Twitter Hesabım Askıya Alındı, Nasıl Geri Alabilirim? [Çözüm Yöntemi]

Yazar:



Hesap Askıya Alındı Ne Demek? Twitter, Bir Hesabı Neden Askıya Alır?
Twitter yetkilileri bu soruya şöyle cevap veriyorlar :

"Hesaplar çoğunlukla Twitter Kuralları ihlal edildiğinde askıya alınır. Hesabın ele geçirildiğinden veya riskli olduğundan şüphelenirsek de inceleme için hesabı askıya alabiliriz."


Askıya Alınan Twitter Hesabımı Nasıl Geri Alabilirim?
Hesabınız basit bir şekilde askıya alınmış ise, karşınıza şöyle bir ekran gelir. Kutucuklara birer tik attıktan sonra doğrulama kodunu girip "Onayla" butonuna tıklayarak hesabı hemen geri alabilirsiniz.

Bakınız :




Karşıma Doğrulama Kodu (Yukarıdaki Gibi) Ekranı Gelmedi Ne Yapmalıyım?
Eğer karşınıza, yukarıdaki gibi bir sayfa değilde sadece şu alttaki ekran görüntüsü gibi bir uyarı mesajıgeldiyse, durumunuz daha vahim demektir.



Diğer siteler bu durumu çok yüzeysel olarak anlatılmış ve "Twitter'a mail atın, sorununuz 10 gün içinde çözülür." diyerek olayı kapatmışlar. Ben ise olayı bu kadar çabuk kapamayıp, sizlerle attığım maili paylaşmak istiyorum. Çünkü atılacak mail İngilizce olmalı ve derdimizi İngilizce anlatmak da bir çoğumuz için ayrı bir derttir aslında. Bu sebeple yollamış olduğum o mailin ekran görüntüsünü alıp, sitede paylaşarak sizlere yardımcı olmak istedim.

Benim, Twitter'a attığım mail sonucu arkadaşımın hesabı  hemen ertesi gün açıldı. Yani anlayacağınız 10 gün falan sürmedi. Ben diğer siteler gibi kısa kesip, sadece "mail atın" demiyeceğim. Sizin için, Twitter'a yollamış olduğum mailin ekran görüntüsünü aldım. Eğer hesabınız "ilk defa" bu şekilde [doğrulama kodu olmadan direkt olarak bu şekilde] askıya alınıyorsa, benim mailin aynısını yazarak, hesabınızı kısa sürede kurtarabilirsiniz.

Şimdi gelelim asıl konuya.. Buradan itibaren, yazdıklarımı adım adım uygulayın...

İlk önce, askıya alınan hesabınız hangisi ise kullanıcı adı ve şifrenizle hesaba girin ve 
Ayarlar --> Uygulamalar kısmından kullandığınız uygulamaları kaldırın.
(Erişimi Kaldır butonuna bir kez tıklamanız yeterli.)

Daha sonra ise buraya tıklayarak, mail atacağınız sayfaya gidiniz.

Açılacak olan sayfada ki formu aynen şu şekilde doldurunuz :

twitter
Resmi büyütmek için üzerine tıklayın.




With love, yazan kısımda ise sadece Full Name kısma adınızı ve soyadınızı yazın (Twitter'daki adınızı ve soyadınızı yazmanız gerekiyor.), son olarak da Sumbit butonuna tıklayın.

Karşınıza şöyle bir ekran gelecektir :



Eğer bu ekranı gördüyseniz, Tamamdır! Mesajınız Twitter'a ulaşmış demektir. Geçmiş olsun. Geriye beklemek kalıyor. 1 gün içinde hesap açılmayabilir. Size kesin bir gün veremem. Belki de 1 haftayı bulabilir ama benim üstte de dediğim gibi benim attığım mail sonucu hesap 1 gün içinde açılmıştı ama bunun herkeste öyle olacağı anlamına gelmiyor. Siz yinede mailden sonra bekleyebildiğiniz kadar uzunca bir süre bekleyin. Baktınız hesabınızı açmıyorlar, yeni bir Twitter hesabı açmaktan başka çareniz kalmamış demektir. :)

Twitter Hesabım Neden Askıya Alındı? Sebepleri Neler Olabilir?

Hesabınız askıya alınmama sebeplerinden bazıları şunlardır :
  • Takipçi kazandırma uygulamalarını kullanmak.
  • Retweet ve Favori arttırma uygulamalarını kullanmak.
  • İllegal paylaşımlar veya müstehcen içerikler paylaşmak.
  • Bir şahısa veya kuruma hakaretten dolayı diğer Twitter kullanıcılarının sizi şikayet etmesi.
  • Markalara veya ünlülere ait fake hesaplar açmak veya onları taklit etmek.
  • Aynı IP adresiyle çok fazla hesap açmak veya Twitter'ı 6 ay boyunca kullanmamak.
  • Ard arda çok fazla kişiyi takip etmek.
  • Gün içinde çok çok fazla veya ard arda çok fazla Tweet atmak.
  • Askıya alınma sebepleri hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar ilk iki maddeden dolayı hesabınız askıya alındı ise kullandığınız uygulamaları Ayarlar --> Uygulamlar kısmından acilen kaldırmanız gerekiyor. Bu tür uygulamalar Twitter tarafından hile olarak kabul edilmektedirler ve Twitter kurallarına aykırıdır.

Aklınıza takılan diğer tüm sorular için aşağı kısımdaki yorum kutucuğunu kullanarak, sorularınızı bana iletebilirsiniz.


Sıkça Sorulan Sorular

1) Takipçilerim hesabıma geri yüklenir mi?
-Evet, hesabınızdan eksilen takipçileriniz hesabınıza geri yüklenecektir.

2) Mail adresimi unuttum, hesabımın açıldığını nasıl anlarım?
-Hesabının açıldığını görmen için mailine bakmana gerek yok. Hesabın açıldığı zaman, Twitter'ındaki uyarı yazısı kalkacaktır zaten. Takipçilerin de geri yüklenecektir. Oradan da hesabınızın yeniden açıldığını anlayabilirsiniz.

3)
Hesabım ne zaman açılır?
-Arkadaşlar, hesabınızın ne zaman açılacağını ben de bilemiyorum ama 1 hafta "içinde" açılır düşünüyorum. Çünkü, sitemde yazdığım bu talimatları uygulayarak, belirtmiş olduğum maili atan "bazı" arkadaşların hesapları 1-2 gün içinde açılmış. O yüzden aceleci davranmanıza gerek yok. Ayrıca yukarıdaki maili yollayan herkesin hesabı açılacaktır diye kesin bir kural yok.

4) Twitter'dan gelen maili anlamadım, ne demek istiyor? (örnek)
-Size anında yanıt olarak gelen o mailler, sistemin otomatik olarak size yolladığı bir mesajdır. Her bir kullanıcı Twitter'a mesaj atınca o mesaj otomatik olarak sistem tarafından yollanır. Çok da dikkate alınacak bir mail değil. Mesaj içeriğin merak ediyorsanız, çeşitli çeviri siteleriyle Twitter'ın ne demek istediğini öğrenebilirsiniz. Eğer çevirisini ben yapabilirsem, sizlerle paylaşırım.

Bu sorular ve daha fazlası için ayrıca bir konu açtım. Detaylı olarak gelen maillerin açıklamaları da bulunmaktadır. Buraya tıklayarak o konuya gidebilirsiniz.

Twitter Hesabınızı Kurtardıktan Sonra...
"Hesabım yeniden açıldı ama takipçi sayım ve takip ettiğim kişi sayıları "sıfır" olarak gözüküyor ama tıkladığım zaman takip edilenler gözüküyor. Ayrıca Twitter'ımın şekli bozulmuş. Neden acaba? Bu sorun nasıl düzelir?"

gibi sorular soran arkadaşlar oluyor yorum kısmına. Bunu da hemen açıklamak istiyorum.

Arkadaşlar, bu sorun Twitter'dan kaynaklanan geçici bir sorundur. Hesabınız yeniden açıldığı zaman böyle bir sorunla karşılaşmanız normaldir. Tamamen sistemden kaynaklı bir sorundur. 30 dakika içerisinde her şey yeniden eski haline dönecektir. Boş yere telaş yapmanıza gerek yok. ;)


Son olarak...   Sorunu çözülen arkadaşlar, bize destek olmak ve teşekkürünüzü belirtmek için sitenin adresini Twitter hesabınızda bir defa paylaşmanız yeterli. :) Zorunlu değil, sadece bir rica. Paylaşmak istemiyorsanız canınız sağolsun, ne diyim... :)

KONU - 2) Askıya Alınan Twitter Hesapları İle İlgili Sık Sorulan Sorular, Merak Edilenler

 

YAZIYA YAPTIĞINIZ YORUMLAR İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Arkadaşlar.. Attığınız yorumların yoğunluğundan dolayı yeni yorum atan arkadaşların yorumları gözükmemekte. Bunun için yorumların alt kısmından "Yükleniyor..." yazısına tıklamanız gerekiyor. Daha sonra ise "Daha fazlasını yükle" yazısına tıklayarak tüm yorumları açtıktan sonra kendi yorumunuzu bakıp, yayınlanıp-yayınlanmadığını yada benim cevap yazıp-yazmadığımı kontrol edebilirsiniz.

Bakınız :







 
Askıya Alınan Twitter Hesapları için hazırladığım 2. yazım için buraya tıklayınız.

610 yorum:

  1. ya acilmiyor 2. kere hesabm askiya alindi delirmek uzereym

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canim yaa beklyecekmiyiz yaa yoksa birsey mi yapacagiz

      Sil
    2. Yazıda belirttiğim maili Twitter'a attıysanız, beklemekten başka çareniz kalmıyor geriye. 1-2 gün bekleyin. Eğer hesabınız açılmazsa aynı maili yine atın.

      Sil
  2. takipçiler geri dönecek mi

    YanıtlaSil
  3. @Adsız
    2. kez askıya alınan hesapların, tekrardan kurtarılması zordur. Çünkü ilk uyarıyı almanıza rağmen, tekrardan kuralları ihlal etmişsiniz. Bu durumda adamların iyi niyletlerini su istimal ettiğinizden dolayı size göstecekleri tolerans da daha az olacaktır.

    ----------------------------------------------------------------
    @Adsız
    Evet, geri dönerler. Hesabınızı kurtardıktan sonra takipçileriniz hesabınızda yeniden görünür.

    YanıtlaSil
  4. nasıl bir mesaj gelecek pekii

    YanıtlaSil
  5. @Gamze Gerdan
    Merhaba Gamze. Yazıda da belirttiğim gibi benim başıma gelmedi öyle bir sorun. Arkadaşımın başına geldi ve oun sorununu da yukarıdaki attığım mail ile çözdüm. Hesap arkadaşımın olduğu için maile gelen cevabı bilemiyorum malesef. Ama hesabın açılınca Twitter'ına girer girmez bunu anlayabiliyorsun. Takipçileriniz falan geri yükleniyor, uyarı yazısı da kalkıyor. Hesabın açıldıktan sonra o mailin pek bir önemi kalmayacaktır zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba benim hesabımda 2. kez askıya alındı. Sizin gönderdiğiniz ingilizce mesajı burada yayınlamanız mümkünmü acaba? Teşekkürler

      Sil
    2. Yazıyı dikkatlice okursanız, orada o ingilizce mail yazıyor zaten. Üçüncü fotoğrafta.

      Sil
    3. Teşekkürler yalınız e-maile gönderdiğim mesajın aynısı bir süre sonra tekrar mesaj olarak geliyor acaba yanlış bişey mi yaptı. Bu şekilde mesaj gelmesi normal mi? Teşekkürler tekrardan

      Sil
    4. Normaldir. Dikkate alma o mesajı. Otomatik sistem mesajıdır o gelen. Bunun açıklaması da yazı içerisinde var zaten. Yazının altlarına doğru "Ekleme" yazan kısımda.

      Sil
    5. Ali Bey teşekkürler yardımlarınız için. Hesabım biraz önce açıldı :)

      Sil
    6. selamlar. hesabım askıya alınalı bir hafta oldu. yazılarım özgündü. alıntı yapmıyordum. ne kopyası var ne maile aktarabilmiştim. şu an çok üzgünüm ;( yazılarımı alamk mümkün olabilirmi. ne takipçi ne hesap umurumda değil. ben paylaşımlarımı istiyorum. ayrıca sizin tavsiyelerinizi uygulayacağım. hesabım açılırsa çok dua ederim.yada yazılarımı alabilirsem.

      Sil
    7. Merak etmeyin. Bir çok kişinin hesabı açıldı. Sizinki de açılacaktır diye düşünüyorum ama biraz sabretmeniz gerekecek. Açılma süresi 3-4 günü bulabiliyor.

      Sil
  6. hasret kılıç25 Mayıs 2013 18:15

    merhaba ben hasret.benim tweet hesabım ilk defa askıya alındı ama sonra hesabımı geri aldım.tek sorunum takip edilen ve takipçim 0 gözüküyorr ama tıklayınca eskisi gibi tıklamayınca 0 gözüküyor. bu hep böylemi olucak lütfen yardım edin acilll

    YanıtlaSil
  7. https://twitter.com/cimbom_hasret

    YanıtlaSil
  8. @Hasret Kılıç
    Merhaba Hasret. Eğer hesabını geri alabildiysen takipçilerinin görünmesi de zamanla düzelir. Şuanda Twitter hesabına baktım. Bahsettiğin sorun düzelmiş.

    YanıtlaSil
  9. Twitter hesabına mı mail gelcek , MSN'ye mi ? BU ARADA ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN OLMASA BİLE EMEĞİNE ELİNE SAĞLIK :D :D :D

    YanıtlaSil
  10. Birşey daha sorucam e-posta adresimi kabul etmiyor bu neyden kaynaklanıyor

    YanıtlaSil
  11. Merhaba takipçi kazanmak için girdiğim bi uygulama yüzünden twitterım 2 saniye içinde askıya alındı. Bu ilk kez başıma geliyor. Dediklerini aynen uyguladım. Şimdi yapmam gereken bir şey var mı? Kesin açılır mı hesabım?

    YanıtlaSil
  12. Ben sizin dediklerinizi yaptım ama bir değişiklik olmadı bana yardımcı olurmusunuz...

    YanıtlaSil
  13. 2 adet mail gönderdim biri sizin mailiniz. diğeri kendim attığım yarım yamalak cümlem. bakın bişi yapmadım ne takipçi havuzu ne başka bir şey tek kullandığım twitpalastı onuda silmiştim. bir telefonumdan girdiğim için mobilim diğeri de instagramım. o adar ve bunun daha vahim olmayan şeyi arkadaşıma geldi ve bunu düzelttim. ama gerçekten benim gibi bir twit kolik birinin twitinin askıya alınmasını anlamıyorum ve korkuyorum takipçim tweetlerim azalmaya başladım 10.000 twitten geriye 9.000'i falan kaldı 1429 takipçimden 1408 kaldı geri dönecek değil mi? kusura bakmayın türkçe kurallarına uyamadım :(

    YanıtlaSil
  14. çok teşekkürler denedim inşallah düzelir, benimki de ilk defa askıya alındı. peki düzelirse kesin takipçilerim geri gelecek mi? Bi de bu sırada benim takip ettiklerim falan gitmedi değil mi? Ya da bu sırada beni takip etmekten vazgeçebiliyorlar mı?

    YanıtlaSil
  15. ben ahmet. benim de hesabım askıya alındı. düzelmeme ihtimali var mı ve düzelirse takipçilerim ne zaman geri gelir ?

    YanıtlaSil
  16. Arkadaşlar benim hesabım ilk kez askıya alındı ve yukarıdaki uygulamaların hepsini yapıp gönderdim hesabım ne zaman açılır ve bana nasıl bir mesaj gelecek lütfen biriniz cevaplasın ..çok önemli bi zamanda hesabım askıya alında en kısa sürede ne zaman açılır

    YanıtlaSil
  17. Abi Jack denen adam yüzünden durduk yere hiç birşey yapmadan hesabım askıya alındı 2.000 takipçim gitti delirmek üzereyim İnşallah işe yarar teşekkürler.

    YanıtlaSil
  18. Benimde dün akşam ilk defa kapandı sizin gönderdiğiniz maili attım sizce açarlar mı

    YanıtlaSil
  19. ben sadece takipçi havuzunu kullanmıştım ilk kez askıya alındı. sizce geri döner mi?

    YanıtlaSil
  20. ben yukarıda belirtilen hiç bir nedeni yapmama rağmen hesabım askıya alında nedenini anlamış değilim.. örnek maili gönderdim umarım işe yarar.

    YanıtlaSil
  21. çok teşekkürler.inşallah hesabım açılır. anlamadığım şey şu kendi adımız soyadımız mı yoksa twitterdaki mi?

    YanıtlaSil
  22. dediklerinizi yaptım umarım duzelir :/

    YanıtlaSil
  23. Benim hesabimda askiya alindi :( ve ne yaptigimi bilmiyorum :( srnin mesaji yolladim bende simdi.

    YanıtlaSil
  24. Merhaba ben Eda. Twitter hesabım askıya alındı ve takipçi kazanma uygulaması kullanmıştım fakat bu yazıyı okuduktan sonra hemen uygulamaları kaldırdım. Twittera 3-4 kez mesaj gönderdim. İlk defa başıma geliyor ve henüz 1 saat önce oldu. Twitter hesabımı geri alabilecek miyim? Başka bir arkadaşıma da böyle bir olay oldu ama o takipçi sitesi kullanmadı büyük bir ihtimal spam yediği için askıya alındı 2 ay önce. Twittera mesajlar gönderdi ama bugün hala hesabına kavuşamadı. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin.

    YanıtlaSil
  25. Merhaba benim htwitter hesabım askıya alındı dediklerinizi uyguladım.hesabım 1 gündür açılmadı. açılır mı? birde dilekçeyi gönderdikten sonra gelen e postaya herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu.. teşekkürler @bilaltosun64

    YanıtlaSil
  26. twittera mesaj attım hotmailime

    Hello,

    We understand that you're contesting an account suspension. Please be sure to read this entire email; you will need to take further action in order to reopen your ticket and trigger a review of your account.

    Twitter suspends accounts for a variety of reasons:

    • If your account was suspended for aggressive following behavior, you should have received an email notification to the address associated with your Twitter account. You'll need to confirm that you've removed all prohibited following automation from your account, and will stop any manual aggressive following behavior. To expedite your appeal process, please review our Best Practices page if you haven't already, and then reply to this ticket with a confirmation that you understand our policies and will not engage in any prohibited following behavior.

    • Please take a minute to review the Twitter Rules.

    • If you received an email from admin@twitter.com saying 'you're being suspended' or that we're going delete your account, you're safe; the email is fake. More information here https://support.twitter.com/articles/204820-safety-fake-twitter-emails

    • While we strive to avoid mistakes, it's also possible that your account was suspended in error. If after reviewing the Rules, you have no idea why your account was suspended, just reply to this email indicating as much, and we'll take another look at your case. Our apologies if the error turns out to be ours.

    Thanks,

    Twitter Support

    ----------------------------------------------------------------------------------
    Responding to this email will reopen this ticket and put your ticket in queue for support. If you do not reply, your case will be closed. Note that you need to reply from the address this mail was sent to. If you use an alias (such as username+alias@gmail.com) to manage your account, ensure that your reply comes from the alias address or your ticket may not be seen by our support staff.

    Please note, we cannot accept email attachments at this time; please include all information in the body of your request.

    yazısı geldi ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
  27. bir daha yukarıdaki gibi mesaj atmama gerek var mı?

    YanıtlaSil
  28. peki twitter bu mesajdan sonra cevap verdi mi? yani e-mail'e gönderdimi yoksa direk hesap açıldımı acaba?

    YanıtlaSil
  29. takipçi hilesi kullandım malesef ve hesabım ilk kez askıya alındı düzelme oranı nedir

    YanıtlaSil
  30. belirttiğiniz e postayı yolladım ve bana 1 saat sonra falan bi posta aldım ancak postadan bir şey anlamadım

    YanıtlaSil
  31. benim hesabım askıya alındı dediğiniz şeyi yaptım en geç ne zaman cevap alabilirim bide epostama şöyle bir şey geldi Hello,

    We understand that you're contesting an account suspension. Please be sure to read this entire email; you will need to take further action in order to reopen your ticket and trigger a review of your account.

    YanıtlaSil
  32. merhaba ben mail attim hesabımı geri almak için ama bana bir mail geldi ne yapmam gerek bilmiyorum yardımcı olur musunuz

    YanıtlaSil
  33. arkadaşlar benim hesabım askıya alındı ve yukarıdaki anlatıldığı gibi mail attım. Bana geri şu şekilde mail geldi ama pek anlayamadım yardımcı olurmusunuz ?

    http://imgim.com/6551incil5082883.jpg

    YanıtlaSil
  34. Merhaba takipçi arttırma ve retweet uygulaması kullandım ve hesabım askıya alındı nasıl geri alabilirim

    YanıtlaSil
  35. ben dediğiniz gibi twittera mesaj attım. hesabımın açıldığını nasıl anlıyacağım ben. e-posta adresime mail gelicek mi ?

    YanıtlaSil
  36. Merhaba. Hesabım ilk kez askıya alındı. Mail gönderdim fakat takip ettiklerim ve takipçilerim sıfırlandı. Ya 10 gün içinde bir şey olmazsa ve ya takipçilerim geri gelmezse diye çok korkuyorum. Yeni bir hesap açmak istemiyorum hekes o hesabımı takip ediyor. Mutlaka kurtarmam lazım beklemek çok sıkıcı çok gerildim. Ya düzelmezse ?

    YanıtlaSil
  37. ben az önce dediğiniz gibi mail gönderdim ne zamana açılır çok korkuyorum neden böyle oldu:(

    YanıtlaSil
  38. Merhaba, bugün takipçilerimi arttırmaktan dolayı hesabım askya alındı.Dediklerinizi yaptım yarın hesbım açlır mı?Bide takip ettiklerim,takipçilerim ve tweetlerim sıfırlanır mı?

    YanıtlaSil
  39. ben geri alamıyorum biri yapabilir mi benimkini lütfen

    YanıtlaSil
  40. benim hesabım dün askıya alındı. ne olduğunu anlamadım. takipçi arttırma uygulaması daha önce kullanmıştım ama sonra hemen kaldırmıştım. onun dışında ne yaptığımı bilmiyorum. söylediğiniz mail'i gönderdim. teşekkürler. en geç ne zaman açılır? şuan giriyorum takipçilerim ve takip ettiklerim 0 ve hala askıda. hesabım açılınca tüm takipçiler geri gelecek mi? ki umarım açılır :)

    YanıtlaSil
  41. Arkadaşım hiçbirşey yapmadığım halde twitter hesabım askıya alındı neden ?

    YanıtlaSil
  42. Benim msn şifremi unuttum nasıl olacak mesaj gelsede bakamam

    YanıtlaSil
  43. Merhabalar arkadaşlar...

    Bir gün içinde bu yazıya tam 40 yorum gelmiş. Kontrol paneline girince ben de şaşırdım. Yorumlarınızı tek tek okuyup onayladım. Hepinize ayrı ayrı yanıt vermem çok zor. Aklımda kalan bazı soruları buradan cevaplamak istiyorum.

    1) Takipçilerim hesabıma geri yüklenir mi?
    -Evet, hesabınızdan eksilen takipçileriniz hesabınıza geri yüklenecektir.

    2) Mail adresimi unuttum, hesabımın açıldığını nasıl anlarım?
    -Hesabının açıldığını görmen için mailine bakmana gerek yok. Hesabın açıldığı zaman, Twitter'ındaki uyarı yazısı kalkacaktır zaten. Takipçilerin de geri yüklenecektir. Oradan da hesabınızın yeniden açıldığını anlayabilirsiniz.

    3) Hesabım ne zaman açılır?
    -Arkadaşlar, hesabınızın ne zaman açılacağını ben de bilemiyorum. En az 1 hafta içinde en fazla 1 ay içinde açılır. O yüzden aceleci davranmanıza gerek yok. Ayrıca yukarıdaki maili yollayan herkesin hesabı açılacaktır diye kesin bir kural yok.

    4) Twitter'dan gelen maili anlamadım, ne demek istiyor?
    -Çeşitli çeviri siteleriyle Twitter'ın ne demek istediğini öğrenebilirsiniz. Eğer çevirisini ben yapabilirsem, sizlerle paylaşırım.

    YanıtlaSil
  44. Benim hesabımda bugun askıya alındı twitter a mesaj gönderdim hemen cevap geldi ama bişesy anlamadım şimdi ne yapmam gerekiyo...

    YanıtlaSil
  45. @Burak Emir
    Merhaba Burak. Mail atar atmaz, anında cevap olarak Twitter'dan gelen maili çok fazla önemsemeyiniz. Çünkü o mail genelde otomatik olarak yollanıyor, sistem tarafından. Mailinizi attıysanız, geriye beklemek kalıyor.

    YanıtlaSil
  46. ben bugün birkaç kez mesaj attım ve gelen mesajıda yanıtladım sosyal medya uzamanı olan bir arkadaşım var en geç 48 saat yada 72 saat içinde geri dönüş yapılır diyor illa 1 hafta ve 1 ay sürer mi açılması daha kısa bi sürede olması imkansız mı

    YanıtlaSil
  47. @Adsız
    Merhabalar. Yazıda da dediğim gibi onun kesin bir süresi yok. Benim arkadaşın hesabı hemen ertesi gün açılmıştı. Yoğunluğa ve askıya alınma sebebine bağlı olarak o süre değişir.

    YanıtlaSil
  48. Analadım teşekkürler

    YanıtlaSil
  49. hesabım geri öndü ve 3 adet mail attım ama takipçiler o ama birine tıklıom takip edio diyor döncek değil i? 1429 takipçim var

    YanıtlaSil
  50. Her şeyden önce çok çok çok teşekkür ederim bu özenle gösterdiğin ilgi ve alaka için. Bize çok büyük bir yardımın dokundu minnettarız sana. 2. kez gönderdim maili ne olur ne olmaz. Gergin ve sabırsızım bir aksilik çıkmasından çok korkuyorum takipçilerimin geri gelmemesinden ve hesabımın hep askıda kalmasından. Umarım bir an önce hallolur çünkü bu beni üzüyor. Tekrar tesekkürler. Bu arada twitter içni eski bir e posta kullandım ve su an sifresini hatırlamıyorum. Maillerime bakmak için ona ihtiyacım olacak ama onu su an kullanamıyorum. Bu sorun yaratır mı yoksa açıldıgını sadece twitterdan anlayabilir miyim ?

    YanıtlaSil
  51. Bu arada başka bir siteye daha girdim bu konuyla ilgili. Bu sonuçta bir dilekçe kabul olmayabilir felan diyordu. Moralim çok bozuldu. Bunun düzelmesini çok istiyorum. Düzelmesi bir ihtimal ve bu sinirimi çok bozuyor. Yüzde kaç düzelme şansı var ? :/

    YanıtlaSil
  52. ya abi yardım et dönmüyor hiç bir şekilde dönecek değil mi? 1429 fdan bahsediyorum takip ettiklerim gözkoyo ağlıcam ltfen cevap yazın

    YanıtlaSil
  53. @Derin
    Merhabalar.. Hesabınızın açıldığını öğrenmek için mail adresine bakmanıza gerek yok. Yazıda da belirttim bunu. Hesabınızın açıldığını, Twitter'a giriş yaptığınız zaman da anlayabilirsiniz zaten.

    @öle işte
    Yavaş yavaş yüklenir. Benim arkadaşın hesabı askıdayken takipçi sayısı sıfır olarak gözüküyordu. Hesabı açıldığı zaman, eski takipçiler hesaba yeniden yüklendi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama twitter'dan gelen mail'de bir yerde ''sadece bu e-postayı yanıtlayın,hesabınızı gözaltına alıcaz hatanın bizde olduğu ortaya çıkarsa özür dileriz '' diyor yanı bir daha mı mail atmamız lazım twitter 'a ?

      Sil
  54. Merhaba,benim twitter hesabım ilk kez askıya alındı,az önce açıldı yalnız,ana sayfamda ve 'ben' yazan kısma tıkladığımda takipçi,takip edilen sayı 0 gözüküyor,üstüne tıklayınca eski haline geliyor.Ayrıca ana sayfamda takip etmekten keyif alabileceğin başlığı altında 3 kişi fotosuyla beraber ekranın yarısını kaplıyor,bu sorunları çözmek için ne yapmalıyım,yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
  55. @Onur
    Merhaba Onur. Hesabın açılmasına rağmen, Twitter'ında anormallikler var ise, sistemden kaynaklı bir sorundur diye düşünüyorum. Ayrıca sayfadaki bozukluklar tarayıcı kaynaklı da olabilir. Farklı tarayıcılar ve bilgisayarlar kullanarak hesabına girmeyi dene. Eğer tarayıcı kaynaklı değilse, bahsettiğin sorunlar zamanla düzelecektir diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  56. Yukarıda paylaştığınız örnek İngilizce mesaj için çok sağolun dün gece 02.00 de hesabım askıya alınmıştı,aynı gün içersinde 1 saat önce açıldı,yardımınız için çok teşekkürler,iyi geceler

    YanıtlaSil
  57. Bahsettiğim sorun az önce düzeldi şimdi takipçi ve takip ettiğim kişi sayısı üzerine tıklamadan,görünüyor.Bahsettiğim takip etmekten keyif alacağın kişiler yazılı,bölüm de kalktı.Her şey normale döndü,teşekkür ederim ilginiz için.

    YanıtlaSil
  58. @Onur
    Tekrardan Merhabalar Onur. Hesabının açılıp normale dönmesine ve yardımcı olabildiğime sevindim. Hesabın açıldıktan sonra yorumunu esirgemeyip bunu bizlerle paylaştığın için ben teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  59. mail i attım 4 saat sonra Twitterım açıldı o yazı da kalktı ama takipçilerim görünmüyorr :S

    YanıtlaSil
  60. @Adsız
    Merhabalar. Hesabınız açıldıysa, takipçileriniz de zamanla gelecektir. Biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  61. Merhaba az önce size yazmıştım 48 saat yada 72 saat içinde açılır mı diye az önce hesabım açıldı :) ama şuan takipçerim sıfır zamanla yenileyince herşey normal gözüküyor ama sonra tekrar aynı oluyor hepsi geri gelir mi ? ve twitter daki kim kimi takip etmeli kısmı twiterımın en başında duruyor oda zaman kalkar mı ?

    YanıtlaSil
  62. @Adsız
    Evet, evet. Hepsi zamanla düzelecektir. ;) Bakın, üstte Onur adlı arkadaşımızda da aynı sorunlar olmuş ama hesabı yeniden kendine gelmiş. :) Sizdeki sorunlar da kısa sürede düzelecektir. ;)

    YanıtlaSil
  63. Evet yazdıktan sonra üsteki yorumları okudum sadece bende de olmamış çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  64. Rica ederim. Sorununuzun çözülmesine sevindim. :)

    YanıtlaSil
  65. ya benim hesap askıya alınmıştı şimdi kurtuldu galiba ama takipçi sayım ve takip ettiklerimin sayısı gözükmüyor ama tıkladığım zaman takip edilenler falan gözüküyor bunu nasıl halldebilirim lütfen yardım edin

    YanıtlaSil
  66. O sorun kendiliğinden düzelecektir "Adsız" arkadaşım.

    YanıtlaSil
  67. Duzeldi :) yardimlarin icin tesekkurler ;)

    YanıtlaSil
  68. Rica ederim. :) Yardımcı olabildiğime sevindim. :)

    YanıtlaSil
  69. Sorunları çözülen arkadaşlar, bize destek olmak ve teşekkürünüzü belirtmek için sitemizin adresini Twitter hesabınızda bir defa paylaşmanız yeterli. :) Zorunlu değil, sadece bir rica. Paylaşmak istemezseniz, canınız sağolsun. :)

    YanıtlaSil
  70. Gene ben şu 48 -72 saat diyen arkadaş benim nerdeyse 1.bucuk saat oldu durum hala aynı acaba düzelmesi 1 gün falan alır mı yani yarın sabah düzelmiş falan olur mu yoksa ben mi biraz sabırsızım

    YanıtlaSil
  71. Merhaba Adsız arkadaşım. Bence siz biraz sabırsızsınız. :) 1,5 saat çok az bir süre. Bir sürü mail atan insan var. Hepsi tek tek değerlendiriliyor. Yarın bu sorununuz büyük ihtimalle çözülür. Tabi hesabınız ilk defa askıya alınmışsa eğer.

    YanıtlaSil
  72. Hesabım askıdan kurtuldu benim bahsettigim takipçi sayım ve takip ettiigim kişiler hala 0 gözüyor 1 bucuk saaten bu yana ne zaman düzelir onu sormuştum :)

    YanıtlaSil
  73. Hımm.. Öyle desenize. :) Normalde 30 dk ile 1 saat arasında düzelmesi gerekiyordu o sorunun. Gerçekten de düzelmekte geç kalmış. Sabırsız değilsiniz, haklısınız pardon ama beklemekten de başka çareniz yok. Bunu da belirtmemde fayda var. Ne zaman düzelir diye soracak olursanız tam olarak bir saatini ben de bilemiyorum ama hesabınızı kurtarmışsınız zaten. O sorun da gün içerisinde düzelecektir. Merak etmeyin siz. ;)

    YanıtlaSil
  74. Teşekkürler :) umarım yarına kadar düzelir yoksa korkuyorum hep öyle kalıcak diye..

    YanıtlaSil
  75. Yok yok, hesap kurtulduğuna göre o öyle kalmaz.. :) Sizin dediğinize göre hesabınız açılmış. Eğer hesabınız askıdan kurtulmuşsa o da düzelir zamanla. Merak etmeyin siz. :)

    YanıtlaSil
  76. İnşallah tekrardan çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  77. Hesabım düzeldi eskisi gibi oldu :)

    YanıtlaSil
  78. yarını beklememe bile gerek kalmadan hesabım açıkdı :D size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum gerçekten saolun :') arkadaşlar ufak bişe. eğer hileeli uygulamalar kullandıysanız hemen profilden uygulamalar kısmından tüm uygulamaları kapatın ben öyle yaptım sanırım o yüzden bu kadar çabuk açıldı :) neyse herşey için gerçekten saolun.

    YanıtlaSil
  79. @Adsız
    Sizin adınıza sevindim. :) Yorumunuzu esirgemeyip, verdiğiniz ekstra bilgi için de ayrıca teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  80. Çok Çok Teşekkür ederim Sayenizde askıdan kurtulduk.İyi geceler diliyorum.iyiki varsınız

    YanıtlaSil
  81. Rica ederim Ramazan bey. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

    YanıtlaSil
  82. Aynı sorunu ben de yaşadım ve yazılanları aynen uyguladım. 1 gün içinde her şey eskisi gibiydi. Teşekkürler katkınız için.

    YanıtlaSil
  83. Rica ederim. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlarınız var ise, sayfayı onlarla da paylaşmanızı tavsiye ederim. ;)

    YanıtlaSil
  84. Twitter hesabım askıya alınmıştı ve yazılanları dikkate alıp uyguladığımda hesabım bir gün sonra aktif hale getirildi. Yardımlarınızdan dolayı size müteşekkirim..

    YanıtlaSil
  85. Sana çok çok çok tesekkür ederim. Hesabım açıldı ve takipçilerim geri geldi. Süpersin. Tekrar tesekkürler yardımların için çok sağol iyiki varsın :)

    YanıtlaSil
  86. Rica ederim arkadaşlar. Sizden böyle olumlu geri dönüşler almak beni de mutlu ediyor. :)

    YanıtlaSil
  87. Allah senden razı olsun kardeşim sayende hesabım açıldı çok sağol :)

    YanıtlaSil
  88. Ben 3 profil acdim ve sirayla hepsi askiya alindi .sebep ne ola bilir ki?ilk profil askiya alindi digerini acdim bir gun kullandim o da askiya alindi digeri de aynen oyle .ne yapayim ya ?yardimci olun lutfen.

    YanıtlaSil
  89. @Adsız
    Konuda yazmış olduğum sebeplerin birinden dolayı olabilir.

    YanıtlaSil
  90. ne saçma bir blog bu her taraftan reklam fışıkırıyor ve yazılar okunmuyor.

    YanıtlaSil
  91. @Adsız
    Merhabalar. Şuanda sitedeki reklamlar, içerikleri kapatmayacak şekilde siteye yerleştirilmişlerdir. Ayrıca soldaki kayan banner için "Kapat" butonu mevcuttur. Sitede rahat dolaşamamanızın sebebi kullandığınız cihaz veya tarayacıdan kaynaklanıyor olabilir.

    YanıtlaSil
  92. hesabım bugun askıya alındı sizin dediğiniz gibi yazdım artık bekliyorum galiba olumlu sonuc alıcam yorumdaki arkadaşlara bakılırsa

    YanıtlaSil
  93. DİREN TÜRKİYE TEŞEKKÜR EDER

    YanıtlaSil
  94. eğer askıya alındıktan sonra o iki maddeyi işaretleyip onaylarsak takipci ve takip ettiklerimiz sıfırlanırsa onları nasıl geri getiriceğiz benim öyle oldu bende sinirlendim kapattım geri acıp onları geri getirme sansım var mı ?

    YanıtlaSil
  95. @Adsız
    Merhabalar... Hesap askıya alınınca taip ettikleriniz ile takipçileriniz sıfırlanıyor fakat Twitter yetkilileri hesabınızı yeniden açınca o sıfırlanan takipçi ve takip edilen sayısı otomatik olarak geri geliyor. O yönden bir sıkıntın olmasın yani. Otomatik olarak onlar geri gelirler yani.

    YanıtlaSil
  96. Tüm dediğiniz adımları yaptktan sonra e postama twitterdan 2 mesaj geldi ikiside aynı. Fakat İngilizce olduğu için pek anlayamadım yardımcı olur musunuz. O mesajın görüntüsü: http://o1306.hizliresim.com/1b/k/p8dds.jpg

    YanıtlaSil
  97. @Hatice
    Merhaba Hatice. O mesajlar, sistemin otomatik olarak size yolladığı bir mesajdır. Her bir kullanıcı Twitter'a mesaj atınca o mesaj otomatik olarak sistem tarafından yollanır. Çok da dikkate alınacak bir mail değil.

    YanıtlaSil
  98. Yardım İçin Sağolun Tüm Dediklerinizi Yaptım Sadece Beklemek Kaldı İnşallah Açılır

    YanıtlaSil
  99. Rica ederim. Başınıza ilk defa böyle bir şey geliyorsa açılacağını düşünüyorum. Ayrıca "Ayarlar ---> Uygulamalar" bölümünden tüm uygulamalarınızın erişimini kaldırın. Böyle yaparsanız hesabınız daha kısa sürede açılabilir.

    YanıtlaSil
  100. Merhaba ben İrem. Hesabım 2. defa askıya alınıyor. Attığım mail den sonra bana bir mail geldi maili anlamadım. Yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
  101. Bir uyarı yazısı aldım ardından tekrar hesabım askıya alındı mail attım sizce hesabım tekrar etkinleştirilir mi?
    (oysaki hiç uygulama kullanmamıştım)

    YanıtlaSil
  102. Arkadaşlar Merhaba, 15,06,2013 tarihinde hesabım askıya alındı sebebini tam anlamıyla çözebilmiş değilim ama sanırım gezi olayları ile ilğili bi çok küfür içermeden teweet attım ondandır zannediyorum bir çok kez mail yolladım malum hotmailma gelen bot mailleri 1 den fazla aynı olmak üzre yani kısacası benim hesabım 4.gününde ve halen açılmadı bunun çözümü için muhakkak bir yolu vardır muhtamelen özel bir mail adresi yada telefon numarası olmalı bilen arkadaşlar varsa buraya yazabilirlermi teşekkürler saygılarımla

    YanıtlaSil
  103. @İremsu Pulat
    Merhaba İrem. O gelen mail, sistemin otomatik olarak size yolladığı bir mesajdır. Her bir kullanıcı Twitter'a mesaj atınca o mesaj otomatik olarak sistem tarafından yollanır. Çok da dikkate alınacak bir mail değildir. Hesabım tekrardan etkinleşir mi soruna ise net olarak bir cevap veremem. Çünkü ben de sizler gibi sadece bir kullanıcıyım. Bekleyip görecez. Twitter yetkililerinin bileceği bir iştir o. Umarım hesabın en kısa sürede açılır.




    ========================================================
    @Adsız
    Merhabalar.. Konuda nasıl mail atılacağından bahsetmişim zaten. Onun dışında kullanıcılarıyla özel bir mail adresi yada telefon numarası paylaşacaklarını sanmıyorum ki zaten "Twitter Yardım Merkezi"nde de öyle bir şeye rastlamadım. Sadece konuda verdiğim link ile mail atılabiliyor.

    YanıtlaSil
  104. dediklerinizi yaptım inşallah olur

    YanıtlaSil
  105. hesabım ilk uyarılmıştı. o zaman mail falan atmadan hemen açılmıştı. bu sefer askıya alındı. söylenen maili attım. halen hesabım açılmadı. maili atalı 2-3 gün olmuştur. hiçbir program falanda kullanmadım neden böyle oldu anlayamadım.

    YanıtlaSil
  106. bir forumdada maili attıktan sonra hesabınıza gelen maile(otomatik gelen maile) cevap yazın. öyle açılıyor diyotr. ben mailleride işe yaramadığı için sildim. var mı böyle birşey?

    YanıtlaSil
  107. açılır ama değil mi..o sayfa çıktı dilekçeyi yolladım kesin açılsın isterse 1 aya açılsın..birde takipçiler geri geliyor değil mi 4 bin fln vardı

    YanıtlaSil
  108. çokkk teşekkürler TAKİP ETTİKLERİM VE TAKİPÇİLERİM GGELİR DEĞİL Mİİİ

    YanıtlaSil
  109. @Adsız
    Evet arkadaşlar. Hesabınız açıldığı zaman geri gelirler...

    YanıtlaSil
  110. hesabım 2.ci kez askıya alındı yine mail yolladım ilk sefer askıya alındıgında 4 gün sonra acılmıstı bakalım bu sefer acıcaklar mı .....

    YanıtlaSil
  111. Ya benim 7K ' lık hesabım askıya alındı . Sizin yazdığınız gibi mail attım . Üzerinden 5 saat geçmesine rağmen hiçbir şey olmadı :/ Açılır mı ? Ne zaman açılır yani ?

    YanıtlaSil
  112. @Adsız
    Ne zaman açılacağını tam olarak bilemeyiz, bunun tam bir süresi yoktur. Kimilerinin hesabı 2 saat içinde açılırken kimilerinin ki 4-5 gün sonra açılıyor. Yani bunun zamanını kestirmek tam olarak mümkün değil.

    YanıtlaSil
  113. benim 3.günde açıldı hesabım. bişey sormak istiyorum. bu seni unfollow edenleri tespit et gibi programlar güvenilir mi?

    YanıtlaSil
  114. @gözgöz
    Merhaba Gözgöz.
    www.unfollowcu.com diye bir site var. Oradan bu dediğiniz işlem yapılabiliyor. Sizi unfollow edenleri görebiliyorsunuz.

    YanıtlaSil
  115. Merhaba kardeşim öncelikle bilgilendirme için çok teşekkür ederim dediklerini yaptım fakat şöyle bir cevap geldi bu ne anlama geliyor lütfen bir bilgi verir misin


    Hello,
    We understand that you're contesting an account suspension. Please be sure to read this entire email; you will need to take further action in order to reopen your ticket and trigger a review of your account.
    Twitter suspends accounts for a variety of reasons:
    • If your account was suspended for aggressive following behavior, you should have received an email notification to the address associated with your Twitter account. You'll need to confirm that you've removed all prohibited following automation from your account, and will stop any manual aggressive following behavior. To expedite your appeal process, please review our Best Practices page if you haven't already, and then reply to this ticket with a confirmation that you understand our policies and will not engage in any prohibited following behavior.
    • Please take a minute to review the Twitter Rules.
    • If you received an email from admin@twitter.com saying 'you're being suspended' or that we're going delete your account, you're safe; the email is fake. More information here https://support.twitter.com/articles/204820-safety-fake-twitter-emails
    • While we strive to avoid mistakes, it's also possible that your account was suspended in error. If after reviewing the Rules, you have no idea why your account was suspended, just reply to this email indicating as much, and we'll take another look at your case. Our apologies if the error turns out to be ours.
    Thanks,
    Twitter Support

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelen e-posta ile ilgili gerekli açıklama yazının sonlarında "Ekleme" başlıklı kısımda var Zafer.

      Sil
    2. Kardeşim ben göremedim ve anlayamadım rica etsem biraz açar mısınız ne yapmam gerekir

      Sil
    3. ***Size anında yanıt olarak gelen o mailler, sistemin otomatik olarak size yolladığı bir mesajdır. Her bir kullanıcı Twitter'a mesaj atınca o mesaj otomatik olarak sistem tarafından yollanır. Çok da dikkate alınacak bir mail değil.****

      Ayrıca hesabınızın açılması minimum 1 gün ile maksimum 10 gün arasında değişiklik gösterebiliyor. Kiminin hesabı aynı gün açılırken, kiminin hesabının açılması 1 haftayı falan bulabiliyor. O yüzden biraz daha beklemeinizi, eğer olmazsa tekrar Twitter'a mail atmanızı öneririm.

      Sil
    4. Bazı sitelerde sistemin attığı mesaja cevap yazmazsak hesabın açılmayacağı yazıyor.
      ''Hi there!

      You've got an open support ticket and it's been awhile since we've heard from you. Hopefully this means your issue has been resolved; we're closing this ticket in hopes that it's true. If it's not, please respond to this email to reopen the ticket and confirm that the issue is not yet resolved.''

      Gibi bir mesaj gelceğini söyleyenler var. Gelen maillere bi kaç kez cevap yazdım fakat böyle bir mesaj hiç gelmedi acaba 2 gündür hesabımın açılmamasının bununla bir ilgisi olabilir mi? Teşekkürler...

      Sil
    5. Hayır. Bununla hiçbir ilgisi yok. Siz 2 gün daha bekleyin arada bir o üstte yazdığım maili de günde bir yada 2 defa atın.(yazıdaki)

      Sil
    6. Evet hergün 2-3 kez mail gönderiyorum umarım açarlar. Teşekkürler...

      Sil
  116. Merhaba yaklaşık 1 haftadır hesabım askıya alınmış durumda yaklaşık olarak 5 tane mail attım hepsinede sizin söylediğiniz içerikte yanıt aldım.Hesabım 2.kez askıya alındı ama şöyle de bir şey var daha önce askıya alındığında fazla takipçin varsa açılır denilmişti bu geçerli mi yeniden hesap açmak istemiyorum açıkcası :D

    YanıtlaSil
  117. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok takipçi sayısı ile ilgisi yok bu durumun. Askıya alınma sebebiyle ilgilidir daha çok. Hesabınız 5. kez askıya alındıysa açılması biraz daha geç sürebilir. Bundan önce 4. kez açmalarına rağmen sizin aynı hataları tekrarlamış olmanız onların iyi niyetini suistimal etmek anlamına gelebileceğinden bu sefer açılması daha geç olabilir.

      Sil
    2. 5.kez askıya alınmadı 5 kez mail attım :D

      Sil
    3. Hımm... Ben yanlış okumuşum o zaman.. :) 5 de olsa 2 de olsa sonuçta ilk hakkını harcadığın için sonuç yine aynı kapıya çıkar ama açılır diye düşünüyorum. Tabii eğer "aynı hatadan dolayı hesabın askıya alınmadı" ise. Hem zaten mailleri atmışsın. Hem de 5 tane. :) Twitter yetkilileri bu aralar biraz kaytarıyorlar galiba. :)Daha önceleri mail atan arkadaşların yorumlarını okuduysanız eğer, çok kısa sürede hesabı açılanlar da olmuştu.

      Sil
  118. Evet evet hepsini tek tek okudum,tek sorun aynı hatadan dolayı uyarılmış olmam sanırım o yüzden fazla uzadı ve uzun süre olduğu için çok sıkıldım umaraım en kısa zamanda açılırda rahat eder :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım düzelir. Bu tür askıya alınmaların en büyük sebeplerinden biri kullanılan uygulamalardan kaynaklanmaktadır. Ona dikkat etmek gerek. Takipçi kasma, RTweet tarzı uygulamaları kullandıktan sonra sistemden kaldırın. Ayrıca atacağınız Tweetlerin hakaret, başkasını küçümseme veya illegal tarzda içerikler olmamasına önem gösterin. Twitter yetkilileri farkına varmasalar bile diğer kullanıcılar sizi "Spam"layarak hesabınızın kapatılmasına sebep olabilmektedirler.

      Bunu sadece sizin için yazmadım tabi. :) Hem sizin için hem de aynı durumda olan diğer kullanıcılar için ek bir bilgi vermek istedim. :)

      Sil
    2. Benim tek sorun 1000 kişiden fazla kişiyi takip etmem sanırım gün içinde 165 kişiyi takip ederken 1100 kişiyi takip ettim o yüzden olabilir,inşallah düzelir yoksa zaman geçmiyo :D

      Sil
    3. Evet. Bak o da hesabınızın askıya alınma sebeplerinden biri olabilir. :) Umarım en kısa sürede hesabın açılır.

      Sil
    4. Peki diğer kullanıcılar tarafından spam olarak bildirilen hesapları açarlar mı çünkü nedenini bilemiyorum fakat çok fazla takipçi olduğu için çok fazla spam edende oluyordu üstelik onları unfollow etmediğim halde böyle bir durumda açılma olasılığı nedir? Teşekkürler...

      Sil
    5. Evet. Açılma ihtimali var fakat açılma süresi herkeste değişiklik gösteriyor. Kiminin hesabı 1 günde açılırken kiminin hesabı 3-4 günde anca açılıyor.

      Sil
  119. Üst üste mail gönderirsek dikkate alırlar mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilemiyorum ama tek bir günde art arda atmaktansa belli aralıklarla atmak daha iyidir. Mesela 1-2 günde 1 defa falan.

      Sil
  120. Takipçilerim ve takip ettiklerim silinsin ama hesabım geri alınsın yeter ki. Başka bir şey istemiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normalde askıya alınan hesaplar 1 hafta içerisinde açılıyorlar ama kimilerinde bu süre daha da uzun olabiliyor. Tamamen Twitter'ın insiyatifine kalmış bir şey bu.

      Sil
  121. Ali abi daha önce askıya alındım kutucuğu doldurdum anında açıldı. 2.kez bugün tekrar alındı aynı senin yazdığını yolladım bekliyorum. Abi görüyorsun herkes takipçi arttırma hileleri kullanıyor , bende açtım yaklaşık 1 saat sonra hesabım askıya alındı. Cevabını bekliyorum takip ediyorum seni teşekkür ederim uğraşların için ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hesap açılır merak etme sen. Uygulamaları kullan ama kullandıktan sonra Ayarlar ---> Uygulamalar kısmından kaldır kullandığın uygulamayı.

      Sil
  122. Sa kardeş öncelikle saolasın bu bilgilendirme için.Ya benim 1 saat önce cıktı karısma kutu doldurmalı hesap askıya alındı mesajı .Kutuyu doldurup onayladım hesabıma gırdım ama tweet sayım dısında takipci ve takip edilen sayım 0 gözüküyor.Şimdiye kadar takipçi arttırma uygulamarından filan kullanmadım 2 hafta oldu acalı twitter'ı takipci sayım ne zaman duzelır acaba?? 1 saat oldu kardes .. Eyw twitter.com/Hkn_PARLADI

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni açılan Twitter hesaplarında tedbir amaçlı olarak açılan hesabın; "Acaba gerçekten insan mı, Yoksa bot mu?" olduğunu anlamak için askıya alıyorlar. Kutuyu doldurmuşsun zaten. Merak etme düzelir o dediğin, öyle kalmaz. Sayfayı sürekli olarak tarayıcının yenile butonu ile yenile.

      Sil
  123. ben dilan yalvariyorum hesabımı acın ali bey. 2 gun falan oldu yada 3 sabahtandır gırıyorum 1.300 takıpcım vardı sorun takıpcı degıl aslında gırsem yuklenır zaten ama gırınce dırek uzgunuz bu hesap askıya alınmıstır dıyor hıcbır hıle sıtesı kullanmadım 4 yada 5 kere e-mail attim göz önünde bulundurursaniz gercekten dunyanın en mutlu ınsanı olucam lütfen artik biseyler yapin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Dilan. Yarın akşama kadar bekleyin siz bence. Eğer açılmazsa size ulaşabileceğim bir e-posta adresi, skype adresi veya Facebook adresinizi yazın buradan. Ben yayınlamam zaten. Sorunu beraber halledelim. Eğer isterseniz sitenin en üst kısmındaki "Hakkımda" yazan kısımdan Facebook adresime bakabilir, Facebook üzerinden bana ulaşabilirsiniz.

      Sil
  124. ali bey ben dılan acılmıs hesabım nasıl mutlu oldugumu bılemezsınız cok tesekkur ederım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Hesabınızın yeniden açılmasına sevindim. :)

      Sil
    2. Merhaba Ali bet tekrardan. Benimde arkadaşın başına gelen sorunun benzeri oldu ben halledemiyorum. Bu sorunu bi şekilde çözmeye yardımcı olursanız aynı şekilde çok sevineceğim. Mesaj attım en az 3 kez fakat dikkate alacaklarını sanmıyorum ya hesabım hiç açılmazsa? Yardım ederseniz çok sevinirim...

      Sil
    3. En az 72 saat beklemeniz gerekiyor. 1 günde açılacak diye bir şey yok. Bu 72 saatin sonunda açılmazsa bana yeniden yazarsınız.

      Sil
    4. Peki teşekkür ediyorum yeter ki açılsın...

      Sil
  125. 15.000 takipcim gitti agliyorum yaptim 4 gundur bekliyorum geri bile donmediler hoc biraey kullanmiyodum heralde spam yedim sabah birden cikti tekrar şifre istedi twitterim arkadaslar sizinki acildiysa ne kadar zamanda acildi bi yardimci olun rica ediyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4 gündür bekliyorsanız bugün veya yarın açılması gerekiyor. Eğer açılmazsa telaşa kapılmayın çünkü hesabı 1 hafta sonra açılanlar bile var.

      Sil
  126. beni bilmediğim anlamadığım rus twitter hesapları sürekli beni etiketleyip bir şeyler yazıyor bazende kendi kendine takip ediyor bazen twit atıyor bunu nasıl düzeltebilirim ?

    YanıtlaSil
  127. iyi günler
    benim twitter hesabı tanımadığım rus adreslerinde etiketleniyor oradalarda bir kaç kelime yazılıyor bazen twit atıyor bazen de birilerini takıp ediyor buna nasıl çözüm bulurum şifremi de değiştirdim düzelmedi ne yapmam gerekli ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayarlar ---> Uygulamalar kısmından kullandığınız uygulamaları kaldırın. Bu sorun büyük ihtimalle kullandığınız bir uygulamadan kaynaklanıyordur.

      Sil
  128. Bu makaleyi oluşturan kişiye çok teşekkür ediyorum! Çok faydalı bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil
  129. Çok faydalı bir makale olmuş. Yazanın ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
  130. Kafama takılan çoğu soruya cevap buldum. Geniş anlatımlı döküman için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  131. Merhaba. 1 ay once bir twitter hesabi almistim. e postayi onaylamamistim kullanici adi ve sifremle giris yapiyordum 2 kez girdim sonra sifremi unuttum. Hic tweet atmadim takipcim yok , takip ettiklerim 16 kisi twitter in onerdikleri ajda pekkan, gulben ergen gibi. Sifreyi unutunca ehesabim acik kaldi e postayi dogrulamadigim icin e postadan kurtaramiyorum. Benim yeni twitter hesabim var bu hesabi ya;nizca kapatmak idtiyorum. Ne yapabiirim ? yardimlariniz icin tesekkurler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayarlar kısmında en altta "Hesabımı devre dışı bırak" seçeneğinden bunu yapabilirsiniz.

      Sil
    2. Hesaba giremiyorum şifreyi unuttum e postayıda dogrulamamıstım lutfen üst soruyu tekrar okum,rmusun tesekkürler

      Sil
    3. Pardon yanlış okumuşum. Şifremi unuttum seçeneğini kullanarak şifrenizi kurtarabilirsiniz. Kurtarma e-postası mail adresinize gelmiyorsa o hesabı kurtarmanız zor. Mail atsanız güvenlik politikalarından dolayı dikkate almayabilirler ama siz yinede ne olur ne olmaz diye mail atmayı deneyin bence. Başkada bir yolu yok çünkü.

      Sil
    4. Tesekkür ederim peki kaç kişi spam olarak işaretlerse hesap kapanır ?

      Sil
    5. Kesin olarak bir sayısı yok ama 5-6 kişiyle olacak değil tabi. Twitter yetkililerinin dikkatini çekmesi için bayağı bir spam yemesi gerekiyor o hesabın. Ayrıca spam yapacağın kişinin takipçi sayısına da bağlı bir durum.

      Sil
  132. Selam twitter hesabımı dün actım bugun sabah askıya alındı sitede dediğiniz gibi ingilizce mesaj attım ne zaman acılır ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer hesabınız yeni ise minimum 1 gün gibi kısa bir süre içinde yeniden açılır.

      Sil
  133. Bi hesabı kaç kişi spam olarak işaretlerse askıya alınır ?

    YanıtlaSil
  134. Merhaba. Ben mail attım. Cevap geldi. Birincisi bu cevap insan tarafından mı yazılıyor? Yoksa otomatik olarak mı gönderiliyor? İkincisi cevap geldikten ne kadar zaman sonra açılıyor acaba? Çünkü bir aydan fazla açılmasını bekleyenler de var :( Cevapta sadece askıya alma nedenleri sayılmış. Ne yapacağım şimdi? Bunlar hesabımı mı inceliyor? Son olarak hesabın askıya alınması geçici mi kalıcı mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsan tarafından yazılmıyor. Otomatik olarak yollanıyor.
      En az 72 saat beklemeniz gerekiyor.
      Hesabın askıya alınması geçicidir, duruma göre bazen 1 gün bazen de 3-4 günde hesabınız açılır.

      Sil
  135. merhaba hiç bir uygulama kullanmadım yukarıdaki özürden günde 3 4 kere gönderiyorum ama 3 4 gündür açılmıyor http://sosyalbizz.blogspot.com/2013/01/merhaba-arkadaslar-twitter-hesabnz-2.html buradakini de yapamadım yardımcı olun lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıda Twitter'a atmanız gereken mailin ne olacağını ve nasıl atacağınızı ben yazmışım zaten. Ayrıca Twitter'a mail attıktan sonra gelen maile cevap olarak şunları yazmanız gerektiğini söylemiş :

      **********
      I deactived my account by mistake. I want to reopened. Please help me!

      my twitter username: kullaniciadi (Twitter kullanıcı adınız)
      my email address: email-adresi (Twitter'a üye olduğunuz mail adresini yazınız.)
      ************

      Sil
    2. bilgisayara biraz yabancıyım o meili nereye yazcam sadece onu anlamadım

      Sil
    3. Konuyu dikkatlice takip edin. Nereye yazacağınızı anlarsınız.

      Sil
  136. merhaba bnm adım berra ilk defa hesabım askıya alındı.. sızın yapdıklarınızı yapdım 10 dkka olduu dha beklıyorum ölee beklıcem .. sey... birşey sormak ıstıyorum ben takıp ettıgım kısıler yuzunden hesabım askıya alındıı buyuk ıhtımalle .. 2.001 kısıyı takıp edıyorum ama bu sayıyı gecemıyorum hesabım gerı geldıkden sonra bu sorunu cözebılır mıyım kımseyı takıp edemıyorum br çok arkadasımı dha takıp etmek ıstıyorum.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Twitter'da günlük takip etme sınırı vardır. Onu aşmamalısınız. Hesabınız yeniden açıldıktan sonra da buna dikkat ederseniz bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

      Sil
  137. günlük takip etme sınırı nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onun kriterleri Tweet sayın ve takipçi sayına göre değişiklik gösterir. Yanlış hatırlamıyorsam 12 saat içinde maksimum 900-1000 kişi takip edebilirsin. Takip etmeye devam edersen engel yersin. 12 veya 24 saat sonra bu günlük engel kalkar. Fakat; bütün bunların yanında takipçi sayın da çok önemli. Takipçi sayın az ama takip ettiğin kişi sayısı çok fazla ise ve sen buna rağmen birilerini takip etmeye halen devam edersen yine engel yersin. Yani takip ettiğin kişi sayısı, seni takip eden kişi sayısı arasından çok fazla fark olmamalı. Takipçi sayın ile orantılı bir durum olduğu için kesin bir sayı söylemek mümkün değil.

      Sil
  138. Çok teşekkür ederim! Bugün hesabım açıldı. Ama profilimde tuhaflık var. Mesela arka planımı değiştiriyorum saçma, bozuk bir şey çıkıyor. Bağlantı rengini mavi yapıyorum siyah oluyor. Fotoğraf ve videolar kısmı gözükmüyor... Bunun nedeni nedir? Daha önce yoktu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O dediğiniz sorunlar 10-15 dakika içerisinde kendiliğinden düzelmektedir.

      Sil
  139. sayfa diger sayfalara göre cok aciklayici ve bana cok yardimci oldu su twittera mail atmak konusunda..kendi sorunumu söyliyim,benim twitterda 3600 civarı takipcim vardı ve 4500 civari takip ettigim kisi vardi bende takipcilerimi azaltmak istedim ve takipci sıfırlama sitesi kullandım ve hesabım hemen sonra askıya alındı.Bu mailleri attım ama hesabım hala acılmadı,sizce acılır mı? Lütfen yardım edin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hesabınız açılır tabii. Bunun için bir kaç gün beklemeniz gerekiyor. Hemen açılacak diye bir şey yok. Açılma süresi Twitter'a bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor. Kiminin hesabı 2-3 günde kiminin hesabı ise 6-7 günde anca açılıyor. Normal bekleme süresi 72 saattir.

      Sil
  140. Ali abi lütfen cevap yazz benim twitterimde askıya alındı ilk seferinde kolayca kurtarmış ama bu sefer her siteyi araştırdım ve en iyisi senin siten ellerine sağlık çok iyi açıklamışsın yazan herşeyi harfi harfine uyguladım ve 1-2 gündür bekliyorum açılırmı hesabım çok önemli bi hesaptıda ondan lütfen bi yardımcı ol

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1-2 gün daha bekle Berke. Açılacaktır diye düşünüyorum.

      Sil
  141. Ali abi hesabım ayın 7'sinde aksam 6 gibi askıya alindi her gün dediklerini uygulayip mail atıyorum,ama ne cevap geldi ne de acildi,3 gün oldu daha ne kadar beklemem gerekir??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tahminime göre hesabın, bugün akşam veya yarın açılır diye düşünüyorum. Biraz daha beklemelisin.

      Sil
  142. Uzun süre giriş yapılmayan önceden hiç bir şey paylaşılmamış twitter hesabı kapanır mı ? 2 3 sene sonra falan ?

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim