Atlético Madrid'e Cehennemi Gösterin!

Yazar:




[6939__363-gs-atletico.jpg]

Galatasaray Antalyaspor'a elendiğinde Nerede O Eski Cimbom adlı yazımda "umarım bu kupadan elenmemiz Galatasaray'a ders olur ve yeniden toparlanırız demiştim" ve nitekimde öyle oldu.O maçtan bu yana Galatasaray gerek Avrupa'da Atletico Madrid ile deplasmanda çok iyi mücadele edip avantajla dönmesi gerek de ligde liderliği kapması açısından Galatasaray adına önemli gelişmeler oldu.Demek ki Türkiye Kupası'ndan elenme Galatasaray'a gerçekten yaramış.Sonuçta her işte de bir hayır vardır.Antalyaspor'un tokadı Cimbom'a yaradı ve iyikende elenmişiz diyorum şimdi.Takımda kendine geldi artık ve bu durum oyun olarak da takıma yansımış durumda.Ziraat Türkiye Kupası içinde, Fenerbahçe almasında o kupayı kim alırsa alsın diyorum sadece... (:

Atletico Madrid maçına gelecek olursak.Öncelikle bu maçı Star Tv'nin şifresiz olarak verecek olması beni sevinderen ve heycanlandıran bir durum.Bu maçta ortaya koyacağıımıız performansı ve sonucunu çok merak ediyorum.Sonuçta İspanya'dan büyük bir avantaj ile döndük ve İstanbul'daki tek amacımız gol yememek olacaktır.

[ultraslan.jpg]

Atletico Madrid takımının başarılı forveti Jose Antonio Reyes "Ali Sami Yen'in cehennem olacağını sanmıyorum.Asla taraftarların aşağıya inip oynadıklarını görmedim. Orada futbol oynamak için iyi bir ortam var. Sahaya çıktığında taraftarların neşeli bir şekilde tezahüratlarını duymak hoş bir şey." şeklindeki açıklamasını okumuştum.Bence yapılan bu açıklama yarı yarıya doğru fakat bu açıklamadan ben şunu anlıyorum ki Reyes daha taraftar görmemiş.İspanya'daki maçı gördük Atletico taraftarının varlığıyla yokluğu belli değildi.Tezahurat yapan varmıydı o bile belli değildi.Ama Galatasaray'ın Ali Samiyen'deki o ateşli taraftarın desteği ile özdeşleşmiş bunaltıcı hucumlarına maruz kalınca maçtan sonra da aynı şeyleri söyleyebilecek mi diye merak ediyorum.Yani bu maçı seyretmek için beni heycanlandıran o kadar çok sebep varki..Acaba taraftar ne gibi şovlar yapar?, Galatasaray nasıl oynayacak? Tur atlayabilecek miyiz?...... vb. gibi bir sürü sebep sayabilirim.

Bu maç için Galatasaray'dan ve maçı izlemeye gidecek taraftardan tek isteğim Atletico Madrid'e Cehennem neymiş gösterelim!!...

Maçtan önce kesin tur atlarız diye kesin birşey söylemek istemiyorum.Hiç bir zaman erken konuşmamak gerekir bence.Ama İnşallah biz tur atlarız diyorum ve Galatasaray'ımıza başarılar diliyorum.Haydi aslanlar dualarımız sizinle...

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim