Yalnızca Belirli Twitter Hesapları Tweet Atınca Bildirim Alın

Yazar:



Twitter üzerinden takip ettiğiniz sayfa veya kişisel bir hesap her Tweet attığında, yalnızca o Twitter hesabının attığı her Tweet'in anlık olarak cep telefonunuza bildirim olarak gelmesini sağlayabilirsiniz.

Twitter'a kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra, bildirimlerini almak istediğiniz kullanıcıyı ilk önce Twitter üzerinden takip etmiş olmanız gerekiyor. Kişiyi takip ettikten sonra ise gerek Twitter masaüstü platformundan gerekse de Twitter mobil uygulaması üzerinden bildirim almak istediğiniz kullanıcının profiline girip, profilinde yer alan dişli çarka tıklamanız gerekiyor.



Kişinin profilindeki dişli çarka tıklamanız sonucunda karşınıza gelecek seçenekler arasından "Mobil Bildirimi Aç" seçeneğine tıklayarak artık o kişinin attığı her 'tweet'i anlık olarak cep telefonunuza bildirim olarak alabileceksiniz. Eğer bu işlemi cep telefonundan veya tabletiniz üzerinden yapıyorsanız sadece "Bildirimleri Aç" yazar. Dilediğiz zaman yine aynı yerden bildirim almayı durdurabilirsiniz.

Böylece artık o kişi her tweet attığında, atılan tweet anlık olarak cep telefonu veya tabletinizin bildirim kısmına düşecektir. Bu kişi takip etmekten hoşlandığınız bir fenomen hesabı, güncel haber almak istediğiniz bir haber sitesine ait twitter hesabı veya takip etmek istediğiniz erkek veya kız arkadaşlarınıza ait bir twitter hesabı olabilir. Bu şekilde o kişiyi veya kurumsal bir twitter hesabını güncel ve anlık olarak takip etme olanığına sahip olmuş oluyorsunuz.

2 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim