Ücretsiz Facebook (Facebook Zero) Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Yazar:




Bildiğiniz gibi facebook kullanıcılarının sitede daha çok vakit geçirebilmesi için facebook zero'yu çıkarmıştı.Fakat adamlar zeki hem sitede daha çok adam tutup kara geçmek isterlerken hem de bunu yaparken en az maliyetle nasıl yapabiliriz şeklinde düşünmüşler.Dolayısıyla da operatör şirketleri ile de ona göre anlaşmışlar.

Bu yazıyı yazmamdaki sebep facebook'a telefondan girecek olanları bu konuda aydınlatmak.Mesela yeni facebook zero'nun sadeliğinden bahsetmiştik diğer yazımızda.Sadelik derken??
(Bu arada diğer yazı demişken diğer yazıma ulaşmak için buradan buyrun lütfen.) ((=

m.facebook.com varken facebook zero kimsenin kara gözü kara kaşı için çıkmadı.Facebook Zero ücretsiz olmasının yanında bazı eksi yönlerini de beraberinde getirmektedir.Mesela telefonunuz ne marka olursa olsun isterse son model olsun facebook zero'da resimler yada videolar açılmaz.İşte size sadelik.Ama adamlarda haklı o zaman m.facebook.com'dan ne farkı kalırdık ki? m.facebook.com'dan girenler ücret ödüyorlar sonuçta..


Peki neler yapılabilir bu zero'da??
-Paylaşılan bağlantıları resimsiz olarak görebilirsiniz.
-Arkadaşlarınızla yorumlaşabilirsiniz.
-Özel mesaj gönderebilirsiniz.
-Durumunuzu güncelleyebilirsiniz.
... gibi ... gibi ... gibi..

şeyler yapılabilir.

Adamlar akıllı demiştik size.Operatörlerin şebekesini fazla kasmayacağı için telefon operatörleri de bunun karşılığında bu kampanyaya sıcak bakmışlar ama birkaç tuzak dışında bu uygulamayı ücretsiz kullanabilirsiniz..Merak etmeyin basit ve son derece gereksiz sayılabilecek şeyler ama biz yinede belirtelimde..... ((:

Mesela ben vodafone ile facebook zero'ya bağlandığım zaman henüz giriş yapmadan önce sayfada bulunan diğer bağlantıları tıkladığım zaman TL eksildi.Bu demek oluyorki zero ya akıllı akıllı gireceksin akıllı akıllı çıkacaksın etraftaki bağlantılara da dokunmayacaksın.Zaten giriş yapmadan önce bulunan tüm bağlantıların amacı seni istemeden başka sayfaya yönlendirip orada liralarını almak ben şifremi unuttum yaptım ondan bile lira kestiler.Giriş yaptıktan sonra istediğin bağlantıya dokunabilirsin tabii..EE bu durumda ne oldu facebook + operatörler 1-0 önde..Bu zero sayesinde ne oldu? Operatörler amaçlarına ulaşıp bizden yine TL aşırdılar.. ((: Facebook'ta amacına ulaştı siteye girenler oldu ve sitedeki online kişi sayısını arttırdılar eee sonra ne oldu facebook dünya sıralamasında en çok girilen siteler sıralamasına girdi..Reklamı oldu..Para kazandı... vs. vs. vs...... ((:

Ama tabii dediğim gibi sitede bulunan ekstra bağlantılara tıklamadıkça sorun kalmaz.Bedava girer çıkarsınız.

Zero'da size lira harcatabilecek bazı bağlantılar..
Not:Ben vodafone'den giriş yaptığım için ona göre yazacağım...
-En üstteki vodafone üzerinden ücretsiz erişin linki.
-www.facebook.com adresine giderek kaydolun linki.(tüm operatörler için geçerli)
-Mobil Site linki. (tüm operatörler için geçerli)
-Dokunmatik Site linki (tüm operatörler için geçerli)
-Vodafone live linki

kalın olarak belirttiğim linkler kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapmadan önce ilk giriş sayfasında bulunan linkler liranızdan gitmesini istemiyorsanız bu bağlantılardan uzak durun.Sizden lira götüren yeni bağlantılar keşfederseniz aşağı yorum olarak bize bildirin ki bizde milleti bilgilendirelim.Ayrıca Turkcell ve Avea kullanıcıları içinde ileride eklerim ekleyemezsem de bilenler bize yorum olarak bildirsinler..Zaten diğer operatörleri yazmadan da neyin ne olduğunu anlamışsınızdır heralde ben parantez içinde de tüm operatörler için geçerli şeklinde de belirttim yukarıda zaten onun dışındaki şeylerde zaten diğer operatörlerde de kendi adlarıyla mevcuttur büyük ihtimalle...

Belkide gereksiz bir yazı oldu belki de değil onu bilemem ama bunları yazmamdaki amaç diğer yazının başlığını "Cep Telefonundan Facebook'a Ücretsiz Girin!" şeklinde belirtmiştim yazıyı okuyup girenler daha sonradan bizi sövmesinler ulan hani facebook bedavaydı bütün liralarım gitti falan........ vb. şekilde yada daha ağır şekillerde daha da fantastik söylemlerle sövülmeyelim maksat...

Ehhh ne diyelim başka işte öyle... ((:

2 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim