Facebook Messenger Bilgisayarda Nasıl Kullanılır?

Yazar:



Messenger'in Facebook'tan ayrı bir platformmuş gibi geliştirmeye devam eden Facebook ekibi, Messenger'in web sürümünü duyurdu.

İlk zamanlarda tamamen Facebok uygulamasının içerisinde kullanılan Facebook'un mesajlaşma uygulaması, daha sonradan Messenger adını alarak ayrı bir uygulama olarak kullanıcılara duyurulmuştu. Android, iOS, Windows Phone üzerinden kullanılabilen Facebook Messenger'i artık bilgisayarınızdan da kullanabileceksiniz.

Facebook Messenger'i bilgisayardan kullanabilmek için www.messenger.com adresine girerek Facebook kullanıcı adınız veya telefonuz numaranız ve şifrenizle messenger hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Facebook profiliniz başka bir sayfada açık halde duruyorsa, sadece devam et butonuna tıklayarak messenger uygulamasını giriş yapabiliyorsunuz.

Facebook'un masaüstü uygulama yapmak yerine, Messenger'i direkt olarak bir web uygulaması yapmasındaki asıl sebep, herhangi bir işletim sisteminde bağımsız olarak her bilgisayarda çalışabiliyor olmasıdır diye düşünüyorum. Bu sayede Mac, Windows veya Linux gibi farklı işletim sistemleri üzerinden de uygulama sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor.

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim