Facebook Sayfalarının Beğeni Sayısını Arttırma Yöntemleri - [Ana Konu]

Yazar:



http://3.bp.blogspot.com/-9FPS0Fj8SsU/Tk2SrK6DK1I/AAAAAAAABiw/nR-ScPFpNYY/s1600/facebook-be%25C4%259Fen.png


Facebook kitlenizi arttırmak için siz de facebook sayfa beğenisi istiyorum  diyorsanız SadeceOn tüm facebook hizmetleri ile yanınızda! Sayfanızın beğeni sayısını arttırarak daha fazla insana paylaşımlarınızı ulaştırabilirsiniz. Bunun yanında sayfanız için değerlendirme ya yorum gibi hizmetleri de yine SadeceOn’da 10 liradan başlayan fiyatlarla bulabilirsiniz. Siz de hemen SadeceOn’a gelin ve güvenle kaliteli hizmet almanın tadını çıkarın!


Facebook sayfalarının beğenilerini arttırmanın bir çok yöntemi vardır. Ama ben sadece benim bildiğim ve kendi tecrübelerime dayanarak edindiğim bir kaç yöntemden bahsedeceğim.

Öncelikle açtığınız sayfanın yeteri kadar beğeni toplaması için sayfanızın güncel olması gerekiyor. Paylaştığınız şeyler ise herkesin hoşuna gidecek türden olmalı. Mesela ben sayfa açtım yeteri kadar ilgi görmedi diye sayfayı bırakmak olmaz. Öncelikli hedeflerden biri sayfayı güncel tutmak. İlk başlarda mutlaka günde 10-15 gönderi paylaşın. Daha sonraları ise (sayfanın beğeni sayısı 200leri bulduktan sonra) günde 5 gönderi (duvar yazısı,resim,video vs. farketmez) paylaşsanız bile yeter.Bunu sürekli yapmanız gerekecek zaten. Şimdi ise benim yöntemlerime bir göz atalım.

Bu yöntemleri kısa başlıklar olarak verecek olursak şu şekilde sıralayabiliriz.


1.Etiketleme Yöntemi
2.Fake Hesap Yöntemi (Hesabı sayfaya çevirme vs.)

3.Fanslave Sistemi
4.OtoLike Yöntemi
5.Diğer Yöntemler


1. Etiketleme Yöntemi
Bu yöntem diğer yöntemlere göre en temiz ve en sevdiğim yöntem. Sistem çok basit. Mesela sayfanızda bir resim veya bir video paylaştığınız zaman, sayfada paylaştığınız o resim veya videoda arkadaşlarınızı etiketleyebilirsiniz. Arkadaşınız, sizin onu etiketlediğinizi bilmez yalnızca sayfanın ismi yazar. Özellikle de bol arkadaşlı bir fake hesabınız var ise, o hesaptaki arkadaşları sayfanızdaki gönderilerde etiketleyin. Gün içinde 10 kişinin gelmesi garantidir.

2.Fake Hesap Yöntemi
Fake hesap yöntemiyle sayfaya adam çekmek için yapacağınız işlerden ilki - kendi adınıza yada başka bir isimle farketmez - bir facebook hesabı açmak olacaktır. Bu hesabı açtıktan sonra da ekleyebildiğiniz kadar çok arkadaş eklemeye çalışın. 5000 arkadaşa kadar yolu var. :) Eğer ben kendi facebook hesabımdan da bu işleri yaparım dersen BAŞKA BİR FACEBOOK HESABI açmana gerek kalmaz. Benim önerim; bir fake hesap açmanız yönünde.Çünkü bu fake hesap 4. madde olan 'FANSLAVE SİSTEMİ'nde de size lazım olacak.

Hesap hazır. En az 500 üzeri arkadaşı oldu diyelim. Şimdi yapacağımız ilk iş, etiketleme yöntemi olacaktır. Etiketleme yöntemini de yukarıda anlattım zaten. Onun dışında sayfanızı belli aralıklar mesela 2-3günde bir profilinizde paylaşarak reklamını yapabilirsiniz. Hatta sayfamı beğenenin, profilindeki son 5-6 bağlantısını beğenirim tarzı yazılarda sayfaya adam çekmenizi sağlıyor.

-Fake Hesabı Sayfaya Çevirmek : Bu yöntem, yöntemler arasında en kötüsü her ne kadar göze çok iyi gelse de hiç bulaşmamanız en iyisi ama ben yinede paylaşmak istedim. Bu yöntem ile yeni açmış olduğunuz bir sayfaya bir saniye içinde 1000 beğeni kazandırabilirsiniz. Ama dikkat ! Aşağıda anlatılanları kendi facebook hesabınızla yapmaya kalkmayın hesabınızı geri alamazsınız! Bu iş için mutlaka fake hesap kullanın! Tekrar ve tekrar uyarıyorum! Sayfa olan hesap geri alınamaz!! Bu iş için KESİNLİKLE FAKE HESAP kullanın. Aksi takdirde olacaklardan sorumlu olmam ona göre..

Bu yöntem fake hesaptaki tüm arkadaşlarınız otomatik olarak yeni açtığınız sayfayı beğenmiş oluyorlar. Mesela fake hesabınızda 2000 arkadaş var diyelim. Aşağıdaki adımları takip ettikten sonra bu 2000 arkadaşın hepsi sayfanı beğenmiş oluyor ve birde bakıyorsun ki 2000 beğenisi olan bir sayfan olmuş. :) Ama şuna dikkat çekmek isterim ki bu yöntem ile mevcut sayfanızın hayran sayısını arttırmıyorsunuz. Daha önce açlmamış, hayranı olmayan bir sayfa açıp, kişileri öyle aktarabiliyorsunuz. Yani 200 kişilik yada 50 kişilik bir sayfanın üzerine eklenmiyor fake hesaptaki arkadaşlar!
O yüzden bu yöntemi diğer yöntemlerden tamamen ayrı tutun. Çünkü bu yöntem ile hem mevcut fake hesabınız gidiyor, hem de sıfırdan bir sayfa açmış oluyorsunuz.Benim önerim ya en başından bu yöntemi uygulayın yada bu yönteme hiç bulaşmadan sadece benim belirttiğim diğer yöntemleri deneyin.



Şimdi anlatmaya başlayayım..

Bu sistem tamamen güvenilir ve yasaldır. Facebook hile vs. asla değildir. İşe başlamak için ilk önce aşağıdaki linke tıklayın.

https://www.facebook.com/pages/create.php?migrate

Açılan penceredeki profiliniz çıkacak. Ardından istediğiniz kategoriyi seçin ve daha sonra açmak istediğiniz sayfanın adını yazın. Devam et deyin. Şifrenizi yazın. Ve bu kadar. Artık sayfanız acılmıştır. Her sayfayı yenilediğinizde üye sayısı çoğalacaktır. Facebook arkadaşlarınız, facebook'a girdikce otoamatik olarak sayfanızı beğeneceklerdir. Aşağıdan videolu anlatıma bakabilirsiniz.
(Video'nun altındaki önemli notu okumayı unutmayın!)

VİDEOLU ANLATIM :



https://www.facebook.com/pages/create.php?migrate

ÖNEMLİ NOOOTT :
Profilinizi sayfa yapmadan önce gizlilik ayarlarınızı değiştirin. Eğer gizlilik ayarları profilinizdeki gibi kalırsa üyeler yorum yapamaz, fotoğraflarınızı göremez ki buda kötü olur.Tüm gizlilik ayarlarınızı herkes görebilir olarak değiştirin. Ondan sonra profilinizi sayfaya çevirin.

Fake hesap yöntemi de sadece bu kadar.. Yazının başında sıralamış olduğumuz maddelere göre geriye 3 yöntem kalıyor. Onlar da şu şekildeydi.


3.Fanslave Sistemi
4.OtoLike Yöntemi
5.Diğer Yöntemler


Fanslave yöntemi ve OtoLike yöntemi konularını ayrıca bir başlık altında açıklama gereği duydum. Bu sebeple 3 ve 4. maddeleri ayrı bir başlık altında ayrıca ele aldım.Şimdi ise direk 5.maddeye geçiyorum. 3 ve 4. maddelere, yazının sonundaki linklerden ulaşabilirsiniz.


5. Diğer Yöntemler
Bunlar ufak tefek yöntemler oldukları için sadece maddeler şeklinde vermeyi uygun gördüm. Bu yöntemleri şu şekilde sıralayabiliriz.

1.Diğer sayfalara girip yorumlarda sayfanın reklamı yapmak.
2.Karşılıklı link takas yapmak yada karşılıklı sayfaları sevilenlere eklemek.
3.Para karşılığı reklam vermek.
4.Facebook'u sayfanın adıyla kullanıp, diğer sayfalarda reklam yapmak.

...Ve bir konununda sonuna gelmiş bulunuyoruz. :)


Umarım bu makalemin size faydası olur. Bu konuyu yazarken (tüm yöntemler dahil) yaklaşık 2,5 saat uğraştım. Hepsi tamamen kendi denemiş olduğum yöntem ve tecrübelerimdir. Yazı tamamen bana (fake hesabı sayfaya çevirmenin videosu ve video üstündeki linke kadar olan ufak yazı sadece r10 sitesinden alınmıştır) yani blogkafem.blogspot.com sitesine aittir. Lütfen emeğe saygı!



3.Yöntem
Fanslave.COM ile Facebook Sayfalarının Beğeni Sayısını Arttırma Yöntemi Hakkında Bilgi Edinmek İçin Buraya Tıklayınız.


4.Yöntem
Otolike ile Facebook Sayfalarının Beğeni Sayısını Arttırma Yöntemi Hakkında Bilgi Edinmek İçin Buraya Tıklayınız.

55 yorum:

  1. facebookta beğeni arttırmak seo açısından da yararlıdır.

    YanıtlaSil
  2. Bu yöntemleri denemek lazım. tabi burda önemli olan düzenli olarak içerik girip sayfayı güncel tutmak.

    YanıtlaSil
  3. Evet, düzenli içerik de önemli tabi.

    YanıtlaSil
  4. çok işime yarayacak bir yöntem benimde bir kaç sayfam var beğenisi az bu sayede yükseltirim beğenen sayısını

    YanıtlaSil
  5. Yalnız "facebook profilini sayfaya çevirme" konusunda şuna dikkat etmenizi istiyorum: Fake hesabı sayfaya çevirince mevcut facebook sayfanızın beğeni sayısı artmıyor. Facebook yeni bir sayfa açıyor. Ayrıca profili sayfa yapma yöntemini deneyecekseniz kesinlikle fake hesap kullanın. Çünkü sayfa olan hesap, tekrar profil yapılamıyor malesef.

    Diğer yöntemleri ise mevcut facebook sayfalarınızın beğeni sayısını arttırmada rahatlıkla kullanabilirsiniz. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. KARDEŞİM BEN FAKE HESAP İLE YAPTIM PROFİLİMDE KALDI SAYFADA AÇILDI ? ŞİMDİ ASIL FACEİMDE DAHA ÇOK ARKADAŞ VAR ONDA YAPSAM AYNISI OLMAYABİLİRMİ DİYOSUN YANİ ?

      Sil
    2. Eğer sıkıntı yaşamayacağından eminsen deneyebilirsin. Ben o yorumu 2011'de yapmıştım ve o günden bugüne bayağı bir zaman geçti. Geçen bu süre içerisinde Facebook'un sisteminde değişiklikler olmuş olabilir. Ben o yorumu attığım zamanlarda durum öyleydi ama şuanda nasıldır bilemiyorum. Dediğin gibi fake hesapta sorun yaşamadıysan eğer, orjinal hesabında da yaşamazsın.

      Sil
  6. güzel yönteme benziyor denemek lazım

    YanıtlaSil
  7. en sonunda bende bu işe girecem ya görecekler bu yöntemı sık kullanılanlarıma alıyorum eline sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sakın yaazmayın olmuyo bşrley oldu

      Sil
  8. Teşekkür ederim.Bu bilgileri ne zamandır arıyordum,kısmet bugüneymiş

    YanıtlaSil
  9. Aslında çok çeşitli yöntemleri de var bunun. Ben sadece bildiklerimi yazdım. Umarım faydasını görürsünüz. :)

    YanıtlaSil
  10. fake hesabı çeviriyom sayfaya sonra hesap geçici olarak kilitlendi diyo

    YanıtlaSil
  11. Böyle bir durumla ilk defa karşılaşıyorum. Konuyu araştırmak gerek.

    YanıtlaSil
  12. http://www.likedwin.com/?refId=258684087504121 tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  13. Kendi referansınızı vermişsiniz sanırım. Site adresi şu : www.likedwin.com

    Benim bu site hakkında pek bilgim yok. Ben de şimdi sizden duydum. Herkes bildiği siteleri yazması konuya ekstra katkı oluyor. Konuya ilginiz için teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  14. gercekten cok saol cok faydali heryerde ariyordum :)

    YanıtlaSil
  15. çok teşekkür ederim,lazım olan buydu :)

    YanıtlaSil
  16. Sistemlerimiz seçtiğin sayfa adının (Toprak Kokusu) profil adınla (xxxx Toprak) aynı veya benzer olmadığını saptadı. Lütfen aynı veya benzer bir ad kullanarak yeniden dene.***sölemiş oldugunu şekilde yaptıgımda bu uyarıyı alıyorum napmam lasım. yardımcı olur musunuz.

    YanıtlaSil
  17. Hocam bazen Facebook'ta öyle hatalar olabiliyor. Daha sonra terkar dene.

    YanıtlaSil
  18. Bunu hazırlayanın , uğraşıp emek verenin ellerine kollarına sağlık valla. Çok teşekkür ediyorum

    Çok işime yaradı helal olsun .

    YanıtlaSil
  19. abi faceme giremiyorum grup olarak kaldım noldu simdi facemi kullanamıyacakmıyım ?

    YanıtlaSil
  20. Arkadaşım ben yazıda üstüne basa basa tekrar ettim. Bold olarak DİKKAT yazdım. Sayfa olan profiller yeniden eski haline dönmez demişim. Hatta bu işi yapacaksanız ayrı bir facebook hesabı açın demişim yazıda. Sanırım sen yazıyı iyi okumamışsın. Geçmiş olsun. Profilini geri alamazsın. Yani şuanda bunun bir yöntemi yok ama ilerde Facebook öyle bir fırsat sunarsa hemen bloga yazarım. Çünkü herkes bu şekilde mağdur oluyor malesef.

    YanıtlaSil
  21. Lutfen arkdaşım olunca soyle facem gitti ya uff.

    YanıtlaSil
  22. Hocam, hesabınız sayfa olmus. Dolayısıyla sizi ekleyebileceğim bir buton yok. Ben yeteri kadar acıklama yapmıştım yazıda. Keşke bu işe kalkışmadan önce dikkatli okusaydınız geri dönüşü olmayan bir durum olduğunu anlardınız. Profilinizi kurtarma ihtimaliniz cok dusuk neredeyse yok gibi. Tek yol var o da facebook yetkileriyle iletişime geçmeniz olacaktır.

    YanıtlaSil
  23. Yalnız ben daha linke giremiyorum kapatılmış olabilr mi ?

    YanıtlaSil
  24. Linke giremiyorum derken neyi kastediyorsunuz biraz daha açıklayıcı yazar mısınız? Size ona göre yardımcı olayım.

    YanıtlaSil
  25. PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

    YanıtlaSil
  26. Rica ederim. Her zaman beklerim "boya badana ustası" ! :)

    YanıtlaSil
  27. Facebook Sayfalarının Beğeni Sayısını Arttırma Yöntemleri

    YanıtlaSil
  28. Uğraşıp emek verenin ellerine kollarına sağlık valla. Çok teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil
  29. PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

    YanıtlaSil
  30. gercekten saol cok faydali heryerde ariyordum

    YanıtlaSil
  31. Günde 15 paylaşım attım beğeni qeldi tesekkurler

    YanıtlaSil
  32. Eline saglik kardwsim verdigin bilgiler icin

    YanıtlaSil
  33. ttp://facebook.com/nurolcy1905 durumları beğenelim lutfen

    YanıtlaSil
  34. Arkadaşlar beğeni artırma hilesinde gerçekten bir adam görüp beğenmeye çalışsa olmuyor mu ??

    YanıtlaSil
  35. mrb arkadaşlr sayfadan nasıl para kazanılır söler misiniz???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok zor bir şey. Yüzbinlerce veya milyonlarca beğeniye sahip olan bir sayfan olması gerek bunun için.

      Sil
  36. Makale cok guzel 500 civari takipci sayimi katlamak istiyorum, hileye basvurmali miyim? Hesabim su: www.facebook.com/teknolojikhaberler
    Yorumunuz nedir ali hocam?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir web sitesine ait Facebook sayfası sahibiyseniz eğer, daha çok kişiye ulaşmak için gerekiyor tabi.

      Sil
  37. Begenin sayfasini begenecem

    YanıtlaSil
  38. paylaşım için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  39. Bn bu yontemleri kullansam basim belaya girer mi ki acaba...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır ama Facebook'un getirdiği yeni düzenleme ile artık hile ile sayfanın beğenisini arttırınca Facebook bunu keşfedebiliyor. Örneğin hile ile 700 kişi yaptırdığın sayfan birkaç gün sonra kendiliğinden 100-200 kişi düşüyor yani sayfan 500-600 civarı kişi oluyor. Hatta bazen daha da çok oranda düşüyor. Kalanlar ise sana kâr kalıyor tabii.

      Sil
  40. paylaşım için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  41. Facebook üzerinde sayfanızı oluşturmanızın ardından, bu sayfanın duyurulması, beğeni ve tanıtımı için çaba sarfetmelisiniz. Facebook sayfanıza nasıl daha fazla beğeni alırsınız? Sorusuna konsantre olmak lazım. Sayfanızı ilk duyuracağınız kitle, yakınlarınız olabilir. Dünyada her dört internet kullanıcısından biri, Türkiye’de her iki internet kullanıcısından biri Facebook üyesidir. Arkadaşlarınız büyük ihtimalle zaten buradalar, onları şirket sayfanıza davet etmek, özellikle başlangıç aşamasında çok işinize yarayacaktır. Kendilerinin sayfanıza katılmalarının yanı sıra, arkadaşlarını da davet etmelerini isteyebilirsiniz.

    Bunun dışında kişilerin Facebook sayfasını beğenme nedenlerinin başında indirim ve promosyonlardan haberdar olmak gelmektedir. Bu çerçevede, bu kitleye özel avantajlar tanımladıkça, buradaki üye kitlenizin genişlediğini görmek sürpriz olmayacaktır.

    Diğer etkili kısım ise,
    Sosyal medyada yer alıyorsanız, web sitenizde sosyal medya adreslerinize yönlendirme yapmanız önemle ele alınması gereken bir konudur. İlk yapılacak iş, ana sayfa başta olmak üzere tercihen tüm sayfalarınızda kolay gözükecek bir alana sosyal medya adreslerinizi koymaktır.

    YanıtlaSil
  42. degerli paylasımlarınız icin tesekkürler.Dudullu Kurye

    YanıtlaSil
  43. paylaşım için çok teşekkür ederiz. iyi çalışmalar dilerim

    YanıtlaSil
  44. birden çok kullanıcı ile hesabı yönetmek için ne gerekiyor?

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim