Türkçe Siri Capsleri

Yazar:



Apple'ın 2011'de Türkçe Siri için kendi resmi sitesinde yayınladığı "Türk Mühendis" ilânı sonrası tam 4 yıl sonra yani 8 Nisan 2015'te iOS 8.3 ile Türkçe Siri artık Apple cihazlara gelmiş oldu. Aradan geçen bu süre içerisinde mühendisler çok iyi bir iş çıkarmış olacaklar ki Siri'nin verdiği cevaplar karşısında herkes şaşkına dönüyor neredeyse. iOS 8.3'ün yayınlamasından hemen sonra Siri'nin kullanıcılara verdiği cevaplar sosyal medyada adeta patlama etkisi yaptı.

Güncellemeden hemen sonra günlerdir ben de Siri'ye farklı şeyler söyletmek için değişik değişik yöntemler denedim ve beğendiğim cevapların ekran görüntüsünü aldım.

İşte benim derlediğim Siri Capsleri :

Caps

Apple ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Dünya'daki ilk Türkçe sesli asistanı olan Siri için, başlangıç olarak şuanda her şey mükemmel görünüyor. Bakalım Apple bu işi daha ne kadar ileriye götürecek.

2 yorum:

  1. Vay be süpermiş. Sorduğun sorular ve Siri'den gelen cevaplar süpermiş. :) Dün haberlerde bu konu ile ilgili bir şeyler duymuştum ama bu kadar komik bir şey olduğunu düşünmemiştim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha buraya ekleyemediğim bir çok yaratıcı cevabı var Siri'nin ama bunlar benim bu yazıyı yazana kadar karşılaştığım birkaç cevaptı sadece. :) Bence Apple şirketi yine bir ilki gerçekleştirerek, diğer markaların asistanlarını da göz önüne alırsak, bugüne kadar ki en iyi sesli asistanı yapmış diyebilirim. :)

      Sil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim