Askıya Alınan Twitter Hesapları İle İlgili Sık Sorulan Sorular, Merak Edilenler

Yazar:




Daha önceki yazımda askıya alınan Twitter hesabınızı nasıl geri alabileceğinizden bahsetmiştim uzun uzun. O yazım sayesinde bir çok kişi Twitter hesabını geri alabildi. Onun dışında da yine aynı yazının içerisinde kısaca askıya alınma sebeplerinden de bahsetmiştim.

O yazıda her şeyi detayına kadar anlatmama rağmen, mesaj atarak bana ulaşan bir sürü kişi oldu. Facebook'tan her gün onlarca mesaj geliyor. Twitter konusuna da bir sürü yorum geliyor ve artık yetişemez oldum. En çok sorulan soruları da bu başlık altında toplamaya karar verdim.

1) Twitter, Hesapları Neden Askıya Alıyor?

Twitter, son zamanlarda sahte (fake) hesaplara karşı önlem alabilmek açısından bir sürü hesabı kapattı. Twitter'ın sahte hesaplara karşı başlatmış olduğu bu operasyon ile bir sürü ünlünün de Twitter takipçilerinde de düşüşler yaşandı. Bazı haber sitelerinde de bunun haberi de yapıldı zaten.

Bakınız : Twitter Yumurta Operasyonu

(Yazı içinde askıya alınan hesapların neden askıya alındığına da değinmiş. İnlemenizi tavsiye ederim.)

Twitter oluşturduğu bir algoritma ile, sistem sahte olarak gördüğü hesapları otomatik olarak tesbit edip, hesabı askıya alıyor. Sizin hesabınız sahte hesap olmayabilir fakat; yaptığınız bazı işlemler sonucu sistem tarafından sahte hesap olarak algılanabilir ve siz de arada kaynayabilirsiniz. Yani hesabınız askıya alınabilir.

Hesabınız askıya alındı ise şunlardan birini yapmış olabilirsiniz.
  • Takipçi kazandırma uygulamalarını kullanmak.
  • Retweet ve Favori arttırma uygulamalarını kullanmak.
  • İllegal paylaşımlar veya müstehcen içerikler paylaşmak.
  • Bir şahısa veya kuruma hakaretten etmek.
  • Twitter ortamında hakaret edercesine başkasıyla tartışmaya girmek.
  • Biri tarafından "Spam"lanmak.
  • Markalara veya ünlülere ait fake hesaplar açmak veya onları taklit etmek.
  • Aynı IP adresiyle çok fazla hesap açmak veya Twitter'ı 6 ay boyunca kullanmamak.
  • Ard arda çok fazla kişiyi takip etmek.
  • Gün içinde çok çok fazla veya ard arda çok fazla Tweet atmak.
  • Çok fazla kopya-yapıştır yaparak başkalarının Tweetlerini, Tweet olara atmak.
  • Twitter, sizi uyardığı halde e-posta adresinizi doğrulamamak. 
  • Ayrıntılı ve daha geniş bilgi edinmek için buraya tıklayınız. (Twitter Kuralları)

Hesabınızı geri aldıktan sonra bunları bir daha yapmamaya özen gösteriniz ve Twitter Kuralları'na uymaya özen gösteriniz. Çünkü birden çok kez askıya alınan hesapların bir daha açılması çok zordur.

2) Twitter'a Mail Attım, Şimdi Ne Yapmam Gerekiyor?

Şuradaki yazımda Twitter'a mail atılması gerektiğinden bahsetmiştim. Mail atanlar hemen bana mesaj atıyorlar, mail attım şimdi ne yapmam gerekiyor gibisinden. Mail attıktan sonra yapılabilecek şeylerden bir tanesi de askıya alınan hesabın daha çabuk açılması için gerekli bir kaç adım var. Onlara bakmak için yazıyı okumaya devam ediniz..

3) Twitter Hesabımın Daha Çabuk Açılması İçin Neler Yapılabilir?

Twitter'a gerekli maili attıktan sonra sizin de yapacağınız bir kaç şey var. İşte bunlardan bir kaçı.
  • Askıya alınan Twitter hesabınızda profil ismi olarak gerçek adınız yazmıyorsa, kendi adınızı yazın ki Twitter hesabın gerçekten sizin olduğuna, bir bot olmadığına inansın.
  • Askıya alınan hesabın profil fotoğrafını değiştirin ve mümkünse kendi fotoğrafınızı koyun ki Twitter hesabın size ait olduğunu ve sizin tarafınızdan aktif olarak kullanıldığını anlasın.
  •  Kullandığınız tüm takipçi, favori, Rt vs. tarzdaki uygulamalarınızı sistemden kaldırın. Bunun için ise;   Ayarlar -----> Uygulamalar kısmına girmeniz gerekmektedir. Oradan kullandığınız uygulamaları kaldırın.  ("Erişimi Kaldır" butonuna bir kez tıklamanız yeterli.)

  • Benim sitede vermiş olduğum örnek mailin aysını 2 kez yollayın ama her ikisinde de "Subject" kısmları farklı olsun. İlk mesajda "About my account" olsun Subject kısmı. Tekrar yollayacağınız zaman bu sefer de örneğin;  "I'm so sorry for the rule violation" olsun.Tabi bu bir örnekti. Siz istediğinizi yazabilirsiniz.
  • Benim şuradaki yazımda, Twitter'a yollamak üzere hazırlamış olduğum mesaj dışında sizde kendiniz İngilizce mesajlar hazırlayarak Twitter'a gönderebilirsiniz.
ÖRNEK : (Mesaj atmak için gerekli link.) (Ayrıntılar için buraya tıklayınız.)


Subject : Hi my account is suspended  (Bunu, formda subject yazan kısma yazacaksınız.)

Description of problem :  (Alttakini de bu kutucuğa yazacaksınız.)
Sorry, i don't keep the rules..
I accept my mistake
I will follow the rules to hereafter
Can you open my account please?
Have a nice day

    4) Twitter'a Mesaj Attm, Bir Mail Geldi, Ne Demek İstiyor, Ne Yapmalıyım?

    Eminim ki Twitter'a mesaj attıktan sonra hepinize şöyle bir mesaj geliyor :
    Fotoğrafı büyütmek için üzerine tıklayınız..

    Bu gelen maili dikkate almayın. Sistemin size anında yanıt olarak gelen o mailler, sistemin otomatik olarak size yolladığı bir mesajdır. Her bir kullanıcı Twitter'a mesaj atınca o mesaj otomatik olarak sistem tarafından yollanır. Çok da dikkate alınacak bir mail değil. Çünkü bir insan tarafından  yollanmıyor bu mesajlar. Twitter botları tarafından otomatik olarak geliyor. Yani telefonlardaki telesekreterler gibi bir şey. Otomatik sistem mesajıdır. Dikkate almayın.


    5) Twitter'dan Bana Gelen Mail Üsttekinden Farklı! Bu Mail'de Ne Demek İstiyor?

    Eğer Twitter'dan aldığınız mail üstteki gibi değil de şöyle bir mail ise;


    Twitter'ın bu mailde demek istediği şey şudur :

    "Twitter'a daha önce bir destek talebi (mail) yolladığınızı ve daha önceden yollamış olduğunuz bu mesaj sonucu sorununuzun çözüldüğünü söylüyor. Eğer sorununuz halen çözülmediyse, bu mesajı yanıtlayın deniyor mesajda."

    Nasıl yanıtlayacağımı bilmiyorum diyorsanız eğer, gelen mail'e yanıtla yapıp şunları yazın :

    My problem is continue.
    My Twitter Username = @TwitterKullanıcıAdınızıBurayaYazın



    6) Twitter'a Mail Attım Ben Ama; Twitter'dan Bana Mail Gelmedi, Sebebi Nedir?

    Bu soru özellikle yorumlarda çokça sorulduğu için buraya eklemek istedim.

    "Ben sizin dediğiniz maili Twitter'a attım ama bunun karşılığı olarak Twitter'dan bana hiç bir mesaj / mail gelmedi." diyorsanız, bunun sebebi aşağıdaki 3 madden biridir büyük ihtimalle :

    1) Twitter'a kayıtlı mail adresinize gelir o beklediğiniz mesaj. Doğru mail adresini kontrol ettiğinizden emin olun.

    2) Sisteme kayıtlı mail adresi ise, onaylamamışsınız demektir. Twitter sizden onay istiyorsa, mail adresinizi onaylayıp yeniden mail atın.

    3) Üstteki her 2 maddede de sorun yok diyorsanız eğer; mesajınız gelen kutusuna değil de direkt olarak, mail adresinizin gereksiz veya spam kutusuna gitmiş olabilir.

    Bunlar dışında gelmemesi için hiçbir sebep olamaz çünkü gelen mesaj otomatik sistem mesajıdır. Herkese mutlaka gider. Bana gelmedi ama diyorsanız eğer; çok da dert etmeyin. Çok da gerekli bir mail değil zaten.

    7) Dediklerinizin Hepsini Yaptım, Şimdi Ne Yapmam Gerekiyor? Twitter Hesabım Ne Zaman Açılır?

    Her şeyi yaptıktan sonra geriye yine beklemekten başka çaremiz kalmıyor. Çünkü Twitter yetkililerine gün içinde bunun gibi bir sürü mesaj gidiyor. O yüzden biraz sabırlı olmalısınız. Kesin olarak şu gün veya bugün açılır diye bir şey diyemeyiz. 1-2 gün içinde açılan hesaplar da oldu 15-20 gün sonra açılan hesaplar da oldu. Bu yüzden sadece bekleyin ve belli aralıklarla Twitter'a mailler atın. Hesabınız kesinlikle size ait olmayan fake bir hesap ise zaten hiç açılmaz ama öyle bir hesap değilse mutlaka açılır. Telaş yapmayın.

    "Daha ne kadar beklemem gerekiyor, hesabım ne zaman açılır?" gibi soruların cevaplarını bilemeyiz. Çünkü tamamen Twitter yetkililerinin elinde olan bir durum bu. Bu soru bana çok soruluyor. Hatta neredeyse en çok sorulan soru budur ve herkese aynı cevabı vermekten de bıktım neredeyse. :)

    8) Hesabım Açıldı Ama Takipçi ve Takip Edilen Kısmı "Sıfır" Olarak Gözüküyor, Neden?

    Bu çok önemli bir sorun değildir. Hesabınız ilk açıldığı zaman takipçi ve takip edilen sayısının sıfır olarak gözükmesi normaldir. Bir kaç kişiyi takip edip, arada bir sayfanızı yenileyince otomatik olarak düzelir.

    9) Hesabınız Açıldıktan Sonra Tekrar Askıya Alınmaması İçin Dikkat Etmeniz Gerekenler

    Hesabınız açıldıktan sonra bir daha askıya alınmaması için çok dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü hesabınız tekrar askıya alınırsa bu sefer açılması zorlaşır. Hatta açılmaya da bilir. Bu sebep ile hesabınız açıldıktan sonra her şey bitti sanmayın.

    Twitter profilinizin yeniden askıya alınmaması için dikkat edilmesi gerekenler :
    • Twitter'da bir şahsa veya kuruma hakaret, küfür içerikli Tweetler atmayınız, profilinizde öyle Tweet'ler var ise silin.
    • Başkalarıyla profilinizde tartışmaya girmeyin.
    • Takipçi kasma, RT, Favori tarzı uygulamalar kullanmamaya özen gösterin. Kullansanız bile işiniz biter bitmez ayarlar ---> uygulamalar kısmından  hemen uygulamayı kaldırın.
    • Kopya-yapıştır'dan vazgeçin. Başkalarının Tweetlerini kopyalayıp Tweet olarak paylaşmayın.
    • Bir gün içinde veya art arda çok fazla kişiyi takip etmeyin. 
    • Bir gün içinde veya art arda çok fazla Tweet atmayın. Aksi takdirde sistem sizi spam olarak algılar ve hesabınız otomatikmen askıya alınır. Yani kendi kendinizi spamlamış olursunuz.
    • Twitter sizden e-posta doğrulaması istediği zaman, e-posta adresinizi hemen doğrulayın.
    • Twitter hesabınızda markalara veya ünlülere ait hesapları taklit etmeyin.
    • Uzun süre Twitter'a girmemezlik yapmayın. Hiç girmiyorsanız bile 6 ay 1 defa mutlaka bir defa giriş yapın ki Twitter hesabınızı halen aktif olarak kullandığınızı veya kullanmak istediğinizi bilsin. 
    • Son ve önemlisi ise, Twitter Kuralları'na uymaya özen gösteriniz. Twitter kurallarını bilmiyor iseniz, okumak için buraya tıklayınız.


    BLOGKAFEM Okurlarından Öneriler


    ***Önerileri net okuyabilmek için, üzerlerine tıklayarak  ekran görüntülerini büyütebilirsiniz.
    Adını vermek istemeyen bir arkadaşımızın önerisi




    Başak adlı takipçimizin, "Twitter askıya alınan hesaplar" ile ilgili önerisi






    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-IeIox1iYH3YKVg3lYKWF89VxZnJP4vCuseAopLjblofVsRt-fgZJoQZDL6AERotZv3B5sBFzP51wXjyqgtXqpp5CR6LAqMgmWrEvha7Lu_tQWmdIFt9_bOT7T1Ukyvpl0Lz-wv6_dQ/s1600/capture1-vert.jpg
    Uğur Yörük adlı takipçimizin, "Türkçe mail atın" önerisi.
    Resmi büyük boyutta ve farklı bir sayfada görmek için buraya tıklayınız.



    ***Konular yaptıkları yorumlar ile önerilerde bulunup, Blogkafem'in diğer okuyucularına yardımcı olmak isteyen arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım. :)


    Şimdilik yazacaklarım bu kadar... Aklıma geldikçe veya sizler çokça sordukça yeni şeyler de eklemeye çalışacağım konuya. Daha farklı sorularınız var ise aşağı kısma yorum olarak yazın. Daha önceki konuya o kadar çok yorum geldi ki artık hangisine cevap vereceğimi şaşırdım. En çok sorulan soruları da burada topladım. Yorum kısmında soru soracaksınız lütfen sorularınız, üstteki sorulardan farklı olsun.

    262 yorum:

    1. Merhaba Ali bey,benim twitterım 6 gündür askıda bunuda yeni paylaştınız çok sevindim önceki blogunuzda kaç kere yorum yaptım ama okunmadı iyi ki bunu paylaştınız şimdi sorum şu küfürlü tweetleriniz varsa silin demişsiniz bizde her zaman kullandığımız afedersiniz ama 'amk'li olan yazılarda küfürlü içerik sayılır mı Twitter ekibi olarak ? sizden yanıt bekliyorum iyi günler...

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhabalar. Daha önceki yazıya çok fazla yorum geliyordu ve herkese yetişemiyordum. Ayrıca her yorumda sorulan sorular birbirinin benzeriydi. O yüzden de oradan tek tek cevap atmak yerine ben de benzer olan soruların hepsini ayrıca bir başlıkta toplamak için böyle bir yöntem düşündüm.

        Eğer başkaları tarafından şikayet edilmişseniz, o da bir sebep olabilir yada Twitter sistemi tarafından yasaklı kelime olarak belirlenmiş ise ve sizin de bunu defalarca kullanmanız sistem tarafından hesabınızın otomatik olarak askıya alınmış olmasına sebebiyet verebilir. Kesin konuşmuyorum ama tüm ihtimalleri düşünerek böyle bir sonuca varılabilir. Çünkü Twitter yetkilileri son zamanlarda bu konuda eskiye göre biraz daha sertler.

        Sil
      2. Teşekkür ederim sorumu cevapladığınız için kusura bakmayın her dakika soru sorasım geliyor bu twitterım askıda olduğu sürece benim için sosyal çok önemli gerçekten haberde de yazdığınız gibi Twitter operasyonu olduğunu peki bu operasyon ne zaman biter ve herşey ne zaman normale döner ? Bazen düşünüyorum Twitter kullanıcı sayısı milyonlarca kişi ama bu Twitter ekibi sizce yavaş ilerlemiyorlar mı yok yani kaç kere mail attım aniden otomatik olarak aynı cevap geliyor bunların çalışma saatinden ötürü mü maillere bakmıyorlar yoksa herhangi bir öncelikli tüzel kişilere mi bakıyorlar her gün mail atıyorum durumumu anlatıyorum kuralları ihmal edicek bir davranışım olmadığını defalarca yazıyorum ama nafile sanırım sizin yorumunuzu bekliyorum kusura bakmayın baya uzun oldu ama kafamda bununla ilgili sorularım var iyi günler

        Sil
      3. Ne zaman sona ereceği hakkında bir bilgim yok ama bence belli bir süreyi kapsayan bir olay olmayacak bu. Yani bundan sonra hep olacak bence. Twitter yetkilileri web sitesine yerleştirmiş oldukları bir algoritma ile sistem fake hesapları veya fake olmayıp ama fake olduğundan şüphelendiği hesapları otomatik olarak askıya aldığını düşünüyorum. Yukarıdaki sıraladığım askıya alınma sebepleri den herhangi birini yapan birini de otomatik olarak sahte hesap olarak algıladığını düşünüyorum.

        Maillere bakma işlemine gelince ise, binlerce kişi tarafından mailler alıyorlar ve bence maillerin öncelik sırasına göre maillere bakıyorlar. Başkalarına öncelik tanıdıklarını sanmıyorum.

        Sil
    2. Pardon Ali bey bu mailin bi anlamı var Hi there!

      You've got an open support ticket and it's been awhile since we've heard from you. Hopefully this means your issue has been resolved; we're closing this ticket in hopes that it's true. If it's not, please respond to this email to reopen the ticket and confirm that the issue is not yet resolved.

      The latest comment to your ticket was:mı

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Gelen bu mesajı kısaltarak size tercüme etmem gerekirse :

        Twitter'a daha önce bir destek talebi (mail) yolladığınızı ve daha önceden yollamış olduğunuz bu mesaj sonucu sorununuzun çözüldüğünü söylüyor. Eğer sorununuz halen çözülmediyse, bu mesajı yanıtlayın deniyor mesajda.

        Sil
      2. E mailden cevap yolladım sizce işe yarar dimi ?

        Sil
    3. Tekrardan merhabalar Ali bey benim askıya alınmadan önce o kodlama ekranı gelmişti şifreyi 2 kere yanlış yazmıştım klavyeye hızlı basmaktan ötürü o ilk askı olarak mı sayılıyor eğer sayılıyosa benim hesap 2.kere askıda m oluyor ? İyigünler...

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Ciddi anlamda ilk defa askıya alınıyor diyebiliriz o zaman.

        Sil
    4. Merhabalar Ali bey,tekrardan bir sorum olucak bu operasyon dahilinde askıya alınan hesapların hele ilk kez ve suçsuz yere alınan bu hesapların açılma şansı ne kadardır ? iyi günler...

      YanıtlaSil
    5. Hesabım askıdan kurtuldu size ne kadar teşekkür etsem azdır iyiki varsınız şuan hesabımda takipçiler takip ettiklerim 0 ve uygulamaları artık aktifleştirsem bi sorun olmaz dimi ? iyi günler

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Hesabınızın yeniden açılmasına sevindim. :) Uygulamaları kullandıktan sonra işiniz bitince kaldırın. Hesabınız yeniden askıya alınırsa eğer bir daha açılmayabilir. Öyle bir ihtimal de var.

        Sil
    6. 2 hafta oldu hala bir değişiklik yok her dediğinizi yaptım..

      YanıtlaSil
    7. Hi there!

      You've got an open support ticket and it's been awhile since we've heard from you. Hopefully this means your issue has been resolved; we're closing this ticket in hopes that it's true. If it's not, please respond to this email to reopen the ticket and confirm that the issue is not yet resolved.

      The latest comment to your ticket was:


      Yazıyor anlamı nedir ve cevap olarak ne yollamalıyım

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Yorumlarda, üst kısımlarda Yunus Emre adlı arkadaşa da aynı mail gelmişti ve dikkatlice bakarsanız bu mailin açıklamasını üst tarafta yapmışım. Kopyalayıp bir de buraya yapıştıracak olursam açıklamayı. Şöyle diyor :

        Twitter'a daha önce bir destek talebi (mail) yolladığınızı ve daha önceden yollamış olduğunuz bu mesaj sonucu sorununuzun çözüldüğünü söylüyor. Eğer sorununuz halen çözülmediyse, bu mesajı yanıtlayın deniyor mesajda.


        Nasıl yanıtlayacağımı bilmiyorum diyorsanız eğer, gelen mail'e yanıtla yapıp şunları yazın :

        -----------------------------------
        My problem is continue.
        My Twitter Username = @TwitterKullanıcıAdınızıYazın
        -----------------------------------

        Sil
    8. Merhaba Ali Bey dediğiniz her şeyi adım adım uyguladım hesabım 8 gündür askıda ve dün :
      Hi there!

      You've got an open support ticket and it's been awhile since we've heard from you. Hopefully this means your issue has been resolved; we're closing this ticket in hopes that it's true. If it's not, please respond to this email to reopen the ticket and confirm that the issue is not yet resolved.

      The latest comment to your ticket was:

      Bu mesaj geldi bende :

      My problem is continue.
      My Twitter Username = @ADeniz09

      Olarak yanıtladım fakat hala açılmadı daha ne kadar beklemem gerekiyor

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Ne kadar beklemem gerekiyor, ne zaman açılır gibi soruların cevaplarını bilemeyiz. Bunu yazıdaki 6. maddede de açıkladım zaten. Çünkü tamamen Twitter yetkililerinin elinde olan bir durum bu. Yorumları okuduysan üstte Yunus Emre adlı arkadaşa da aynı mail gelmişti, maili cevaplaması sonucu aynı gün açılmıştı fakat bildiğim başka bir arkadaşın hesabı, maili cevapladıktan 2-3 gün sonra açılmıştı. Az önce de dediğim gibi tamamen Twitter yetkililerinin elinde olan bir durum bu.

        Sil
      2. Ya abicim bana farklı bir yazı geldi :(
        """
        This ticket has been closed and we will respond the original request .....gibi bişey yazıyor ne demek :(((

        Sil
    9. Benim hesabım da sanırım o operasyonda kapatıldı fakat gelen mailde hesabın askıda degil iletisim bilgilerini kontrol et vs. diyor fakat giris yaptıgım zaman askıda gozukuyor n'olur abi bi yardim et

      YanıtlaSil
    10. Sanırım bu nedende bana uyuyor: " Twitter, sizi uyardığı halde e-posta adresinizi doğrulamamak. " Hesabım askıya alındıktan sonra g-mail adresi açıp dogruladım ama hala açılmadı abi.Bir yardım etsen

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Her iki yazımda da anlatıklarımı yaptıysan, geri sadece beklemek kalıyor Halil İbrahim. Ben Twitter'da yetkili biri değilim. Ekstra bir şeyler yapamam sizin için. Twitter hesaplarının askıya alınması için ilgili tüm bilgilerimi gayet açık ve net bir şekilde her iki yazımlarımda anlattım.

        1.http://www.blogkafem.net/2013/04/twitter-hesabm-askya-alnd-nasl-geri.html

        2.http://www.blogkafem.net/2013/07/askya-alnan-twitter-hesaplar-ile-ilgili.html

        Sizin de belirttiğiniz gibi sadece "mail doğrulamamaktan" dolayı hesabınızın askıya alındığını düşünüyorsanız, hesabınız açılır diye düşünüyorum ama ne zaman açılır onu bilemeyeceğim.

        Sil
    11. Evet abi büyük ihtimal mail dogrulamamaktan askıya alındı. 27 temmuz'dan bu yana askıda her gun mail atiyorum kac gun daha beklemem lazım abi sence?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Abicim hem yazının içinde hem de defalarca bu sorunun cevabını verdim.

        Ne kadar beklemem gerekiyor, hesap ne zaman açılır gibi soruların cevaplarını bilemeyiz. Bunu yazıdaki 6. soruda da açıkladım zaten. Çünkü tamamen Twitter yetkililerinin elinde olan bir durum bu.

        Sil
    12. Peki abi eyvallah son bi sorum olacak. Bana mail onaylat dedikleri mail adresime 2 senedir girmiyordum ki bu yuzden onaylatamadım daha sonra hesabım askıya alındıktan sonra falan.Sonra askıya alındıgı zaman bi g-mail adresi acip hesabımı dogrulattım fakat bana mail gelmiyo bunun nedeni ne sence? bide baska mail adresime gelen mailde de hesabın askıda degil iletisim bilgilerini kontrol et vs. diyor fakat giris yaptıgım zaman askıda gozukuyor

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. E-posta hesabını onaylattıktan sonra tekrar mail gönder Twitter'a. Hesabına Twitter'dan gerekli olan cevap gelir. Hem zaten Twitter'a mail atarken, mail atacağın sayfada "Email address"in hemen karşısındaki kutucukta sisteme kayıtlı mail adresin yazar. Cevap da orada yazan mail adresine gider. Bazen cevap geç gidebilir veya e-posta adresinin "gereksiz" kutusuna da gidebilir.

        Sil
    13. Benim hesabım 2.defa askıya alındı 2-3 gün oluyor. Tekrar açılır mı?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Hesabınız 2. kez askıya alınmış ise, açılması 1.'ye göre daha uzun sürebilir. Ne kadar uzun sürer diye hiç sorma onu bilemeyeceğim malesef ama ilkinde beklediğinizden daha çok bekleyebilirsiniz.

        Sil
    14. bu benim hesabımın 2. defa askıya alınışı dediklerini yaptım mail attım açıkladım olayı zaten agressive following den askıya alınmış benim sorum şu : şuan keşfet/anasayfa/arama kullana biliyorum takip ve takipçi sayım 0 gözüküyor hala askıda takipçilerim 0 lanmış olabilirmi?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Hesabınız askıdan kurtulduğu zaman, takipçileriniz otomatik olarak hesabınıza geri yüklenir.

        Peki hesabım ne zaman askıdan kurtulur diye hiç sorma, çünkü onu ben de bilemem. Hesabı 1 haftada açılan da var 2 haftada açılan da var.

        Ayrıca hesabınız 2. kez askıya alınmış ise, açılması 1.'ye göre daha uzun sürebilir.

        Sil
    15. Evet abi biliyorum fakat ben defalarca mail atmama ragmen gereken cevabı alamadım mail gelmedi kısacası.
      Baska bi adresten mail atınca direkt cevap geliyor neden böyle acaba bi fikrin var mı?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Otomatik sistem mesajı aynı gün içinde geliyor. Bazen gereksizler kutusuna gidiyor o mesaj. Yani gelen kutusunda gözükmeyebiliyor bazen.

        Otomatik sistem mesajından sonra bir mail daha gelebilir size sistem tarafından. Diğer mailin gelmesi ise 1 haftayı bile bulabilir.

        Sil
    16. G-mail hesabı actım abi aynen dediklerini yaptım ama mail gelmedi neden acaba?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Gmail'de Twitter'dan gelen mesajlar "Sosyal" sekmesine gidiyor direkt olarak. O kısmı kontrol edin.

        Sil
    17. Ettim abi ama gelmiyor baska bi mailden dedigini yaptım hesabın askıda degil iletisim bilgilerini kontrol vs diyor.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. O yeni açtığınız mail adresinizin Twitter'a kayıtlı olduğundan emin misiniz? Ayarlar --> Hesap kısmından "E-posta" yazan yere o yeni açtığınız mail adresinizi yazıp en alttaki butondan "Değişiklikleri Kaydet"e tıkladıktan sonra mail adresinize onaylama maili gelecek. Gelen onay mailindeki linke tıklandıktan sonra mail adresiniz artık onaylanmış olacak. Bu aşamalardan sonra Twitter'a tekrardan hesabınızın askıya alındığını anlatan bir mail atın. E-posta adresiniz onaylı olduğu için bu sefer o yeni açtığınız mail adresinize mailin gelmesi gerekiyor..

        Mail hemen gelmeyebiliyor, bazen gecikebiliyor. Bütün bunlara rağmen halen mailim gelmedi diyorsanız bir yerlerde yanlış yapıyor olabilirsiniz. Çünkü sistem kolay kolay şaşmaz ve herkese gelen bu mail size gelmiyorsa eğer bir yerlerde bir şeyleri gözden kaçıyorsunuz demektir. Bu yüzden dediğim adımları dikkatli bir şekilde yapmanız gerekiyor.

        Ayrıca ilk önce "Twitter'a giriş yapıp" daha sonra hesabınızın askıya alındığını belirtmek için mail atmak amacıyla şu linke tıkladıktan sonra :

        https://support.twitter.com/forms/general?subtopic=suspended

        formda "Email address" kısmında yazan mail adresine dikkat edin. Eski mail adresiniz mi yazıyor yoksa yenisi mi yazıyor. O kısımda yazan mail adresi hangisi ise, cevap o hesaba gider.

        Sil
      2. Eminim. Sorun su ki,e-mail adresimi kaydediyorum onaylatıyorum bana mail gelmiyo farkli bi mail adresinden kendi adima yaziyorum direkt anında mesaj geliyor onda da "Hesabın askıda degil ıletisim bilgilerini kontrol et " vs. yaziyor.3 kere mail adresi acip twitterda onaylattım, onaylattıgım maile cevap maili gelmiyor,farkli bi mail adresinden yazinca cevap geliyor.Bir yerde yanlislik var fakat cozemedim.

        Sil
    18. Bu askıya alınana ikinci hesabım 1 ay oldu açalı sımdı buda kapandı ve diğeri hala açılmadı yani bir daha açılmayacakmı?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Yeni açılan Twitter hesapları, Twitter tarafından çok kolay bir şekilde kapatılabiliyor. Yeni hesap açtığınız zaman, çok fazla Tweet atmamaya, çok fazla takip yapmamaya ve takipçi uygulamalarını çok fazla kullanmamaya diğer Twitter kullanıcılarından daha çok dikkat etmeniz gerekiyor çünkü; hesap yeni açıldığı için Twitter'ın o hesabı spam olarak algılama ihtimali daha yüksek olabiliyor ve bu tür hesapları sahte hesap olarak gördüklerinden kolay kolay açmıyorlar malesef.

        Ben bir Twitter yetkilisi değilim. O yüzden de size, hesabınızı açılacak veya açılmayacak veya şu yada bu gün açılacak diye bir şey söyleyemem. Ben sadece yapılması gerekenleri anlatıyorum. Hesabın açılıp açılmama durumu tamamen Twitter yetkililerinin elinde olan bir durumdur. Şikayetinize bakarlar, uygun görürlerse açarlar aksi takdirde açmıyorlar malesef.

        Sil
    19. Benim twitter adresim 1 aydır kapalı hesabınız askıya alınmıştır diyor. Yazdıklarınızın hepsini okudum fakat benim hesabımla ne ilgisi var bu olanların bi anlam veremdim. Hesabım taklit deyil gün içersinide sürekli twitte atmıyorum nasıl oluyorda askıya alınıyor anlamadım bana yardımcı olabilirmisiniz .

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Bu yazımda ve daha önceki yazımda gerekli tüm açıklamalar yapılmıştır zaten. Sadece denilenleri uygulayın. Ondan sonra da beklemeye geçin. Ondan sonrası için ne sizin ne de benim ekstradan yapabileceğimiz bir şey yok zaten.

        Sil
    20. Ben twittera mesaj atıyorum ama bana mail gelmiyor? 10 gündür bekliyorum açılmadı

      YanıtlaSil
    21. Merhaba. Bu hesabımın 2. askıya alınışı. 1.si basit şekilde askıya alındı bu zor olanında. Biraz araştırdım da diğer bloglarda maile uzun ingilizce bir metinin gelmesiyle alakalı şeyler söylüyorlar fakat ben burda öyle bir şey göremedim. Mail beklememe gerek var mı yoksa direkmen açılacak mı ? Çünkü ben dediklerinizi yaptım mailin gelmesini bekliyorum hala gelmedi. normalde anında gelirdi. Bu arada mesajı atalı yarım saat falan oldu atıyorum en fazla 1 saat sizce normal mi ? msn adresim aynı kontrol ettim hatta rt, takip bilgileri falan da gelen kutusunda. Her neyse en yakın zamanda cevabınızı bekliyorum

      YanıtlaSil
    22. Merhaba.Benim hesabım bir keresinde uyarı gelmişti kodu girdiğimde açılmıştı diye hatırlıyorum.Şimdi ise tamamen askıya alındı.6K takipçim vardı.16 gündür açılması için bir sürü yol denedim ama o yanıt vermemi gerektiren mesaj bir türlü gelmedi.Şimdi dediğinizi tekrar denedim.Eğer 1 hafta içinde o yanıt vermemi gerektiren mesaj gelmezse hesabım hiç açılmayacak mı lütfen cevap verin.

      YanıtlaSil
    23. SON 3 YORUM BİRBİRİNİN AYNISI OLDUĞU İÇİN TOPLU CEVAP VERİYORUM ARKADAŞLAR....

      BANA MAİL GELMEDİ DİYEN ARKADAŞLAR...

      1) Twitter'a kayıtlı mail adresinize gelir o beklediğiniz mesaj. Doğru mail adresini kontrol ettiğinizden emin olun.

      2) Sisteme kayıtlı mail adresi ise, onaylamamışsınız demektir. Twitter sizden onay istiyorsa, mail adresinizi onaylayıp yeniden mail atın.

      3) Üstteki her 2 maddede de sorun yok diyorsanız eğer; mesajınız gereksiz (spam) kutusuna gitmiş olabilir.

      Bunlar dışında gelmemesi için hiçbir sebep olamaz çünkü gelen mesaj otomatik sistem mesajıdır. Herkese mutlaka gider. Bana gelmedi ama diyorsanız eğer; çok da dert etmeyin. Çok da gerekli bir mail değil zaten.

      YanıtlaSil
    24. Bu yazdiginiz sebeplerden hicbirini yapmamama ragmen hesabim askiya alindi. Sebebi ismimi surekli degistirmem olabilir mi? Isim derken @melekcan mesela bunun gibi. Surekli degistirdim dediysem de 3. Degistirisimde hesabim askiya alindi. Yardimci olursaniz sevinirim :D

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Şu linkte Twitter kuralları yer almaktadır :

        https://support.twitter.com/articles/20169505-twitter-kurallar

        Linkte belirtilen kural ve ilkelerden herhangi birine aykırı davrandığınız tesbit edilirse eğer, hesabınız otomatik olarak askıya alınır. Büyük ihtimalle siz de farkında olmadan bu kurallardan birini ihlal etmişsiniz ki hesabınız askıya alınmış.

        Sitede bulunan her iki yazımı da inceleyip yazdıklarımı uygulayın :


        1.http://www.blogkafem.net/2013/04/twitter-hesabm-askya-alnd-nasl-geri.html

        2.http://www.blogkafem.net/2013/07/askya-alnan-twitter-hesaplar-ile-ilgili.html

        Daha sonra ise beklemeye geçin. Ne zaman açılcağı ise tamamen Twitter yetkililerine kalmış bir durumdur.

        Sil
    25. Meraba benim hesabim askiya alinmadi ama suan acil yardim gereken bi konu var umarim yardimci olabilirsiniz. Hesabim telefonda acikti ama pcden girdigimde ''Telefonuna bir giriş doğrulama isteği gönderdik.
      İsteği aldığında, telefonundan onay işaretine tıklayarak kabul et. Yedek kodu da girebilirsin.'' yazisi cikti karsima. Telefonuma da herhangi bi kod veya mesaj gelmedi.Ne yapmam gerekiyo :(

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Sistemdeki yoğunlutan kaynaklı olarak telefonunuza SMS olarak gelmesi gereken kod bazen gelmekte gecikebiliyor. Başka bir zaman tekrar deneyin. Çünkü sistem yoğun olunca kodun gelmesi 24 saati bile bulabiliyor. Farklı farklı zamanlarda siz Twitter'a telefonunuzdan değil, bilgisayarınızdan girmeyi yeniden deneyin. Twitter'ın çok yoğun olmadığı normal zamanlarda dediğiniz doğrulama kodu 5 dakika içerisinde gelir.

        Bir daha öyle bir sorunla karşılaşmamak için eğer isterseniz, Twitter'a giriş yapabildiğiniz zamanda Ayarlar ---> Hesap kısmından; "Giriş doğrulama" seçeneğini "Giriş isteklerini onaylama" olarak işaretleyin.

        Sil
      2. Twittera herhangi bi sekilde giris yapamiyorum sanirim telefonuma dogrulama kodu gelmiycek cunku kod geldiginde sitede kodu girebilicegim bi yer yok. Ekran goruntusunu yollayabilsem daha iyi olurdu ama oyle bi secenek de yok :(

        Sil
      3. merhaba ali bey. aynı sorun bende de var. android uygulamasından güvenlik ayarını açtım ve uygulamadan çıkış yaptım. ilk verdiği yedek kodu kayıt etmediğim için şimdi ne bilgisayardan nede android uygulamasından hesabıma giriş yapamıyorum. desteğe birden fazla mail atmama rağmen değişiklik yok. şimdi ne yapmalıyım nasıl hesabıma gireceğim de bu ayarı kapatabilirim? teşekkürler

        Sil
      4. Arkadaşlar, bu tür durumlarda Twitter'a telefonunuzdan veya tabletinizden değil, bilgisayarınızdan girmeniz gerekiyor. Siteyi mobil olarak açtırdığınız zaman, onaylama kodunu girebileceğiniz bir ekran gelmez. Bu sorunu sadece bilgisayarınızdan Twitter'a girerek halledebilirsiniz. Ayrıca daha önceden de dediğim gibi onay kodunun gelmesi sistemden kaynaklı olarak gecikebiliyor. Daha fazla yardımcı olabilmem için Facebook üzerinden de benimle iletişime geçebilirsiniz. Sitenin üst kısmındaki "Hakkımda" bölümünden Facebook adresime ulaşabilirsiniz.

        Sil
      5. zaten bilgisayardan girmeye çalışıyorum fakat "telefonunuza bir giriş doğrulama isteği gönderdik" diyor bu imkansız oluyor bu durumda çünkü telefondaki uygulamadan çıkış yapıldığı için aktif değil. aynı ekranda "yedek kod" girebilirsiniz yazan yerden ise kod girilebiliyor fakat verilen kodu kayıt etmedim şimdi nasıl girilecek sorun burada işte. yani işin kısa özeti kısır döngü oluştu çık işin içinden çıkabilirsen diyor twitter :) maillere hiç cevap gelmedi ve uygulama güncellendiği halde sorun çözülmedi şimdi ne yapılacak?

        Sil
    26. gayet iyi işime yaradı teşekkürler

      YanıtlaSil
    27. Benim durumum en son yazan arkadasınki gibi.Onay kodunu işaretlememi istiyor fakat hiçbir telefonda uygulama açık değil ve 2 gün önce cıkıs yaptım yedek kodunu da yazmadım,her yere baktım yazmıyor bu sisteme de yeni geçildi ne olur yardımcı olun :(

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Üstteki arkadaşlara konu hakkında gerekli bilgiyi verdim. Onu bir okuyun isterseniz. Orada da belirttiğim gibi bu sorunu çözebilmek için Twitter'a bilgisayarınızdan giriş yapmalısınız, tablet veya telefonunuzdan değil.

        Sil
      2. Hesabım 13 günlük bir bekleyisin ardindan acildi abi. Twitter gibi bi sitenin 13 gün sonra cevap vermesi gercekten manidar bi durum.Aynen arkadaslar 13 gün boyunca sık sık mail attim sadece bekledim.Sonunda acildi.
        Yardimlarin icin cok tesekkurler abi twitter adresini verirsen takip etmek istiyorum.

        Sil
      3. sık sık ne maili attın ne yazdın mailde ??

        Sil
    28. hesabım 25 temmuz dan beri kapalı ilk olarak sizin hazırladığınız mail i gönderdim sonra 3 kere kendi yazdıklarımı gönderdim hala bir cevap yok ne yapmalıyım

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. benimde 27 temmuzdan bu yana kapaliydi iki gün aralikla yolladim bu metni ve nihayet bugun acildi sadece beklemek lazim mecbur.

        Sil
    29. facebooktan mesaj attim ama arkadas olmadigimiz icin mesaj ''diger'' albumune gitti bakarsaniz sevinirim :)

      YanıtlaSil
    30. ben hesabımı askıya alındıktan outlook hesabı acıp e posta mı degıstırıp onaylattım daha sonra mail attım tesekkurler sıze maıl gelıcek dıye bı sey cıktı karsıma ama mail gelmedı acaba dedım twitter dan gelen maillerim, gormuyorum sıfremı degıstırdım anında maıl geldı ama 10 gundur askı ıcın attıgım hıc bır maıle cevap gelmedı

      YanıtlaSil
    31. yaklaşık 1 aydır askıya alındı hesabım ve yazdıgınız maili cok kere gönderdim hiç bir geri dönüş olmadı otomatik mail bile gelmedi

      YanıtlaSil
    32. takipçiler nezamana kadar geri gelir?? peki

      YanıtlaSil
    33. BELKİ KIZICAKSIN AMA 3 GÜNDÜR KAPALI HESABIM VE 6-7 KERE MAIL ATIYORUM HALA Bİ GERİ DÖNÜŞ YOK EĞER GERÇEKTEN ÇOK UZMAN VARSA TWITTER HAKKINDA YARDIMCI OLABILIRMI ?

      ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Hesabı kısa sürede açılanlar olduğu gibi 2-3 hafta sonra açılanların da olduğunu hesaba katarsak, size sabretmenizi tavsiye ederim.

        Sil
    34. artık sıkıldım bu durumdan :( 1 aydır bekliyorum hep kendi paylaştıklarım kendi adım kendi fotom varken neden bu benim başıma gelirki :(

      YanıtlaSil
    35. tamam tamam isyan etmişim vazgeçiyorum :) twitim açıldı takipcilerim takip ettiklerim hep aynen kalmış :) tşekkürler herşey için bitanesinizzzzzzzz :) <3

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Hesabınızın açılmasına sevindim Esra. :) Her zaman dediğim gibi, yazılarımı okuduktan ve uyguladıktan sonra geriye bol bol sabretmek ve beklemek kalıyor. :)

        Sil
    36. Bir sürü mail attım yaklaşık 1 aydır twitterim askıda açılır mı yoksa ümidi kesip başka twitter açsammı. Sadece takipçi kazandırma uygulamalarını kullanmıştım..

      YanıtlaSil
    37. Merhabalar daha önce hesabım 3kez askıya alındı bilet göndererek geri almıştım 4.kez askıya alındı bilet gönderdim yine bayağı ama geri gelmedi bilet göndermeye devam edeyim belki geri gelir dedim ama şu an bilet gönderirken error veriyor bu hesabımın tamamen kapandığı anlamına mı geliyor

      YanıtlaSil
    38. Arkadaşıma sordum hesap engellendi yalnız izin verdiği kullanıcılar görebilir diyormuş ama takip sayımın göründüğünü söylüyor ben girdiğimde 0 görünüyor

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba Beyza. Her iki yorumuna da burada tek yorum atarak cevap vermek istiyorım.

        İlk yorumun için : Hayır, tamamen silindiği anlamına gelmez. Sistemden kaynaklı bir sorundur ama ne kadar çok askıya alınırsa, daha sonrası için açılması o kadar zor olabilir.

        İkinci yorum için : İzin verdiği kullanıcılar görebilir diye bir şeyi ilk defa sizden duyuyorum. Buradan veya Facebook adresim üzerinden bana Twitter adresinizin linkini yollayın. Bir de ben bakayım. Facebook adresime ulaşmak için, sitenin üst kısmındaki "Hakkımda" bölümünden Facebook adresime ulaşabilirsiniz.

        Sil
    39. bana mail gelmiyor ama ?

      YanıtlaSil
    40. Merhaba

      Benim hesabım kapatılalı da 1 ay oluyor neredeyse.İlk 1 hafta her hafta yazdığınız metni gönderdim destek hattına ancak bana da yukardaki yorumda söylendiği gibi twitter'dan otomatik mesaj hiç gelmedi.Neden olabilir bu?Bugün yarım saat önce tekrar 2 tane daha mesaj yolladım belki bu sefer gelir diye yine gelmedi.Gerçekten merak ediyorum bunu?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba arkadaşlar. Yorumlarınız üzerine yazıyı tekrardan güncelledim. Sorunuzun cevabı için yazıdaki "altıncı" (6.) maddeyi okumanızı tavsiye ederim.

        Sil
    41. ya ben maili yolladım ön olarak gelmedi yani herkese gelen hello falan yazan gelmedi napmalıyım ve 2 günden beri hesabım kapalı ne zaman açılır

      YanıtlaSil
    42. ''kullandığınız tüm takipçi favori vs. uygulamaları sistemden kaldırın'' demişsin peki bunu yapınca favoriler ve takipçilerim gidiyo mu ??

      YanıtlaSil
    43. abi yapamadım vereyim sifremi falan yardımcı ol be abi nolur :(

      YanıtlaSil
    44. bana cevap maili geldi bende o üstekini cevap olarak yolladım peki şimdi Twitterım açılır mı??

      YanıtlaSil
    45. Helllo maili geldikten sonra ne mesaj atıcaz onu yollarsan sevinicez?
      bide hangi mail adresine yolluyacağız açık ve net yazarsan sevinirim bilmeyenler var?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Yazıdaki 4. soruda gerekli açıklama var zaten dediğinz mail ie ilgili. Bir şey yazman gerekmiyor o maile. İlla ki yazmak istersen de yanıtla ve kafana göre bir şeyler yaz.. O mail, otomatik sistem mesajıdır. Dikkate almasan da olur. Asıl mail ondan sonra gelecek olan maillerdir. Gerekli açıklamalar yazıda yazıyor zaten.

        Sil
    46. ya hesabımda hiç birşey yapmyrm arada twitt atıyorum arada takip ediyorum yine askıya alındı ne yapcam ben ya hiç bir uygulama kullanmıyorum ?

      YanıtlaSil
    47. Uygulamaları yaptım mesajta geldi 5 6 gün sonra fakat hesabım yine askıda gözüyor ne yapmalıyım ?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Gerekli açıklamalar yazıda var.
        Ayrıca şu yazıya da bakabilirsiniz : http://www.blogkafem.net/2013/04/twitter-hesabm-askya-alnd-nasl-geri.html

        Sil
    48. valla benim ki 5 kez askıya alındı şimdi açılması için gene yardıracam, bakalım bu sefer de açılır umarım. teşekkür ederim burdaki bilgiler için.

      YanıtlaSil
    49. öncelikle bilgilendirici yazınız için teşekkürler ancak benim daha farklı bir sorum olacak. eğer ki bir hesap askıya alındıktan sonra sahibi geri dönüş yapmazsa, hesap kurtarılmazsa, hesabın silinmesi nasıl mümkün oluyor? yani hesabın düşmesi için belli bir süre var mı? şayet yoksa hesap nasıl tamamen ortadan kaldırılabilir? biraz komplike bir soru oldu ancak gerçekten benim için acil bir durum. geri dönüş yaparsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Bu konu hakkında bir bilgim yok. İnterntteki kimi sitelerde aktif olarak kullanılmayan hesaplarla ilgili olarak, 6 ay ve üzeri bir süre sonra kapanır diyenler de var; 1-2 yıllık bir süre sonra kapanır diyenler de var. Yani bu konuda kimsenin net olarak bir bilgisi yok.

        Sil
    50. twittere mail atamıyrum kabu etmiyor yardım edin yaaa

      YanıtlaSil
    51. ben
      m sorunum mail geldi bana cevaplayamıyorum nasıl yapacagımı bilmiyorum yardım edersen cok sevinirim

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. "Yanıtla"ya tıklayarak gelen maili yanıtlayabilirsiniz. :)

        Sil
    52. Merhabalar,

      Ben mailimi onaylatamiyorum, cunku bildirim ayarlarina erisilemiyor yaziyor. Ne yapmam gerekir. Tesekkurler.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Teknik problemden kaynaklanan geçici bir sorundur muhtemelen. Daha sonra yeniden denemenizi tavsiye ederim.

        Sil
    53. Twitter mail adresimi nasil onaylatabilirim acaba?
      Ilk otomatil mail bile dusmedi kutumu, spamdedeyok.
      Tesekkurler

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Twitter'a yazdığınız mail adresi ile gelen kutusunu kontrol ettiğiniz mail adresi aynı mı? Birebir eşleşiyor mu? Her ikisi de aynı olmalı. Bazen yazım hatası vs. gibi yanlışlıklar yapılabiyor. Gelen kutusunu kontrol ettiğiniz mail adresi ile Twitter'a yazdığınız mail adresinin birebir aynı olduğunu kontrol edin ilk önce..

        Kontrol ettiyseniz ve bu konuda herhangi bir herhangi bir sorununuz yok ise...

        Sisteme farklı bir mail adresi kaydetmenizi öneririm.
        Yani... GMail veya Outlook gibi servsilerden yeni bir mail adresi alarak Twitter'a kayıt etmeyi ve ondan sonra onaylamayı deneyin.

        Sil
      2. Tekrar merhabalar, soylediklerinizi kontrol ettim hepsi dogru. Zaten hesabim kapatilmadan once twitterdan mail geliyordu. ("Şu kişinin sizin için twiti var" vb...) Twitter support centerdan cok fazla mail attim hicbir otomatik mail gelmedi. Mail adresim nerden degistirilir onuda bulamiyorum. Sayfanizi okudum, herkesin problemi duzelmis sayenizde ama benim hesabim 1 aydir askida :(i

        Sil
    54. Merhaba ben Deniz,
      Benim bir twitter hesabım vardı ve yeniydi. Bir kere girdim ve çıktım. Tekrar girdiğimdeyse girmedi. Bende şifremi yenilemeye tıkladım e-mail adresime şifre yenileme talimatı geldi, oradaki linke tıkladığımdaysa biz size şifre yenileme talimatı göndermedik diye birşey çıkıyor. Bende bu yüzden hesabımı kapatmaya karar verdim. Acaba hesabımı spamlatsam twitterım kapanır mı? Lütfen yardım edin.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhabalar Deniz... Evet kapanır. Bunun için, sizin takipçi sayınızın %5i kadar spam almanız gerekiyor. Ama direkt olarak spamlatmayı düşünmeyin. Belki sistemle ilgili bir sorun vardır. Şifre kurtarma işlemini daha sonra yeniden deneyin derim ben.

        Sil
    55. meraba kardeş benim hesap 3-4 kez askıya alındı düzelttim ama bu sefer olmuyor

      Hello,

      We've found more than one request from you regarding the same issue. This ticket has been closed, and we’ll respond to your original request in the order it was received. Someone should be in touch with you shortly.

      böyle devam eden bi yazı geliyor ve olmuyor acaba bir bilgin var mı ne yapabilirim ?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Aynı maili birden fazla kez yolladığınız için size bu mail gelmiş.
        Kabaca tercüme etmem gerekirse şunu demek istiyorlar :

        Daha önce sizden benzer sorun hakkında bir istek aldıklarını ve bu istediğinizin kendilerinde bulunduğunu söylüyorlar. Kısa bir süre sonra sizle iletişime geçmeleri gerektiğini belirtiyorlar.

        Sil
      2. banada öyle geldi ne yapmam gerek

        Sil
      3. Asıl cevabı beklemeniz gerekiyor.

        Sil
    56. Ali efendi. Bir önceki yazın ve bu yazın için çok teşekkür ediyorum.

      Neredeyse her soruya hiç erinmeden cevap yazdığın için takdir ettim seni.

      Bıkmadan aynı titizlikle cevap vermişsin. Sorunu olan kişiler sadece kendi dertlerine odaklandıkları için, yorumlara hiç bakmıyorlar, ve sana aynı cevabı 100 defa vermek düşüyor. Azmin için de ayrıca takdiri hak ediyorsun.

      Ben de kendi hikayemi vereyim:
      Hesabımı ilşk açtığımda askı yemiştim. Muhtemelen, gerçek mi sahte mi olduğumu test etmek içindi. İki kutucuklu sayfayı doldurup devam ettim.
      İkinci askıyı 2 gün önce yedim.
      Necip Fazıl'la ilgili bir tartışmanın içindeydim. Bir anda "askı" ifadesi belirdi sayfanın en üstünde.
      Bu akşam, yazdıklarını ve 400 küsür yorumu okudum. Başka bir siteye daha göz gezdirdim.

      Bizi yönlendiren sayfaya gidip talimatları uyguladım. Kendimce bir ingilizce ile derdimi 4-5 cümle şeklinde ifade ettim.
      Yarım dakika geçmedi ki; aktif oldum tekrar. 1 dakika geçmemişti ki, tweet de attım.

      Bakalım, diğer askımız ne zaman olacak?

      Tekrar teşekkürü borç biliyorum. "Askı"sız günler diliyorum tüm sevdalı gönüllere.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. İnsanlara yardımcı olduktan sonra böyle olumlu geri dönüşler almak beni mutlu ediyor. Size de yardımcı olabildiğime sevindim.

        Hesabınızın yeniden askıya alınmaması için, yazının sonlarına doğru yazmış olduğum :

        "Twitter profilinizin yeniden askıya alınmaması için dikkat edilmesi gerekenler"

        kısmını dikkatlice okur ve orada yazılanlara uyacak şekilde hesabınızı kullanmaya özen gösterirseniz eğer, hesabınız askıya alınmaz.

        Sil
    57. Merhabalar şöyle bir sorum var takipci isteklerini onayliyorum fakat sayfayi yenileyince yine ayni sekilde istekler onaylanmamis gozukuyor ve takipci sayisi ayni ne yapmam gerekiyor acaba bir bilginiz var mi bu konuda

      YanıtlaSil
    58. Ali bey öncelikle merhabalar benimde hesabım 2.nci kez askıya alındı dediğiniz gibi mail attım banada böyle birşey geldi 1 kaç dakikanızı ayırıp cevaplarmısınız şimdiden teşekkür ederim
      Hello,

      We've found more than one request from you regarding the same issue. This ticket has been closed, and we’ll respond to your original request in the order it was received. Someone should be in touch with you shortly.

      In the meantime, please review the Twitter Rules for types of behavior that may result in account suspension: http://twitter.com/rules

      Thanks,

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Aynı maili birden fazla kez yolladığınız için size bu mail gelmiş.
        Kabaca tercüme etmem gerekirse şunu demek istiyorlar :

        Daha önce sizden benzer sorun hakkında bir istek aldıklarını ve bu istediğinizin kendilerinde

        bulunduğunu söylüyorlar. Kısa bir süre sonra sizle iletişime geçmeleri gerektiğini belirtiyorlar.

        Sil
    59. Askıya alınan hesabı silme imkanımız var mı? Nasıl kapatılır?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Ayarlar --> Hesap bölümünün en alt kısmında hesabınızı devre dışı bırakabilirsiniz.

        Sil
    60. Merhaba Ali Arslan,

      Benim de twitter hesabım askıya alınmış.Yazın aylarca girmedim ve sanırım yumurta operasyonu sırasında askıya alındı.Yumurta da değildim ayrıca,profil fotoğrafım vardı,takip ettiğim gerçek insanlar ve sayfalar ve gerçek takipçilerim vardı.Takipçi çoğlatma gibi uygulamalar kısmında bahsettiğiniz o uygulamalardan falan da yoktu.Ayrıca zaten hiçkimseye spam olucak nitelikte ne hakaret içerikli ne rahatsız edici tweetler attım.Yani benim hesabımın askıya alınma sebebi twitter kurallarını ihlal etmem olamaz.Sıradan kendi halinde bir hesaptı yahu !
      Şimdi siz orada twittera gönderilecek yardım talebinde yazılacakları yazmışsınız.Şöyle bir metin hazırlamışsınız:
      "Hi. My account is suspended. Sorry, I don't keep the rules. I accepy my mistake. I will follow the rules hereafter. Can you open my account please? "
      Burada, Merhaba ben kuralları ihlal ettim,hatamı kabul ediyorum,bundan sonra krallara uyacağım mihvalinden bişeyler yazıyor.Örneğin ben bir kural ihlali yapmadım ve böyle mail yazmam anlamlı değil, değil mi? Benim hesabımın askıya alınma nedeni olsa olsa sadece,twitter için eğer böyle bir sebep varsa, 30 günden fazla giriş yapılmayan hesaplar kapatılıyordu sanırım,yazın haberlerde böyle bir haber duyduğumu hatırlıyorum;doğru hatırlıyorsam hesabım bu yüzden askıya alındı.

      Peki şimdi benim nasıl bir yazı yazıp göndermem gerekiyor?

      Yardımcı olursanız çok sevinirim

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Ben o yazıyı örnek teşkil etsini diye ekledim aslında siteye. Yani sen kafana göre başka şeyler de yazabilirsin. Herkes İngilizce mail atamayabilir diye, ben kendim hazırlayıp sizlerle paylaşmak istedim sadece. Sen onu yollamak zorunda değilsin. Sen kendin, düşüncelerini veya derdini Twitter'a anlatabileceğin İngilizce bir mail yazıp yollayabilirsin.

        Sil
    61. Benim de twitter im dün askıya alındı. Dediklerinizi yaptim konu kısmına My account Suspended yazdim problem kısmını dediginiz gibi doldurdum.Fakat bana gelen msj çok çok farklı :(.şöyle bi msj "
      Hello,

      We've found more than one request from you regarding the same issue. This ticket has been closed, and we’ll respond to your original request in the order it was received. Someone should be in touch with you shortly.

      In the meantime, please review the Twitter Rules for types of behavior that may result in account suspension: http://twitter.com/rules

      Thanks,""
      Bu geldi :( ne yapmam gerek lütfen yardım edin

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Aynı maili birden fazla kez yolladığınız için size bu mail gelmiş.
        Kabaca tercüme etmem gerekirse şunu demek istiyorlar :

        Daha önce sizden benzer sorun hakkında bir istek aldıklarını ve bu istediğinizin kendilerinde

        bulunduğunu söylüyorlar. Kısa bir süre sonra sizle iletişime geçmeleri gerektiğini belirtiyorlar.

        Sil
    62. Abi merhaba benimde hesabim dün alindi askiya ilk defa aliniyor bir daha olmuştu kodlarla ve tiklerle almiştim geri şimdi şuanlik askida diyor dediklerinizi yaptim mailleri yolluyorum günde 5 kere yolluyorum daha kapanali 1 gün oldugu için bekliyorum sorularim şu olucak benim g-mail varda mesajlar hotmaile gidiyor sorun olurmu?

      YanıtlaSil
    63. merhaba twitter hesabım hotmail onaylı değildi şifremi unuttum acaba hesabın kapanması ne kadar sürer.kapanmasını istiyorum

      YanıtlaSil
    64. meraba birader, herkes gibi ben de hesabım askıya alındığı için yazıyorum, bütün yorumları okudum ama hiç biri benim durumumu açıklamıyor. hesabım dah aönce çoğ kez askıya alındı daha sonra işte yine askıya alındı halen askıda, dediğin gibi twittera mail attım bi kaç kez ve şu e-posta adresine gelen mesajı yanıtladıktan sonra şu cevap geliyor: ''Kapanmış bir talebi güncellemeye çalıştınız. Lütfen şurada yeni bir talep gönderin: http://support.twitter.com/forms. Ayrıca, sık karşılaşılan sorunlara kendi başınıza çözüm bulmak için yardım merkezimizi şurada ziyaret edebilirsiniz: http://support.twitter.com Teşekkürler! ''

      hesabım tekrar açılır mı açılmaz mı anlayamadım
      cevabını bekliyorum
      burdan da konuşabiliriz https://www.facebook.com/onder.ozbay.102?ref=tn_tnmn
      şindiden teşekkürler

      YanıtlaSil
    65. Meraba gönderdiğimiz mail sonucu ''Kapanmış taleple ilgili güncelleme başarılamadı'' diye bi cevap gelmesi halınde ne yapmamız gerekiyo kardeş? teşekkürler

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Yeniden mailler atmayı deneyin. Çünkü her attığınız mailde o destek talepleri yeniden açılır.

        Sil
    66. merhabaa ali bey benım sorunum şu yardımcı olursanız sevinirim

      öncelikle twıtter hesabımı kendi isteğimle askıya aldım yaklaşık 1 hafta sonra açtım, açtığım gun isiim değişikliği yaptım, sonra yine iptal ettim üyeliiği, üstünden 1 hafta geçti şimdi üyeliğim açılmıyor.

      sistem aşağıdaki şekilde bişi çıkarıo oturum ac a tıklayıp tekrar giriyorum yine aynı çözülmüor
      Hesabın şu an devre dışı bırakıldı.

      Hesabın 30 gün içinde kalıcı olarak silinecektir.

      Eğer fikrini değiştirirsen hesabın tamamen silinmeden önce oturum açarak hesabını tekrar etkinleştirebilirsin.

      Yeni bir hesap oluşturmak için buraya tıkla.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Şifrenizi yada kullanıcı adınızı doğru olarak girdiğinizden emin misiniz? O yüzden hesaba giremiyor olabilirsiniz. Eğer giriş yaparken her şeyi doğru olarak girdiğinizden eminseniz, bir de "Şifremi Unuttum" yaparak yeni şifre alın. Ondan sonra yeniden Twitter'a giriş yapmayı deneyin.

        Sil
    67. merhaba ben twitter hesabıma gelen takipçi isteklerini onaylayamıyorum yani mesela 5 tane istek geliyorsa sadece 1nı kabul edebiliyorum digerlerinide ediyorum ama takipçi, sayım artmıyor ve hala takipçi isteği olarak görünüyor ne yapabilir

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Sistemden kaynaklı bir sorundur diye düşünüyorum. Düzelir. Mesela istek yollamışlardır, geri çekmişler ama sende halen gözüküyordur. Onaylayınca ise, istek geri çekildiğinden sende gözükmüyordur gibisinden bir hata olabilir. Bu sadece bir tahmindi tabii.

        Sil
    68. Merhaba,
      Twitter'da # li başlıkları kullanarak yazdığım iletilerim aynı # in ortak sayfasında gözükmüyor. Eski iletilerimden her hangi birisini seçip kopyala yapıştır yapıp, Twitter'da arama yapıyorum, zira öyle bir ileti aramada bulunmuyor. Dahası, Youtube sayfamdan her hangi bir videoyu paylaş butonunu kullanarak Twitter'a yolluyorum. İleti sayfama ekleniyor ama benimle beraber aynı videoyu daha önce kimler paylaşmış diye kontrol ettiğimde benim paylaşımım gözükmüyor.
      Nedenini bilemiyor ve bu sıkıntıyı çözümleyemiyorum. Ne yapmalıyım?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Sanırım genel akışlarda ve aramalarda görünmemesinden bahsediyorsunuz. Bunun sebebinin, Twitter'ın geliştirdiği algoritmadan kaynaklandığını düşünüyorum ben. Sisteme yerleştirilen algoritma, belli bazı kriterleri göz önünde bulundurarak arama sonuçlarını bize gösteriyor. En basit örnek, # ile bir sürü kişi bir etikete bir şeyler yazar ama; TT listesinde o etikete tıkladığımız zaman karşımıza çıkan sonuçlarda en çok favori ve en çok RT alan en başa gelir. Bu, sistemin otomatik bir sonucudur işte. Etiketin içine girdikten sonra üst kısımdan "Hepsi" yaptığınız takdirde ise, en son atılan Tweetler gözüküyor.

        Sil
    69. merhaba benim hesabım askıdayken şifremi değiştirdim şimdide şifremi değiştirdiğim için twitter hesabıma giremiyorum şifremin doğru olduğundan eminim ama yanlış diyo acaba hesabım askıdayken değiştirdiğim içinmi yardımcı olursan sevinirim?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Askıda olmasıyla alakası var mıdır bilmiyorum ama onunla ilgisi olmaması lazım. Eski şifre ile girmeyi deneyin, yeni şifre aktif olmamış belkide. Ayrıca "şifremi unuttum" yaparak yeni şifre edinebilirisiniz. Bu da bir çözüm yolu olabilir.

        Sil
    70. ali abi merhaba ben twitterdan çıkış yaptığım zaman tekrar geri giremiyorum hatalı şifre yada kullanıcı adı diyor arkadaşıma şifremi verdim ve o da giremedi lüften bana yardımcı olur musunuz teşekkür ediyorum

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Şifremi unuttum deyip yeni şifre edinin ve tekrar deneyin.

        Sil
    71. merhaba benim hesabım ikinci defa askıya alındı ama hiç bir kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum acaba açılırmı yardımcı olursan sevinirim !

      YanıtlaSil
    72. bana bu mesaj geldi ne olduğunu söyler misiniz lütfen

      Hello,

      We've found more than one request from you regarding the same issue. This ticket has been closed, and we’ll respond to your original request in the order it was received. Someone should be in touch with you shortly.

      In the meantime, please review the Twitter Rules for types of behavior that may result in account suspension: http://twitter.com/rules

      Thanks,

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Aynı maili birden fazla kez yolladığınız için size bu mail gelmiş.
        Kabaca tercüme etmem gerekirse şunu demek istiyorlar :

        Daha önce sizden benzer sorun hakkında bir istek aldıklarını ve bu istediğinizin kendilerinde

        bulunduğunu söylüyorlar. Kısa bir süre sonra sizle iletişime geçmeleri gerektiğini belirtiyorlar.

        Sil
    73. Merhaba ben twitterimi dondurdum uzerinden bir aydan fazla zaman gecti yeniden etkinlestirmek istiyorum bu mumkun mu yardimci olursaniz sevinirim

      YanıtlaSil
    74. Merhabalar hesabim kendi kendine twit atiyordu birilerini takip etmeye basladi sonra askiya alindi Askiya alinmis hesaplari ziyaret ettim kutucuklari isaretledim dogrulama kodunu yaziyorum "Askıya alınan hesabın artık kullanımına açık. Takipçi ve takip edilen rakamlarının normale dönmesinin bir saati bulabileceğini lütfen unutma." yaziyo tekrar askiya aliniyo durmadan bole dongu icersinde oluyo cikis yolu yok mu nasil kurtaririm yardim

      YanıtlaSil
    75. mrb twitter hesabımı aktifleştirmek için mail gönderdim böyle bir yazı geldi ne yapmalıyım:
      Hello,

      We've found more than one request from you regarding the same issue. This ticket has been closed, and we’ll respond to your original request in the order it was received. Someone should be in touch with you shortly.

      In the meantime, please review the Twitter Rules for types of behavior that may result in account suspension: http://twitter.com/rules

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Aynı maili birden fazla kez yolladığınız için size bu mail gelmiş.
        Kabaca tercüme etmem gerekirse şunu demek istiyorlar :

        Daha önce sizden benzer sorun hakkında bir istek aldıklarını ve bu istediğinizin kendilerinde

        bulunduğunu söylüyorlar. Kısa bir süre sonra sizle iletişime geçmeleri gerektiğini belirtiyorlar.

        Sil
    76. merhaba, telefonum çalındı. Ardından hattı kapattırdık. Twitter şifresini de değiştirdik.Ama telefon numarasına bağlı twitter hesabının kullanılmaya devam ettiğini gördük. Hesabı dondurduk ve bir müdet sonra tekrar açtık. Şu an kullanım yok gibi görünüyor.ama nasıl emin olabiliriz. Telefona yeni bir hat takılınca da twitter hesabına erişim sağlanabilirmi?. Bu te. no ile twitter hesabının ilişkisini nası tamamen kesebiliriz? Şimdiden teşekkürler.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Bilgisayardan Twitter'a gir. Daha sonra ise ayarlar kısmından telefon numaran kısmına gel. Orada büyük ihtimalle eski telefon numaran yazılıdır. Eskisini sil, yeni telefon numaranı yaz ve kaydet.

        Sil
    77. Merhaba twitter adresim askıya alındı.sonra dilekçe gönderdim.twitterın otamatik gönderdiği mesajı yanıtladım. Böyle bir mesaj geldi.bunu bir çok kez denedim ve hepsindede böyle bir mesaj geldi.yardımcı olursanız sevinirim.


      Kapanmış bir talebi güncellemeye çalıştınız. Lütfen şurada yeni bir talep gönderin: http://support.twitter.com/forms. Ayrıca, sık karşılaşılan sorunlara kendi başınıza çözüm bulmak için yardım merkezimizi şurada ziyaret edebilirsiniz: http://support.twitter.comTeşekkürler!

      YanıtlaSil
    78. Merhaba;
      25.10.2013 tarihinde önce tüm hesablarımı twitter fours.intasgram gbi hesaplarımı dondurup ,bağlı bulunduğu gmail hesabını sildim. …şimdi twiitter hesabıma ulaşmak istiyorum ,girdiğim gmail adresi 30 günü geçtiği için artık silinmiş ve geçersiz diyor. Gmail hesabınmın kurtama mail hesabında ise yani iknici mail adresi ise sadece eski mailleri gösteriyor .ve denediğimde twitter eski nick'i kullanmama izin veriyor . twitter'a yazmam bi netice getirir mi ? Ya da ne yapmalıyım.
      tüm forumları okudum bu konuyla ilgili tek bi cümle yok lütfen cevap
      teşekkürler

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Bu durumda Twitter'ın yapabileceği bir şey yok. Tamamen Gmail ile alakalı bir durum. Ayrıca mailleriniz ikincil e-postaya gitmez zaten. O e-posta adresi sadece kurtarma adresidir. Twitter'ın burada yapabileceği pek bir şey yok. Tamamen Gmail ile alakalı bir durum.

        Sil
    79. merhaba benim twitterım dün askıya alındı ve verdiğiniz linke girdiğimde karsıma bir kod geldi yazıyorum ve Yukarıda görülen 2 kelimeyi eşleştir veya sesli sürümü dene.Yukarıda görülen 2 kelimeyi eşleştir veya sesli sürümü dene. yazıyor fakat yazdığım doğru,5-6kez denedim yardım edin lütfen

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Kodu girerken küçük/büyük harf uyuman dikkat ediniz. Ayrıca belli bir süre sonra tekrar deneyin. Sistemde bazen anlık hatalar olabiliyor.

        Sil
    80. Yazınız gerçekten çok faydalı fakat bir sorun var.Benim hesabım askıya alındı ve kod istiyordu kodu girdim ve her şey normale döndü daha sonra bir takipçi tagına attığım tweetten hemen sonra tekrar askıya alındı.O gün içerisinde taga çok tweet attığım için alınmıştı diye düşünüyorum.Sadede gelirdek şuan yine kod istiyor fakat kodu girdikten sonra 1 saat içinde normale dönecektir onayı geliyor.Ve ne yazık ki askıya alınmıştır ibaresi yukarıdan bi türlü kaybolup gidemedi abi ben napcem yhaa napcemm

      YanıtlaSil
    81. Hesabım askıya alındı ve basit bir şekilde kod istiyor ancak kodu girdikten sonra üstte 1 saat sonra takipçi sayılarınız normale dönecektir benzeri bi ibare çıkmasına rağmen o üstteki benii her gördüğümde delirten o hesabınız askıya alınmıştır yazısı gitmiyor.Hesapta da tık yok.ken yu help mi pilis ali abey ;))

      YanıtlaSil
    82. Daha önce kod kullanarak hesabınızı açma hakkınızı kullanmışsınız. Tekrardan aynı şekilde açılmaz benim bildiğim. O yüzden Twitter'a mail atmanızı öneririm.
      O yüzden de şu yazıma bakmanızı da tavsiye ederim.

      ===>> http://www.blogkafem.net/2013/04/twitter-hesabm-askya-alnd-nasl-geri.html

      YanıtlaSil
    83. merbahalar bana lütfen yardımcı olun bana gelen ilk maile cevap vedim ama 2. mail gelmedi açıldığına dair yada açılmayacağına dair ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edinnnnnnn

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. 2. mail herkese gelecek diye bir kaide yok. Çok fazla mail atanlara geliyor o mail. Uyarı olarak.

        Sil
    84. Ali bey benim hesabım basit bir şekilde askıya alındı sadece kutucukları işaretleyip onay kodunu girmem gerekiyor fakat girdiğimde ZATEN GİRİŞ YAPTIN ÇIKIŞ YAPIP TEKRAR DENE diyor çözemedim bir türlü :(

      YanıtlaSil
    85. Değerli kardeşim.Benim hesabım askıya alınmadi ama hesabıma giremiyorum.şöyle bir sorun yaşadım:

      Şifremi güçlendirmek için şifremi değiştirdim. Ancak yeni Şifremi kabul etmiyor .Yanlış şifre girmiş olma ihtimali için şifre sifirlamaya girdim. Ilişkili hotmail hesabıma sıfırlama talimatı gönderdiğini söyledi. Spam ve gereksiz kutularina da bakıyorum ama talimat mesaji gelmiyor.

      Defalarca bunu denedim defalarca sıfırlama talimatı gönderdik diyor ama yok.

      Hesabım ile ilişkili hotmail hesabim oldugundan da eminim. Başka bir hotmail hesabima göndermiş olamaz.
      Telefon kaydim da yoktu ki telefonuma talimat isteyeyim.

      Ancak söyle bişey var.
      Twitter hesabima girince bazen "hotmail hesabiniz hala bu mu" diyordu.ben işaretlemeden geçiyordum.Ve hotmail hesabima twitter hareketleri de mail olarak gelmesi lazimken gelmiyor uzun zamandir.

      Acaba iliskili hotmailimi artık tanımadığı için mi sifirlama talimati hotmail hesabima ulaşmiyor ?öyle olsa "bizde hotmail.com hesabiniz kayitli" demezdi.Öyle de diyor.

      Olan 2400 takipçim olan twitter hesabima oldu. Pasif bir şekilde bekliyor hesabim bir kaç gündür.ne eski şifremle ne de yenisi ile giremiyorum hesabima.

      Ne yapabilirim, anlayan kimse de yok bu işlerden,yardımcı olursanız sevinirim.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Haklısınız. Bu aralar bu sorun herkeste mevcut. Bunun iki sebebi olabilir. Siz Twitter'a mail adresinizi kayıt ettirmişsniz tamam ama; mailinizi doğrulamış mıydınız? Eğer daha önceden bir mail aktivasyonu yapılmamış ise, "Şifremi Unuttum" yapsanız bile mail gelmiyor. Bu birinci ihtimal. İkinci bir ihtimal ise tamamen Twitter'dan kaynaklı bir sorun olabilir. Çünkü bu sorun sadece sizde değil, bu aralar herkes bu sorundan şikayetçi malesef. Umarım Twitter'dan kaynaklı bir durumdur. Eğer öyleyse kısa sürede düzeltirler bu sorunu.

        Sil
    86. merhaba Ali bey, ben twitter hesabımı yaklaşık 1 hafta kadar önce dondurdum tekrar açmak istedim açamadım şifremi doğru yazdıgımdanda eminim. outlooka sıfırlama göndermesini istiyoorum gönderdiğini söyluyor göndermiyor. neden kaynaklıdır bu bi bilginiz var mı yardımınızı bekliyorum

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. O sorun herkeste var malesef. Bir sürü kişi aynı konudan şikayetçi. Diğer mail adresler için de aynı sorun geçerli mi bilmiyorum ama şikayet edenlerde gördüğüm kadarıyla hepsi Outlook kullanıyorlardı ve hiçbirine de şifre sıfırlama maili gitmiyormuş. Bayağı uğraştım ama sebebini ben de çözemedim. Twitter yetkililerini de bu konuda mail attım. Umarım ilgilenirler. Ben, Twitter'dan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum.

        Sil
      2. +++Ek olarak şunu belirtmek istiyorum. Bu sorunun muhtemel sebeplerinden biri de mail adresinizin aktifleştirilmemiş olmasından da kaynaklı olabilir. Eğer mail adresinize daha önceden Twitter tarafından bir aktifleştirme maili geldiyse onun içinde bulunan linke tıklayarak aktifleştirme yapın. Eğer öyle bir mail var ise tabii.

        Sil
    87. Sesli sohbet sitem için twitter hesabı açmıştım askıya alındı sonra geri düzeli fakat takipçiler gitti bunu düzeltemenin bi yolu varmı ?

      YanıtlaSil
    88. Twitter hesabım çalınmıştı. Geri aldım ama yaptığı takipleri kaldırınca hesabım askıya alındı 3gündür bilet gonderiyrom ama yanit gelmedi hesabım açılır mı?

      YanıtlaSil
    89. takipçi sayım hala gelmedi

      YanıtlaSil
    90. tahmini kaç günde açılıyor acaba ?

      YanıtlaSil
    91. ben neden alındıgını bılmıyorum ve benım dıger e mailime gelıyor mesajlar yanıt verdıgımdede bu e posta desteklenmıyor dıyor ne yapacagım

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Otomatik sistem mesajına cevap veriyorsunuz. Ondan olabilir.

        Sil
    92. benim 2.kez askıya alındı geri açılması mümkünmü dediklerinizi harfiyen uyguladım ama 1 hafta içinde açılmazsa bidaha hiçmi açılmıcak ??

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Açılır tabi ama bunun için net bir süre vermem mümkün değil.

        Sil
    93. Benim Askıya Alınan Twitter Hesabını
      komple kapatmak istiyorum
      bunun için ne yapmalıyım
      Lütfen Yardım Edin

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. "Ayarlar" kısmına gir. Sayfanın en altında "Hesabımı devre dışı bırak" seçeneği var. Oradan kapatabilirsin.

        Sil
    94. ben de bi soru sorucamm twitterda mesaj kutumda 2 okunmamış mesaj gözüküyor ama mesaj kutum bos bunu nasıl düzeltecemm yardımcı olabilir misiniz :))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Sistemden kaynaklı bir sorun. Komple sayfayı yenile yada "hepsini okundu olarak işaretle" seçeneğini kullan.

        Sil
    95. hesabım askıdan kalkınca eski haline yani takipçilerrm yerine gelir mi ?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Evet geri gelir.
        Konudaki 8. soruda bunun açıklamasını yapmışım zaten.

        Sil
    96. usta benim hesap yaklaşık 2 haftadır tema değişikliği yaşadı kendiğinden beyaz kremsi bi renk twitter ve ayarlarını ii kullanan biriyim daha önce böyle bişey görmedim başka pc den de giriş yaptım aynı hata dewam ediliyor sanki hesap ceza rengine boyanmış gibi iletişime geçmek isterseniz fotosunu gönderebilirim teşekkürler..

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Yeni temaya geçiş aşamasında sistemden kaynaklı bir sorun olmuş anladığım kadarıyla. Ayarlar kısmına girerek, "Profil" kısmından kapak fotoğrafınızı yeniden düzenleyebilirsiniz. "Tasarım" kısmından da arka planı düzenleyin, yeniden yüklemeyi falan deneyin. Düzelecektir bence.

        Sil
      2. BÜTÜN SEÇENEKLERİ DENEDİM SANKİ HESAP ASKIYA ALINMIŞTA ALINMAMIŞ GİBİ GÖSTERİYOR. TWİT ATMAK İÇİN KUTUYU AÇTIĞIMDA YAZILARI SAĞDAN YAZIYOR. DİL DE SIKINTI OLABİLİRMİ ? GERÇİ HER SEÇENEĞİ DENEDİM..

        FOTOSUNU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM.
        FACEBOOK GOGLE HESABINIZ VARSA..

        Sil
      3. Sitenin en üst kısmında "Hakkımda" yazılı yere tıklayın. Oradaki sayfanın en altından Facebook veya Twitter hesabım üzeridnen yada İletişim kısmındaki form, Blogkafem Facebook veya Blogkafem Twitter sayfaları üzerinde de bana ulaşabilirsiniz.

        Sil
    97. benim hesabım 3. kez askıya alındı ne yapabilirim? hesabım kapanırmı ?

      YanıtlaSil
    98. Merhaba ali bey .benim ikincikez askiya alindi.Tum dediklerinizi yaptım.2 dakka sonra mesaj geldi mesaj bu: Kapanmış bir talebi güncellemeye çalıştınız. Lütfen şurada yeni bir talep gönderin: http://support.twitter.com/forms. Ayrıca, sık karşılaşılan sorunlara kendi başınıza çözüm bulmak için yardım merkezimizi şurada ziyaret edebilirsiniz: http://support.twitter.com Teşekkürler! Yaziyo ne olacak simdi ikikere denedim yine aynı

      YanıtlaSil
    99. Merhaba ali bey. Temmuz'dan beri Twitter hesabım askıda.Twitter'a en az 20 mail attım. fakat gelen uzun mesajlar cevap verdiğimde gelen cevap ''Twitter artık bu adreste e-posta kabul etmiyor. Eğer Twitter'ı kullanırken yardıma ihtiyacınız olursa, şu adresi ziyaret edin: http://help.twitter.com. '' oluyor.Ne yapmalıyım,?

      YanıtlaSil
    100. ali abi lütfen yardım edinn :((( twitterım 3. kere askıya alındı neredeyse 1 haftadır bekliyorum ama açılmıyor sonra bir tane daha hesap açtım ve oda 2. kere askıya alındı kaç gün beklemem gerek lütfen yardım edin :((((

      YanıtlaSil
    101. Üşenmeyip yazdığınız için çok teşekkürler çok yardımcı oldu...:)

      YanıtlaSil
    102. @amivaleroth : Beyler hesabım 8. kez kapandı eger 2000 followerden fazlaysanız hesabınız hep açılır takılmayın bunlara sadece suresi hep biraz daha uzar... Mutlaka açılacaktır eger follow limitinden dolayı kapandıysa direk followerlerimi geri takip ediyordum diyin ( i was just following back my followers) açılır hesap .

      YanıtlaSil
    103. Kardeşim benim hesabım 2. kez alındı ama bu sefer twittira dilekçe attığım zaman normalde şak diye 30 sn yada 1 dkda gelen ve senin gereksiz dedğiğin otomatik gelmesi gereken mesaj 10 gündür 150 ye yakın dilekçe attığım halde gelmedi . Hesabımı çok acil açmam lazım lütfen bilgisi olan yazsın( e maili kontrol et felan demeyin e mail doğru herşey tamam ama mesaj gelmiyor hesap 2300 takipciliydi çok acil açmam lazım bilgisi olan erinmesin yazsın lütfen .. )

      YanıtlaSil
    104. arkadaşlar hesabım 3.kez askıya alınıyor 2300 takipcisi var ve benim için çok önemli normalde senin dediğin bu şekilde yaptığımda hesap geliyordu ama bu sefer maalesef olmuyor sebebi ise 150ye yakın dilekçe attığım halde otomatik gelmesi gereken mesaj gelmiyor e mail adresim herşeyim doğru onaylı herşey tamam ama otomatik gelmesi gereken mesaj 10 gündür gelmiyor hesabı acil açmam lazım bilen biri yorum yapsın lütfenn..........

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Haklısınız. Twitter'ın mail adresilerine mail atma gibi bir sorunu var ne zamandan beri. Aylardır halledemediler şu sorunlarını adamlar. Kimi mail adreslerine hiç gitmiyor onlar tarafından gelen mailler. Ayrıca "Spam/Gereksiz" kutunuzu kontrol ettiniz mi?

        Ha birde.. E-Posta adresinizin filtrelenmiş e-postalar listesine bakın. Twitter'ın mail adresi e-posta adresiniz tarafından filtrelenmiş de olabilir. O yüzden de hiç gelmiyor olabilir.

        Sil
    105. ortalama 5 gündür sizin anlattığınız gibi ve başka sitede farklı yollarla anlatıldığı gibi bilet gönderdim ama işlem sıralaması doğru eksik birşey yapmadım ama ama yanıtladıktan sonra bana gelen mail bu '' twitter kapanmış taleple ilgili güncelleme başarılamadı '' ne yapsam ne etsem aynı cevap

      YanıtlaSil
    106. merhaba admin..ne yapmam lazım lütfen yardım...Twitter uygulamasına bir giriş doğrulaması isteği gönderdik.
      İsteği aldığında, telefonundan onay işaretine tıklayarak kabul et. Yedek kodu da girebilirsin.

      Bir bildirim almadın mı? Twitter uygulamasında, Ben > Ayarlar > Hesap Seç > Güvenlik > Giriş istekleri bölümünden giriş isteklerini elle kontrol edebilirsin.

      YanıtlaSil
    107. Askıya alınması ile alakası var mi bilmiyorum. Hesabımı 2 haftaligina kapatmistim. Sonra sifremi unuttuğumu farkettim. Sifre yenileme talebi gönderiyorum mailinize gönderilmistir diyor fakat ne gelen ne spam ne gereksiz kutusunda yok. Defalarca denedim. Sifre sıfırlama bağlantısı yok. Neden oluyor cok merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. O sorun sadece sizde değil. Birçok kişide var. Çok araştırdım ama sebebini bende çözemedim. Tek bir ihtimal olabilir o da; sizin zamanında mail adresinizi doğrulamamış olmanız olabilir. Eğer onu da yaptım diyorsanız inanın bende bilmiyorum. Ayrıntılı bilgi almak için birkaç kez Twitter yetkililerine mesaj atsam da sonuç hep aynı. Twitter'dan kaynaklı bir sorun olabilir bence.

        Ayrıca; gelen kutunuzu değil sadece, spam/gereksiz kutunuzu da kontrol etmenizi öneririm. Twitter e-postalarını filtrelemediğinizden de emin olun.

        Sil
    108. Merhaba.. İki gün önce bir sinir ile twitter hesabımın sifresini değiştirdim sonrasında hesabımı dondurdum. Simdi acmak istiyorum herseyi denedim sifremi bulamadım. Sifre sıfırlama maili istediğimde hotmailime mail gelmemektedir.. Spam-gereksiz kutusuna baktım. Filtrelenmiş maillere de baktım yok.. Bileniniz var sa yorumlarınızı bekliyorum teşekürler..

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Yukarıdaki yorumda Dicle adlı arkadaşa gerekli cevabı yazdım. Oradaki cevabı okuyabilirsiniz.

        Ben yukarıda da belirttği gibi bu sorunun, Twitter - Hotmail / Outlook arası genel bir sorun olduğunu düşünüyorum. İlginç olan şey ise bu kadar büyük şirketlerin aylardır bu soruna halen çözüm bulmamış olmaları.

        Twitter'a yeniden kaydolacaksanız eğer Gmail hesabı kullanmanızı öneririm.

        Sil
    109. mail adresimi giriyorum şifreyi hiçbir sekilde klavye yazmıyor yalnız m.tweterdan giriş yapıyorum nasıl düzeltebilirm acaba :(

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Klavyenizdeki "Numlock" tuşunu kontrol edin. Açıksa kapatın. Ondan kaynaklıdır büyük ihtimalle. :)

        Sil
    110. cep telefonundan twetterı kaldırdım.sonra tekrar yükledim.hesap bilgilerimi girdim bana şöyle bir uyarı geldi.twetter uygulamana bir istek gönderdik.isteği aldığıgında cihazınızdan onay butonuna dokunarak kabul et.İsteği almadıysan yedek kodu girebilirsin...bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...

      YanıtlaSil
    111. Merhaba bi sorum olucakti. Twitterda profilim kendi kendine twit atiyor akp bilal erdogan gibi twitler atiyor bi bakiyorm 20 tane var tek tek siliyorum bunlari nasil engelleyebilirim hesabim kendi kendine twit atiyor siyaset icerikli

      YanıtlaSil
    112. Merhaba benim twitterim kendi kendine siyaset icerikli twit atiyor bi baktim 20 tane siyaset icerikli twit dolu tek tek siliyorum fazlalasiyor napmam lazim lutfen yardim edin.

      YanıtlaSil
    113. Merhaba,benim hesabımda askıya alındı ama,tw dan gelen mailleri daha önce engellemiş olduğum için mail gelmedi,askının sona ermesini hızlandıramazmıyım?

      YanıtlaSil
    114. Karşı taraf benim twitt yazıma retweet yapamıyor, çünkü benim twittin altında retweet sembolü yok ki retweet yapılabilsin. retweet sembolü tekrar nasıl sağlanabilir.(twitt gizliliği konumunda twittleri korumaya al kutusu boş
      Memo

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Twitter ayarlarından, Tweetlerini herkese açık olarak ayarlamalısın. Eğer Tweetlerini gizlersen yani korumaya alırsan, kimse Tweetlerini Retweet yapamaz. Twitter'ın kuralıdır bu. Zaten mantık olarak Tweetlerini korumaya alan birinin, herhangi bir Tweet'i RT yapılsa bile hiçkimse göremeyeceğinden ReTweet butonu eklenmesi gereksiz görülmüştür. Bu sebepten dolayıdır ki eğer Tweetlerin gizli ise, RT sembolü otomatik olarak kaybolur. Tweetlerinin RT yapılmasını istiyorsan, Tweetlerini herkese açmalısın.

        Sil
    Yorum Sayfası :


    Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

    Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


    Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

    BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
    Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
    Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
    DMCA.com Protection Status
    Anasayfa | Hakkında | İletişim