Google Nexus One

Yazar:



Google telefon sektörüne de girdi..

Nexus One, bu isime alışsanız iyi ederseniz çünkü Google imzalı telefon, daha piyasaya sürülmeden adından çok bahsettirmeye başladı. Önce bu farklı ismiyle, tartışılan cihaz daha sonra da özel bir kapmaya yürüteceğiyle ilgili iddialar nedeniyle dikkatleri üzerine çekti. Ünlü bir bilimkurgu yazarının kızı tarafından da isim hakkı yüzünden dava açılan telefonla ilgili hemen her şeyi, daha cihaz piyasaya sürülmeden öğrendik.


Nexus One'ın resmi olarak yayınlanan ilk görüntüsü

Satış tarihi resmi olarak açıklandı

Geriye bir tek, ürünün fiyatı ve piyasaya çıkış tarihlerini doğrulayan resmi açıklamalar kalmıştı. Nihayet Google, Nexus One'la ilgili beklenen bilgileri halka duyurdu. Ürün 5 Ocak 2010'da piyasaya sürülecek ve resmi satış fiyatı 529 dolar olacak. Ancak Nexus One'ın testlerini gerçekleştiren T-Mobile adlı operatör sözleşme karşılığında ürünü 129 dolara satacak.


Firma satış planını bu sayfada açıkladı

T-Mobile ülkemizde faaliyet göstermeyen bir operatör olduğu için ne yazık ki bu bizler için üzücü bir haber. Dünya çapındaki tüm müşteriler ise ürünü Google'ın açtığı sayfadan alabilecekler. Şu anda kullanım dışı olan adres, önümüzdeki günlerde aktif olacak.

kaynak : shiftdelete.net

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

İstatistikler

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim