Adf.ly İle Link Kısaltarak Para Kazanın! (Adf.ly İle İlgili Merak Ettiğiniz Herşey)

Yazar:



Piyasada bir sürü link kısaltma servisleri var. Bunların bir kısmı sadece uzun linkleri kısaltma amaçlı olan ve reklamsız link kısaltma servisleri olmakla beraber, bazıları da link kısaltmanın yanında kullanıcıya para kazandıran reklamlı link kısaltma servisleridir. Para kazandıranlardan link kısaltma servislerinden bir tanesi de Adf.ly sitesidir.

Son zamanlarda link kısaltma servislerinin artması ile beraber, para kazandırma amaçlı link kısaltma servisleri de her geçen gün artmaktadır. Para kazandırma amaçlı olarak açılan sitelerin çoğu ya ödeme yapmamaktadırlar ya sitelerini kısa sürede içerisinde kapatmak zorunda kalmaktadırlar yada ödemeleri gecikmeli olarak veya kesintili olarak yapmaktadırlar. Benim size tanıtacağım Adf.ly sitesi ise tamamen kendim kullanarak denediğim ve halende kullanmakta olduğum bir link kısaltma servisidir. Siteyi yaklaşık olarak 3-4 aydan bu yana kullanıyorum. Karşılaştığım para kazandıran link kısaltma servisleri arasında en iyisi diyebilirim (bana göre). Siteyi kullanarak test ettikten sonra sizlerle de paylaşmak istedim.


Nasıl Üye Olacağım?

İlk önce; Buraya tıklayarak siteye gidiniz.

Siteye girdikten sonra ise "Join Now" yazan kısma tıklayarak açılan formu doldurmaya başlayın. Üye formunu doldururken dikkat edeceğiniz kısım ise "Account Type" yazan kısımdır. Link kısaltarak para kazanmak için o kısmda "Link Shrinker:Create shortened URLs and earn money" yazanı seçeceksiniz.

Formu tamamen doldurduktan sonra ise "I agree to the Terms & Conditions." yazan kısmın yanındaki kutucuğu işaretleyip "Join Now" butonuna tıklayarak işleminizi bitireceksiniz. Daha sonra ise mail adresinize gönderilen linki tıklayarak üyeliğinizi aktifleştirebilirsiniz.

Üyeliğinizi aktifleştirdikten sonra Account kısmında sizden istenen bilgileri doğru ve eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir.

Nasıl Link Kısaltabilirim ve Para Kazanmaya Başlayabilirim? 
Üyelik aşamalarını tamamen hallettikten sonra anasayfada bulunan kutucuğa kısaltmak istediğiniz linki yapıştırıyorsunuz. Daha sonra "More Options" kısmına tıklayarak "Advertising Type" yazan kısımdan "Interstitial Advert ($$$$$)" seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. Onu da ayarladıktan sonra "Shrink" butonuna tıklayarak linkinizi kısaltabilirsiniz. Sitenin size vereceği linki de sitenizde veya Facebook hesabınız gibi tık alabilecek yerlerde paylaşarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Örnek Link : http://adf.ly/BBbhx

Adf.ly'da Para Kazanma Mantığı Nedir? 
Adf.ly sitesinde kısalttığınız linkleri paylaşmanız sonucunda her 1000 tıklamaya belirli bir ücret kazanacaksınız. Biri linke tıkladıktan sonra, o kişi sizin belirttiğiniz adrese yönlenmeden önce Adf.ly sitesi o kişiye 5 saniyelik bir reklam gösterir. Para kazanmanız için linke tıklayacak olan kişilerin "Reklamı Geç" butonuna tıklaması gerekmektedir.(Üstteki örnek linkte görüldüğü gibi)

Her 1000 kişi için kazanacağınız ücreti ise Adf.ly berlirlemektedir ve sabit olmayıp bazen artmaktadır bazen ise azalmaktadır. 1000 tıklamaya ne kadar oran verildiğini görmek için; anasayfadan "Avg. CPM" yazan kısımdan görebilirsiniz. Mesela şuanda o kısımda "Avg. CPM: $0.66" yazmaktadır. Demek ki şuanda 1000 tık için 0.66 dolar kazanç vermektedirler. Dediğim gibi bu sabit olmayıp arasıra değişmektedir. Mesela geçen haftalar bu oran 1.2 dolardı.



Ödemeyi Nasıl Yapıyorlar? 
Ödemeler PayPal, Libety Reserve, Payza hesaplarına yapılmaktadır. Eğer bu hesaplardan herhangi birine sahip değilseniz ben size PayPal hesabı açmanızı öneririm. PayPal hesabı açtıktan sonra ise; ("Payment Processor" PayPal olarak seçilmiş olacak şekilde) üstteki menüden "Account"a tıklayıp, PayPal'a üye olurken kullandığınız mail adresinizi "Withdrawal Account"kısmına yazıp "Update"e tıklayarak "PayPal" hesabınızı sisteme kaydetmiş oluyorsunuz.



Alt Ödeme Limiti Ne Kadar ve Ödemeyi Ne Zaman Yapıyorlar? 
Alt ödeme limiti 5 dolardır. Öncelikle şunu söylemek isterim ki ödeme alma konusunda hiçbir sıkınıtınız olmasın. Ben siteden şuana kadar 2 defa ödeme aldım. Ödemeleri zamanında yapmaktadırlar. Ödemelerini her ayın başında yapmaktadırlar. Örneğin kasım ayı kazançlarını aralık ayının 1 veya 2sinde yapmaktadırlar. Nadir de olsa bu bazen 3.güne de sarkmaktadır. Ayrıca kazançlarda herhangi bir kesinti uygulanmamaktadır.

Site ile ilgili yazacaklarım bu kadar.. Eğer anlamadığınız veya aklınıza takılan yerler varsa; aşağı kısma yorum olarak belirtebilirsiniz. Size elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..

26 yorum:

  1. Süper bir şey bu işime yarar.

    YanıtlaSil
  2. Denedikten sonra görüşlerinizi buradan paylaşırsanız sevinirim. Ayrıca site ile ilgili merak ettiklerinizi ve aklınıza takılanları da sorabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba;
    Benim kafama takılan bir kaç soru var tekil ve çoğul ziyaretçi sayısı belirtilmiş ücretlendirme sayfasında ve burda anlamadığım bazı noktalar var tekil ziyaretçi de farklı ıp lerden olan ziyaretçiler olacak değil mi yanlış bilmiyorsam?Ama tekil ziyaretçide farklı ıp numaralarından olanlar mı yoksa kısaltmış olduğumuz ama 2 farklı linke tıklayan bir ziyaretçi sayısı da mı?
    Tam açıklayamamış olabilirim o yüzden ufak bir örnek vermek istiyorum;

    Şimdi benim 2 linkim var farklı farklı kısaltılmış,bu 2 linke de aynı kişi(aynı ıp) tıklarsa bu ziyaretçi tekil mi yoksa çoğul mu ve çoğul ziyaretçide $0 yazıyor yeni hiç para vermiyecekler mi yoksa nasıl? :D

    YanıtlaSil
  4. @Çağatay Soğum
    Merhaba Çağatay. Aynı IP adresinden olan kişi linklerinizden birine ilk defa tıkladığı zaman tekil olarak sayar. Daha sonra aynı IP adresi bu kişi diğer linkinize tıkladığı zaman bunu çoğul sayar. Zaten aynı linke, aynı IP adresine sahip biri birden fazla kez tıklarsa ilk tıklama dışındaki tıklamalar sayılmaz.

    YanıtlaSil
  5. 5,221
    TOTAL VIEWS

    $1.71924
    TOTAL EARNINGS

    Arkadaşlar biz 5 gün uğraştık bu kadar yapabildik. Pek karlı bir iş değil.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Ekrem. Adf.ly son zamanlarda 1000 tık başına elde edilen kazancı düşürdüğü için 5,221 gösterime $1.71924 (3tl) para kazanmışsın. Daha önceden olsa 5,221 gösterime karşılık yaklaşık 7 dolar kazanabilirdin. (7dolar=12,63TL) Şuanda başka tık başı kazanç sistemleri de deniyorum. Adf.ly gibi kaliteli fakat, daha yüksek getiri sağlayan tık başı kazanç sağlayan alternatif bir site bulup sizlerle paylaşmayı düşünüyorum ileriki zamanlarda.

    YanıtlaSil
  7. Hocam sistemleri hala kullanıyorsanız bc.vc mi daha fazla kazandırıyor yoksa adf.ly mı daha fazla kazandırıyor ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BC.VC daha çok kazandırıyordu aslında ama onu da bıraktım. Çünkü son zamanlarda getirdikleri yeni sistem ile, artık kullanıcılardan TC kimlik numarası istemeye başladılar ve kimlik numarası vermeyene ödeme yapmamaya başladılar. Durum böyle olunca, ben bilgilerimi paylaşmak istemediğimden BC.VC'yi de bıraktım.

      Sil
  8. Bende birseyi cok merak ediyorum ödeme dolar olarak mi yoksa tl olarak mi yapılıyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kazandığınız para kaç dolar ise, onun TL karşılığı size ödenir. Yani ödeme TL olarak yapılır.

      Sil
  9. kayıt olmaya çalışıyoru fakat olmuyor neden olabilir arkadaşlar ?

    YanıtlaSil
  10. Avg.Cpm tıklanmalar arttıkça düşüyor malesef. İlk olarak 1,5$ dı şimdi. 0,66$ dolar. 7500 ün üzerinde tıklanma var ama hala 5 $ olamadı malesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kazançları az ama reklamları temiz ve ödemeleri düzenli bir sitedir. Çok kazanmak istiyorsanız eğer, diğer yazımı okumanızı tavsiye ederim.

      ==>> http://www.blogkafem.net/2013/03/bcvc-ile-link-ksaltarak-para-kazan.html

      Diğer site daha çok kazandırıyor fakat; sisteme TC kimlik girme gibi bir zorunluluğun var ve reklamlarında ziyaretçileri rahatsız edici popup reklamlar var. Bunlar senin için önemsiz ise, diğer siteyi tavsiye ederim. Ayrıntılar için yazıya bakabilirsin.

      Yazı linki ==> http://www.blogkafem.net/2013/03/bcvc-ile-link-ksaltarak-para-kazan.html

      Sil
  11. merhaba bi sorum olacak bir IP numarasından sadece birkeremi kayıt olabiliyosun ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O konuda net bir bilgim yok ama hile yapılmadığı sürece bir sıkıntı olmaması lazım. Adf.ly bu duruma ne gözle bakar, onu bilemem.

      Sil
  12. merhaba
    ben bi siteyi kısalttım paylaştım bir kişi bu siteye 10 kez girip çıksa oda sayılıyormu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısalttığınız linkten para kazanmanız için, linke tıklayan kişi geri sayım bittikten sonra, "Reklamı Geç" butonuna tıklaması gerekiyor.

      Sil
  13. kardeş ben siteye girir girmez adf.ly reklamının çıkmasını istiyorum nasıl yapıcam bir yardım etseniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Tools" ksımına girin ve oradan da "Pop Ads" yazan yere tıklayın. Kodu sitenize ekleyin. Yanlış hatırlamıyorsam oradan olması gerekiyordu.

      Sil
    2. Siteye nerden eklicez blogger üzerinden?

      Sil
    3. Blogger kullanıyorsan gadget kısmından HTML olarak ekle. Eğer olmazsa şablon kısmından eklemeyi dene Adfly'dan alacağın kodu.

      Sil
  14. Yanıtlar
    1. Ücretsiz evet ama daha çok kazanç getirmesi sebebiyle diğer konuda anlattığım Bc.vc sitesini öneririm. Adf.ly ile çok fazla kazanmak mümkün olmuyor maalesef.

      Sil
  15. Lütfen bir fikir verin ve yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler...
    Paypal TÜRKIYE'DE artık yok. Diğerlerini de bilmiyorum. Nasıl hesap açabilirim o diğerlerinden? Onlar güvenli mi lütfen yardımcı olun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. PayPal üzerinden değil de eğer banka hesabın varsa, direkt olarak kazandığın parayı banka hesabına aktartabilirsin. Bunun için banka hesabına ait IBANN numarasını sisteme girmen yeterlidir.

      Sil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim