Son 4 Saniyede Gelen Final : 83 - 82

Yazar:



Süper bir maçtı! Tek kelimeyle süper! Mükemmel heyecanlı bir maçtı! Maçın neredeyse çoğunda maçı geride götürdük ama biz Türk milletinin ruhunda vardır son saniyeye kadar mücadele etmek.Arkadaşlarla oturmuş izlerken fark sürekli 6 ve 8 sayı arasında gidip geliyordu son periyota kadar.Tamam bu maçı kaybettik demişlerdi.Ben bizim işimiz belli olmaz son saniye bile 1 farkla alırız bu maçı diyorduk.En son basketi yedikten sonra bitti sandığımız anda neyse 4 saniye daha varmış dedik rahatladık.Orada bir basket gelir diyordum içimden.Mola aldıktan sonra Tanjevic işini bilir iyi bir taktikle son anda bu maç bizim dedim ve Kerem Tunçeri'nin son andaki basketi ile tam sevinmişken, Sırbıstan milli takımının mola aldığını gördük.Eğer 0,5 saniyede de eleneceksek çok yazık olurdu.O maçta kötü oynamıştık fakat genel anlamda maç sonu yapılan röpotajlara bende katılıyorum bu turnuvada ABD'yi yenebilecek tek takım bizdik!Sırbistan takımı genelde genç oluşumlu bir takım dolayısıyla da hem tempolu hem de çok iyi oynadılar.

Son 0,5 saniyede nefesleri tuttuk! Onlarda mola aldıkları mola koçlarının verdiği taktiği yaptılar sadece ve bizim sonra 4 saniyedeki akıllıca taktiğimize karşı onlardan da çok iyi bir taktikle 0,5 saniye de tur atlama çabasındaydılar son saniyeleri tam bir taktik savaşı şeklinde geçen maçta son 0,5. saniyedeki Semih Erden'in bloğu Sırbıstanlılarda adeta bir tokat etkisi yaptı!..Bu maçı kaçıranlar mutlaka izlemeli diye düşünüyorum.Bu nedenle o son saniyelerdeki heyecan dolu dakikaları izleyemeyenler izlesin diye video ekledim.

Buyrun izleyin.. ((:


Helal olsun bizim çocuklara! Süper bir mücadele ile maçı almasını bildiler.Müthiş bir takımı oyunu vardı.O yüzden şu yada bu iyi oynadı diye birşey de diyemiyoruz.Şimdi hedef ABD'ye kök söktürmek.Çok zorlu bir maç olacak çünkü futbolun en iyi oynandığı ülkelerin başında Brezilya geliyor ise, basketbolda da Amerika (ABD/USA) geliyor.

ABD milli takımından biraz bahsedecek olursak, fizik güçleri çok iyi bunu da bu maçta kendi lehlerine kullanacaklardır.Fiziklerinin yanında boylarıda bayağı uzun bu durum bizim için de bir dezavantaj olacak tabiki.Ama iyi oynayıp, iyi mücadele edersek ve bu maçta uygulanacak uyugn stratejilerle bu maçı alabileceğimizi düşünüyorum.Türk milli takımı olarak sürekli buralara kadar gelmediğimiz için bu final bizim için daha değerli bir final ve maçı da daha çok isteyen tarafın biz olacağımıza inanıyorum.Milli takımımıza başarılar diliyorum!

2 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim