Aynı Bilgisayardan 2 Klavye İle Karşılıklı PES Oynamak

Yazar:





Arkadaşınızla beraber aynı bilgisayardan karşılıklı olarak PES oynamak istiyorsanız fakat Joyistik kolunuz yok yada kol ile oynamayı bilmiyorsanız bu yazım tam size göre..Benim kuzenim onların klavyesinin USB girişli olduğunu söyleyince bu konuyu hemen araştırdım ve sonunda çözümünü buldum.Yapmak isteyenler varsa yazıyı incelemeye başlayabilirler.. ((=

Bu iş için bize lazım olacak olan şeyler :

-USB Girişli Bir Klavye
-PPJoy Programı

Bu iş için bir programa gerek duymamızın sebebi eğer bu program olmazsa bilgisayarınız 2 klavyeyi tek klavye gibi okur dolayısıyla her iki klavyede aynı işi göreceğinden PES Settings kısmından Controller 2'de ki ayarları yapamayız çünkü bilgisayar 2. donanımı ayrıca bir joystick olarak görmez.

Anlatmaya başlayalım.Normalde yapımı zor ve karışık birşey ama bu yazım sayesinde işiniz 5dk. bile sürmez çünkü bütün adımları size resimli olarak anlatacağım.

İlk önce USB girişli bir klavyeyi alın bilgisayara takın bilgisayar klavyeyi tanıdıktan sonra artık işin program kısmına geçebiliriz.

Not : Hotfile dosya sistemi kapandığı için tüm dosyalar otomatikmen silindi. Programın indirme linkini Google'da aratabilirsiniz. Programı indirdikten sonra yazıyı okuyarak, adım adım çift klavye ile PES oynama ayarlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Adım adım ilerleyelim... (bütün bu adımları oyun kapalıyken gerçekleştirecez.)

1.Adım
RAR dosyası içindeki klasörü masaüstüne attıktan sonra SETUP'tan programı kurun.Kurulum esnasında ppjoy ile ilgili sürücüleri kuracağından uyarılar görülebilir bunları kabul etmeniz gerek.


(resmi büyütmek için üzerine tıklayın)


2.Adım
Ppjoy programı kurulduktan sonra "Configure Joysticks" e tıklayın ve aşağıdaki gibi Virtual Joystick ekleyin. Daha fazla sanal joystick eklemek isterseniz add ile ekleyebilirsiniz.


(resmi büyütmek için üzerine tıklayın)


  • Joystick eklendikten sonra aşağıdaki gibi gözükecektir...
(resmi büyütmek için üzerine tıklayın)


3.Adım
Bu adımda program ile joystick ekleyeceğimiz diğer klavyenin istediğimiz tuşlarına farklı görevler atayacağız.Görev atamadığımız diğer tuşlar ise ilk ana klavye ile aynı görevi görecektir. Burda görevlendireceğimiz joystick tuşları PES oyunun kendi keyboard ayarı olan yön okları ile W,A,S,D,E tuşlarından farklı olmalı.Ben aşağıdaki resimde en basit şekilde joystick tuşlarını ayarladım aşağıdaki resmi inceleyebilirsiniz.


(resmi büyütmek için üzerine tıklayın)



  • Yukarıdaki ekranı açmanız için programın içinden PPJoyKey.exe ' yi açmanız gerekecek.Aşağıdaki resimde de gördüğünüz gibi..
(resmi büyütmek için üzerine tıklayın)



Yukarıdaki resimdeki ekranı açtıktan sonra ilk 4 kutucukta görevlendirdiğimiz Numpad tuşları (not:Bu ayarı kendiniz yapacaksanız örneğin Up kutucuğuna 8 yazmayın resimdeki gibi Numpad 8 yazın.)Yön oklarının görevini üstlenecek.

Klavyediki numerik tuşlar kullanılarak ...

8 tuşu ile -> Yukarı
4 tuşu ile -> Sola
5 tuşu ile -> Aşağı
6 tuşu ile -> Sola

oyuncularınızı yönlendirebilirsiniz.

2. Kutucukta görevlendirdiklerimiz ise W,A,S,D,E'nin görevini yapacaklar.

Y harfi -> Koşturma görevini üstlenecek, yani normal klavyediki E'nin görevini yapacak.(not:bazıların w tuşu koşu tuşu olabiliyor bunun e yada w olması birşeyi değiştirmez ben sadece hangi tuşun hangi görevi göreceğini görmeniz açısından işi somutlaştırmak için bunları yazıyorum.)

G harfi -> Kısa pas görevini üstlenecek, yani normal klavyediki S'nin görevini yapacak.
F harfi -> Orta yapma , adam kırma gibi görevleri üstlenecek, yani normal klavyediki A harfi'nin görevini yapacak.
H harfi -> Şut çekme görevini üstlenecek, yani normal klavyediki D'nin görevini yapacak.
T harfi -> Ara pas görevini üstlenecek, yani normal klavyediki W harfi'nin görevini yapacak.
Delete tuşu ise -> ESC'nin görevini üstlenecek pozisyonları geçmenizi sağlayacak.

Bunlar benim yaptığım ayarlar sizde keyboard tuşları dışında istediğiniz şekilde, klavyenizdeki rahatlığınıza göre bu ayarları yapabilirsiniz istediğiniz kadar tuş ekleyebilirsiniz ekstradan..

Örneğin bu ayarlar şu şekilde de yapılabilirdi..Bu tamamen size kalmış birşey..


(resmi büyütmek için üzerine tıklayın)

NOT : Bu ayar ekranını kaydetmeyeceksiniz bu ayarlar tamamladıktan sonra ekran oyun açık olduğu sürece açık olarak kalacak ve her oyun oynayacağınız zamanda bu ayarları yapıp ondan sonra oyuna girmeniz gerekecek..


4.Adım
Bu adımda, 3. adımda görevlendirdiğimiz JoyStick tuşlarını PES içindeki settings.exe ' de yerine yazacağız...

Yani şu resimdeki ;

---- > ayarları ......


şu resme dökecez.... --->

Bunun için ise settings.exe ' ye girip girip Conttroller sekmesinden Controller 2 'yi seçecez.Device yazan kısmın karşısındaki PPJoy Virtual joystick'i seçecez.

Karşımıza ilk başta PES'in kendi atadağı tuş ayarları gelecek.Bu kısımda her tuşa basarak delete yapıp PES'in otomatik olarak ayarladığı tüm tüm joystick tuş ayarlarını siliyoruz..Silme işleminde en başta silinmeyebiliyorlar sizi zorluyorlar ama teker teker ta hepsi silinene kadar zorlaya zorlaya her bir tuş için delete'ye basın...En sonda sadece bir tane kalana kadar siliyoruz.


Silme işleminiz bittikten sonra şimdi de PPJoy Keyboard' da atadığımız tuşları bu kısma yazmaya geldi sıra..

Resme bakarak yapın... Bende ona göre anlatacağım..

(Y ekseni - ) yapmak için, numerik tuşlardan 8'e basın..
(X ekseni - ) yapmak için, numerik tuşlardan 4'e basın..
(Y ekseni +) yapmak için, numerik tuşlardan 5'e basın..
(X ekseni +) yapmak için, numerik tuşlardan 6'ya basın..

Yön oklarını hallettik..Şimdi geldi sağ tarafı ayarlamaya..Burada da yine 3. adımda belirdeğimiz G,F,H,T, delete tuşlarını ayarlayabiliriz sadece..

Sağ tarafta baştan 2. sırada bulunan RB -> oyuncunun koşmasını sağlar..Sizin el ayarınız nasılsa G,F,H,T, delete tuşlarından birini ona ayarlayabilirsiniz.

Sağ tarafta baştan 3. sırada bulunan Y -> oyuncunun arapas vermesini sağlar..Sizin el ayarınız nasılsa G,F,H,T, delete tuşlarından birini ona ayarlayabilirsiniz.

Sağ tarafta baştan 4. sırada bulunan X -> oyuncunun şut çekmesini sağlar..Sizin el ayarınız nasılsa G,F,H,T, delete tuşlarından birini ona ayarlayabilirsiniz.

Sağ tarafta baştan 5. sırada bulunan A -> oyuncunun kısa pas vermesini sağlar..Sizin el ayarınız nasılsa G,F,H,T, delete tuşlarından birini ona ayarlayabilirsiniz.

Sağ tarafta baştan 6. sırada bulunan B -> oyuncunun orta yapmasını ve adam kırmasını sağlar..Sizin el ayarınız nasılsa G,F,H,T, delete tuşlarından birini ona ayarlayabilirsiniz.

Sağ tarafta en altta bulunan resimde Düğme 5 yazan -> oyuncunun ESC görevini üstlenmiştir pozisyonların geçmesini sağlar..Sizin el ayarınız nasılsa G,F,H,T, delete tuşlarından birini ona ayarlayabilirsiniz.

İsterseniz aşağıda yazdıklarımı inceleyerek direk benim yaptığım ayarları da yapabilirsiniz...

Sağ tarafta baştan 2. sırada bulunan RB 'nin karşısına Y yazın...
Sağ tarafta baştan 3. sırada bulunan Y'nin karşısına T yazın..
Sağ tarafta baştan 4. sırada bulunan X'in karşısına H yazın..
Sağ tarafta baştan 5. sırada bulunan A'nin karşısına G yazın..
Sağ tarafta baştan 6. sırada bulunan B'nin karşısına F yazın..
Sağ tarafta en altta bulunan resimde Düğme 5 yazdırmak için de delete tuşuna basmanız gerekiyor.

Daha sonrada Tamam yapıp oyuna girebilirsiniz..

Yanlız size belirtmek istediğim birkaç şey var.. Takım şeçmek için yada oyuncuyu değiştirmek normal klavyedeki enter yerine G harfini kullanacaksınız.Oyuncu değişikliği yaptıktan sonra yada takım seçimi sırasında geri gelmek isterseniz F harfini kullanacaksınız.

Numaralı tuşlar olan 8,4,5 ve 6 ise yön oklarının görevindedir.Onlar da takım seçmede yada oyuncu değişiklikleri yapmada yukarı aşağı inip çıkmanızı sağlar..

Bunlar dışında geri kalanların hepsini biliyorsunuz zaten.Oynaya oynaya alışırsınız kullanmaya.

Benim yaptığım gibi yaptıysanız ayarları oyunda nasıl oynayacağınızı son birkez de harfleri karşılaştırarak göstereyim..

1. Klavye ///// 2.Klavye
---------- -----------
A =========== F -------> orta yapar, adam kırar
S =========== G -------> kısapas
E =========== Y -------> koşma
D =========== H -------> şut
W ===========T -------> arapas
ESC ==========delete--> pozisyonları geçer

Yazının ortalarında da dediğim gibi baştan sona kadar klavyenizin rahatlığına göre herşeyi siz kendi isteğinize göre ayarlayabilirsiniz illa da öyle yapmaya gerek yok ama ben böyle oynuyorum ve de hiçbir sorunla karşılaşmadım.Son hatırlatmalarıda yaptıktan sonra artık oyuna girebiliriz..

(resmi büyütmek için üzerine tıklayın)


(resmi büyütmek için üzerine tıklayın)


Aynı program ve yine benzer bir mantıkla Aynı Bilgisayardan 2 Klavye İle Karşılıklı FIFA yada NBA de oynayabilirsiniz.

Ben bu ayarları PES 2009 denediğime bakmayın bu ayarlar PES'in tüm serilerinde geçerlidir.Örneğin bakın PES 2010'da yapılmış şu resimde...


(resmi büyütmek için üzerine tıklayın)


Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, takıldığınız ya da sormak istediğiniz bişey varsa bu konu altında yorum olarak belirtebilirsiniz..Hemen anında yardımcı olmaya çalışırız hem de varsa açıkları da görüp kapatmaya çalışırız..Herkese İyi Oyunlarr... ((=

57 yorum:

  1. Özgün bi paylaşımsa eğer teşekkür ediyorum emeğine sağlık :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nasıl yaptın bende configure joystick açılmıyor

      Sil
  2. Evet anlatım %100 özgün ve bana ait. ((=

    YanıtlaSil
  3. nasıl sileceğiz
    hiçbir silinmiyor

    YanıtlaSil
  4. Evet normalde silinmiyor.Silinmesi için, 4.adımdaki ilk resimdekini yap.Ondan sonra silmeye çalış.Silmek istediğin tuşun üzerine tıkla delete yap silinir.Ama delete'ye 4-5 defa arka arkaya basman gerek. ;)

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkürler deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  6. Çok saol vallaha.Kararsız kaldım.Ya gamepad alıcam yada gidip klavye alıcam.Hangisini alayım?Birde iki klavyeyle oynarken problem olmuyormu.Yapışkan tuşlar falan?Şimdiden cevap için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. Eğer bu kadar ayarla uğraşmak istemiyorsanız GamePad alın derim.Çünkü klavye ile oynayacaksanız her oyuna girmeden önce programdan klavye ayarını yapıp öyle oynamanız gerekecek ama gamepad'da sadece ayarlar kısmından iki oyuncu yapıp direk oyuna girebilirsiniz.

    Rahatlık içinse bence hangisinde daha çok rahat ediyorsanız ondan alın.Klavyde her oyuna girmeden önce yapman gereken o ayar çok zor değil.Burda anlattıklarımın çoğunu sadece bir defalığına yapıyorsunuz sadece 4.adımın üstündeki resimde görülen ayarı sürekli yapmanız gerekecek.

    Eğer bir arkadaşınızda USB girişli bir klavye varsa ilk önce ordan siz deneyin oynayın bakalım eğer baktınız olmuyor kol alın.Hem klavye ile de denemiş olursunuz.Klavye de şunu unutmamanız gerekir ki klayvenin birinden W,A,S,D,E ve yön okları gibi tuşlarla oynanacakken diğer klavyede Y,H,G,F,T ve numerik tuşlarla oynamanız gerekecek.Ayrıca ekstra bilgisayarınıza bir programn kurmanız gerek.

    Bence her ikisinde de rahatça oynanıyor.Ben ilk başlarda 1-2 hafta hep kuzenimin klavyesini alıp karşılıklı oynardık.Daha sonra 2tane gamepad aldım.Dediğim gibi klavyede kurulum sadece biraz uğraştırabilir.Ama bence siz hangisinde daha rahat edecekseniz onu alın sizi yanlış yönlendirmemek açısından.

    Bir tanıdığınızda USB girişli klavye varsa ilk önce ordan 2 klavye ile karşılık oynamayı deneyin bakın bakalım oynayabilecek misiniz olmadı gamepad alırsınız.

    YanıtlaSil
  8. Ayrıca çok önemli bir not belirteyim.PES'te ekstra artistik hareketler havadan koşu yoluna top atma gibi ekstra şeyleri 2.kalvyeden yapman çok zor.Karşılıklı klavyelerden 2.klavye biri kontrol altına alabiliyor 1. klavye de 2.yi kontrol altın alabiliyor istese bu da klavyenin eksi bir yanı.

    YanıtlaSil
  9. 64 bit için gerekli ppjoy programı varmı acaba

    YanıtlaSil
  10. windows 7 64-bit için varmı ppjoy bende configure joysticks bölümü açılmıyo tıklıyorum açmıyo...

    YanıtlaSil
  11. Bende bilmiyorum ki. Araştırmak gerek.

    YanıtlaSil
  12. ya bi de fifa da nasılolu onu da yazsan çok ii olacak

    YanıtlaSil
  13. FIFA oynamadığım için o konu hakkında bir fikrim yok ama anlattığım yöntemi bir de FIFA'da uygularsanız belki sorunu halledebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  14. Mükemmel bir makale olmuş.Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  15. Teşekkür ederim. Sağolun, varolun.. :)

    YanıtlaSil
  16. onların hepsini yaptım arkadaşım ile giriyoruz fakat ikimizde mecbur birer adam seçiyoruz takımlardan. niye öyle oluyor?

    YanıtlaSil
  17. Sorununuzu biraz daha açıklayıcı yazar mısınız acaba?

    YanıtlaSil
  18. DEDİKLERİNİN HEPSİNİ YAPTIM AMA İKİNCİ KLAVYEYE NASIL GEÇECEZ PES,E GİRDİKTEN SONRA

    YanıtlaSil
  19. Oyuna başlayacağınız zaman 9. resimdeki gibi (sondan sayınca 3.resim) bişey gelecek. Resimde gösterildiği gibi yapacaksınız.Herkes kendi klavyesinden biriniz sağa diğeriniz sola çekecek kolları. Böylece karşılıklı olmuş olacak.

    YanıtlaSil
  20. guzel konu tşk. ben yon tuşlarını yapamıyorum yardımcı olursan sevinirim 8 4 5 6 yapmaay calışıyorum ama olmuyor

    YanıtlaSil
  21. Yazıyı yazalı uzun zaman olduğu için konuya olan hakimiyetimde eskisi gibi değil. Resimleri dikkatlice tekrardan takip edip ayarlarınızı kontrol edin.

    8,4,5,6 tuşlarını kullanamadığınızı söylemişsiniz.Sorununuz şu sebepten kaynaklı olabilir. :

    2. klavye ayarı için settings kısmından Controller yazan sekmeye girin o kısımda Controller 2 ' yi seçip gereken ayarları yapıp ayarları kaydedin. Bu söylediğim ayarın görseli yazıda var. Ayrıca klavyedeki NumLock'un açık olması gerekmekte.

    YanıtlaSil
  22. hocam gol attıktan sonraki bölümü geçemiyoruz yani gol pozisyonunu gösterdikten sonra devam edemiyoruz ESC ye basıp golü geçemiyoruz bunun bir yolu var mı ?

    YanıtlaSil
  23. Merhaba Fatih, uzun zamandır oynayamıyorum oyunu ama yanlış hatırlamıyorsam o sorunu bu şekilde halletmiştim :

    Setting kısmından PES'in tuş ayarlarına yaptığın yere gir. Controller 2 için sağ ve en alttaki kısma bir harf ata. O kısma atayacağın harf, pozisyonları geçmeni sağlayacaktır.

    YanıtlaSil
  24. Fatih Kimyager20 Haziran 2012 20:53

    Merhaba, biz pes in tüm serlerini seviyoruz ama PES 4 ü ayrı bir seviyoruz... Gamepadler bozulunca Usb girisli bir kalvyeyi denedik ama baktık ki 2 klavyeyide tek olarak görüyor arastırınca burasını buldum. Ama Bir sorun olustu :
    Add virtual joystick diyince, yani sanal bir joyistik ekleyince ne oyun acılıyor ne de settings kısmı acılıyor, oyunu acmadan önce dediginiz herseyi yapıyorum ayarlıyorum defalarca yaptım oyunu acmaya gelince acılmıyor oyun, configure joyistikten o eklemil oldugum sana joyistiği kaldırınca oyun açılıyor ozaman anlamış degilim ben bu durumu? Pes 2012 de denedik oluyor ama PES4 te olmuyor, acaba alternatif bir program söyleyebilir misiniz??

    YanıtlaSil
  25. PPJoy dışında bildiğim bir program yok malesef. Sizin için birde ben aradım internette falan ama bulamadım. PES4 ve PES5'te bu tip sorunlar oluyormuş. Sanırım program desteklemiyor deniyor internette ama dikkat ederseniz PES dosyaları arasında 2 tane Settings bulunur. Her ikisini de açmayı deneyin. Eğer yine olmazsa PES4 için bir tane patch indirin. Patch'ı kurduktan sonra ayarlamaları falan o patch'tan yaparsınız. Çünkü siz patch kurunca settings ve bir de oynu açma simgesi geliyor ekstradan yada bazen mevcut bilgisayardaki ile yer değiştirebiliyorlar. Settings'e gireceğiniz zaman o patchı kurduktan sonra settings'e girmeye deneyin eğer ayrı bir settings gelirse patchın settinsini açmayı deneyin. Oyunu açacağınız zaman da o patch üzerinden açarsınız. Birde öyle deneyin bakalım. İnşallah olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim 2.klavyeyi algılamıyor ne yapmalıyım acil yardım

      Sil
  26. Ya ben bunu kuramadım. Baştan sona kadar anlatırmısınız

    YanıtlaSil
  27. Konuda yapmış olduğum anlatım baştan sona kadar anlatılmış halidir zaten.. Siz adımları teker teker takip ederek dikkatli bir şekilde uygulayınız. Karşılaştığınız sorun olursa, sorunun ne olduğunu buraya yazarsanız size daha iyi yardımcı olabilirim.

    YanıtlaSil
  28. lb yani adam değiştirme ney yardım acil

    YanıtlaSil
  29. Merhaba Adsız.Konuyu 2 sene önce açtığımdan dolayı ve o günden sonra bir daha da uğraşmadığımdan bazı şeyleri unutmuş olabilirim ama sana şunu öneririm. Settings kısmındaki LB ayarına atadığın tuşun aynısını programda da herhangi bir yere atayarak yapabilirsin diye düşünüyorum. O çok da zor değil. Konuyu ayrıntılı inceleyip mantığı kavradıktan sonra onu çok kolay ayarlayabilirsin gibime geliyor.

    YanıtlaSil
  30. süper bişey paylaşmışın kardeşim elıne sağlık ama ben pes 2012 ye tuşları atayamıyorum kutucukları içini sildim ama kendim atama yapa mıyorum sadece varsayılan ayarlara dönüyor yardım bi zahmet... tşkr

    YanıtlaSil
  31. kardeş acaba bu yaptığın sadece 2009 damı oluyoo bi yardımcı ol soruna.. pes de tuşların yerini siliyorum ama yerine atayaamıyorumm.. alper

    YanıtlaSil
  32. Merhaba Alper. PES2009'da denedim sadece. Başkalarında denemedim. Eğer bu sorunla PPjoy programında karşılaşıyorsan oyunla ilgili değildir diye düşünüyorum. NumLock'un açık yada kapalı olduğuna falan dikkat et. İlk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Herşeyi yeniden silip en baştan adım adım ve dikkatlice yeniden yapmayı deneyebilirsin.

    YanıtlaSil
  33. YA BENİM SORUNUM FARKLI YAPTIGINIZ BÜTÜN İŞLEMLERİ YAPIORUM ANCAK PES 13 SETTİNGS'E GELİNCE AYGIT KISMINDA PPJOY U GÖRMÜYOR VE BU YÜZDEN BANA AYAR YAPTIRMIOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TŞK.

    YanıtlaSil
  34. Merhaba "Adsız" arkadaşım. Ben bu yöntemi bir zamanlar PES2009 için anlatmıştım aslında ama diğer PES serilerinde de sorunsuz çalışır diye düşünüyorum fakat; benim bu yazıyı yazdığım zamandan bu zamana kadar PPJoy programında güncellemeler ve bazı değişiklikler olmuş olabilir. Bunun olması da bir etken olabilir. Size önerim programı yeniden indirip, en baştan ve dikkatli bir şekilde atımları takip ederek yazılanları yeniden uygulamanız. Eğer aynı sorunla karşılaşırsanız Google'da arama yaparak ilgili forumlardan bu sorunu çözebileceğinizi düşünüyorum. İlginiz için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  35. dediklerinin hepsini yaptık ama oyuna girdigimizde 2 klavye seçmiyor sadece bi tanesini gösteriyor ve iki klavyede tek onu yönetiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyundan çık. Settings kısmındaki ayarları tekrar yap. Diğer klavye olan PPJoy'u da oradan aktifleştir ve yeniden dene. Eğer her şeyi doğru düzgün yaptıysan, gözükmesi gerekiyor.

      Sil
  36. Kardes Bende Pes 2013 Sentig Ayarlarına Deviceye PpJoy Gelmiyor Yok Orda Neden

    YanıtlaSil
  37. Kardes Benim Herşey tam Ama Pess Sentig'e Ppjoy Secenegi ggelmiyor deviceye neden bi yardımcı olurmusun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarıdaki anlatım Windows XP içindir. Eğer Windows 8 kullanıyorsanız, bu tür sorunların olması normaldir. Windows XP programları genelde Windows 8'de randımansız çalışıyorlar. Windows 7 için de bu tür sorunlar olabiliyor bazen, malesef.

      Anlatımı en başından, adım adım takip ederek, tekrardan uygulamayı deneyin eğer isterseniz. Konuyu açalı 3 sene olmuş ve açıkçası o zaman bu zamana kadar da hiç uğraşmadım bu PPjoy programı ile. Çoğu şeyi de hatırlamadığımı söyleyebilirim.

      Sil
  38. Çalışmıyor, 2 side aynı oyuncuyu yönetiyor, görüyor ama olmuyor.

    YanıtlaSil
  39. Proğramı kurdum ama açarken error diyor sorun ne neyi yapamıyorum acil yardım lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Programı "yönetici olarak çalıştır" yaparak açmayı deneyin. Windows8 kullanıyorsanız eğer uyumluluk sorunundan kaynaklı olabilir..

      Sil
  40. Super yaptim kardesimle oynuyoruz tabletimin klavyesi vardi usb girisli kucuk olsada idare ediyoz

    YanıtlaSil
  41. Programın lınkını atsanız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dosya elimde yok maalesef. Eklediğim link de çalışmıyor artık. Biliyorsunuz ki Hotfile kapandı ve tüm dosylar da otomatik olarak silindi. Programı internette aratırsan indirebileceğin bir çok site bulabilirsin.

      Sil
  42. KARDEŞ HATA VERİYOR YA HARFLERİ GİRECEGİM DEĞİŞTİRME EKRANI GELMİYOR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıyı yazlı seneden fazla olmuş. Yazıyı yazdığım yıllarda kullanmış en son bu programı ondan sonra da hiç kullanmadım. O yüzden şuanda yaşadığın sorunun sebebi tam olarak şudur yada budur diyemiyorum maalesef.

      Sil
  43. Tüm ayarları yapmama ragmen pes 2013 settingsde ayarda Delete yapıyorum silinmiyor yeni harfleri yazamiyorum.

    YanıtlaSil
  44. 4-5 kez delete ye basman gerekiyor

    YanıtlaSil
  45. Çok teşşekür ederim biraz zahmetli oldu ama sonuca deydi
    Şimdi kuzenim ile pes 2013 oynuyorum ve çok zevkli...

    YanıtlaSil
  46. herşey tamam ama 2 klavye oyunda pese bir türlü giremedim , yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim