Allah Fener Şansı Versin

Yazar:



Galatasaray'ın güzel oynayıpta puan kaybettiği ilk maçı değil bu.Fenerbahçe - Galatasaray derbilerinde nedense atak olan ve her zaman iyi oynayan Galatasaray'dır fakat kazanan Fenerbahçe'dir.Galatasaray her ne kadar güzel oynasada.

2000 yılında en parlak olduğumuz dönemde bile Galatasaray'ın evinde herkes 10 atar derken Fenerbahçe'nin beleşten 1-0 aldığı maç var.Uzaktan Samuel Johnson şut çekiyor Galatasaray defans oyuncusuna çarpıyor ve gol Fenerbahçe 1-0 alıyor maçı.

Geçen sezonlarda olduğu gibi Fenerbahçe bu sene de her sene olduğu gibi son dakikalarda almaya alışık zaten maçlarını son maçta Antalyaspor maçı ondan önce de Manisaspor geçen seneki yanlış hatırlamıyorsam Kayserispor maçı .. vb. bu örnekleri çoğaltmak mümkün ama benim çözemediğim şey neden Galatasaray çok iyi oynamasına rağmen Fenerbahçe'deki bu şansı bir türlü bulamıyor?Antalyaspor'un hatası da var ama nedense böyle hataları bu takımlar hep Fenerbahçe'ye karşı oluyor.Tesadüf mü denk geliyor yoksa Fenerbahçe'nin ŞANSI mı ?

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim