Cheat Engine Programını Gizleyerek Hile Korumalı Oyunlarda Çalıştırmak

Yazar:





Bildiğiniz gibi çoğu online oyunun hilesi bu programla yapılmaktadır.Fakat artık tüm oyun siteleri bu programın önlemini aldıkları için bu programla hile yapmak artık işe yaramaz duruma geldi. Fakat; Cheat Engine'yi gizleyerek hile yaparsanız belki sistem sizi yakalayamaz ve hile ile kazandığınız para kaybolmayabilir.Yineden size olacağına dair bir garanti veremem ama denemekten de zarar gelmez.

Cheat Engine programı hemen hemen her oyun sitesinde benzer şekilde çalıştığı için çalıştıramayanlar bu konuya bakabilirler.

Programı İndirmemişseniz buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

İzlesene.com'da bu programla ilgili videoları incelerken bu videyou buldum.Sizde bu videoyu izleyerek Cheat Engine programını gizleyebilirsiniz..

18 yorum:

  1. extra bölümünde stealth mode diye birşey yok ki

    YanıtlaSil
  2. Peki sendeki program ile videoda belirtilen sürüm aynı mı? Ona dikkat edin.

    YanıtlaSil
  3. aynı sürüm de olsa gizlemedi.

    YanıtlaSil
  4. sürüm ne ki :S

    YanıtlaSil
  5. Sürüm derken, version aynı mı demek istedim. Mesela Cheat Engine 5.4 var birde Cheat Engine 3,2 ... vs. çeşitleri var. Bunlar aynı programın farklı versionları oluyor. Sayı büyüdükçe program yenileniyor. Her zaman sayı büyüdükçe program da daha iyi ve güncel oluyor. Ayrıca ekstra özellikler ekleniyor.

    YanıtlaSil
  6. 5.2 de yapiom bisiler dio therat fln evet diom reset cekio bisiler yapio

    YanıtlaSil
  7. Oyunlar hilesiz güzel bence ama ihtiyacı olan için güzel birşey anlatım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. Size katılıyorum. Ben de ihtiyaçtan dolayı bu konuyu açtım zaten. "Arayıp öğrenmek isteyenler varsa öğretiriz" şeklinde kısa bir cümle ile durumu özetleyebilirim. :)

    YanıtlaSil
  9. Deniyeceğim ama pek umudum yok artık oyunların kodları çok sağlam.

    YanıtlaSil
  10. ARKADASLAR STEALTH MODE CE NİN 5.3 SÜRÜMÜNDE VAR VE SADECE XP DE ÇALIŞIR 7 VE VİSTA KULLANICILARI UYUMLULUKTAN ÇALIŞTIRABİLİRLER AMA VERİM KONUSU TARTISILIR

    YanıtlaSil
  11. Videodaki cheat engine 5.5 sürümü yani en iyi sürümü ve oyunlardan gizlemek için yani videodakini yapmak için pc nizin 32 bit olması lazım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır 32 bite gerek yok http://www.cheatengine.org/downloads.php buradan indirebilirsiniz...

      Sil
  12. şarkının ismi ne? :)

    YanıtlaSil
  13. Beyfendi iyi 1 video ama 1 sorun war! insanalrı kandırmamak lazım! normalde tüm online oyunalrda açılır! AMA OYUNU ARATTIĞIMIZ ZAMAN OYUN HİLE UYGULAMASI VAR DİYEREK OYUNU KAPATIR! BU VİDEO YARIM!TAM 1 VİDEO OLMASI İÇİN CHARINDAKİ PARAYI CHEAT DA ARATMASI VE ÇOĞALTIP AZALTMASI GEREKİYORDU! LÜTFEN İNSANALRI KANDIRMAYIN! 1 TRAİNER YAPARSIN AMA ONLİNE OYUNA CHET ENGİNE YEMEZ!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazının tarihine bakarsanız eğer bu yazı 4 Şubat 2010 yılında yazılmış. Yani 6 seneden daha uzunca bir süre olmuş bu yazıyı yazalı. Ben bu yazıyı yazdığım zamanlarda böyle bir şey mümkündü ama çoğu online oyun geliştirici bu açığı kapattığı için şuanda mümkün olmayabilir. Benim yazıyı yazdığım zamanlarda mümkündü. O şekilde değerlendir.

      Sil
  14. kiss kiss hilesi tek ve tek bende var dogru olan program cheat engine5.5 sadece kodlamalar sorun olan yapabilmeniz kodlamaları bilmeniz ben istedigim kadar para yapabiliyorum ama oyun çöp

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim