BLoG Kafem 2 Yaşında..

Yazar:



[blog2.jpg]

Bloga ilk yazılan yazıya bakacak olursak ilk yazı 3 Ocak 2008'de yollanmış ve 3 Ocak 2010'da da blogum 2. yaşına girdi..

BLoG Kafem her telden konulara değinen kendi halinde bir blog.Bu nedenle genel anlamda çeşitli konularda size bilgilerimiz dahilinde yardımcı olmaya da çalıştık.Yazdığımız her konuya ayrı ilgi gösteren yada göstermeyen herkese çok teşekkür ederiz özellikle 2009'un ilk aylarında eklediğimiz lise dil anlatım ve edebiyat ödevleri ile bu ilgi katlandı ve sayenizde blogumuza günd 2000den fazla kişi girmekte bunun içinde ayrıca teşekkür ederiz.Bu blog sitesiyle nice yeni yaşlara diyoruz..

6 yorum:

  1. blogun cafe nin 2. yaşını kutlar sen pastadaki mumları üfler iken bu yeni yılların sana başarılar getirmesini dilerim :) uzun oldu

    YanıtlaSil
  2. 2. yaşın hayırlı olsun :)

    Bazı nedenlerden dolayı bütün link değişimlerime son vermek zorundayım. Linki kaldırırsanız sevinirim. Anlayışınız için teşekkürler. Saygılar.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim..

    Linkler hakkında sitendeki açıklamayı okumuştum ve linkleri kendi sitenizden kaldırdığınızı da biliyordum ama geçici olduğunu sandığımdan sizin linkinizi kaldırmamıştım.. :)

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim