Windows Movie Maker'da Sesin Kötü Çıkması Sorunu ve Çözümü

Yazar:




Dinlediğiniz müzik, Winamp ve Windows Media Player'de sorunsuz çalışıyor, fakat Movie Maker'a attığınız zaman, ses bozuk bir şekilde çıkıyorsa ve yaptığınız Movie Maker çalışmanız sırf bu yüzden berbat olduysa çok da sorun etmenize gerek yok eğer bu yazıyı okuyorsan okumaya devam et çünkü doğru yerdesin. Aynı şey benim de başıma geldi. Hiç orda burda aramana gerek yok ben senin yerine aradım çünkü. Öyle çok da büyütülecek bişey de değilmiş.


Bu sorunun asıl kaynağı K-Lite Codec dosyasından kaynaklanmaktadır. Tek yapmanız gereken bu dosyayı bilgisayarınıza indirip kurmak. Kurduktan sonra sorunsuz bir şekilde Windows Movie Maker'ı açıp herhangi bir müzik attıktan sonra sesin düzeldiğini göreceksiniz.

Kuruluma başlarken size mevcut K-Lite Codec dosyası kaldırılsın mı diye sorarsa evet deyin. Daha sonraki kurulum aşamalarında ise, karşınıza birçok kutucuk falan gelecek. Çoğu sitelerde ve özellikle de forum sitelerinde resimli olarak bu uzun uzun anlatılmış neyin ne olduğu fakat; buna hiç gerek yok. Programı indirin sürekli next yapın ve kurulumu tamamlayın ondan sonra Movie Maker programını tekrardan açın. Sorunun ortadan kalkacaktır.

Eğer konuyla ilgili sormak istediğiniz bişey varsa aşağı yorum olarak belirtebilirsiniz.

4 yorum:

  1. Yaptım oldu vala çok tşkür :))

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim Selin. Yardımcı olabildiğime sevindim.

    YanıtlaSil
  3. İndirdim hala sorun devam ediyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kurulumdan sonra bilgisayarını yeniden başlat ve tekrar kontrol et. Onun haricinde indirdiğin K-Lite Codec dosyasının bilgisayarınla uyumlu olan son sürümünü indirdiğinden emin ol.

      Sil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim