E-Ticaret İle Daha Çok Kişiye Ulaşın

Yazar:



İnternetten satış son on yılda ülkemizde inanılmaz bir hızla yayılmaya başladı. Ticaretle uğraşan herkes satışlarını arttırmak, rakiplerinin gerisinde kalmamak için e-ticaret ile de uğraşmaya başladı. Henüz ticarete adım atmamış olanlar ise ilk adımlarını internetten satış üzerinden çok daha risksiz ve kolay olan e-ticaret ile yaptı. Eğer siz de zaten ticaret ile uğraşıyorsanız ya da bu alana ilk adımınızı atmayı düşünüyorsanız hiç beklemeden online satış siteleri arasında yerinizi almalısınız. Risk ve büyük bir sermayeyi gözden çıkarma eksiklikleri dışında artık bir e-ticaret sitesi kurmak mail adresi almak kadar kolay bir işlem olduğu için hayalleriniz ertelemeye gerek kalmadı.


Kobisi Sayesinde E Ticarete Girmek Artık Çok Kolay




Kendi e-ticaret sitenizi kurmak gözünüzde büyüyor mu? Atacağınız adımların neler olduğunu bilmiyorsunuz, tasarım ve teknolojik destek için mutlaka bir profesyonelden yardım almanız gerekecek. İş sitenin kurulmasıyla bitmeyecek, ürünler yüklenecek, müşteriler için en uygun kategoriler oluşturulacak, hem sizin hem de potansiyel müşterileriniz için güvenli bir ödeme kanalı oluşturulacak. Tabii işler burada bitmiyor, siteniz kurulduktan sonra müşteriler birden sanal mağazanıza akın etmeyecek. Onlarca rakibiniz arasından sıyrılmak için reklamlara, sitenize gelen organik trafiği arttırmak için belli yöntemlere ihtiyacınız olacak. Peki bunun kolaylığı nerede diye merak ediyorsanız kolaylığa giden yol kobisi.com’dan geçiyor. Kobisi sizlere sunduğu e-ticaret paketleriyle sanal mağazanızın ihtiyacı olabilecek her özelliği ayrı ayrı sıralıyor. Size sadece içlerinden ihtiyacınız olanları seçip aylık paket oluşturmak ve oldukça kısa bir işlemden sonra mağazanıza kavuşmak kalıyor.


E Ticaret İçin Gerekenler


Kobisi sayesinde e-ticarete ilk adımınızı atmak için yapmanız gereken işlemler azalıyor ve bunların alacağı süre kısalıyor. Kobisi’nin her şeyi sizin için hallettiği düşüncesi güven içinde ticaretle uğraşmanızı sağlıyor. Kobisi sizler için özenle hazırlanmış ve müşterilerin kullanım kolaylığı göz önünde tutularak tasarlanmış şablon tasarımlar sunar. bunlardan birini seçerek tasarım gibi vakit alacak bir işlemi birkaç saniyeye indirebilirsiniz. Siteniz için özel bir tasarım düşünüyorsanız yine Kobisi’nin profesyonel ekibi hizmetinizde olacaktır. Güvenliğiniz için gerekli PCI ve SSL sertifikalarını sunan Kobisi aynı zamanda kolay ve daha çok müşteriye ulaşmanız için çeşitli ödeme yöntemleri sunar. Kobisi’nin kullandığı e-ticaret yazılımları ürünlerinizi siteye yükleme, kategori oluşturma, fiyat belirleme ve stok ve site istatistiklerine ulaşma gibi işlemler kolay ve hızlı bir hale bürünür. Senkronizasyon özelliği sayesinde ürünlerinizi aynı zamanda Facebook, Hepsiburada ve N11 gibi siteler üzerinden de satmanızı sağlıyor. Kobisi profesyonel ve tecrübeli ekibiyle daha fazla müşteriye ulaşmanız için SEO ve SEM gibi hizmetleri de size sunuyor.

E-ticaret sitenizin kurulumundan yazılımına, sınırsız 7/24 destek hizmeti vermesine, kurulduktan sonra ürün ekleme ve fiyat belirleme işlemlerini kolaylaştırmaya kadar bütün hizmetleri Kobisi’de bulabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

İstatistikler

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim