Twitter 3 Ay Boyunca Turkcell Kullanıcılarına Ücretsiz! [Turkcell Twitter Zero Kampanyası]

Yazar:




Facebook'tan sıkılan gençlik yavaş yavaş Twitter'a kaymaya başlıyor ve özellikle Türkiye'de Twitter kullanıcıları gün geçtikçe artmakta. Turkcell'in medya sitesi olan medya.turkcell.com.tr üzerinden Turkcelli Twitter kullanıcılarına bu müjdeyi verdi.


Edit : Bu kampanya sona ermiştir!

Turkcell'in Twitter Zero olarak adlandırdığı bu kampanya Turkcell'in medya.turkcell.com.tr adresinde 3 ay olarak belirtilmiş.Twitter 15 Haziran 2012'den itibaren 3 ay olmak üzere Turkcellilere ücretsiz olacakmış deniyor yani bu hesaba göre bu kampanyanın 15 eylüle kadar sürmesi gerekiyor ama kampanya 15 Eylül 2012 tarihinden daha erken bir tarihte sona erecek. Bu kısma dikkat! Çünkü operatörler bu tür yanıltmacaları sürekli yapmaktadırlar.

Turkcell'in, www.turkcell.com.tr'deki şu yazısında bu kampanyanın 31 Temmuz 2012 tarihine kadar geçerli olacağını yazmış. Yani Turkcelliler 31 Temmuz 2012 tarihine kadar cepten mobile.twitter.com adresine bağlandıklarında internet kullanım ücreti ödemeyecekler. Bu tarihten sonra kendi data tarifeniz üzerinden ücretlendirileceksiniz.

Ayrıca şu kısma da dikkat edin. Eğer Twitter'ı ücretsiz kullanmak istiyorsanız telefonun kendi tarayıcısıyla mobile.twitter.com adresine girmeniz gerekmetedir. Yani; Blackberry APN, OPERA/OPERA MINI ve Twitter uygulamaları ile yaptığınız bağlantılarda hesabınızdan TL gidecektir. Bu sebeple twitter'a cepten girişlerde yalnızca telefon tarayıcısını kullanmanızı tavsiye ederim.


Sonuç olarak, cepten Twitter'a ücretsiz bağlanabilmek için yapmanız gereken tek şey cep telefonunuzun kendi tarayıcısını kullanarak mobile.twitter.com adresine giriş yapmak yapmak olacaktır.

Turkcell Kullanıcıları Twitter Zero Kampanyası İle Neler Yapabilir?
  • Eğer Twitter hesabınız yoksa,mobile.twitter.com üzerinden Twitter’a kaydolabileceksiniz.
  • Twitter hesabınız var ise, Twitter'a giriş yaparak Twitter gündemini takip edebileceksiniz.
  • Twitter Zero kampanyası süresince ücretsiz Tweet atabileceksiniz.
  • Kişisel tercihlere ve ilgi alanlarına vs. ulaşılabileceksiniz.

Yani Twitter'ın kendi bağlantıları ve kendi sayfalarında dolaşmak ücretsiz olacak. Twitter haricindeki dış bağlantılara tıklamak ise ücretlendirilecektir. Turkcell bu konuyu şu şekilde açıklamış :

"Twitter’da yer alan fotoğraf ve linklere ulaşmak isteyen kullanıcılar, önce ücretsiz kampanya kapsamının dışına çıktıklarına dair bir uyarı mesajı ile karşılaşacak, eğer isterlerse erişime devam etme seçeneğine sahip olacaklar."

Erişime devam edildiği  takdirde hesabınızdaki TL'lerden düşülecektir ama devam etmediğiniz ve Twitter içinde kaldığınız sürece yukarıdaki maddelerde belirttiğim eylemleri yapmak ücretsiz olacaktır. Kampanya sadece yurt içi kullanımlarında ücretsizdir.

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim