekmez mi

    YanıtlaSil
  13. Arkadaşlar ben 2. Kez yapmaya calisiyorm ama orada zatn onaylanms gorunuyo ama paketm yk nasl olcak yardmci olrmusunz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paketi aldıktan sonra aktif olarak kullanıma başlayabilmen için 10-15 dakika beklemen gerekiyor.

      Sil
  14. Merhaba ben yaptım her hafta olacak değil mi

    YanıtlaSil
  15. Ben yaptım 5 saat bile bekledim paket bakiyeleirme girdim 5i1lik tarife falan duruyo ama yok sonra tekrar yaptım aktif olmayan bakiyeniz gibi bişeyler diyor

    YanıtlaSil
  16. vodaofone yi felç edecem bu beleş internete :D :D

    YanıtlaSil
  17. Satın al dediğimde surekli hata veriyor gelmiyor hediye bunun bir çözümü varmı acilll

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen uygulamadan kaynaklı olarak bu tarz hatalar olabiliyor ama sonrasında düzeliyor. Belli bir süre geçtikten sonra tekrar dene.

      Sil
  18. Ben yaptim aldim da 7000 e yazinca var gorunuyor ama kullanamiyorum ilk yapisim ve kendi paketimden gidiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk yapışta normal şartlarda kendi paketinden değil, hediye self servis paketinden gitmesi gerekiyor. Daha önceden ilk defa alanlarda bu hep böyle oldu. Sende tam tersi bir durum oluşmuşsa eğer, bu teknik bir şeydir ve ben konuyla ilgili teknik detaylara sahip değilim. Belkide konuyla ilgili vodafone bu tarz bir değişikliğe gitmiş olabilir.

      Sil
  19. Bence kas gelecek yerden tavuk esirgenmiyor :)))

    YanıtlaSil
  20. Henüz aktif olmamış bir ek paketiniz bulunduğundan yeni paket alamamaktasiniz. Diyor. Ne yapabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu uyarı, paketi daha önceden zaten sorunsuz bir şekilde aldığını gösteriyor. Paketi aldıktan hemen sonra bir daha almaya çalışırsan o hatayı verir. Hediye interneti aldıktan sonra 10-15 dakika bekle. Daha sonra paket bakiyelerim kısmına bak. Paketi almış olduğunu orada göreceksin.

      Sil
  21. Olmadi . oyle bi buton cikmiyo.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kampanya süresi uzatılmış Zeynep. Şuanda paketi alabilirsin.

      Sil
  22. Başka kampayalar varmı benzeri veya yakında olmasını beklediğiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haftalık 500 MB kampanyası kadar iyi ve iddaalı kampanyaları operatörler ancak 6-7 yılda bir kez yaparlar. İlla ki ilerde kampanyalar olacaktır ama bu kadar iyi ve uzun süreli olacağını sanmıyorum. Şuan için 16 Aralık 2015'e kadar sürecek şu kampanya var : http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/vodafone-faturasiz-geleneksel-yukle-harca-kazan-kampanyasi.php

      Linke tıklayarak detayları görebilirsin. Başka da bildiğim herhangi bir kampanya yok şuan için.

      Sil
  23. ama artık olmuyu lutfen bişeyler yapın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kampanya süresi tekrardan uzatılmıştır Özcan. Hediye 500 MB paketini almaya devam edebilirsin.

      Sil
  24. Kampanya artık olmuyor çözümü olan varmı artık alamıyorum.

    YanıtlaSil
  25. Benim ikinci haftam tekrar yapmak istiyorum ama orada tik var o nedenle satın alamıyorum bir bilgisi olan var mı

    YanıtlaSil
  26. Ben yaptım yine yaptım ve paket aktif olmadan 0 dan fiyatı 10 tl ye çıktı suan lira yüklesem 10 tl kesecek nasıl iptal ederim lütfen yardmm lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen hediye paketi değil, haftalık 1GB interneti almışsın yanlışlıkla. Hattına TL yüklemeden önce Vodafone müşteri hizmetleri ile iletişime geç ve paketi yanlışlıkla aldığını söyle. Onlar iptal ederler sana. Yanlışlıkla aldığını söylersin.

      Sil
  27. Ya bnmimkide tik war olmyr artk kac hafatdr oyle netimde yok yrdmci oln ???

    YanıtlaSil
  28. Ya bende de tik gorunuyor paketi yenilemek istiyorum ama satın al butonu yok ??

    YanıtlaSil
  29. Bana 2gb verdi normalde akşam 5 te bitmesi gerekiyordu ama saat 6 oldu bitti msj gelmedi internet paketlerine girdiğim zaman haftalık 1 GB hediye paketi hala işaretli duruyor ne zaman bidaha satın alabailirim yardımlarınızı için teşekkürler

    YanıtlaSil
  30. Bana2gb verdi paket bugün5 bitmesi gerekiyordu interneti kesti ama bitti diye msj gelmedi bide internet paketinde haftalık1gb paketi hala işaretli görünüyor şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  31. Bana 2gb verdi normalde akşam 5 te bitmesi gerekiyordu ama saat 6 oldu bitti msj gelmedi internet paketlerine girdiğim zaman haftalık 1 GB hediye paketi hala işaretli duruyor ne zaman bidaha satın alabailirim yardımlarınızı için teşekkürler

    YanıtlaSil
  32. Ben hediyeyi alamıyorum aktif olmamış bir ek paket var diyor ben bir internet paketi mesajı attım ondan olabilirmi 10-15 dakika flan değil 2 3 saat geçti ama gelmedi yardımcı olursan sevinirim

    YanıtlaSil
  33. Artik bi defa oluyo

    YanıtlaSil
  34. Benim internet paketim var ama kullanamıyorum sebebi nedir bilen varmi

    YanıtlaSil
  35. Ben şifreyi herşeyi eksiksiz giriyorum ama işlem başarısız diyor

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim