Tonlakazan Sistemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler - Püf Noktalar - Hileler

Yazar:



http://3.bp.blogspot.com/-RlGP_W7Dc88/Ti7EkJYqE9I/AAAAAAAABgw/CFiFIBOZ-00/s1600/tonlakazan.jpg



Daha önce size, Turkcell'in Tonlakazan sisteminden bahsetmiştim. (Yazıya gitmek için buraya tıklayınız) Şimdi ise size bu sistemin püf noktalarını bir de günde 200puan kazanma hilesinden bahsedecem. Ben hile yazdım siz ister püf nokta deyin istersiniz de başka bişey. Google'da bu şekilde daha çok aratılır maksadıyla hile yazdım. Yoksa, "blogkafem"in hilelerle işi olmaz. :) Hile yazmaktaki tek amacım, Google girişleriyle alakalı bir durumdur. Neyse biz konumuza gelelim.

1.TONLAKAZAN'DA GÜNDE 200 PUAN KAZANMAK

İlk önce günde 200 puan nasıl kazanılır onu anlatayım. Şimdi diyeceksin ki neden 500-600 yada 1000 puan değil de 200 puan? Çünkü Turkcell, bir günde maksimum 200 puan kazanmaya izin veriyor. Bu sistemi özellikle beleş geçinmeyi seven öğrenci kardeşlerime anlatıyorum. :)

Konuya giriş yapmadan önce daha önceki yazımdan ufak bir kesit alayım. Daha önceki yazımda şöyle demiştim :

Tonlakazan sistemi puanlar biriktirerek bedava; konuşma,mesajlaşma ve internet paketine sahip olmanıza olanak sağlayan bir sistemdir.

Ton Seçtikten Sonra..

Evet arkadaşlar, ton seçtikten sonra geriye kalan tek şey aranmak.Tonlakazan sisteminde her cevapladığınız başarılı çağrıda (yani biri sizi aradığı zaman, aramayı cevapladığınızda) 10 puan kazanıyorsunuz. Biriktirdiğiniz puanlarla puan kataloğundan istediğiniz ürünü seçebiliyorsunuz.

demiştim.. Ee peki eğer ki siz bir öğrenciyseniz (kendimden biliyorum) haftada yada ayda ancak 2-3 arama gelir yada hiç gelmez; gelse bile onda da zaten ya annen arar yada baban. Arkadaşlar desen SMS manyağı olmuşlar hepsi, ancak cağrı atarlar. Çünkü zamane gençleri daha mesajlaşmak derdinde...

Sonuç olarak her bir başarılı çağrıda 10 puan kazanılıyorsa, ayda 20-30 puandan fazla kazanamazsınız. Öyleyse bu sistem sakat ve hiçbir işe yaramaz diyeceksiniz ama öyle değil işte..

Ödemeli diye bişey var. Artistlik yapma, sus ve yazıyı okumaya devam ett.. :D Evet yanlış okumadan arkdaşlarınıza ödemeli attırarak günde 200 puan kazanabilirsiniz.

Peki nasıl ? Arkadaşım bana bir ödemeli attıktan sonra hemen 10 puan kazanır mıyım? Tabiki de hayır ! Yazıyı okumaya devam o zamann... :)

Arkadaşından ödemeli atmasını isteyeceksin. Arkadaşın sana ödemeli attığı zaman telefonu açacaksın ve kulağına koyacaksın.. Ondan sonra arama ödemeli olduğu için bir kadın konuşmaya başlayacak.. Sayın abonemiz bu bir ödemeli aramadır. Ödemeli aramdaa..... falan filan diye konuşmaya başladığı an o kadın, telefonu kapatın.. İşlem tamamdır 10 puanı kazandın. Daha çok arkadaşına ödemeli attır, daha çok kazan.. Olay bu kadar basit. Şimdi ben buna neden hile diyorum, çünkü Tonlakazan kurallarına göre "Ödemeli aramadan puan kazanılamaz" ve zaten bu sistemi bilen kişi sayısı da çok az.

NOT : Gün içinde kazanılan puanlar anında hesabına geçmez. Ertesi gün sabaha karşı 5-6 gibi puanlar hesabınıza yüklenir.

EKLEME :
Artık ödemeli ile puan kazanılmıyor. Yani Turkcell, ödemeli ile puan kazanma işini tarihe gömdü ne yazık ki.

2. Limit Dolu Olsa Bile Ton Seçmek
Şimdi anlatacağım şeyi eminim ki bunu Türkiye'nin %99u bilmiyordur. :) Ama biraz da dikkat meselesi bende şansa buldum.Telefondan yada internetten Tonlakazan'a girdin diyelim. Ton seçeceksin ama "Limit Dolu" diyor. İşte tamda o sırada bizim hile devreye giriyor. Bu hileyi yalnızca bilgisayardan Tonlakazan'a giriş yaptığın zaman yapabilirsin.

Şimdi ise adımları takip edin.

www.tonlakazan.com'a giriyorsunuz.
Giriş'e tıklayıp, sisteme giriş yapıyorsunuz. (Şifrenizi bilmiyorsanız sifre yazıp 2222'ye gönderin)
Giriş yaptıktan sonra arama kutusuna şunu yazın "Hanımlar" entere tıklayın.
Aramadan sonrada bir bakmışsınız karşınıza "Turkcell - Yaşasın Hanımlar Kulübü" adında farklı bir ton çeşidi gelmiş. "Seç" e tıklayarak tonunuzu yükleyebilirsiniz. Hayırlı olsun. :)

Tonlakazan Hileleri bu kadar.. Şimdi size son olarak da Tonlakazan'ın bir püf noktasından bahsetmek istiyorum. Daha doğrusu bir püf noktadan ziyade bir uyarı.

Hediye Seçerken
Arkadaşlar, puanlarınız ile hediye alacağınız zaman (eğer hattınızda internet paketi yoksa) kesinlikle ama kesinlikle hediyenizi telefondan seçmeyin. Çünkü eğer hattınızda TL varsa, Turkcell 50 kuruş kesiyor. Bu sebepten dolayı hediyenizi seçeceğiniz zaman www.tonlakazan.com adresinden seçmenizi tavsiye ediyorum.


Benim yazacaklarım bu kadar. Umarım size faydalı olur. Elimden geldiğince de anlatmaya çalıştım. Eğer anlamadığınız bir yer olursa yada konu ile ilgili sormak istedikleriniz varsa aşağı yorum olarak belirtebilirsiniz. Hiç sorunuz olmasa bile yorum yazabilirsiniz tabi mesela teşekkür etmek gibi.. ;) :)

54 yorum:

  1. çok güzel bir makale olmuş teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim. Her zaman beklerim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı numaranda kac defa oluyor odemelı

      Sil
    2. Artık olmuyor. Eskiden oluyordu ama Turkcell bu açığı kapattı. Ben bu yazıyı 2011 yılında yazmıştım. O zamanlarda ödemeli arama sonrasında 10 puan geliyordu diye hatırlıyorum. Her bir numara için 3 arama kabul ediliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ödemeli arayınca karşı taraf açıyordu, sekreter konuşmaya başlayınca telefon kapatıyor. Sekreter konuştuktan sonra telefonu kapasa bile 3 puan geliyordu ama dediğim gibi eskiden oluyor. Artık böyle bir şey maalesef mümkün değil diye biliyorum.

      Sil
  3. gerçektende iyi oldu

    YanıtlaSil
  4. faturalıyım bı sıkıntı olur mu acaba

    YanıtlaSil
  5. Sizin için konuyu internetten biraz araştırdım. Tonlakazan sitesinin blogundan edindiğim bilgilere göre Faturalı hattı olanlar da Tonlakazan sistemini kullanabiliyor. Yani; faturalı hattınızla herhangi bir sıkıntı olmadan bu sistemi kullanabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  6. iyi. bu siteyi seviyorum

    YanıtlaSil
  7. sen cokk akıllısn yaa.turkcell senin kadar zeki deqil mı sanıyorsun maval okumussun resmen kardesim.farkındaysan cevaplı caqrı dıyor ödemeliyi ac sekreter konussun sende kazan demıyor öyle olsaydı oo ooo ooooo. anlıcan bos işlerle uqrasma kafa patlatmaa derim sana bi tavsiye.yinede yorulmussun yazmıssın o kadar saqol bari

    YanıtlaSil
  8. Arkadaşım! Madem o kadar yazmışsın keşke bir de kendi adınla yorum atsaydın da sana ona göre hitap etseydim..

    Ben, olmayacak şeyi siteye yazmam. Daha önce denediğim ve olumlu sonuç aldığım için sizlerle paylaşmak istedim. Ben bu yazıyı geçen sene ağustos aylarında yazmıştım. Aradan 1 yıl geçmiş ve şimdi de gelip bana öyle ithamlarda bulunmanız doğru olmaz.

    Ben, ödemeli çağrı ile daha önceleri günde "200 PUAN KAZANIRDIM" ben kazandığım için sizlerle de paylaşmak istedim. Ama Turkcell durumun farkına varınca, "Ödemeli ile puan kazanma olayını kaldırdı." çünkü çok fazla paket almamız işlerine gelmedi.

    Evet, şuanda ödemeli ile kazanılmıyor ve konuda da bunu belirttim zaten. Ama daha önceleri öyle bişey vardı.

    YanıtlaSil
  9. Hocam herşeye rağmen çok saol . tonlakazanı 3 yıl önce kullanıyordum . beğeniyorum .. saolasn

    YanıtlaSil
  10. sagolasın bu çok iYİ olduu ya :D

    YanıtlaSil
  11. dostum gerçekten süper olmuş ellerine sağlık teşekkür ediyorum da ben daha tonlakazan kampanyasına katılmadım nasıl katılabilirim? şimdiden teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  12. Cep telefonundan wap.tonlakazan.com adlı internet sitesine girerek yada bilgisayarından www.tonlakazan.com adlı internet sitesinden Turkcell'in Tonlakazan Sistemi'ne kayıt olabilirsiniz.

    NOT : Cep telefonunuzdan wap.tonlakazan.com adlı internet sitesine girmek ücretsizdir.

    YanıtlaSil
  13. SU ÖDEMELİ ATMA İŞİ COKK SACMA VE YANLIS BILGI.BİKERE KARSINDAKI O TONU DINLEYENCE SEN KAZANIOSUN O PUANI ÖDEMLI ATNCA KRSINDKI DINLEYEMIYECEGNDN ÖLE ÖDEMELI BASI PUAN GELIO DIE BSE YOKK KRDESMM

    YanıtlaSil
  14. teşekkürler türkiye

    YanıtlaSil
  15. ADSIZ ARKADAŞIM ! Lütfen yazıyı iyi oku. O yöntem eskiden işe yarıyordu ama şimdi işe yaramadığını ben de yazıda belirtmişim zaten! "ŞUNADA ÖDEMELİ İLE PUAN KAZANILAMIYOR AMA ESKİDEN OLUYORDU VE BEN DE BU KONUYU AÇALI 1 YILDAN FAZLA OLDU!"

    YanıtlaSil
  16. tonlakazan dan ne kadar limitimiz oldugunu nerden ögreniyoruz ?

    YanıtlaSil
  17. Tonlakazan'ın sık sorulan sorularından öğrenebilirsiniz..

    YanıtlaSil
  18. bende tonlakazan kullanıyorum ve arkadaşın dediği gibi daha önce çevremdeki bütün telefonlardan ödemeli atıyordum kendime ve puan kazanıyrdum gerçektn.yanlış bilgi değil yani...

    YanıtlaSil
  19. Yorumun için teşekkür ederim Adsız arkadaşım.

    YanıtlaSil
  20. hani geçen sene ödemeli ile puan kazanılıyodu ya ama malsef kaldırıldı. şimdi de başka bir yolu varmı ?

    YanıtlaSil
  21. Haklısın Melih. Geçen senelerde ödemeli ile kazanılıyordu fakat Turkcell bu açığı kapattı. Ben de Vodafone'a geçeli uzun bir zaman oldu ve Vodafonelu olduktan sonra bir daha da Tonlakazan sistemini takip etmediğimden şuanda başka ne tür yöntemler vardır bilemiyorum.

    YanıtlaSil
  22. dinletemyrmmmm

    YanıtlaSil
  23. Süper bir şey çok teşekkürler :) :)

    YanıtlaSil
  24. @Adsız
    Rica ederim. Her zaman bekleriz.

    YanıtlaSil
  25. peki katalogdan seçim yapamıyorum puanımda var tıklayınca sayfa bulunamadı diyor bu aralar cokk ihtiyacım var lütfen yardımcı olur musun

    YanıtlaSil
  26. @Esra Kandaz
    Merhaba Esra. Cep telefonundan seçemiyorsan, www.tonlakazan.com sitesinden ton seçmeni öneririm.

    YanıtlaSil
  27. merhaba arkadaşlar ben kampanyaya yeni kaydoldum birisinden çağrı geldi ve çağrıyı kabul ettim ama sisteme bakıyorum halen puan yansımamış çağrılar cevaplandıktan ne zaman sonra puan yansıtılıyor cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

    YanıtlaSil
  28. @Muslimlife
    Merhaba Muslimlife. Puanlar anında hesabında gözükmez. Gün içinde kazandığın puan ertesi gün hesabında gözükür.

    YanıtlaSil
  29. Ali abi ya ben nasıl puan kazanacam hep elli felan yardım et

    YanıtlaSil
  30. @Adsız
    Merhabalar. Sana gelen her arama başına puan kazanılıyor ve kazandığın puanlar ertesi gün hesabına aktarılıyor. Not : Çağrıdan veya ödemeliden puan kazanılamamaktadır. Açtığın her arama başına 10 puan kazanabilirsin.

    YanıtlaSil
  31. bn telefonda kontör oladığı için giremeiyorum bilğisayardan açtım kontör yükleyince telefondan gire bilirmiyim bi sıkıntı olurmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefonda kontor olmasa bile, wap.tonlakazan.com sitesine cep telefonunuzdan, "Turkcell WAP"ı kullanarak girebilirsiniz. Tonlakazan'ın mobil sitesine giriş ücretsizdir. Girerken "Turkcell Internet"i değil, "Turkcell WAP"ı kullanmanız gerekiyor.

      Sil
  32. limit dolu yazıyo ne yapmamız gerekiyo .d

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer mobilden girdiğiniz zaman "Limit" dolu ibaresi ile karşı karşıya kalıyorsanız, bilgisayarınızdan www.tonlakazan.com sitesine, TURKCELL ONLINE ISLEMLER kullanıcı bilgilerinizi kullanarak giriş yaparak ton seçebilirsiniz.

      Sil
  33. Kardeş bni arıyorlar yalnız 3 saat oldu halen puan gelmedi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kazanılan puanlar ertesi gün Tonlakazan hesabına yansır.

      Sil
  34. Admin başka bi tonlakazan hilesi var mı ya lütfen yardımm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu hile değildi aslında. Tonlakazan'daki bir açıktı ama yetkililer bu açığı kapattılar. Şuan için benim bildiğim yok.

      Sil
  35. merhaba kardeş bi sorum olacak bir günde bir kişiden en fazla 10 puan mı kazanabiliriz yoksa bizi her aradığında kazanabilirmiyiz (aynı kişi örn.teyzem)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 gün içerisinde 1 numaradan yalnız 1 defa 10 puan kazanırsınız. Aynı numara için, aynı gün için daha fazla kazanamazsınız. Ertesi gün için aynı numaradan tekrar 10 puan kazanabilirsiniz.

      Sil
  36. artık ödemeli işe yaramıyor demişsiniz. peki çok sık aranmıyorsak puan toplamanın başka bi yolu yok mu

    YanıtlaSil
  37. Arkadas beni ariyanlari cevapliyrm ama orda bkiye sifir dyor ne yapmam lazm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakiyeler anlık olarak yüklenmiyorlar. Yüklenmeleri en az 24 saat veya daha uzun bir süreyi bulabiliyor.

      Sil
  38. yha ben ton seçiyorum fakat şarkı çalmıyor lütfen yardım edin neden olmuyor bu çalarken dinlet olmadığı için mi?

    YanıtlaSil
  39. ya ben ton seçiyorum fakat çalmıyor neden olabilir ???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sistemden kaynaklı bir sorundur. Sizle alakası olduğunu düşünmüyorum.

      Sil
  40. tonlar dolu oluyoo bunun hilesini yazmşsın ama limit yinede hala dolu boşalmıyoo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes burdan okuyup siteden ton seçmeyi denediği için oradaki tonları da mı bitirmişler yoksa? :) Bu da bir ihtimaldir tabi. :) 1-2 gün bekle ve siteyi arada bir takip et, mutlaka boşta kalan ton olur yada arama kısmına yazıda belirttiğim gibi "Hanımlar" değil de başka şeyler yazıp aramayı deneyin.

      Sil
  41. Ton seçmek ne demek ve nasıl yapılır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. DINLET yazıp 8792'ye ücretsiz sms göndererek TonlaKazan'ı kullanmaya başlayabilirsiniz. Tonlakazan kullanmaya başladıktan sonra size arayan kişiler reklam müziği dinleyecekler. Siz de bunun karşılığında puanlar kazanacaksınız. Kazandığınız puanlar karşılığında Turkcell'den çeşitli hediyeler kazanabiliyorsunuz.

      Sil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim